Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Konverze FWD na RWD :)))
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:48   Citovat  

Jak zacit... Mam 3G preludku. Jenomze jsem zjistil, ze nejvic me bavi jezdit bokem a s predokolkou to moc dobre nejde. Na snehu jsem se docela vyradil, ale uz to tu v Praze roztalo Bueee... Ale ma zase prituhnout Lucy... Samozrejme nejjednodussi je to prodat a koupit si jiny auto(libi se mi moc trueno AE86)... Jenze jsem do preludky vrazil dost penez a aby si ji nekdo vubec koupil, musel bych do ni jeste dost penez vrazit(nekteri vi jak vypada a co je potreba udelat), ktery mi samozrejme nikdo nevrati a za 50 ji prodavat nechci(a pochybuju ze by za ni nekdo 50 vubec dal, pac 3Gcka tu maji spis sami setrilci co na drazsi auto nemaji, coz nemyslim nijak zle Velmi šťastný)... A nechat si ji jen jako daily ride taky zrovna nevim jestli je dobry reseni, dost to zere a moc se tam toho nevejde...

Takze... Neznate nekdo nekoho kdo predelal fwd na rwd? Pricemz bych rad aby motor zustal vepredu... Takovejch blaznu se tu asi moc nenajde, v americe jsem videl P4G predelanou na RWD, ale mel to jen na sprinty(coz teda vlastne vubec nechapu proc se do toho poustel Velmi šťastný)... Je mi jasny ze to neni vuuubec zadna sranda a pokud by se takovej blazen kdo by to predelal nasel, stalo by to minimalne dve takovyhle preludky... Jenze kdyz si spocitam kolik bych dal za AEcko ve slusnym stavu(klidne i RHD) a prodelal na prodeji tohohle, nakonec to vyjde porad jeste draz... A mit preludku na drifty to by byl teprve styl... "Hele nejakej debil s tunackou Hondou"... VRRRR VTEC a bokem pořádnej výtlem

BTW kdyby to nekdo koupil, pac asi to tak stejne dopadne, tak piste cenovku Mr. Green
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:01   Citovat  

Zajeď do Budějovic za Skřítkem a pobav se s ním o tom. Miluje podobné úkoly, otázka je pak ale už jen opravdu, na kolik tě to vyjde.

azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:04  Naposledy upravil azael74 dne 20.1.2010 , 15:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mám pocit že sa svojimi myšlienka mi zberáš rovno do pekla/ak xceš vyskúšat riadenie vzadu ,skús si pojazdit z destou a potom si sám vytlčieš myšlienku na riadenie vzadu/ten amík mal na 100% motor vzadu len ako pohon,alebo ako bimoto a riadenie ostalo len tak kde má!ak ti ale ide iba o pohon,hmmm nebude to také lahké drahá,bez motora v predu ti bude predok lietat horšie ako na škodovke

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:08   Citovat  

azael74 napsal:
mám pocit že sa svojimi myšlienka mi zberáš rovno do pekla/ak xceš vyskúšat riadenie vzadu ,skús si pojazdit z destou a potom si sám vytlčieš myšlienku na riadenie vzadu/ten amík mal na 100% motor vzadu len ako pohon,alebo ako bimoto a riadenie ostalo len tak kde má!

uvedu Tě na pravou kolej FWD - pohon předních kol RWD pohon zadních kol ... není to tak že by chtěl zatáčet zadní nápravou Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:09   Citovat  

Destak napsal:
uvedu Tě na pravou kolej FWD - pohon předních kol RWD pohon zadních kol ... není to tak že by chtěl zatáčet zadní nápravou Velmi šťastný

prepáč písal som rýxlejšie ako som dočítal/napravene

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:09   Citovat  

Destak: Velmi šťastný....byl jsi rychlejší...

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:41   Citovat  

Ty vis ze ja bych to koupil a vis taky proc.Tak kdybys udelal dobrou cenu.... HaHaaa Jinak jestli se do toho pustis tak klobouk dolu pac te to sezere i to mi hlava nebere a ted nevim HaHaaa

shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:10   Citovat  

by mě zajímalo jestli by to bylo pak ovladatelný vůbec..

Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:18   Citovat  

tak hodilo by se něco k věci =)
- otočení motoru o 90° -> předělání uchycení motoru, posunutí co možná nejvíc do kabiny, nápravnice, stabilizátor řízení se všechno musí prokoumat
- převodovku a kardan + diferenciál a poloosy bych použil z něčeho hotovýho , takže mezikuse na motor a převodovku
- kastle bude chtít hodně upravit abys tam tu převodovku dal
- podvozek a ložiska zadní aby tam šly poloosy
- odladit nastavení podvozku případný výztuhy

v kostce co Tě čeká =)

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:26   Citovat  

Destak napsal:
tak hodilo by se něco k věci =)
- otočení motoru o 90° -> předělání uchycení motoru, posunutí co možná nejvíc do kabiny, nápravnice, stabilizátor řízení se všechno musí prokoumat
- převodovku a kardan + diferenciál a poloosy bych použil z něčeho hotovýho , takže mezikuse na motor a převodovku
- kastle bude chtít hodně upravit abys tam tu převodovku dal
- podvozek a ložiska zadní aby tam šly poloosy
- odladit nastavení podvozku případný výztuhy

v kostce co Tě čeká =)

to ještě vidíš dost jednoduše... co nádrž? třeba? z čeho požít zadní nápravu? .....

osobně bych postavil trubkovej rám a nasadil na to skořápku preludky.... odpadne tím spousta problémů

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:32   Citovat  

Nebo si kup bavora a předelej mu kastli na preludu pořádnej výtlem pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:38   Citovat  

posero napsal:
to ještě vidíš dost jednoduše... co nádrž? třeba? z čeho požít zadní nápravu? .....

osobně bych postavil trubkovej rám a nasadil na to skořápku preludky.... odpadne tím spousta problémů

Bych rek ze to je pase.Jak chces resit stk a co kdyz se neco vybastli a ty udelas bouracku a nekoho zabijes?Auto expertiza a ses jasnej.Spis zacni uvazovat nad necim co ma zadohrab od vyroby = i min starosti pro tebe.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:42   Citovat  

Cekal jsem ze se mi tu vysmejete a ono ani moc ne HaHaaa... Takze diky moc za nazory a rady... Jeste o tom popremyslim, mozna napisu Skritkovi a uvidim, taky me to napadlo, co jsem o nem slysel, tak takovejch lidi tu asi vic neni HaHaaa...

Ale nejspis to teda necham jako dailyride a koupim na zabavu RHD hatchi, jizdni vlastnosti mluvi za vse a libi se mi i vic...

Preludak: Kdybych ti udelal peknou cenovku Úsměv... Ale prave pod 50 bych urcite nesel a porad nevim jestli to chci prodat, mam k tomu autu vztah(i kdyz je to porad jen auto), proto me napadla tahle moznost... A ty uz jak motor tak skill na swap mas, takze by se ti to asi moc nevyplatilo... A misto toho bych si musel poridit na denni jezdeni jiny auto... Jeste o tom popremyslim, ale kdybys mel fakt vaznej zajem, tak icq mas Úsměv...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 16:46   Citovat  

Destak napsal:

4WS mam v garazi, jen to tam lupnu a uz zadni napravou zatacim Cool

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:00   Citovat  

Prelude napsal:
Bych rek ze to je pase.Jak chces resit stk a co kdyz se neco vybastli a ty udelas bouracku a nekoho zabijes?Auto expertiza a ses jasnej.Spis zacni uvazovat nad necim co ma zadohrab od vyroby = i min starosti pro tebe.

a co dekra?

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:06   Citovat  

tak zadohrab jako nejakej nissan 200SX apod. snad ted nestoji tolik, na blbnuti by ti stacil i RHD, coz by stalo jeste o dost min. A preludku si nech.

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:09   Citovat  

pokud chceš zůstat u Honda tak radši počkej pár let na vylítanou s2000. Já na to už čekám Velmi šťastný

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:46   Citovat  

už konečně ten křáp prodej a kup pořádnou zadokolku Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 18:07   Citovat  

Bitkar: Jojo, kdyz mi tu pekne Destak sepsal co by bylo vsechno treba(a to to jeste neni vsechno), dopadne to asi tak, az na to, ze misto dvoukila to bude RHD AE86, je to i vetsi styl jezdit napravo Úsměv
alien44: Taky moznost no... S2000 je supr. Ale zustavat u H ani nemusim, jsou to dobry auta, ale modlit se k nim uz nemusim, uz me to preslo HaHaaa
Ryba: Jen pockej pořádnej výtlem

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 18:08   Citovat  

Koukam,ze ta aukce na Aukru jeste neskoncila,tak ti to sem dam : Silvia ´87 Turbo

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 18:15   Citovat  

Pokud chces mit dal Prelude, nejjednodussi a nejlacinejsi je koupit kompletni swap z S2000 za 99 tis kc, co tu nabizim.

Pokud chces nechat motor z Prelude, nejjednodussi varianta je ho cely odstehovat i s prevodovkou dozadu pred zadni napravu. I tak pocitej min rok prace, nez se vychytaji mouchy a cenove to bude drazsi nez prvni varianta.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 19:33   Citovat  

Luther: Velmi šťastný... Na ten tvuj swap z S2000 jsem uz koukal, paradni, to by bylo neco Úsměv... Ale s tema financema jsem se dost spletl... Za 100k mam poladenou RHD AE86 v peknym stavu, i kdyz motorove to samozrejme na S2000 nebude mit ani ve snu...

Wayne: Hmm, dobrej kauf Úsměv...

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 19:49   Citovat  

maryo napsal:
Luther: :D... Na ten tvuj swap z S2000 jsem uz koukal, paradni, to by bylo neco :)... Ale s tema financema jsem se dost spletl... Za 100k mam poladenou RHD AE86 v peknym stavu, i kdyz motorove to samozrejme na S2000 nebude mit ani ve snu...

Wayne: Hmm, dobrej kauf :)...

no sehnat AE86 v dobry stavu hodnym koupe, nebude lehky! Takova sylvia je taky krasny auto. Vubec nisany jsou driftersky auta hodne, je jich dost. Honda ani neni zadna drift modla, ani ta S2000 neni nejlepsi drift auto, mozna ji hodne poladit geometrii kol apod, pak to pujde dobre. Ale co jsem nekde cetl, tak je to spis okruhovka a na drifty to moc neni sikovny.

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 20:18   Citovat  

Tady jedna polovicni hachi-roku,ten interier ve filajlove barve je bomba : Celica cabrio

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 20:43   Citovat  

Bitkar napsal:
no sehnat AE86 v dobry stavu hodnym koupe, nebude lehky! Takova sylvia je taky krasny auto. Vubec nisany jsou driftersky auta hodne, je jich dost. Honda ani neni zadna drift modla, ani ta S2000 neni nejlepsi drift auto, mozna ji hodne poladit geometrii kol apod, pak to pujde dobre. Ale co jsem nekde cetl, tak je to spis okruhovka a na drifty to moc neni sikovny.

Jj S2000 neni moc auto na drifty... A v anglii tech hatchin neni malo a za supr cenu... Namatkove treba tady... Ale ja bych chtel spis trueno...

Wayne: Jojo stylova, ale bylo by na ni spousta prace...

Ale stejne budu muset chvili setrit Úsměv...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 22:46   Citovat  

Wayne napsal:
Tady jedna polovicni hachi-roku,ten interier ve filajlove barve je bomba : Celica cabrio

Takove zajimave old schully prosim uz nevytahuj Bueee Pak prestavam mit jasno co chcu to mi hlava nebere je to dobrý

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 0:23   Citovat  

Hele jestli premyslis nad zadokolkou potazmo driftikama,tak vrele doporucuju Nissany 200sx S13,potazmo S14(tam uz je cena vys),prvni zminenej se da sehnat kolem padesati s motorem po GO,viz 200sx.cz forum....ve dvou kile sem mel moznost se povozit a je to naprosto navykova zalezitost,navic tahne uz v zakladu(nehlede na moznosti uprav) fakt neskutecne a mou Preludu 2,3 by nasekal jak nic. Zkus popremyslet;) U me az se stabilizuje fin. situace,tak jdu do S14,sice to neni Honda ,ale...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Konverze FWD na RWD :)))
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina