Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dechova zkouska jako dukaz vs. krev
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:08   Citovat  

Chtel jsem prispet do tematu o alkoholu, bylo vsak zamceno, coz je vzhledem k bludum ve vlakne obsazenym ponekud nesmyslne. Wrana v tomto vlakne napsal, ze dechova zkouska staci a je dukaz. Hetzer poslal odkaz na clanek, ktery to sice vyvratil, nicmene i v nem je blud, protoze policie udajne musi cloveka poslat na krev. Tohle ale NENI pravda. Policie nic nemusi, je to na vas - pokud nesouhlasite s vysledkem dechove zkousky, bude na vas policie dle vseho zkouset forek s opakovanou zkousku (opet drager), ktera v pripade vaseho souhlasu a podpisu protokolu bude stacit a mate smulu. Nicmene pokud opakovane foukani do drageru odmitnete a budete vyzadovat krev, policie vas tam musi odvezt. Pokud vam i tam nameri, odvoz policii si zaplatite jako taxika. Pokud ne, jste volni a smolika ma policie.

Takze bacha na to, nenechat se zmast dragerem a trvat na krvi a to i v pripade, kdy vam nameri malo (do ca 0.2-0.3) a budou vam tvrdit, ze "o nic nejde, protoze do 0.2 to odkladame a neresime". Zvlast kdyz vite, ze jste skutecne nic nepili. Lidi byvaji casto pred policajty pos.ani a nechaji se uchlacholit k podepsani ruznych hlouposti, kterych pak lituji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:12   Citovat  

Jestli ono nebude jednodušší před jízdou nepít, nebo se držet toho, že když si nejsem jistej (zbytkáč) tak radši nejedu. Lepší, než si to potom vyčítat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:16   Citovat  

tema jsem zamknul aby nevyvolavalo zbytecne emoce

Jinak za urcitych okolnosti aniz by clovek pil muze mit alkohol v dechu. Staci treba nejist, nebo uzit nejaky ustni sprej a je to hned. Takze je tohle tema k veci a nemusi se jednat vzdy o zbytkovy alkohol nebo piti pred jizdou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:34   Citovat  

O tom se nedohaduji.
Já nadýchal (sice jen nějaký mini číslo) po pár RedBullech, jindy jsem těsně před dýcháním zhasnul cigaretu (to jsem ještě kouřil, teď už ne).
Takže měření probíhalo na několikrát, jednalo se o náhodné silniční kontroly, takže v podstatě o nic nešlo. Stát se nehoda, chtěl bych okamžitě na krev.

Já jsem to psal proto, že se najdou tací, kteří vědí že pili, nebo že by mohli mít zbytkáč a pak se kroutěj jak paragraf, aby se z toho vykroutili.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:46   Citovat  

on je to dobrej napad, chtej proste aby sme nejezdili pod vlivem. Ale je to rana pod pas u nekoho kdo ma zbytkac, nebo si dal u objeda pifko Velmi šťastný . V normalnich zemich je povoleno 0,2 - 0,6 tusim. At se zamysli nad timhle a ne aby na to doplatili dobri ridici - jako vzdy Mrk

A ano, at si jisti ridici reknou o krev - jde oto, ze si to musi zaplatit a pritom "vetsina" ktera to udela a krev nic neprokaze jen doplati na legislativu, pac jestli policie nameri a krev nic neprokaze - tak by to clovek nemel preci platit. Je to proti prirode toto Smutný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:52   Citovat  

VlastaFR: jenze ted si predstav typickeho otce od rodiny co si misto nealka tedy kdy je to povolene da 12tku..sedne za volant, drapnou ho a bude to mirne nad limit nez bude povoleno...a jsme u toho, protoze tento clovek zase bude kricet ze to je jen o malicko, atd.. je to dobrý alkohol za volant nepatri zkratka.. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 14:57   Citovat  

at si krici, kazdej kdo to udela si musi bejt vedom kdy muze jit "legalne" ridit Velmi šťastný . A kdyz ne, tak na to holt doplati, holt slabsi odpadaj - evoluce ridicu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný .
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 15:08   Citovat  

státní razítko pod 0,0promile v krvi jasně říká
vy lide řidičský jste nevzdělaní blbové.Bo buď neexistujete ,nebo za volantem sedí urny s vaším neprovlhlím popelem.
Bo každý člověk má v sobě alkohol,každá mrtvola tlející má v sobě alkohol.Kdo tvrdí,že jako člověk mám mít 0,0promile alkoholu v krvy,potažmo v dechu je lhář,nevzdělanec,nebo tupec co dostal rozkaz to dále šířit byť má sebevětší plácačku uvnitř s červeným terčíkem.Ono lidské tělo je pěkná chemická továrna.
A to nemluvím o stresovích situacích ,nebo o šocích z bouračky kdy něčí ústa můžou připomínat otevřenou plechovku s acetonem.
Jedno malé pivo (já piji i velké ale birel)k vepřové člověka neovlivní svým obsahem alkoholu natolik aby se dle mého názoru zvětšila procentuelně možnost neschopnosti řídit.

toto ji již problém
tudy odkaz
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 15:44   Citovat  

Neco o dechove zkousce je napsano tady: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010010102
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 15:48   Citovat  

ExEricss napsal:
O tom se nedohaduji.
jindy jsem těsně před dýcháním zhasnul cigaretu (to jsem ještě kouřil, teď už ne).

to o te cigarete se mi nejak nezda...ja kouril behem dychani do testeru a vubec nic jsem nenadychal...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 16:01   Citovat  

VlastaFR napsal:
on je to dobrej napad, chtej proste aby sme nejezdili pod vlivem. Ale je to rana pod pas u nekoho kdo ma zbytkac, nebo si dal u objeda pifko Velmi šťastný . V normalnich zemich je povoleno 0,2 - 0,6 tusim. At se zamysli nad timhle a ne aby na to doplatili dobri ridici - jako vzdy Mrk

A ano, at si jisti ridici reknou o krev - jde oto, ze si to musi zaplatit a pritom "vetsina" ktera to udela a krev nic neprokaze jen doplati na legislativu, pac jestli policie nameri a krev nic neprokaze - tak by to clovek nemel preci platit. Je to proti prirode toto Smutný

taky bych byl pro treba po obede si dat desitku.jedna desitka neovlivni zadne reakce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 16:09   Citovat  

SonnyX napsal:
to o te cigarete se mi nejak nezda...ja kouril behem dychani do testeru a vubec nic jsem nenadychal...

Bylo to opravdu minimum... Ale nebyly tam jen nuly, tak mě nechali 10 minut počkat a dejchal sem znova.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 16:24   Citovat  

VlastaFR napsal:

To tema jsem zalozil prave proto, ze lide v jinem tematu sem psali bludy. A uz je to tady zase. naštvanej

Negativni krevni zkousku NEPLATI ridic, plati ji policie, stejne jako dopravu do nemocnice/laboratore. Tedy na to rozhodne nedoplati, resp. na to doplati ztratou casu, ale NE tim, ze by platil za krevni zkousku.

Kde se ve vas lidi tyhle hlouposti berou? A proc je sirite dal?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 19:47   Citovat  

PAKO napsal:
státní razítko pod 0,0promile v krvi jasně říká
vy lide řidičský jste nevzdělaní blbové.Bo buď neexistujete ,nebo za volantem sedí urny s vaším neprovlhlím popelem.
Bo každý člověk má v sobě alkohol,každá mrtvola tlející má v sobě alkohol.Kdo tvrdí,že jako člověk mám mít 0,0promile alkoholu v krvy,potažmo v dechu je lhář,nevzdělanec,nebo tupec co dostal rozkaz to dále šířit byť má sebevětší plácačku uvnitř s červeným terčíkem.Ono lidské tělo je pěkná chemická továrna.
A to nemluvím o stresovích situacích ,nebo o šocích z bouračky kdy něčí ústa můžou připomínat otevřenou plechovku s acetonem.
Jedno malé pivo (já piji i velké ale birel)k vepřové člověka neovlivní svým obsahem alkoholu natolik aby se dle mého názoru zvětšila procentuelně možnost neschopnosti řídit.

toto ji již problém
tudy odkaz

s tím povolováním nějakého hladiny alkoholu při řízení s tebou nemůžu souhlasit, sice máš pravdu, že u někoho to jedno pivo při obědě řízení třeba neovlivní, ale je to velice individuální, takže povolit plošně nějaké minimum by byla hloupost, některé státy sice mají povolené něco málo, ale zrovna tyto státy nám závidí, že máme absolutní nulu, teď jsme se zrovna o tomto bavili s kolegama v práci a dospěli jsme k názoru, že český národ je bohužel národ blbců, protože povolíš jedno pivo a českej člověk si řekne dám si klidně 3 nebo 4 atd. však mě to dobře spaluje tak co bych se omezoval, kdepak to podáš čertovi prst a sebere ti celou ruku, jen ať pěkně nechají tu nulu
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 19:49   Citovat  

SonnyX napsal:

vyrobcem Drageru je skutecne doporuceno, aby se pred dychanim do pristroje nekourilo, v opacnem pripade se ma cekat 15min. (jestli se to tak ve skutecnosti dela to uz je vec druha...), nemel by pred tim ani nic jist apod.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 19:53   Citovat  

skyline napsal:
To tema jsem zalozil prave proto, ze lide v jinem tematu sem psali bludy. A uz je to tady zase. naštvanej

Negativni krevni zkousku NEPLATI ridic, plati ji policie, stejne jako dopravu do nemocnice/laboratore. Tedy na to rozhodne nedoplati, resp. na to doplati ztratou casu, ale NE tim, ze by platil za krevni zkousku.

abych to upresnil tak policie to taky neplati (takze tim se ji ani nijak nepomstite), jde to ze statni kasy a kdyz to jde odtud tak to vlastne platite vy vsichni (danovi poplatnici), kdyz to vezmu do extremu tak pak mame zdrazenej benzin a vsichni si na to stezujem... (jasne ze tohle neni hlavni pricina, ale pokud bych byl takovym clovekem, ktery bude vzdy pozadovat odber krve a dychani do drageru pro nej bude buzerace, tak prosim jeho volba, ale potom se nemuze divit ze se mu zvysuji dane, ceny benzinu a podobne veci, takze asi tak, to je muj nazor na vec)
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 19:59   Citovat  

mot napsal:
s tím povolováním nějakého hladiny alkoholu při řízení s tebou nemůžu souhlasit, sice máš pravdu, že u někoho to jedno pivo při obědě řízení třeba neovlivní, ale je to velice individuální, takže povolit plošně nějaké minimum by byla hloupost, některé státy sice mají povolené něco málo, ale zrovna tyto státy nám závidí, že máme absolutní nulu, teď jsme se zrovna o tomto bavili s kolegama v práci a dospěli jsme k názoru, že český národ je bohužel národ blbců, protože povolíš jedno pivo a českej člověk si řekne dám si klidně 3 nebo 4 atd. však mě to dobře spaluje tak co bych se omezoval, kdepak to podáš čertovi prst a sebere ti celou ruku, jen ať pěkně nechají tu nulu

Ma pravdu předsedo - je policajt Velmi šťastný
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 20:01   Citovat  

max-cz napsal:
Ma pravdu předsedo - je policajt Velmi šťastný

tys to ted pokazil, ted me budou psat ze jsem zaujatej a ze to neni objektivni nazor Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 20:28   Citovat  

skyline napsal:

tak to se omlouvam...

Ale dotaz na policistu Velmi šťastný : jaky zeme , ze Nam zavidej tu nulu? oni ktomu dospely posudkama a zkusenostma, cim sme ktomu dospeli my? Velmi šťastný

(ne nadarmo se jim rika "vyspele zeme")
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 22:09   Citovat  

mot napsal:
abych to upresnil tak policie to taky neplati (takze tim se ji ani nijak nepomstite), jde to ze statni kasy a kdyz to jde odtud tak to vlastne platite vy vsichni (danovi poplatnici), kdyz to vezmu do extremu tak pak mame zdrazenej benzin a vsichni si na to stezujem... (jasne ze tohle neni hlavni pricina, ale pokud bych byl takovym clovekem, ktery bude vzdy pozadovat odber krve a dychani do 1drageru pro nej bude buzerace, tak prosim jeho volba, ale potom se nemuze divit ze se mu zvysuji dane, ceny benzinu a podobne veci, takze asi tak, to je muj nazor na vec)

Plati to ten, kdo zkousku chtel, tj. policie. Z jakeho rozpoctu to jde je jedno, protoze i ta policie je placena z dani, takze nechapu, co jsi timto chtel rict. Moji pointu, tedy ze to neplati buzerovany, jsi nijak nevyvratil.

Dale bych doporucil naucit se cist a neplacat neco o tom, kdo bude VZDY vyzadovat odber krve, to je prece naprosto zcestne, proc by to clovek, ktery nic nenadychal, delal? Tady jde o svevolnou buzeraci tech, kteri nic neudelali a kterym jsou zmereny rumove pralinky, margotka nebo kapky proti kasli a kterym bude zednik s placackou s velkou pravdepodobnosti vykladat bludy o tom, ze to maji marny, ze drager staci a ze je na krev vzit nemusi, pripadne rovnou lhat, ze to budou platit a ze budou zdrzovat jen sebe. Takovy clovek by se proste nemel nechat buzerovat a jet na krev, kde se prokaze, jak je to s tou presnosti drageru. Pokud nekdo pred jizdou chlastal a nameri mu dve promile, pak si samozrejme nijak nepomuze, je blbec a nemel sedat za volant. O tech jsem ja ale nepsal.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 22:53   Citovat  

jj, jasna Mrk

Byl ste nekdo uz na odberu? Ja byl pred 5ti rokama, na dejchal sem a sup semnou na krev. zjistily mi 0.36promile a na 4mesice sem prisel o ridicak od ty doby sem za volantem cistej jako sklo (pac me rizeni zivi Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný )

Ale chtel sem rict, ze to bylo na jare a spatne me napichly, nebo co a mel sem skoro 3 mesice barevnou ruku od lokte k zapesti - mdra, fialova a pak az hneda vyrazna barva ruky - v lete na koupaku fakt supr Velmi šťastný

Takze taky jit na krev nekdy nemusi bejt primo vyhra...
No uvidime co zakon prinese az pak muzem nadavat Velmi šťastný , ale jak rikam - at povolej O,2 promile a veci o kterych se tu bavime muzeme hodit za hlavu
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2010 , 2:03   Citovat  

já nadýchal 0,15 jel sem na krev -výsledek byl 0,08 a pul roku bez řidičáku 13 litrů pokuta ...pil jsem asi 2dcl vína kolem 8 a v pul 11 mě stavěli večer ...největší chyba asi byla že mě nějak donutily přiznat se že jsem po večeři trochu vínka pil... myslel sem ale že když se přiznám tak budou hodný... pifko VTEC přátele šuk papa
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2010 , 11:09   Citovat  

Lidské tělo pokud delší dobu "hladovíte" právě např. dlouhá jízda bez přestávky na jídlo, začne vyrábět tzv. Ketolátky né nepodobné složením acetonu...co z toho plyne? samo že nadýcháte KO
A pozor na to nealko pivo pánové, opravdu myslíte že je bez alkoholu pifko kámoš ho 15min po vypití s přehledem nadýchal,papíry v čistírně to mi hlava nebere
Kolem chlastu se dělá zbytečnej humbuk mi příjde, mnohem víc lidí jezdí pod vlivem antidepresiv, léků na bolesti, zhulenejch a vyfrčenejch...spoléhají, že tyhle věci nikdo nekontroluje to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 7:36   Citovat  

mot napsal:

tvůj příměr s pivem,můžu jedno dám si klidně 3 4 je jako v obci je padesátka můžu jet 100 nebo 200...jseš pro omezení rychlosti na nulu? blud blud blud jsme lidi a i mezi náma jsou hovada co budou chlastat jak je jim libo a lidi co mají rozum soudnost slušnost pokoru k lidskému životu ...

o 0,0 alkoholu s tebou nemá cenu asi polemizovat.Asi jsi byl nemocen nebo spal v hodinách chemie,nebo špatný vyučující.Nevědomost omlouvá.

ale příměr dám si jedno...klidně si dám 3 4...co si o lidích myslíš? že jsme všichni tupci? jak to chceš udělat s rychlostí v podobném příměru,je tam 50ka no co můžu tam jet tak pojedu 100 200 to uřídím...hloupost ...většina lidí respektuje zákon a společenskou etiku,má pokoru před lidským životem...víš tohle není o represy ale o výchově .A jestli to bereš podle vlastní zkušenosti s lidma okolo tebe potažmo tebe samém...je mi tě líto že musíš žít v takovém prostředí.
Například tady na HC znám desítky lidí osobně a pořád přemýšlím kdo si řekne můžu jedno dám si 3.neznám nikoho...znám ale spoustu co chlastají a parkují rovnou před hospodou už s tím že budou řídit domů,PČR MČR je zná,nic s tím nedělá ,a když ano přišli zatím max tak o noty a řídí dál a zase se nic neděje,i když přitvrdili sankce ,pouze pár jich osedlalo kolo ,nebo pěškobus.Dokonce tu sám evidentně jedno pivo schvaluješ,pouze odsuzuješ to že by mohlo přijít další.

tvuj názor je jak za ministra Bacha
ještě by mohli ukazovat fotografie zavražděnejch a preventivně se ptát "znáte je? nezabil ste ji?"
I zákon by měl bej postavenej rovnýma nohama na pevné zemi a né se pohupovat na oparu mlhy

tohle je například šikana kdy řidič evidentně nic nepožil tudy odkaz
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 11:22   Citovat  

PAKO napsal:
tvůj příměr s pivem,můžu jedno dám si klidně 3 4 je jako v obci je padesátka můžu jet 100 nebo 200...jseš pro omezení rychlosti na nulu? blud blud blud jsme lidi a i mezi náma jsou hovada co budou chlastat jak je jim libo a lidi co mají rozum soudnost slušnost pokoru k lidskému životu ...

o 0,0 alkoholu s tebou nemá cenu asi polemizovat.Asi jsi byl nemocen nebo spal v hodinách chemie,nebo špatný vyučující.Nevědomost omlouvá.

ale příměr dám si jedno...klidně si dám 3 4...co si o lidích myslíš? že jsme všichni tupci? jak to chceš udělat s rychlostí v podobném příměru,je tam 50ka no co můžu tam jet tak pojedu 100 200 to uřídím...hloupost ...většina lidí respektuje zákon a společenskou etiku,má pokoru před lidským životem...víš tohle není o represy ale o výchově .A jestli to bereš podle vlastní zkušenosti s lidma okolo tebe potažmo tebe samém...je mi tě líto že musíš žít v takovém prostředí.
Například tady na HC znám desítky lidí osobně a pořád přemýšlím kdo si řekne můžu jedno dám si 3.neznám nikoho...znám ale spoustu co chlastají a parkují rovnou před hospodou už s tím že budou řídit domů,PČR MČR je zná,nic s tím nedělá ,a když ano přišli zatím max tak o noty a řídí dál a zase se nic neděje,i když přitvrdili sankce ,pouze pár jich osedlalo kolo ,nebo pěškobus.Dokonce tu sám evidentně jedno pivo schvaluješ,pouze odsuzuješ to že by mohlo přijít další.

tvuj názor je jak za ministra Bacha
ještě by mohli ukazovat fotografie zavražděnejch a preventivně se ptát "znáte je? nezabil ste ji?"
I zákon by měl bej postavenej rovnýma nohama na pevné zemi a né se pohupovat na oparu mlhy

tohle je například šikana kdy řidič evidentně nic nepožil tudy odkaz

neříkám, že všichni lidé jsou tupci, asi to tak vyznělo, ale myšleno to tak nebylo, samozřejmě těchto lidí, kteří si řeknou mám povolené jedno pivo dám si klidně tři je určitě menšina, ale právě kvůli této menšině bych to nechal tak jak to je, už kvůli zdraví těch ostatních; navíc jak sám píšeš: "většina lidí respektuje zákon a společenskou etiku" to je pravda tak o čem je tato diskuze? respektujme to, že nemáme povolené ani jedno pivo a není se o čem bavit a srovnávání s tou rychlostí mě nepřipadne jako ideální, to je trochu něco jiného (tím mám namysli, že nejsem pro to aby se rychlost snížila na nulu, aby si zase někdo nemyslel, že jsem pro lítat v obci 100-200 nesouhlas ) jsem zastáncem nechat nula promile, protože už teď jsou nějaké tolerance (sice nejsou napsané v zákoně) ale máme nařízené, že pokud to nepřekročí určitou hranici tak se to neřeší jako alkohol, ale právě ta možnost tzv. biologické hranice nebo možnost že třeba pár minut před tím jedl rumové pralinky, nebo si vzal nějaké léky apod. takže tolerance tam jsou (jen nejsou napsané v zákoně) a jak tady někdo psal, že mu sebrali papíry za nula nula prd, tak to je potom pochybění jednotlivce, neznamená to, že všichni policajti k tomu přistupují takhle... a tvůj příklad s těma opilcama co parkují před hospodou a pak vesele jedou domů, max. přišli o papíry a jezdí dál, to je to samé, zase chyba jednotlivce, pokud o nich ta policie ví a nic s tím nedělá tak to je samozřejmě špatně, ale ne všichni k tomu přistupují takto Mrk a jestli je opravdu znáš tak můžeš policii pomoct (pokud máš chuť) stačí je nahlásit na 158 nebo na nějakém místním oddělení (prostě je udat) a i když policie nebude mít chuť se tím zabývat tak mají povinnost to sepsat, takže je nějaká šance, že se to vyhne těm nic nedělajícím a ujmou se toho ti, kteří si na ty opilce posvítí, pokud by se stalo že ani to že je udáš by s ničím nehlo tak si můžeš stěžovat a na to příslušné oddělení si posvítí inspekce
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 7:08   Citovat  

tady nejde ani o to jedno pivo ...ale v prvé řadě o,o promile v alkoholu odporuje samotné existenci člověka,v druhé řadě normální šikana která je nezákoná ale posvěcená když ji dělá orgán z bílou čepičkou...nechcete ještě preventivně začít dělat domovní prohlídky na kradené zboží či ilegálně držené zbraně...? co přijde dál ? začíná smrdět svět terorizmem...že by jsme ještě vystupovali z vozu ruce na kapotu aby jste nám mohli pohladit kulky zda tam nemáme trhavinu? jelikož jako orgán to tu čteš tak máš povinost s tím co tu ted napíši něco dělat Ladislav Tůma ,bydlištěm Čelákovice zvaný "briketa" stříbrný peugot 106 pohybující se v okolí restaurace u Kubelků,momentálně vozidlo v servisu po kolizi s lampou před restaurací na Požárech.Jestli chceš dodám svoje iniciáli aby jsi nemohl říci že anonymní vzdechy nebereš...takovíchto pernamentních potencionálních vrahů nás zbavte...apropo ŘP nevlastní podle jeho výsměšných řečí na adresu Pčr.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 12:46   Citovat  

PAKO napsal:
tady nejde ani o to jedno pivo ...ale v prvé řadě o,o promile v alkoholu odporuje samotné existenci člověka,v druhé řadě normální šikana která je nezákoná ale posvěcená když ji dělá orgán z bílou čepičkou...nechcete ještě preventivně začít dělat domovní prohlídky na kradené zboží či ilegálně držené zbraně...? co přijde dál ? začíná smrdět svět terorizmem...že by jsme ještě vystupovali z vozu ruce na kapotu aby jste nám mohli pohladit kulky zda tam nemáme trhavinu? jelikož jako orgán to tu čteš tak máš povinost s tím co tu ted napíši něco dělat Ladislav Tůma ,bydlištěm Čelákovice zvaný "briketa" stříbrný peugot 106 pohybující se v okolí restaurace u Kubelků,momentálně vozidlo v servisu po kolizi s lampou před restaurací na Požárech.Jestli chceš dodám svoje iniciáli aby jsi nemohl říci že anonymní vzdechy nebereš...takovíchto pernamentních potencionálních vrahů nás zbavte...apropo ŘP nevlastní podle jeho výsměšných řečí na adresu Pčr.

jestli ti přijde obyčejná dechová zkouška, která netrvá ani 10 vteřin, jako šikana, tak se pak nemáme o čem bavit, v tomhle se asi neshodneme nikdy a pokud jde o to vystupování z vozu a prohledání někoho, tak pokud to tady dojde tak daleko jako v americe, tak jsem pro, né že bych byl zvědavej na tvoje kulky, ale zkus se na to podívat z té druhé strany, ne každej je normální slušnej občan jako třeba ty a ten policajt neví koho zastavil, nikdo nemá napsáno na čele já jsem slušňák a já jsem grázl, takže raději bych někoho prohledal než abych se od něj nechal odprásknout asi tak, i když se ten dotyčný bude cítit jako šikanovaný, já přece nemůžu vědět co je zač, s dechovou zkouškou je to to samý já nevím kdo jezdí nalitej a kdo ne
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 12:58   Citovat  

ja osobne nevidim v povinne dechove zkousce nic sikanozniho naštvanej

spis me zarazi ze je nastaven limit 0 coz je podle me kravina..nejake min.mnozstvi alkoholu je proste podle me klidne snesitelne..muze ti to tam nahodit nejakou smesnou hodnotu a uz se s organama tahas a ruzne lejstrujete jako bys byl vrah..i kdyz to mohli fakt zapricinit nejaky blby kapky na kasel

jen je smesne proste zavezt dechovou zkousku povinne kdyz v kontrastu s tim clovek co nema ridicak a jezdi pacha stejne jen trapnej prestupek pořádnej výtlem

osobne bych ozralu za volantem nejradeji postavil ke zdi..ozralou nemyslim nekoho kdo ma, 0,06 promile meetallll
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 13:24   Citovat  

PAKO napsal:
tady nejde ani o to jedno pivo ...ale v prvé řadě o,o promile v alkoholu odporuje samotné existenci člověka,v druhé řadě normální šikana která je nezákoná ale posvěcená když ji dělá orgán z bílou čepičkou...nechcete ještě preventivně začít dělat domovní prohlídky na kradené zboží či ilegálně držené zbraně...? co přijde dál ? začíná smrdět svět terorizmem...že by jsme ještě vystupovali z vozu ruce na kapotu aby jste nám mohli pohladit kulky zda tam nemáme trhavinu?

Jako důkaz to ideální není, to ja fakt, ale s tou šikanou nevím...
Na sebeobraně nám jeden příslušník vyprávěl, že zastavili při kontrole Amíka s autem jeho holky, zastavil, vypnul motor a s rukama na palubce počkal až přijdou a řeknou si o doklady...
Čech v dosti případech ještě ani nezastaví a už má plnou hubu keců (když jsem se přimotal k poslední bezpečnostní akci (dostal jsem reflexní vestičku,že jsem měl vše v pořádku... Je to tam. Je to tam. Je to tam. HaHaaa ), tak tam byli ze 4 aut 2,co remcali...).
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 14:46   Citovat  

Zrovna včera jsem měl kontrolu. Jedu si v Satalicích, proti mně ochcávka, jedu dál a koukám, ochcávka zpomaluje, najíždí na obrubník a otáčí to, tak jsem na to dupnul a chtěl jim ujet z dohledu, nebejt trubky s nějakym bavorem, tak sem i ujel Velmi šťastný Chytli mě 40 metrů od baráku mladý, klasika doklady od vozu, ŘP, fouknul jsem si. Celá kontrola trvala asi tak 10 minut než prověřili doklady a odjížděl sem s úsměvem pana policisty a slovy "mohl byste jezdit pomalejc". Nebral jsem to jako šikanu, je to jejich práce, viděl upravenou Hondu (zamračená, nízká, lazenej vejfuk) a jelikož znam mladý lidi jako sem já, co jezději furt napitý, tak se ani nedivim, že mě prostě brali namátkou. Jako já mám svojí práci, oni maji svoji. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dechova zkouska jako dukaz vs. krev
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina