Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Přechod z evropské na US SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 16:42   Citovat  

Vidím že je tu hodně lidí co se vyzná v zákonech, předpisech a podobně, proto bych se rád zeptal i tady.
Na svém autě jsem měl zadní nárazník s evropskou SPZ (tedy tou podlouhlou) no a teď mám nárazník pro US značku. Šel jsem tedy na registr silničních vozidel,s vyplněnou žádostí o zápis změn údajů v registru silničních vozidel,kde jsem uvedl rozměry na novou SPZ...ale tam se mnou vyběhli že to jen tak lehce nepůjde a že musím s autem na jejich technickou kontrolu, kde si rozměr přeměří apod.,nebo si mám zajet na jakoukoliv STK a tam mi mají dát o rozměrech potvrzení...na STK o ničem takovém neslyšeli a jednak se mi kvůli provedeným změnám na autě nechce jezdit moc okolo STK,předně těch co patří pod magistrát Velmi šťastný a kohokoliv jsem se na to ptal,tak nic takového nepodstupoval a rovnou mu byla po předložení žádosti vystavená nová SPZ se samolepkou STK to mi hlava nebere narazil jsem tedy na nějakého hnidopicha u okýnka? že stačí pouze žádost atd,ale žádné ježdění znovu na STK Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 16:49   Citovat  

Proboha....kde Ti takový blábol řekli??. na většině "bělošských" úřadů to funguje tak,že příjdeš, předložíš žádost o zápis změn údajů, kde napíšeš důvod, proč žádáš jiný format značek..Přineseš malý a velký TP, obě očištěné původní RZ, někde chtějí i Pojistku, občanský průkaz a 450 kč za nové RZ...A měli by Ti je na počkání vyměnit...

O STK se tam vůbec nemluví...Jéééje...Poslední dobou se nestačím divit, co se kde vymýšlí Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 16:58   Citovat  

Velmi šťastný ...sem si to myslel že zase někdo dělal důležitýho to snad ne no tak pro jistotu s tímhle případem nikdo nechodit v praze na registr vozidel do vysočan...zbytečná cesta a čekání kouř ještě jsem na ně halekal jestli je to opravdu takhle že sem slyšel už předtím něco jiného a radili se tam všichni u jednoho kolečka a razantně mi tvrdili že takhle teda ne...takže je to tam u každýho okýnka HaHaaa
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 18:34   Citovat  

V Plzni ti US značku taky nedají jen tak, když mám, při schvalování dovozu, výrobce třeba Honda USA tak není žádný problém, ale jinak je to boj
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 18:49   Citovat  

ani v praze ti nedaj usa spz jentak. Co mě bylo řečeno, tak aby ti vydali usa rozměr tak to musíš mít zapsaný v techničáku. Hranatý ti daj bez remcání, ale usa už tak easy nejsou... Mě tam naštěstí po hodinovym vysvětlování u dovozu, že tam prostě ani čtvercovou ani podélnou nenarvu vyjímku do techničáku zapsali a značky vydaly:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:17   Citovat  

tak pockej,tak jak tedy? Velmi šťastný
Jde mi prostě o takovýto rozměr to je hranatý,us,usa? Velmi šťastný

Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:23   Citovat  

Redy napsal:
tak pockej,tak jak tedy? Velmi šťastný
Jde mi prostě o takovýto rozměr to je hranatý,us,usa? Velmi šťastný

to je hranatý ( většinou na motorky ) USA je měnší podlouhlejší.
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:26   Citovat  

taky bych chtěl USA ale newim jestly to v plzni mam pokoušet to mi hlava nebere
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:29   Citovat  

tohle je US rozměr

5.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
5.jpg, 692.69 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:31   Citovat  

hm a na motorku je tedy 200 x 160 mm? Úsměv a tam by tedy problém nebyl když budu měnit na tento rozměr u automobilu? Úsměv
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2010 , 19:41   Citovat  

u nas kdyz sem zadonil o znacku na civica dozadu tak mi ji dali bez problemu,ale sem zvedavej jak budou drzkovat na miatu. ale pujdu tam s fotkama a ochotou je odvest do garaze na premereni Úsměv
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 10:44   Citovat  

V tomhle asi muzu byt rad,ze vzdy vyrizuju v Brne,koukam.I bez tlacenky mi dali SPZ,jakou jsem chtel (na Integru i Preludu americky format),oznaceni Accura zmenili na Acura bez kecu jen na zaklade predlozeni servisky...jen 140kW nechtel zmenit bez dukazu na 140 koni,ale to jsem nedohledal a dokud se dela povruc z obsahu a ne,logicky,z vykonu,muzu byt v klidu.
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 11:08   Citovat  

Trošku nechápu, proč s tím dělají některé úřady takové drahoty...Jde "jen" o velikost a formát značky, písmena a čísla zůstanou stejná.A případné problémy pak už stejně řeší STK (osvětlení RZ a tak).Nevím no, asi je té byrokracie někde prostě víc Smutný

Jinak zápis ohledně velikosti RZ jsem v TP viděl pouze u vozidel kategorie T (traktor) a SS (Samohybný pracovní stroj nebo nosič výmněnných adaptérů).
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 17:15   Citovat  

Tak to asi udělám tak že v prvé řadě změním místo dotazu a nejdřív přednesu že bych rád US značku a když se jim do toho nebude chtít tak požádám a rozměry na motorku...tam by neměl být problém protože je tento rozměr v naší zemi k vidění častěji a úředníci dokažou čísla na tomto formátu přečíst,mám pravdu? kouř Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 21:43   Citovat  

taky jsem měl problém,mám výklenek na US RZ a ta 200x160 se mi opírala o hranu a měl jsem to tam odřený,tak jsem to před lakováním šel měnit a chlápek u okénka prostě nechtěl vyhovět.Musel jsem to řešit přes vedoucí později a chlápek byl najednou jak beránek,šli jsme to okouknout,přeměřit a pak je vydali v pohodě a zapsali je do TP
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 21:47   Citovat  

MikeT napsal:
Trošku nechápu, proč s tím dělají některé úřady takové drahoty...Jde "jen" o velikost a formát značky, písmena a čísla zůstanou stejná.A případné problémy pak už stejně řeší STK (osvětlení RZ a tak).Nevím no, asi je té byrokracie někde prostě víc Smutný

Jinak zápis ohledně velikosti RZ jsem v TP viděl pouze u vozidel kategorie T (traktor) a SS (Samohybný pracovní stroj nebo nosič výmněnných adaptérů).
Nevim proč s tím dělají problémy,každopádně na US RZ jsou čísla i písmena o malinko menší. V TP je zapsáno "přidělany registrační značky typu 116"
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Přechod z evropské na US SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina