Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní projíždka...a následky :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:30   Citovat  

Už jsem to nevydržel a musel jsem se jet projet, abstinenční příznaky byly opravdu nesnesitelné....

zda malá ochutnávka Úsměv ale pořád to hrabalo takže to nevypadá na úplně nejvíc průjezd Velmi šťastný

Odkaz

ale o co mi jde..jelikož mám Honda ve vyhřáté garáži, bylo vše bez problémů než jsem zjistil, že mi (asi nejspíš) z toho mrazu luplo přední okno v celé délce v místech výdechů ventilace Smutný takže jsem si hezky vydělal kvůli těm pár km Bueee

Co teď ? okno už je měněné, není to origo Honda (to by možná ani neluplo) ale nějaký Pilkington či co....opravdu to je tím mrazem ? (u nás -16°C) a okno koupit nový nebo tu můžu sehnat od někoho zachovalé z CRX ?
Jak je vůbec možné aby se toto stalo ? Co tedy u ostatních aut ? Nebo to bylo tím, že auto jinak stojí ve vyhřáté garáži ? achjo Smutný

Prosím poraďte..dík.. Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:36   Citovat  

auto by nemelo byt vubec ve vyhrate garazi pokud neni auto na delsi dobu zakonzervovane.mela byt chladna,temna a vetrana.je to klidne mozne zmenou teploty protoze treba z garaze ktera je vytapena nevim kolik tam mas stupnu treba 20 a vyjedes ven kde mas -16 tak to je pekny zahul.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:38   Citovat  

cocks: no taky jsem mel chute ted kdyz to opadlo (nez stihlo jeste nasnezit)...ale rikal jsem si ze bych byl piiiiiip nejvetsi vyjet do toho vysoleneho tedkom a ze to auto mam rad...takze te chapu (ikdyz tedy ja to prekonal mnoo).. co se skla tyce, obavam se ze to je opravdu zmenou teploty, uz jsem to zazil.. a vymena..no, pouzite bych tedy urcite nebral..je velke riziko ze pri montazi/demontazi zase rupne (viz skritkovo pomerne nedavna zkusenost)..nove je nove Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:39   Citovat  

kamol napsal:
auto by nemelo byt vubec ve vyhrate garazi pokud neni auto na delsi dobu zakonzervovane.mela byt chladna,temna a vetrana.je to klidne mozne zmenou teploty protoze treba z garaze ktera je vytapena nevim kolik tam mas stupnu treba 20 a vyjedes ven kde mas -16 tak to je pekny zahul.

no vyhřátou myslím max 10-15°C, je tam jenm jeden radiátor Úsměv to jen aby bylo jasno že to nestálo na mrazu..jinak 20°C tam není Velmi šťastný a temná je a větraná taky..navíc kdykoliv je počasí tak ji jedu protáhnout a vymýst pavouky z vejfuku Úsměv ..ale dnes jsem to podělal no Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:42   Citovat  

cocks napsal:
no vyhřátou myslím max 10-15°C, je tam jenm jeden radiátor Úsměv to jen aby bylo jasno že to nestálo na mrazu..jinak 20°C tam není Velmi šťastný a temná je a větraná taky..navíc kdykoliv je počasí tak ji jedu protáhnout a vymýst pavouky z vejfuku Úsměv ..ale dnes jsem to podělal no Smutný

no i tech 10-15 stupnu a minus 16 je fest vykyv teplot. holt okno uz to asi nevydrzelo.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:45   Citovat  

kamol napsal:
no i tech 10-15 stupnu a minus 16 je fest vykyv teplot. holt okno uz to asi nevydrzelo.

Plus se ještě chladilo prouděním vzduchu a zevnitř tipuju,že ohřívalo...
   Návrat  
roulant je teď offline  roulant
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:47   Citovat  

kamol napsal:

nemel si nahodou v okne sekanec od kamene? to by vse vysvetlovalo.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:52   Citovat  

roulant napsal:
nemel si nahodou v okne sekanec od kamene? to by vse vysvetlovalo.....

tak mohlo byt nacnute nekde a prudka zmena teplot tomu napomohla.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Plus se ještě chladilo prouděním vzduchu a zevnitř tipuju,že ohřívalo...

OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:55   Citovat  

no a pojistku na predni okno nemas?nebo to uz bylo menene na pojistnou udalost?se s nekym domluv co ma pojistene okno a rekni ze si jel za nim a odletel mu nejaky kaminek a tobe to rozbilo sklo a pujde to z jeho pojistky.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 15:57   Citovat  

kamol napsal:
no a pojistku na predni okno nemas?nebo to uz bylo menene na pojistnou udalost?se s nekym domluv co ma pojistene okno a rekni ze si jel za nim a odletel mu nejaky kaminek a tobe to rozbilo sklo a pujde to z jeho pojistky.

no pujde to z jeho povinneho ruceni + malusy pro toho dotycneho..nezalezi jestli on ma pojiste sklo,ne ? pokud nekoho sezene
jinak myslim ze je upne jedno jestli to sklo bylo Honda nebo nejake menen..nevidim v tom zadny rozdil..spis proste 30C rozdil a k tomu vyhratej teply vzduch zevnitr a klidne se muze stat..je to jak to polit horkou vodou
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:00   Citovat  

Hlavator napsal:
no pujde to z jeho povinneho ruceni + malusy pro toho dotycneho..nezalezi jestli on ma pojiste sklo,ne ? pokud nekoho sezene
jinak myslim ze je upne jedno jestli to sklo bylo Honda nebo nejake menen..nevidim v tom zadny rozdil..spis proste 30C rozdil a k tomu vyhratej teply vzduch zevnitr a klidne se muze stat..je to jak to polit horkou vodou

no myslel sem to jako ze to pujde z pojistky od toho kd to pojistene ma.cocks nemusi mit pojistene sklo.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:04   Citovat  

ani ten kdo mu to jakoze udelal nemusi - nikdo nemusi mit pojistene sklo Úsměv jen nekdo prijde o nejakej bonus a Cocksovi to hodi nove sklo bo nejakych tech X tisic na nove..me to udelal kamion a po dlouhych tahanicich..koz ten nezastavil..sem diky svedkovi co byl v aute dotahl az do konce..7tis na ucet Úsměv

ale taky to musi videt a uznat likvidator..pokud to bude cista prasklina bez vnejsiho zasahu..v podobe nejake stopy od kamene nebo neco mohl by stouravy likvidator nadelat paseku zmatenej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:09   Citovat  

kamol napsal:
no myslel sem to jako ze to pujde z pojistky od toho kd to pojistene ma.cocks nemusi mit pojistene sklo.

Nemusí, ale sklo si připojišťuješ pro případ, že odletí šutr od Porsche,co Tě předjíždí a jen Ti zmizí v dáli (stalo se mi už 2x - jednou Q7 a jednou Cayenne). pokud víš, od koho to odlítlo,tak je to běžná pojistná událost se všemi následky pro "viníka"... Když se s někým domlouvat,tak s řidičem náklaďáku - těm je to celkem jedno, pojistka se jim nezmění.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:11   Citovat  

Hlavator napsal:
pokud to bude cista prasklina bez vnejsiho zasahu..v podobe nejake stopy od kamene nebo neco mohl by stouravy likvidator nadelat paseku zmatenej

Existuje nástroj zvaný důlčík a kladívko... Se stydím Celkem přesná simulace zásahu kamenem. Lucy Akorát na prasklém skle bych se bál..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:14   Citovat  

gizmi napsal:
cocks: no taky jsem mel chute ted kdyz to opadlo (nez stihlo jeste nasnezit)...ale rikal jsem si ze bych byl piiiiiip nejvetsi vyjet do toho vysoleneho tedkom a ze to auto mam rad...takze te chapu (ikdyz tedy ja to prekonal mnoo).. co se skla tyce, obavam se ze to je opravdu zmenou teploty, uz jsem to zazil.. a vymena..no, pouzite bych tedy urcite nebral..je velke riziko ze pri montazi/demontazi zase rupne (viz skritkovo pomerne nedavna zkusenost)..nove je nove Smutný

však neboj, čekal jsem dost dlouho na to aby byla silnice v celé délce oschlá bez sněhu a břečky a celou trasu jsem si projel pašíkem aby mě někde něco nepřekvapilo..ale s tim oknem..to jsem prostě blbej no. Právě taky vím, že není úplně hit použít starý okno ale radši jsem se zeptal..pže nový bude za ranec...jdu se kouknout na kellynu..
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:45   Citovat  

Hellborn napsal:
pokud víš, od koho to odlítlo,tak je to běžná pojistná událost se všemi následky pro "viníka"... Když se s někým domlouvat,tak s řidičem náklaďáku - těm je to celkem jedno, pojistka se jim nezmění.

Jenze to jeste neznamena, ze ti podepise papir od nehody, i kdyz ho chytis. (osobni zkusenost Smutný )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:49   Citovat  

DrSlimm napsal:
Jenze to jeste neznamena, ze ti podepise papir od nehody, i kdyz ho chytis. (osobni zkusenost Smutný )

Já vím, proto píšu domlouvat se... Volat policii nemá moc cenu (pokud není svědek), protože to bude tvrzení proti tvrzení... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 16:58   Citovat  

Jojo jak píšete, ještě jsem samo pouštěl teplo na okno Smutný i tak by mě ale nenapadlo, že může prasknout...
Jinak okno na Honda pojištěný nemám, ale na pašíkoj všechny Velmi šťastný ..sakra....
A mohlo to možná být i naťuklý pže když jsem jel z Vánočního Honda srazu tak jsme se cestou do Phy honil s Cayennem a od něj jsem dostal pár šutrů jak do kapoty (novej lak Smutný ) tak na okno ale nikde jsem nic nenašel.....

njn tak uvidíme, zkusím to nejdřív přes pojišťovny, v nejhorším prostě nový okno za cash.

díky za rady, snad se vám alespoň video líbilo Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:05   Citovat  

cocks napsal:
Jojo jak píšete, ještě jsem samo pouštěl teplo na okno Smutný i tak by mě ale nenapadlo, že může prasknout...
Jinak okno na Honda pojištěný nemám, ale na pašíkoj všechny Velmi šťastný ..sakra....

Hele, neříkal jsi, že Te Prassat začíná zlobit a půjde? Co kdyby ten kamínek "odlétl" od Prassata? Se stydím Tam máš bonusy? Se stydím
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:43   Citovat  

cocks napsal:
snad se vám alespoň video líbilo Úsměv

Jak jsem videl kolem rovne projizdet HONDU, tak jsem si ucaknul...

To mate z tech vasich lestenek, pak to nic nevydrzi a hned to nastydne Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Hele, neříkal jsi, že Te Prassat začíná zlobit a půjde? Co kdyby ten kamínek "odlétl" od Prassata? Se stydím Tam máš bonusy? Se stydím

Mě taky napadlo...ale pašíka stejně jako Honda mám u Generalli na fyzickou (na právnickou docela nesmysl sazby) takže bych si shodil bonusy a platil bych víc takže to nepřichází v úvahu..
A VW nepůjde, byla to jen jednotka na okna - stačilo překódovat a autorádio - tam jsem narval 2 CD Velmi šťastný
Hledal jsem schválně něco podobnýho u Honda (Acco 2.2 nafta) a bohužel sehnat tohle v +/- rv 2006, v polokůži, 4x4 a 6tivaltu + max výbava je nereálný..(pro mě nutnost) ..takže co se týče rodinnýho, asi zůstanu u VW ( to snad ne ) Úsměv
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:53   Citovat  

Hellborn napsal:

nad tímhle jsem přemýšlel, když jsem měl měl dvě auta, ale četl jsem někde, že by mi to neuznali, protože je stejný majitel, ikdyž nechápu proč to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:56   Citovat  

maryo napsal:
Jak jsem videl kolem rovne projizdet HONDU, tak jsem si ucaknul...

To mate z tech vasich lestenek, pak to nic nevydrzi a hned to nastydne Hihi

Velmi šťastný dík Velmi šťastný ..ale já z toho nedělám leštěnku jen chci oddálit nevyhnutelné.. Velmi šťastný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 17:58   Citovat  

cocks napsal:
A mohlo to možná být i naťuklý pže když jsem jel z Vánočního Honda srazu tak jsme se cestou do Phy honil s Cayennem a od něj jsem dostal pár šutrů jak do kapoty (novej lak Smutný ) tak na okno ale nikde jsem nic nenašel.....

njn tak uvidíme, zkusím to nejdřív přes pojišťovny, v nejhorším prostě nový okno za cash.

díky za rady, snad se vám alespoň video líbilo Úsměv

pockat pockat, ja jezdim normalne v mrazu a v aute mivam trenyrkovou teplotu a topim si jen na sklo a na nohy to neni uplne normalne ze si v zime v aute zatopis a praskne sklo ne?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 18:15   Citovat  

HonDan napsal:
pockat pockat, ja jezdim normalne v mrazu a v aute mivam trenyrkovou teplotu a topim si jen na sklo a na nohy to neni uplne normalne ze si v zime v aute zatopis a praskne sklo ne?

myslim,ze tam bylo neco co tomu pomohlo..mohlo to byt neco miniaturniho a stacilo to zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 18:20   Citovat  

HonDan napsal:

sem si právě taky říkal..hlavně jsem měl nejdřív strach že se zkroutila kastle bo tak něco Tak to koukám!
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 19:38   Citovat  

neverím že by sklo prasklo len tak vplyvom teploty, to by praskalo kde komu každú chvíľu... Ble
buď malo nejakú vadu alebo Ti ho trebárs načali v lakovni, alebo hocijaký menší kamienok z iného razu..
myslím že poistky fungujú tak že nesmie byť vinník ani člen rodiny, nie to ešte ten istý majiteľ, to by tiež kde kto využíval, žiaľ až taký hlúpi na poisťovniach nie sú HaHaaa
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 20:27   Citovat  

Já když jsem byl měnit sklo z pojistky tak jsem řekl v autosklo TS že odletěl o protijedoucího kamionu kamínek kde byly svodila a nemohl jsem ho tedy nejít a odpoledne jsem si šel pro auto s novým sklem akorát jsem zaplatil nějakou daň asi 500kč a to bylo vše žádný bonus mi nevzali. Ale pokud nemáš připojištěné přední sklo tak máš problém a sehnal bych nějakého externího pracovníka co tohle muže dělat sjednávat připojištění dát mu 500kč a máš to připojištěný. Já to tak taky dělal ,protože jsem měl sklo jak po útoku němců a za týden jsem šel měnit sklo a bez problému
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní projíždka...a následky :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina