Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda civic 6g hachback
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
Maser je teď offline  Maser
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 15:38  Naposledy upravil Maser dne 31.1.2010 , 16:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda civic 6g,rok 1996,motor 1.4 55KW možno zvýšit na těch 66Kw podle návodu zde na HC,ABS,posilovač řízení,imobilizér,najeto 150 tis,rozvody při 105 tis,STK ještě nejak Rok,základní výbava,vokna manuál,bez centrálu,erbeg,3Dvéř,auto mám zhruba půl roku za tu dobu jsem udělal nové kotouče,destičky,čepy,manžety,nová sportovní maska,nový středový díl výfuku + nový koncovej laděnej vejfuk(ovál),M3 zrcátka,sportovní filtr,olej+filtr,zadní moc pěkná světla,nová autobaterie,od většiny bych měl mít doklady o koupi,..investice cca 15 tis v opravách.na autě je ještě nějaká práce proto bych za to nechtěl nějak moc(vybroušení okraje kapoty ,zrezlá)interiér nezničený ani nepotrhaný,jediný co bych podotkl tak je že ve volantu není erbeg ale není vystřelen jen tam není auto už jsem takle koupil.nový volant otázka pár kč,druhý erbeg v pořádku,jinak nevím o nějakých vadách autem jezdím denně okolo 100km a je v pořádku,na autě jsou origo litý kola s pěknýma zimákama ale na přiložené fotce je na liťákach který k tomu mám a v případě dohody mohu přidat,jsou to 16ctky pneu letní 205/45/16 Barum bravus,dále k autu mám sportovní pružiny nové nepoužíte v krabici snížení -35mm,nebyl ještě čas je na auto dát,dále mohu přidat muziku dvojsubwoofer přímo do tohoto civica 2x 800W značka Terminátor,zesilovač Toxic 1500W,kapacitátor 1F,autorádio Sencor slot na usb,cd,mp3,SD/MMC,+ moižno přidat 2 ovály do zadu do plata slušně hrající 2x 250W..auto má nějaké koesmetické vady ale je bez koroze kromě okraje kapoty,jen by mě zajkímalo jestli by byl zájem a za kolik a možná že bych se rozhodl auto prodat.možná i vyměnit za jiný kousek za lepší a klidně doplatím,ale jak jsem psal n autě je nějaká práce nečekejte nějakou voňavku jezdí každý den!foto je nafoceno zhruba měsíc zpátky ale na fotkách nejsou nová zadní světla a laděný výfuk.foto světel přikládám pro představu.pište bud sem nebo SZ dík,jinak Ekodaň již zaplacena.

IMAGE_013.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAGE_013.jpg, 652.89 kB

IMAGE_017.jpg

IMAGE_017.jpg, 864.67 kB

IMAGE_020.jpg

IMAGE_020.jpg, 615.76 kB

images-maxi_2381.jpg

images-maxi_2381.jpg, 206.45 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bishop je teď offline  Bishop
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 17:11   Citovat  

Zdravím,
kolik za ni chceš?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.1.2010 , 17:22   Citovat  

čauuu,jak sme psal zvažuju prodej takže mě zajíma kolik kdo by za to dal jestli má cenu to prodávat..svoji představu nějakou mám,ale tu zatim říkat nbeudu,tak nabízejte a uvidíme. OK
   Návrat  
Sklenk@ je teď offline  Sklenk@
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 1:09   Citovat  

Já bych měl zájem, ale jako student nejsem moc při penězích a noty teprv sepisuju, můj strop je něco přes 30k, muziku nechci. Jenom auto, pružiny a jiný performance díly jestli máš. Auto bych koupil klidně na 15tkách, kola bych si chtěl vybrat dle svýho výběru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bishop je teď offline  Bishop
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 7:57   Citovat  

Souhlas. Já bych bral taky jen auto, bez repro, pružin a prostě bez všeho. Nabídka 30.000,--
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 8:35   Citovat  

1500 wattu zesak ? Jenom ten ma cenu tak 20tisic penez
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 11:49   Citovat  

este sem zapomel mam tady k tomu tuning prahy který bych dal k tomu.auto bych nechal za 35 tisic pruziny bych k tomu dal,prahy bych k tomu dal a auto dal na tech 14ctkach origo sou tam pekyn zimaky..muziku +kola bych si nechal a to radi +ováaly do plata jeste nevím to by se muselo domluvit.berte v potauz ze Ekodan je placena takze ušetříte 3 tis.jinak jsem student jako vy takze vim ze se snazite sehnat co nejlevnejsi a n ejnovejsi auto a ze nejaky dodelavky si chce kazdej casem sam udelat.proto todle je ideal.je to za lsusnej peniz a nepotrebuje akutni vopravy ty sem uz udělal já..ted uz de víceméně jen o kosmetický vady.
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 14:57   Citovat  

diacoon napsal:

ja mam 1000watu zesak nevim ted tu znacku z hlavy ale je to kvalitni znacka magnum ci neco takovyho a koupil sem ho za 2jku i s tubou pres inzik a dodnes 4 roky hraje Úsměv mimo to tyhle veci ti nikdo nezaplati pri koupi auta
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 14:58   Citovat  

diacoon napsal:

pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 14:59   Citovat  

jasně,ale to sme psal zte to pridam jen v krajní variantě tu muziku ani dávat z ruky nechci.ty kola rttaky nemusim..muzu prodat klidne samotný auto + co k tomu mam jako pružiny,prahy,a to radio+ovály bych k tomu asi taky dal jako bonus za 35 tis.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 20:39   Citovat  

jo ještě jsem zapoměl k autu dávám origo zadní díl výfuku.ne v nějak krásnym stavu ale mám ho a dám ho k tomu nebo ho muzu vyhodit záleží na vás.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 20:50   Citovat  

35 zni fer,poptam se taty,jestli by nemel zajem. Kolik si veme oleje?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 20:57   Citovat  

no pred cca 3/4 rokem sem tam dojelval nejaky 3 litry tusim a je tam vic jak pulka ted..nežere nějak hodně.mám ještě forda fiestu a ten teda žere že muužu dolejvat pomalu pořád.jinak jak jsem psal je to nejlip pro nekoho kdo si an tom bdue makat a udela z toho poradnou káru. Mrk a nebo nekoho kdo schání co nejnovější hondu a nejlevnější..za tudle cenu se prodávaj nějak ty 5g takže si nemyslim že je to nějak zlá cena.a za těch 35 k tomu dam ty tuning prahy,novýž pružiny co stáli 2 tis,ten koncovej díl.rádio v hodnotě 2 tis a ovály v hodnotě 1000kč,od pružinmám papíry+záručak a vod rádia taky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 15:59   Citovat  

tak cena určena 35 tisíc,rozhodl jsem se prodat dám k tomu všechno krom těch Alu 16,a tý muziky(subwoofer,zesík,kapacitátor)rádio a ovály k tomu dám!!
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.2.2010 , 19:09   Citovat  

Je auto ještě k mání? Měl bych vážný zájem.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2010 , 19:29   Citovat  

Přeji hezký den,na auto se má přijet podívat koncem týdne pán který se ozval první vy kste zhruba v pátý v pořadí ale nevadí zatím ještě prodané není tak uvidime.každopádně dam určitě vědět co a jak.děkuji
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2010 , 19:34   Citovat  

Kdyby to neklaplo, dej vědět. O víkendu bych se přijel mrknout Mrk
   Návrat  
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 19:24   Citovat  

ahoj maš jeste toho civica?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 21:09   Citovat  

Už je prodaný... Je tomu myslím 14 dní.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda civic 6g hachback
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina