Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyhřívané autopotahy
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dlouhejbil je teď offline  dlouhejbil
0
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 22:30   Citovat  

Mám takový dotaz-máte někdo zkušenost s el.potahy?Konkrétně mám problém ten,že jsem si dva koupil k tomu do zapalovače rozdvojku a sláva funguje to.Ale už mám třetí rozdvojku a pokaždý se rztaví nebo natolik zdeformuje,že přestane fungovat.Když jsem zkusil přepnout vypínače na potazích na LOW a po asi třech minutách vypnul ůplně,tak byla sice zástrčka horká ale vydrží.Jakmile dám HI a nechám to dýl,tak je v háji.Je to normální a ty potahy mají být zapnuté opravdu jen chvíli,nebo je něco špatně.Potahy mají termostat,jak píše výrobce.A v podstatě je tak po 5 min můžu vypnout ale pouze na ten nižší výkon.A rozdvojku s kovovou koncovkou jsem nesehnal.Za každou radu díky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 22:39   Citovat  

dlouhejbil napsal:
Mám takový dotaz-máte někdo zkušenost s el.potahy?Konkrétně mám problém ten,že jsem si dva koupil k tomu do zapalovače rozdvojku a sláva funguje to.Ale už mám třetí rozdvojku a pokaždý se rztaví nebo natolik zdeformuje,že přestane fungovat.Když jsem zkusil přepnout vypínače na potazích na LOW a po asi třech minutách vypnul ůplně,tak byla sice zástrčka horká ale vydrží.Jakmile dám HI a nechám to dýl,tak je v háji.Je to normální a ty potahy mají být zapnuté opravdu jen chvíli,nebo je něco špatně.Potahy mají termostat,jak píše výrobce.A v podstatě je tak po 5 min můžu vypnout ale pouze na ten nižší výkon.A rozdvojku s kovovou koncovkou jsem nesehnal.Za každou radu díky.
tak odcvakni ty zastrcky zapalovani a napajej je na napajeni natvrdo at neresis roztekani Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 22:42   Citovat  

Brnďa napsal:
tak odcvakni ty zastrcky zapalovani a napajej je na napajeni natvrdo at neresis roztekani Úsměv

No nevím sice kam bych to připojil na tvrdo ale ty potahy jsou dva a na jaře půjdou z auta.Tak nevím.Jo a neroztékají se ty dvě u potahů ale ta jedna na rozbočce/rozdvojka/Na ní toho je asi moc.

wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 10:44   Citovat  

dlouhejbil napsal:
No nevím sice kam bych to připojil na tvrdo ale ty potahy jsou dva a na jaře půjdou z auta.Tak nevím.Jo a neroztékají se ty dvě u potahů ale ta jedna na rozbočce/rozdvojka/Na ní toho je asi moc.

A co tady chces slyset? proste nevydrzi ten proud. bud kup nakou kvalitnejsi nebo to udelej nejak natvrdo...

0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 14:14   Citovat  

wisastar napsal:
A co tady chces slyset? proste nevydrzi ten proud. bud kup nakou kvalitnejsi nebo to udelej nejak natvrdo...

Hm nějakou a nějak Na to bych sám nepřišel.Mám to zopakovat,nebo neumíš číst?JAKOU? a JAK?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 14:34   Citovat  

dlouhejbil napsal:
Hm nějakou a nějak Na to bych sám nepřišel.Mám to zopakovat,nebo neumíš číst?JAKOU? a JAK?

Nejdriv napis kolik maj potahy prikon a co mas za znacku ty rozdvojky. Chce to nejakou kvalitnejsi a ne naky ty xtune a podobny..

tadyta ma max 10A tudy odkaz

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 14:41   Citovat  

me tak napada, kolik Amper snese ta samotna zastrcka co je primo v aute (ne rozdvojka)??

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 14:53   Citovat  

Bitkar napsal:
me tak napada, kolik Amper snese ta samotna zastrcka co je primo v aute (ne rozdvojka)??

myslim ze max 10A... podle pojistky ktera tam je..

0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 16:25  Naposledy upravil dlouhejbil dne 30.1.2010 , 21:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

wisastar napsal:

Tak teď z hlavy nevím a nejsem doma abych se podíval.Ale tu rozdvojku mám už třetí a např.ta první stála 3 stovky je pravda že značky jsou noname.Pojistka v té rozdvojce byla 25A a vždy vydržela.Sháněl jsem kovovou a nesehnal.Od potahů nemám obal a na nich se nedočtu kolik mají příkon.Přijde mi,že dva zas nejsou tak moc.Koupil jsem tyhle tudy odkaz
Poprvé se roztekla tahle zástrčka u roztrojky tudy odkaz zapnutý byly jen ty dva potahy a podruhé dopadla stejně i tahle tudy odkaz teď jsem koupil rozdvojku tenhle typ bohužel taky plast tudy odkaz Zatím jsem to nerisknul nechat dýl než asi pět minut a pouze na LOW Je tam i HI.Prostějestli taky nevydrží můžu zkusit i tu Hamu ale nevím,nevím.Pátral jsem na netu jestli nemá někdo podobnou zkušenost ale nikde nic.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 17:35   Citovat  

dlouhejbil napsal:
Tak teď z hlavy nevím a nejsem doma abych se podíval.Ale tu rozdvojku mám už třetí a např.ta první stála 3 stovky je pravda že značky jsou noname.Pojistka v té rozdvojce byla 25A a vždy vydržela.Sháněl jsem kovovou a nesehnal.Od potahů nemám obal a na nich se nedočtu kolik mají příkon.Přijde mi,že dva zas nejsou tak moc.Koupil jsem tyhle tudy odkaz
Poprvé se roztekla tahle zástrčka u roztrojky tudy odkaz zapnutý byly jen ty dva potahy a podruhé dopadla stejně i tahle tudy odkaz teď jsem koupil rozdvojku tenhle typ bohužel taky plast tudy odkaz ím jsem to nerisknul nechat dýl než asi pět minut a pouze na LOW Je tam i HI.Prostějestli taky nevydrží můžu zkusit i tu Hamu ale nevím,nevím.Pátral jsem na netu jestli nemá někdo podobnou zkušenost ale nikde nic.

kdyz nevydrzi hama tak uz asi zadna... pak jedine koupit dve na zabudovani a natahnout od baterky tlusty kabely a dat to treba do stred. paanelu...

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 20:07   Citovat  

wisastar napsal:

OK

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 20:22   Citovat  

zapojit na tvrdo OK
tyhle zásuvky jsou ta na dobíječku na mobil nebo navigaci ... i s trvalým odběrem 5A mají velký problém a většinou se vypálí to snad ne

0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 21:00   Citovat  

Rom. napsal:
zapojit na tvrdo OK
tyhle zásuvky jsou ta na dobíječku na mobil nebo navigaci ... i s trvalým odběrem 5A mají velký problém a většinou se vypálí to snad ne

Hm toho se taky obávám ale na tvrdo to je dost velkej zásah a kdo znáte Jazze tak moc místa na další zásuvky taky není

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 21:25   Citovat  

pro trochu šikovnýho elektrikáře to nebude žádný problém

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2010 , 22:05   Citovat  

Rom. napsal:
pro trochu šikovnýho elektrikáře to nebude žádný problém
tak tak, je to prace na chvili Úsměv

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2010 , 22:46   Citovat  

trochu výkřiky do tmy koukám ... že tam je pojistka 25A neznamená že je zásuvka konstruovaná na 25A (trochu něco jiného než zásuvka na 230V) tady se počítá se špičkou,né se stálím zatížením...v prvé řadě jde o to na kolik A je zásuvka či zástrčka konstruována . značka hama nějak zase postrádám udaj o maximálním zatížení ...
chce li někdo radu musí taky alespon dát nějaký údaj

rada je taková ,přečti si návody k použití a použij to co máš použít.(apropo doporučuji si pořídit hasící přístroj s tím přístupem co máš do ted)
já například mám v originále sedačky vyhřívané každou zvlášť pod 30A pojistkou (T4 vw caravelle)to proto aby se mi od roztékající se pojistky nevznítilo auto
pořiď si prostě dva kvalitní odjištěné přívody pro ty potahy

0
PříspěvekZaslal: 1.2.2010 , 18:08   Citovat  

PAKO napsal:
trochu výkřiky do tmy koukám ... že tam je pojistka 25A neznamená že je zásuvka konstruovaná na 25A (trochu něco jiného než zásuvka na 230V) tady se počítá se špičkou,né se stálím zatížením...v prvé řadě jde o to na kolik A je zásuvka či zástrčka konstruována . značka hama nějak zase postrádám udaj o maximálním zatížení ...
chce li někdo radu musí taky alespon dát nějaký údaj

rada je taková ,přečti si návody k použití a použij to co máš použít.(apropo doporučuji si pořídit hasící přístroj s tím přístupem co máš do ted)
já například mám v originále sedačky vyhřívané každou zvlášť pod 30A pojistkou (T4 vw caravelle)to proto aby se mi od roztékající se pojistky nevznítilo auto
pořiď si prostě dva kvalitní odjištěné přívody pro ty potahy

Tak jak vidíš,přístup mám asi dobrej ne?Nekašlu na to a zajímám se.A jak jsi mi právě poradil-dva kvalitní odjištěné přívody-tak mě asi nic jiného nezbyde.Proto jsem se tady ptal.Takže díky.Jo a hasičák mám a vozil jsem ho i před těmi potahy.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyhřívané autopotahy
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina