Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlapi a děvčata
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 18:13   Citovat  

Beru Vás všechny jako velkou, bláznivou rodinu Honda Takže všechno nejlepší Vám a Vašim miláčkům do novýho roku přátele Všem co maj Honda auta tiše závidím to mi hlava nebere čím to bude asi na mě ty motory dělaj dojem svatoušek do pěti svatý a vejš pěkný siláci HaHaaa Moje první auto bude určitě Honda protože když mi jí brácha pujčí tak sem jako v sedmém neby muhehe muhehe Takže všem to nej nej nej :hura: OK OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 18:17   Citovat  

OK Honda je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 18:23   Citovat  

Jsem tu tak trochu novej takže doufám že jsem to nezařadil do špatnýho šuflete Lucy Na tuhle stránku chodím deně už tak třičtvrtě roku ale až dnes jsem si vytvořil profil či co a tohle je moje první založená diskuze tak nefííím to mi hlava nebere :music: A jinak jste stejně všici borci OK a hlavně minor je prófa je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 2:24   Citovat  

No Vy všici jste profíci je to dobrý je to dobrý je to dobrý Je zde někdo od pardubic a okolí???? to mi hlava nebere
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 2:37   Citovat  

Tak tě vitám AHOJ přátele . Jinač já určitě profík nejsem,já jsem tady vlastně teďka jen od keců pořádnej výtlem . Koukám že taky ještě nemáš HONDU, ale papíry už máš ne? Úsměv
   Návrat  

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 9:23   Citovat  

tak tě tu vítám a doufám že se svoují první hondou najedeš víc kilometrů jak něktrý z nás pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 10:45   Citovat  

[quote="rooney"]Tak tě vitám AHOJ přátele . Jinač já určitě profík nejsem,já jsem tady vlastně teďka jen od keců pořádnej výtlem . Koukám že taky ještě nemáš HONDU, ale papíry už máš ne? Úsměv Papíry zatím taky nemám jsem na tom podobně jako ty. Je to pěkně na vokurku čekat až mě bude 18 wokurka wokurka muhehe Ale už vim že budu mít nějaký peníze z nějaký pojistky asi tak 30 kapříků tak jenom doufám že za to bude aspoň 4g s motorem aspoň jako má brácha D15b2 a asi bych tomu časem uďál swap na 4bod když se to tady tak chválí je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 11:12   Citovat  

V jakym stavu a s jakym motorem myslíte že bych za těch 30 t sehnal tu 4g zmatenej ?????
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 11:15   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
V jakym stavu a s jakym motorem myslíte že bych za těch 30 t sehnal tu 4g zmatenej ?????

uplně sklidem OK za to už se dá sehant i 5G
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 11:42   Citovat  

Chci si jí pořádně vyšperkovat takže bych radši zvolil 4g a v lepším stavu co na to říkáš??? A jaký se dávali motory do 4g????? to mi hlava nebere
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 12:02   Citovat  

Tady je moc hezký přehled.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 12:22   Citovat  

PepaCR5446: Aha takže ty taky ještě čekáš tak hodně štestí mno Úsměv OK
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 12:36   Citovat  

jj díky moc minore a za kolik se tak dá sehnat ta 1.6 v-tec????
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 12:45   Citovat  

rooney napsal:
PepaCR5446: Aha takže ty taky ještě čekáš tak hodně štestí mno Úsměv OK
jj jme na to podobně já teď mám možná tak fichtla s tím sem si taky pohrál a už před těma třema rokama když jsem tomu dělal go tak mě to už strašně bavilo tak jsem na něm ďál různý ůpravy motoru odlechčení kliky, snížení palyce, rozšíření kanálů a tetˇto má zhruba 5koníků ale tam jde hlavně o to kolik to točí protože jsem to vyladil do toček pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem To pak všichni čuměj když jejich fichtl už nemůže a můj teprv ožívá naštvanej Tak to valím bulvy OK To je podobný honda motorům kde favorit končí tam, honda začíná je to dobrý Je to tam. Až jednou budem mít auta :mravenec: to bude život co?? muhehe muhehe muhehe
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 13:28   Citovat  

Slušný civic 4G vtec na českých papírech od 70 výš. Jistě, občas jde koupit i levněji, ale nikdy to nebude auto, u kterého si řekneš, tak, teď ho chci, tak objedu tři, čtyři nejbližší nabídky a vyberu si:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 13:32   Citovat  

Minor napsal:
Slušný civic 4G vtec na českých papírech od 70 výš. Jistě, občas jde koupit i levněji, ale nikdy to nebude auto, u kterého si řekneš, tak, teď ho chci, tak objedu tři, čtyři nejbližší nabídky a vyberu si:)
Tak to mě je jasný že se dobrej a levnej kousek ukáže zřídka koukal jsem na seznamu a tam je to docela slabá nabítka 4g asi tam není ani D15b2 to mi hlava nebere Tak času mám přeci jenom až až OK A jinak dík moc
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 13:56   Citovat  

PepaCR5446: Aha jasní mno,mě moc motorky netáhnou,jako líběj se mě,ale nejraději stejně auta Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 15:26   Citovat  

rooney napsal:
PepaCR5446: Aha jasní mno,mě moc motorky netáhnou,jako líběj se mě,ale nejraději stejně auta Úsměv
Jo ale co ti zbyde jinýho v našich letech přeci nebudu tunit kolo pořádnej výtlem Pořát lepší než nic OK Ale trochu lituju těch penězpadlo do něj tak5 kaprů to mi hlava nebere Ale aspoň vypadá k světu Je to tam.
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 16:10   Citovat  

rooney napsal:
Tak tě vitám AHOJ přátele . Jinač já určitě profík nejsem,já jsem tady vlastně teďka jen od keců pořádnej výtlem . Koukám že taky ještě nemáš HONDU, ale papíry už máš ne? Úsměv
máš přece NSX Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 16:15   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Jo ale co ti zbyde jinýho v našich letech přeci nebudu tunit kolo pořádnej výtlem Pořát lepší než nic OK Ale trochu lituju těch penězpadlo do něj tak5 kaprů to mi hlava nebere Ale aspoň vypadá k světu Je to tam.
tunit kolo?náhodou kde jsou ty časy když jsem si na kolo dal zlímanej kelímek aby to pěkně rachtalo,nebo ta čupr chlupatina na bovdeny Je to tam. nebo barevný drátky omotaný do tvaru "trojuhelníku" na špicích pořádnej výtlem a co teprve mít BMX OK spolužačky po mě házely rodidla šuk pořádnej výtlem svatoušek
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 16:57   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Tak to mě je jasný že se dobrej a levnej kousek ukáže zřídka koukal jsem na seznamu a tam je to docela slabá nabítka 4g asi tam není ani D15b2 to mi hlava nebere Tak času mám přeci jenom až až OK A jinak dík moc

tak D15B2 se samořejmě dělá taky já ho třeba jako zímní je civic 4G 1990 má to i el. střešní a servo a motor D15B2 stalo necelích 20000 kč a kdo to auto zná tak ví že je to pěkný kousek OK
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 20:13   Citovat  

civicblack: Mno to víš, a ve třech barvách Mr. Green
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 20:24   Citovat  

civicblack napsal:
tunit kolo?náhodou kde jsou ty časy když jsem si na kolo dal zlímanej kelímek aby to pěkně rachtalo,nebo ta čupr chlupatina na bovdeny Je to tam. nebo barevný drátky omotaný do tvaru "trojuhelníku" na špicích pořádnej výtlem a co teprve mít BMX OK spolužačky po mě házely rodidla šuk pořádnej výtlem svatoušek
A pořádný nízkoprofilový gumi co pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak tím si prošel asi každej a rozhodně lepší píchnout řetěz než zadřít kliku pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 20:27   Citovat  

kojak napsal:
tak D15B2 se samořejmě dělá taky já ho třeba jako zímní je civic 4G 1990 má to i el. střešní a servo a motor D15B2 stalo necelích 20000 kč a kdo to auto zná tak ví že je to pěkný kousek OK
No tak doufám že za ten rok jich bude na prodej halda abych si mohl vybrat muhehe muhehe
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 21:57   Citovat  

civicBlack: kde jsou ty časy když jsem si na kolo dal zlímanej kelímek aby to pěkně rachtalo
Tak tohle je názor. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Do haje a ja jsem se k tomu BMXku nikdy
nedostal, ale kelimek to byl slusny ulet, do haje to byly časy, dratky to same. meetallll pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem muhehe Je to tam.
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 10:20   Citovat  

Aqwertzz napsal:
civicBlack: kde jsou ty časy když jsem si na kolo dal zlímanej kelímek aby to pěkně rachtalo
Tak tohle je názor. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Do haje a ja jsem se k tomu BMXku nikdy
nedostal, ale kelimek to byl slusny ulet, do haje to byly časy, dratky to same. meetallll pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem muhehe Je to tam.

pořádnej výtlem vy jste ale byli tuzéři muhehe To kámoš měl ještě před pár lety růžovou ukrajinu s nálepkama z autobusovejch zastávek pořádnej výtlem pořádnej výtlem Hrochův Týnec, Stíčany Hrochův Týnec, náměstí atd. A nebo ty jeho liberty, to byla (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se). A už jsem viděl i dvě kola navařený nad sebou, nechtěl bych z toho sletět na tlamu cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 10:43   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:
pořádnej výtlem vy jste ale byli tuzéři muhehe To kámoš měl ještě před pár lety růžovou ukrajinu s nálepkama z autobusovejch zastávek pořádnej výtlem pořádnej výtlem Hrochův Týnec, Stíčany Hrochův Týnec, náměstí atd. A nebo ty jeho liberty, to byla (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se). A už jsem viděl i dvě kola navařený nad sebou, nechtěl bych z toho sletět na tlamu cože cože ?
tak na libertě mam taky už něco odjeto pořádnej výtlem muj kolový park kdysi dávno..... liberta,velamos,pionýr,sobi 2O(legenda),bmx,favorit.......a pak už jen pár horských pořádnej výtlem
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 10:55   Citovat  

civicblack napsal:
tak na libertě mam taky už něco odjeto pořádnej výtlem muj kolový park kdysi dávno..... liberta,velamos,pionýr,sobi 2O(legenda),bmx,favorit.......a pak už jen pár horských pořádnej výtlem

Tak to já asi jen toho favorita a nějaký 2 kola, to už nevim co to bylo, spíš na silnici než do lesa. A teď mám [web:9ecf12c849]http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyFzLsOgjAAheG976FjKaUImhAGgxISHZREHWsLpdxaaTXK00uizi5n%2Br8T3yJ6t5UaZhhNK0fV%0Az0vZ2mKI3LmJQGWtXjnOp4Hs1bSqoZa2SkA2Ol8Bay3%2BlI1qKdSVjiWPvgp4PgLYQ8DFPyw7KgoD%0AtWSmoAOrIFOdI03Mt1d9zPOzmybrJZLP08FwUQcZ6dOdyC53eVLNY7Mg%2B4RMbyEISREyb4kwxwFx%0AS7/kb2TYTnM%3D%0A[/web:9ecf12c849]
A všiměte si, je tam i Integra, Corsa, Ultima, Stratos....samý auta pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 12:53   Citovat  

civicblack napsal:
Kámoš měl libertu a zlomil jí vejpůl když to zvedal na zadní pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 13:38   Citovat  

rooney napsal:
Rooney díval ses na tudy odkaz Jsou tam pěkný kousky za pěkný ceny Honda Že bych si tam pro jednu zajel to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlapi a děvčata
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina