Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Černé ovce - zamčeno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 5
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:19  Naposledy upravil Ludva dne 3.2.2010 , 20:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PROSÍM O POMOC KOHOKOLIV, KDO BY ZDE UVEDENOU OSOBU/Y ZNAL
Dotazy a informace přes SZ

O co se jedná.Prodával jsem nějaké díly na crx 2g.Po dohodě s kupcem, která probíhala přes SZ nick "fredy8" jsem prodával dvoje dveře, zadní nárazník a zadní světla.Dohodli jsme se na osobním předání a zaplacením na místě.Den před předáním mě kupce psal, že na zadní světla nebude mít peníze, ale že je vezme později s tím, že mu je pošlu poštou.Jako hodný (blbý) hondař jsem mu je předal s ostatníma věcma s tím, že ušetří za poštovné a peníze mě pošle na účet o týden později (to slíbil že bude mít peníze).Konkrétně se jedná o částku 3000,-Kč.Na tel. čísle přes které jsme komunikovali při předání se mě ozvalo nedostupné nebo neexistující.Zhruba po třech týdnech jsem viděl na fóru, jak člen "fredy8" vesele nakupuje dál.Při komunikaci s ním jsem se dozvěděl, že díly nakupoval přes něj kamarád.Jak probíhala komunikace si můžete přečíst níže.Nyní je to již půl roku od prodeje!
Od: fredy8
Komu: Ludva (Online)
Zaslal: 27.6.2009 , 19:37
Předmět: světla a nárazník
čau ty černé světla beru a ten nárazník možná taky ... ještě ti zítra napíšu jestli jen ty světla nebo oboje.ok?
Od:fredy8
takže beru světla i nárazník... šlo by to poslat na adresu
Michal Pecl
Brumov-Bylnice
Vlárská 295
76331

cena teda 3400 + pošta?
Proběhlo osobní předání a o tři týdny později
Od:Ludva
Čau, čéče nějak se nemůžu dohledat na účtu těch tří tisíc co mě dlužíš za světla.Už je to celkem dost dlouhá doba a ještě ke všemu kupuješ vesele dál další díly!Kde je chyba?Na tvoje číslo se ti nějak nemůžu dovolat. kuky kuk
Ahoj, to od tebe bral kámoš já to tu s ním jen domlouval... ale dnes za ním dojedu to vyřešit a napíšu ti večer ok? Jinak se za něj omlouvám,ale snad to bude jen nějaké nedorozumění... v každém případě večer ti dám vědět a řeknu mu i ať ti zavolá...
Čau, jo takhle to je Úsměv .Jj, volal jsem mu na starý číslo a posílal zprávy.Dík že na to trochu dohlídneš, byl jsem naštvanej že ani neodpovídá na smsky.Teď už jsem v obraze.Prosím tě, ať ty prašule pošle na číslo účtu 1857710153/0800 a můj tel.:777 582 750 Dikes a měj se Honda
JJ v pohodě taky se měj.čau
Čau, tak na účtě pořád nic a dovolat se mu nemůžu na obě čísla co jsi mě posílal.Tak jak to budem řešit?Mám být zlej, když nechci dělat nikomu problémy?
ahoj, on ti to neposlal? Tak to koukám! mně ten kůň říkal,že ti to poslal.A navíc mě taky začíná sr.t ,ptz mi taky dluží prachy. jinak aktuální číslo je 731 764 643 ... zkus mu zavolat z nějakého jíného čísla jestli ti to veme.Poslední dobou se mu taky nemůžu dovolat a už mě to taky začíná sr.t. navíc jsem dnes dostal flastr a potřebuju to z něčeho zaplatit.zitra ho asi pojedu hledat jak to vypadá jestli mi to neveme.
Dík za to číslo.Tak konečně jsem se mu dneska dovolal a sliboval že do pátku to bude na účtě.Tak jsem zvědavej.Jinak popřel že bys mu cokoliv o tom říkal Tak to valím bulvy a že číslo účtu neměl a já nevím ještě co měl za výmluvi.Moc dobrej kamoš to nejspíš nebude. KO Ještě jednou dík a příští týden dám vědět jak jsem dopadl.
jj nečekal jsem,že se z něj vyklube takový ... . a určitě napiš až ti dojdou prachy ať vím,že už je to v pořádku,prtože mě to taky štve,že mu člověk chce pomoct a on dělá takové věci. tak se zatím měj ahoj
Takhle to probíhalo pořád do kola.Na tel. čísle to už nikdo nezvedal, tak jsem zanechával zprávy na záznamníku.
Od: Ludva
Komu: fredy8 (Offline)
Zaslal: 5.11.2009 , 21:42
Předmět: Re: Světla,dveře,nárazník
Tak právě teď volal a sliboval že do 14 dní to tam budu mít. cože cože ? Ještě jednou dík. :Honda:
nemáš vůbec za co jen ať ti to pošle co nejdřív... a kdyžtak dej vědět jestli už je to v pořádku jo? zatím se měj
Od: Ludva
Komu: fredy8 (Offline)
Zaslal: 31.12.2009 , 10:30
Předmět: Re: Světla,dveře,nárazník
Čau, tak za chvilku to bude půl roku a pořád nic.Už mě to fakt nebaví a nakonec si budu muset udělat výlet. kuky kuk
To byla má poslední zpráva na kterou jsem nedostal už žádnou odpověď.Na telefonu pořád nikdo neodpovídá.Teď nevím co si mám myslet.Není náhodou fredy8 a Michal Pecl jedna a ta táž osoba, která si ze mě dělá srandu?Jestli ne, tak proč už nekomunikuje nikdo a když komunikoval, tak jen neustále sliboval.
Tohle berte i jako VAROVÁNÍ, jak se může pořekadlo "pro dobrotu, na žebrotu" stát skutečností.
Všem co to dočetli až sem, děkuji. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:29   Citovat  

Ty voe Smutný Tak to je mazec co se děje. Já osobně bych si nevzal nic co bych hned nezaplatil. A pro druhou osobu už tuplem ne Ble Je to všechno o lidech. A lidi sou sv.ně to snad ne
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:31  Naposledy upravil Minor dne 3.2.2010 , 22:05, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Pěkný. Taky jsem někomu ze zdejších hondařů dal na Honday volant s nábou s tím, že mi teda ty prachy pošle, když je nemá hotově.
A vida - dodnes je nemám. A to jsem mu ještě posléze slevil, když brečel, že nemá peníze.
   Návrat  
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:32   Citovat  

co na to říct.. je to hnus.. od jisté doby věci buď přímo na ruku, nebo na dobírku, jinak ty peníze z něho můžeš tahat těžko po dobrém.. jedině po zlém, ale k čemu by to bylo.. to mi hlava nebere jsou i takoví "lidi" jinak přeju ať se k těm penězům dostaneš.. je to dobrý
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:36   Citovat  

Tak to ti gratuluju.Mam ten samy problem s clovekem kteremu jsem spravil auto P3G a jeste jsem mu v dobre vire pujcil autoradio za jeho stare nefunkcni.Dluzi mi 4ooo+1000 za radio.Problem je v tom ze je v nemecku a tady jezdi akorad do brna do nemocnice a mozna do ostravy za segrou.Na meily neodpovida a nema zajem to resit.Proc by jak mu auto jezdi a jeste ma nove radio.ZMETEK!!Mohla by se udelat stranka Poradame hon na....Jinak se jmenuje Jarek a rika si jajasek.Aspon ze mam fotku jeho auta s spz.Odmenim toho kdo mi pomuze ho zmacknout a srovnat ucet.Nekde bych i dohledal vice s adresou a nakym cisle na tel.Jinak fotku tady volne taky vlepim i s SPZ!!
Jde videt ze dobrych lidi je tu dost ale sidicu jeste vic.Napis aspon odkud je je to dobrý

310520091457.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
310520091457.jpg, 99.71 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:42   Citovat  

Prelude napsal:
Tak to ti gratuluju.Mam ten samy problem s clovekem kteremu jsem spravil auto P3G a jeste jsem mu v dobre vire pujcil autoradio za jeho stare nefunkcni.Dluzi mi 4ooo+1000 za radio.Problem je v tom ze je v nemecku a tady jezdi akorad do brna do nemocnice a mozna do ostravy za segrou.Na meily neodpovida a nema zajem to resit.Proc by jak mu auto jezdi a jeste ma nove radio.ZMETEK!!Mohla by se udelat stranka Poradame hon na....Jinak se jmenuje Jarek a rika si jajasek.Aspon ze mam fotku jeho auta s spz.Odmenim toho kdo mi pomuze ho zmacknout a srovnat ucet.Nekde bych i dohledal vice s adresou a nakym cisle na tel.Jinak fotku tady volne taky vlepim i s SPZ!!
Jde videt ze dobrych lidi je tu dost ale sidicu jeste vic.Napis aspon odkud je je to dobrý

Michal Pecl
Brumov-Bylnice
Vlárská 295
76331
Mrk
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:43   Citovat  

Prelude napsal:
Tak to ti gratuluju.Mam ten samy problem s clovekem kteremu jsem spravil auto P3G a jeste jsem mu v dobre vire pujcil autoradio za jeho stare nefunkcni.Dluzi mi 4ooo+1000 za radio.Problem je v tom ze je v nemecku a tady jezdi akorad do brna do nemocnice a mozna do ostravy za segrou.Na meily neodpovida a nema zajem to resit.Proc by jak mu auto jezdi a jeste ma nove radio.ZMETEK!!Mohla by se udelat stranka Poradame hon na....Jinak se jmenuje Jarek a rika si jajasek.Aspon ze mam fotku jeho auta s spz.Odmenim toho kdo mi pomuze ho zmacknout a srovnat ucet.Nekde bych i dohledal vice s adresou a nakym cisle na tel.

Všechno je tam popsaný.Je tam adresa, tel. číslo a číslo mýho účtu , kdyby se našel dobrej hondař co by mě tam poslal prachy Velmi šťastný
Jinak do tohodle témata můžete vkládat všechny černé ovce.Adresy, nicky, atd.
Jestli tohle téma bude někomu vadit (nevěděl jsem kde to založit) prosím radu o zachování a přesunutí do "členské sekce".Myslím že to pomůže ostatním se vyvarovat podobným obchodům s některýmy naši členy a ostatnímy. Honda
   Návrat  
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:47   Citovat  

Prelude napsal:
Tak to ti gratuluju.Mam ten samy problem s clovekem kteremu jsem spravil auto P3G.....

v ostravě jsem každý den, takže kdybych náhodou někde něco takovýho viděl, tak dám aspoň vědět Mrk
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:50   Citovat  

Chtelo by to na zacatek neco jako hlasovani se jmeny "skodne "a jak to s nimi vypada."Honeno" nahani se "postreleno"-resi se "zastreleno"-vyrizene. HaHaaa
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 20:51   Citovat  

Ludva: kazda zkusenost neco stoji, garantuju ti, ze uz to znovu neudelas, hondar - nehondar, leda bys ho dobre znal..

Ja jen 1x v zivote a taky me to poucilo - prodal jsem alu kola klukovi, co je potreboval (ze potrebuje jezdit a nemel na cem..), ze mi penize posle hned jak bude brat.. Po vyplate uz ale nebral foun, tak jeste ze to nebylo daleko, jsem si tam zajel osobne. Smal se mi z okna, at si teda kola sundam z auta, zuju mu pneu a odnesu si je, ale pote, co jsem se lehce oprel loktem o jeho tuning zrcatko mu usmev splaskl a podojil rodice ci prarodice a prinesl mi dolu penize. Jo, to jsopu proste lidi. No more. KO
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 21:00   Citovat  

alicante napsal:
Ludva: kazda zkusenost neco stoji, garantuju ti, ze uz to znovu neudelas, hondar - nehondar, leda bys ho dobre znal..

Ja jen 1x v zivote a taky me to poucilo - prodal jsem alu kola klukovi, co je potreboval (ze potrebuje jezdit a nemel na cem..), ze mi penize posle hned jak bude brat.. Po vyplate uz ale nebral foun, tak jeste ze to nebylo daleko, jsem si tam zajel osobne. Smal se mi z okna, at si teda kola sundam z auta, zuju mu pneu a odnesu si je, ale pote, co jsem se lehce oprel loktem o jeho tuning zrcatko mu usmev splaskl a podojil rodice ci prarodice a prinesl mi dolu penize. Jo, to jsopu proste lidi. No more. KO

dobre je to dobrý takhle se to dela, me takovahle akce ceka nekdy v lete kdyz si dojedu za vizzim pro penizky co mi dluzi a bude rad jestli z toho vyleze se zdravou kuzi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 21:01   Citovat  

alicante napsal:

Bych si je v té chvili vyrubal krumpáčem i s nápravou a prachy ať si klidně nechá pořádnej výtlem
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 21:06   Citovat  

podobnou zkušenost měl pawson, sehnal jsem mu na něj celou adresu (měl jen jeho číslo) tak by nám mohl prozradit jak si to s ním vyřídil Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 21:12   Citovat  

Mesi napsal:
Bych si je v té chvili vyrubal krumpáčem i s nápravou a prachy ať si klidně nechá pořádnej výtlem

Tak myslenka tam byla .. Velmi šťastný , ale ono 3 svedci, nejaky mozny stihani + zadny prachy .. z toho uz jsem vyrostl. Odfouknul jsem ventil a nakonec jsem se smal ja.. Konec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2010 , 21:19   Citovat  

alicante napsal:
Tak myslenka tam byla .. Velmi šťastný , ale ono 3 svedci, nejaky mozny stihani + zadny prachy .. z toho uz jsem vyrostl. Odfouknul jsem ventil a nakonec jsem se smal ja.. Konec.

Jako jasný. Já bych to řešil stejně. Nestojí to za to Mrk Ale jak se znám tak kdyby mě fakt hooooodně moooooc nasr.l, tak by mi ruplo v hlavě a asi bych se tomu neubránil Velmi šťastný Pak bych to hodil na afekt Mrk
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 15:06   Citovat  

mám taky podobný problém, prodával sem alu kola 18ky s pneu 225/40 R18 borec natesenej ze ej veme, ale ze ma auto v servise a nevi zda mu pasnou, no rikam kdys je vemes takhle od oka, tak ti dam slevu 2500kč abys kdystak nemel problem je prodat, kola sem videl na stejnem aute jako mel on, enbo aspon velmi podobne, no den pred prodejem mi pise ze to chce bez pneu, tak mu rikam, ok ze zitra jedu pro novy ze mu tam ty pneu necha a jjak si koupi novy, tyto me da, no je to uz skoro 3/4roku a pneu nemam a asi nikdy mit nebudu. Bohuzel sem takovej, ze neumim byt tvrdej a nevim jak to z nej dostat Smutný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 15:24   Citovat  

Panove kdy se uz poucite to mi hlava nebere lidi sou jaky sou Honda ondar ne Honda ondar

ja tu mam tak 3 lidi kterym bych se nebal neco dat,prodat na dluh..koz je v mezich normy znam..jinak vse cash KO

osobne ja treba prodal x veci a lidi mi posilali penize predem na ucet a proste nebyl problem..je to jen o tom jakej je clovek a jestli dokaze proste a jednoduse okradat to mi hlava nebere

verim ze tech co nekradou je tady snad vic nez tech zlodeju Chápeš!
   Návrat  
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 15:40   Citovat  

Koukám že Bully tu má práce jak na kostele :hehe: každopádně vím jaký to je když někdo někoho okrade...viz můj případ s ebayem...každopádně přeju hodně štěstí a nervů
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 15:45   Citovat  

Brnďa napsal:
mám taky podobný problém, prodával sem alu kola 18ky s pneu 225/40 R18 borec natesenej ze ej veme, ale ze ma auto v servise a nevi zda mu pasnou, no rikam kdys je vemes takhle od oka, tak ti dam slevu 2500kč abys kdystak nemel problem je prodat, kola sem videl na stejnem aute jako mel on, enbo aspon velmi podobne, no den pred prodejem mi pise ze to chce bez pneu, tak mu rikam, ok ze zitra jedu pro novy ze mu tam ty pneu necha a jjak si koupi novy, tyto me da, no je to uz skoro 3/4roku a pneu nemam a asi nikdy mit nebudu. Bohuzel sem takovej, ze neumim byt tvrdej a nevim jak to z nej dostat Smutný

Mam uplne stejnej problem jako ty...
Stale tu mam ty tve kabely, ktere sis trosku pozde rozmyslel.
Co mam delat abych z tebe ty prachy dostal?? Mam byt tvrdej ?? Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 15:53   Citovat  

Lukas napsal:
Mam uplne stejnej problem jako ty...
Stale tu mam ty tve kabely, ktere sis trosku pozde rozmyslel.
Co mam delat abych z tebe ty prachy dostal?? Mam byt tvrdej ?? Lucy
no ja si nic nerozmyslel, pochop, ze ty jsi mi psal ze budou do cca mesice, jenze prisli as za 2 mesice a to ja uz musel nutne koupit jine, a auto pak prodal, to ty nechapes, ze je chyba u tebe, kdyby jsi napsal za ten mesic ze budou ze se to zpozdilo tak to pochopim ale ty nic
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:11   Citovat  

Brnďa napsal:
no ja si nic nerozmyslel, pochop, ze ty jsi mi psal ze budou do cca mesice, jenze prisli as za 2 mesice a to ja uz musel nutne koupit jine, a auto pak prodal, to ty nechapes, ze je chyba u tebe, kdyby jsi napsal za ten mesic ze budou ze se to zpozdilo tak to pochopim ale ty nic

Ty jsi dobrej vykuk... Ja si taky nic nerozmyslel! Kabely sis objednal = musis je zaplatit!
Za to ze se zdrzely na celnici ja opravdu nemuzu.
Kdyby jsi napsal ze jsi prodal auto a ze uz je nechces...tak to pochopim...ale ty nic. Velmi šťastný

Hele prestan si se mnou hrat a zacaluj!!!!!!!!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:13   Citovat  

Lukas napsal:
Ty jsi dobrej vykuk... Ja si taky nic nerozmyslel! Kabely sis objednal = musis je zaplatit!
Za to ze se zdrzely na celnici ja opravdu nemuzu.
Kdyby jsi napsal ze jsi prodal auto a ze uz je nechces...tak to pochopim...ale ty nic. Velmi šťastný

Hele prestan si se mnou hrat a zacaluj!!!!!!!!!!
jak sezenu kupce tak to zaplatim. ja ti to jasne psal ze sem auto prodal, ale ze se pokusim ti sehnat kupce, pak jeden clovek shanel, ty jsi mi rikal ze pasuji i na civica tak sem mu rekl ze mu je prodam , ovsem on mi pak psal, ze jsi mu psal ze jsou jine, tak envim ceho chces docilit
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:14   Citovat  

Ludvo, Max mel stejny problem a vyresil to nasledovne Úsměv zavolal mi jednu krasnou sobotu a jeli jsme na vylet Úsměv po kratke honicce, kdy se nam schoval nekde v bocni ceste jsme si na pacholka pockali pred domem Úsměv Po hodince dojel a ochotne odmontoval volant,nabu. Svicky ktere nesli v tom mrazu povolit zaplatil vcetne dalsich dluznych dilu,ktere nezvladl demontovat a jeste dostal Max na benzin Úsměv

PS Úsměv v sobotu nic nemam. Uz jsem te dlouho nevideli Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:20   Citovat  

Brnďa napsal:
jak sezenu kupce tak to zaplatim. ja ti to jasne psal ze sem auto prodal, ale ze se pokusim ti sehnat kupce, pak jeden clovek shanel, ty jsi mi rikal ze pasuji i na civica tak sem mu rekl ze mu je prodam , ovsem on mi pak psal, ze jsi mu psal ze jsou jine, tak envim ceho chces docilit

Psal jsem mu ze jsou delsi... Podvodem je taky umim prodat, o tom zadna...
A ceho chci docilit? Asi jen toho aby bylo videt ze jako cerna ovce nejsi jen obet ale dokazes se taky pricinit. KO

Nemam iluze o lidech tveho kalibru...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:23   Citovat  

Koukam Brnda se vysvihl..Zacinalo to nakupem ruznych pouzitych dilu do auta na splatky pres klubare a ted uz takove ojeby ? no krasny Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:26   Citovat  

diacoon napsal:
Koukam Brnda se vysvihl..Zacinalo to nakupem ruznych pouzitych dilu do auta na splatky pres klubare a ted uz takove ojeby ? no krasny Mrk
jaky pouzity dily na splatky? myslis vyfuk? a ojeby zadny nejsou, rekl me jasne ze do emsice budou, accord me ty kabely prozrany, tak se mmusel koupit jiny a prisla nabidka na legenda tak sem to uz neresil, a on se mi as za dalsi mesic ozve ze je ma, a ja mam domluvenyho kamose, jak bude met prachy si je veme, tak jaky ojeb? kdyby to byl ojeb, tak ho ignoruju.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:27   Citovat  

Lukas napsal:
Psal jsem mu ze jsou delsi... Podvodem je taky umim prodat, o tom zadna...
A ceho chci docilit? Asi jen toho aby bylo videt ze jako cerna ovce nejsi jen obet ale dokazes se taky pricinit. KO

Nemam iluze o lidech tveho kalibru...
chapu ses nastvanej, ja taky, ale kdybych se nesnazil je nabizet tak nic nereknu..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:32   Citovat  

Me to nevysvetluj, je to Vase vec a Vas business. Jen podle toho co pise nespokojeny kolega nechapu tvuj princip obchodu respektive neuspesneho obchodu ale jak rikam Vase vec
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:34   Citovat  

diacoon napsal:
Me to nevysvetluj, je to Vase vec a Vas business. Jen podle toho co pise nespokojeny kolega nechapu tvuj princip obchodu respektive neuspesneho obchodu ale jak rikam Vase vec
rikal me ze do mesice je budu mit doma, me accord uz nehorazne kuckal, protoze byly prokousnay kabely, tak sem muesl vzit jiny, kdys ani po mesici se neozyval, no pak sem vzal legenda, a jak kabely dosli tak se me ptal ze se to opozdilo a ze doufa ze ho s nema neposlu pryc a ze je vemu, aj mu napsal, ze uz auto nemam, ale pokusim se sehnat kupce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:37   Citovat  

tak jeste jednou ME TO NEVYSVETLUJ
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Černé ovce - zamčeno
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina