Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s centrálem-VYŘEŠENO
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Michalk je teď offline  Michalk
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 15:22  Naposledy upravil Michalk dne 7.2.2010 , 8:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj..
Dnes po nabití a znovu vložení autobaterie do auta jsem zjistil že mi nefunguje centrál na dálku.Nevím co je to zač a tak nemohu ani nikde sehnat manuál..Je něco jako universální řešení?..nevím co teďkom s tím Tak to valím bulvy

Díky moc všem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 16:07   Citovat  

V prve rade napis,jestli je neco psano na dalkaci anebo na plosnaku v nem,"univerzalni reseni" neexistuje.Stejne nejspis budes muset hledat pod pristrojovkou a teprve tam si precist,co je to zac a pokusit se najit manual.Ani nepises,jestli je to nejaky dodelany univerzal nebo original,ani co mas za auto.Vim,ze jsi to tady uz nekde psal,ale dnes mi neni dobre,tudiz mam spatnou naladu a nechci to hledat...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 16:40   Citovat  

Wayne napsal:
V prve rade napis,jestli je neco psano na dalkaci anebo na plosnaku v nem,"univerzalni reseni" neexistuje.Stejne nejspis budes muset hledat pod pristrojovkou a teprve tam si precist,co je to zac a pokusit se najit manual.Ani nepises,jestli je to nejaky dodelany univerzal nebo original,ani co mas za auto.Vim,ze jsi to tady uz nekde psal,ale dnes mi neni dobre,tudiz mam spatnou naladu a nechci to hledat...

Je to Honda civic 1993 sedan kupován od eismana a to zda je to originál či ne tak to nevím..na dálkovém ovl.něco je tak se pokusíjm najít manuál k tomu..Díky asi by mě to nenapadlo hledat na ovl..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 16:47   Citovat  

Dalkac prozkoumej a kdyz nepochodis,klidne ho i vyfot.Ja onehda resil Rovera a original Lucas jednotku,klicenka mela jak na plosnaku,tak na krytu napsany kod 3TXA a s tim se dalo operovat bajecne.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 16:53   Citovat  

ok.. díky moc něco jsem našel a opsal i návod na znovunaučení ovladače na dané auto tak to jdu vyzkoušet a snad se to podaří. Úsměv Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 17:36   Citovat  

nevíte prosím vás kde je pojistka napájení?u Hondy civic 5g r.v.1993 sedan? potřebuji "při odemčeném vozidle odpojte pojistku napájení"

Díky

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 18:02   Citovat  

Michalk napsal:
nevíte prosím vás kde je pojistka napájení?u Hondy civic 5g r.v.1993 sedan? potřebuji "při odemčeném vozidle odpojte pojistku napájení"

Díky

Ahoj,

prosím Tě, vše najdeš, když si stáhneš manuál, a to ZDE!!!
přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 18:12   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,

prosím Tě, vše najdeš, když si stáhneš manuál, a to ZDE!!!
přátele

v manualu už hledám asi půl hodiny a bez uspěchu Smutný

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 19:19  Naposledy upravil M@jk dne 24.1.2010 , 19:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Michalk napsal:
v manualu už hledám asi půl hodiny a bez uspěchu Smutný

Co po Tobě žádá "pojistku napájení", ČEHO POJISTKU NAPÁJENÍ - ALARMU??? Pokud jde o hlavní pojistky, jsou u C5G v motorovém prostoru vpravo od Baterie (po směru jízdy!!!) Jsou tam hlavní pojistky ... nebo můžeš odpojit Baterku ...

04 - 18. 11. - PRAHA - Mytí a čištění_resize.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
04 - 18. 11. - PRAHA - Mytí a čištění_resize.JPG, 484.68 kB

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 19:26   Citovat  

Jelikoz nevis,odkud je ta vec napajena,bude asi vazne nejjistejsi odpojit baterku.
Majdo,kliiid Lucy

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 20:35   Citovat  

M@jk napsal:
Co po Tobě žádá "pojistku napájení", ČEHO POJISTKU NAPÁJENÍ - ALARMU??? Pokud jde o hlavní pojistky, jsou u C5G v motorovém prostoru vpravo od Baterie (po směru jízdy!!!) Jsou tam hlavní pojistky ... nebo můžeš odpojit Baterku ...

no,po pravdě by mne také zajímalo co konkrétně mají na mysli "pojistku napájení".snad by se mělo jednat o odkaz a podle manuálu nevím co tím myslí..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 20:41   Citovat  

Jo on to Jablečňák...To je jednoduchy,mas tam dole v nakresu 15Amp pojistku.Pokud ji najdes,tak ji vytahni,je v pouzdre na samostatne vedenym kabelu.Tezko ale rict,kde hledat,muze to byt tazeny z pojistkovky anebo z motorprostoru.Neres to a odpoj autobaterku.V predchozich modelech se davala 10Amp pojistka a programovalo se to i primo v jednotce,zkratovaci propojkou se aktivoval "ucici mod",to jen tak na okraj.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2010 , 20:55   Citovat  

Wayne napsal:
Jo on to Jablečňák...To je jednoduchy,mas tam dole v nakresu 15Amp pojistku.Pokud ji najdes,tak ji vytahni,je v pouzdre na samostatne vedenym kabelu.Tezko ale rict,kde hledat,muze to byt tazeny z pojistkovky anebo z motorprostoru.Neres to a odpoj autobaterku.V predchozich modelech se davala 10Amp pojistka a programovalo se to i primo v jednotce,zkratovaci propojkou se aktivoval "ucici mod",to jen tak na okraj.

ok..díky Wayne přátele .zítra se do toho pustím.. je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:04   Citovat  

Tak jsem zkusil co se dá,hledal jsem krabičku od centrálu,zkoušel jsem různě vypínat a zapínat klíček a hrál si s DO..zatím bez uspěchu..Psal jsem přímo na Jablatron a tam mi technik jen řekl že to přeposílá na podporu a od té doby se nic neděje naštvanej co na plošňáku mám tak je Jablatron + nějaké označení TX-9 a RC-10..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 11:34   Citovat  

Co je na desce v ovladaci,to uz je ted jedno,slo o zjisteni vyrobce.Mam ten dojem,ze je to klasicky dvoutlacitkovy ovladac cerna/sedy tlacitka nebo drevo/cerny tlacitka s cervenou nebo zelenou kontrolkou.Ten mi sice kdysi odesel do vecnych lovist (jeste ho mam doma),ale to nebude tvuj problem,tobe se jen "odnaucil" ovladac od jednotky.Musis tu jednotku najit a podle stitku zjistit,jestli nejde o ten stary typ,ktery se programoval za pomoci zkratovaci propojky jako ten muj.Jinou moznost uz nemas.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 11:38   Citovat  

Wayne napsal:
Co je na desce v ovladaci,to uz je ted jedno,slo o zjisteni vyrobce.Mam ten dojem,ze je to klasicky dvoutlacitkovy ovladac cerna/sedy tlacitka nebo drevo/cerny tlacitka s cervenou nebo zelenou kontrolkou.Ten mi sice kdysi odesel do vecnych lovist (jeste ho mam doma),ale to nebude tvuj problem,tobe se jen "odnaucil" ovladac od jednotky.Musis tu jednotku najit a podle stitku zjistit,jestli nejde o ten stary typ,ktery se programoval za pomoci zkratovaci propojky jako ten muj.Jinou moznost uz nemas.

Dnes se konečně dostanu na Moravu k rodičům kde je vybavení i garáž tak se do toho pustím..
Tady v Praze jsem to vše zkoušel jen na oko jelikož když se vrtám v autě na parkovišti tak se na mě každý dívá jako bych ho chtěl ukrást HaHaaa
Výrobce mi napsal ať jim pošlu řídící jednotku i s ovladačem a že mi to zdarma udělájí,ale zatím jsem ani nenašel tu jednotku Tak to valím bulvy
Jedná se o ovladač jak jsi psal,černý se dvěma zel. tlačítky a zalenou diodou přátele

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 11:56   Citovat  

Na ostatni se neohlizej,me limituje jen ta zima,jinak taky vecne delam na ulici,brzdy,interier,elektriku,vytahuju motory ve dvou lidech Mr. Green ...Zkus hledat za pojistkovkou nebo kolem ni,je tam dost mista a napajeni se casto bere z ni.
Kdyz to posles do Jablek,tak ti to tam sparuji (to bych zadarmo zvladl taky),ale pak to tam pripojis a muze to byt zas jak ted,to situaci stejne neresi.Az to najdes,budes moudrejsi.Pak to podle manualu das do kupy sam OK
Mas pravdu,na kombinaci cerny ovladac/zeleny tlacitka jsem zapomnel (mozna i to drevo nema jen jedny) pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 8:38  Naposledy upravil Michalk dne 7.2.2010 , 17:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj..
po dlouhé době bádání a všeho zkoušení jsem konečně rozjel centrální zamykání na dálku od Jablatronu.
Nejdříve jsem hledal centrální jednotku u pojistkové skříně a to nepřetržitě a v domění že tam někde bude a tak jsem oddělal plasty ale nic jako černá krabička tam nevypadalo..
Jen náhodou jsem oddělal kastlík od spolujezdce a ejhle,černá krabička a u toho i 15A pojistka.Tak mi spadl kámen ze srdce a já doufal že to tentýž den rozjedu a budumít klid.Někde se stala chyba jelikož podle návodu jsem měl vytáhnout pojistku,dát zpět a 3x zapnout a vypnout klíček,jenže se stejně nic nedělo..Tak jsem v zoufalství hledal dál co by tam mohlo být..Těsně pod ..... byl...... který vedl do centrání jednotky a tak jsem ho při zapnutým klíčku 4-5x zmáčkl a konečně 3 blikl blinkr což signalizuje že je zahájen učicí mód.Potom už jen stačilo zmáčknout na jakýkoliv tlačítko na ovladači a vypnout klíček zapalování. VTEC

Tak jsme konečně rád že vše funguje bezvadně je to dobrý

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 13:38   Citovat  

Sice bych radeji detailne nerozepisoval,co kde mas na aute,ale je to dobrý

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 13:44   Citovat  

Wayne napsal:
Sice bych radeji detailne nerozepisoval,co kde mas na aute,ale je to dobrý

jojo, uz vidim jak nekdo prijde k nemu do auta, napred otoci spinackou na kontrolky a potom bude mackat tlacitko ktery bude muset najit pres houkajici alarm aby si mohl naprogramovat svuj ovladac... jo jeste jsem zapomnel ze zlodej bude mit asi 1000 ovladacu a bude zkouset ktery je ten spravny. A pokud zvazujes moznost ze odpoji jednotku, tak stejne nenastartuje, pac vetsina alarmu s odpojenou jednotkou blokuje startovani... ale to je vedlejsi.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 14:21   Citovat  

Jo,je to vedlejsi,jde o to,aby priste nepsal dalsi "intimnosti" Lucy
V podstate by X dalkacu s sebou tahal jen amater,profici maji zarucene lepsi hracky,neco jako je na PC prolamovac kodu.Ale nemuzes rict,ze Jablotron je sparovany s ECU,tam je jen jednoduchy imobilizacni rele.Pak staci prijit k autu,ktery staci par vterin kvokat,nekdo s vedomosti toho,ze jednotka je u kastliku ten kastlik utrhne,vytahne jednotku,z pojistkovky vytahne 12V,napoji v konektoru na spravny pin na rele,nastartuje obvyklym zpusobem a jede.Kdyz to teda tak hezky musim popsat,abys nerekl,ze je zbytecny vedet,kde je jednotka (a tlacitko,ktery je tam koneckoncu proto,abys odjel i bez dalkace,ze) KO

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 14:39   Citovat  

Wayne napsal:
Jo,je to vedlejsi,jde o to,aby priste nepsal dalsi "intimnosti" Lucy
V podstate by X dalkacu s sebou tahal jen amater,profici maji zarucene lepsi hracky,neco jako je na PC prolamovac kodu.Ale nemuzes rict,ze Jablotron je sparovany s ECU,tam je jen jednoduchy imobilizacni rele.Pak staci prijit k autu,ktery staci par vterin kvokat,nekdo s vedomosti toho,ze jednotka je u kastliku ten kastlik utrhne,vytahne jednotku,z pojistkovky vytahne 12V,napoji v konektoru na spravny pin na rele,nastartuje obvyklym zpusobem a jede.Kdyz to teda tak hezky musim popsat,abys nerekl,ze je zbytecny vedet,kde je jednotka (a tlacitko,ktery je tam koneckoncu proto,abys odjel i bez dalkace,ze) KO

kazdopadne bych chtel videt "profika" co by se zahazoval s autem za 30t czk. To by asi predtim musel uklouznout a spadnout ze schodu na hlavu. HaHaaa

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2010 , 17:52   Citovat  

no pravdu máte,jen bych chtěl jen upozornit že jednotka byla předělaná na místo sobě určeném takže i tak mají zloději utrum. Hihi
K tomu jsem chtěl jen upozornit či jen poradit kdyby se někomu stalo něco podobné tak ať ví co s tím dělat je to dobrý

Košti je teď offline  Košti
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 14:57   Citovat  

Zdravim.Tohle tema je mimu problemui asi nejpodobnejsi takze: ... Nefunguje mi central na dalku.Normalne na klocek v zamku se to odemkne bez problemu.Kdyz jsem auto koupil tak se to obcas zamklo obcas ne a ted vubec.Napada me vybyta baterka v dalkaci je to mozny? C5G diky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 15:07   Citovat  

Košti napsal:
Zdravim.Tohle tema je mimu problemui asi nejpodobnejsi takze: ... Nefunguje mi central na dalku.Normalne na klocek v zamku se to odemkne bez problemu.Kdyz jsem auto koupil tak se to obcas zamklo obcas ne a ted vubec.Napada me vybyta baterka v dalkaci je to mozny? C5G diky

určitě to možné je je to dobrý

lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2010 , 22:40   Citovat  

Nepatří to sem, ale snad bude někdo vědět. Koupil jsem C6G a má jen centrál bez DO. Takže se nabízí otázka, zda-li půjde k tomu stávajícímu centrálu jakákoliv jednotka s DO, nebo musí být něčím specifická, abych nemusel překopávat celý auto. Dále kde najdu jednotku centrálního zamykání? Díkes Tak to valím bulvy

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 11:51   Citovat  

Jednotka centralu je alespon u 4G a 5G ve dverich ridice,ale radeji bych nejdriv stahl a prostudoval manual (servisni samozrejme).Dodatecna sada dalky muze byt v podstate jakakoliv,parametry jako delka impulsu se teprve prenastavuji,kdyz je potreba.Ja beru vetsinou nejaky set pres Aukro,posledni dobou jsou tam cim dal zajimavejsi kousky.Uprednostnuju nejaky dalkac s extra tlacitkem na otevirani kufru,coz se da s pomoci elmag. odskoku lehce na aute dodelat.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s centrálem-VYŘEŠENO
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina