Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 8
KiM2 je teď offline  KiM2
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 0:12   Citovat  

Mozna jste uz videli hondu CRX KLIMA na prodej za 67 000 je na tipcars a cars...je to cerna metaliza a je dovezena z italie

znate nekdo toho co to prodava?koupil od neho nekdo neco? nebo vite neco o te honde?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 11:06   Citovat  

co takhle odkaz abych to nemusel hledat ('pořádnej výtlem')
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 13:33   Citovat  

Nemám s ním dobrou zkušenost,ale céra sem tahá celkem statečně i v-tecy...
To o jakym mluvíš vypadá dobře,ale počítej že na něm minimálně 10tis má cash do kapsy-to nemám rád.
jinak sídlí někde u Prostějova...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 15:59   Citovat  

Cody napsal:
To o jakym mluvíš vypadá dobře,ale počítej že na něm minimálně 10tis má cash do kapsy-to nemám rád.
čéče...chlape a z čeho jsi živ ty? kupuješ rohlíky a podobné věci k životu svému..asi ti to nikdo neřekl...pronájemce půdy má do kapsy,zemědělec má do kapsy,mlynář má do kapsy,pekař má do kapsy,dopravce má do kapsy ,prodejce má dokapsy,ještě to několikrát zdaň...ty nás tu asi nemáš tím pádem rád nikoho,bo matku terezu jsem v hondě ještě neviděl a i u ní se prosáklo že malá domů. to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 17:16   Citovat  

To auto je z Boskovic, zrovna jsem tam dneska byl a nekoupil, duvodu bylo nekolik:

měl to být první majitel - ve skutecnosti byli od roku 1999 uz dva majitele, a co bylo predtim to kdovi

dalsi vtip bylo že to je nehavarovano - havarovane to bylo zezadu, zepredu i z boku, barva mela byt cerna metaliza a to tam nebylo byla tam nejaka cerna kdovi jaka, kapota od motoru taky nebyla puvodni, byla to nejaka druhovyroba

melo to mít 141 000, to ale asi nikdo nemuze brat vazne

a plno dalsich drobnosti, jako popraskane zadni svetlo, nekolik prasklin v celnim skle, praskle blinkry, praskle casti stredoveho panelu atd.......

no ale bylo tam par plusu, motor bezel pekne a tise, a klimatizace fungovala a elektrika taky (az na sibr, ten nesel a byl i zhnily) ale to je asi vse co se mi na to aute libilo

no skoda, ale jeste ze tam bylo vice lidi se mnou co mi to mohli rozmluvit, bo ja sem blby a "slepy" a beztak bych to vzal
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 22:56   Citovat  

KiM2 napsal:
To auto je z Boskovic, zrovna jsem tam dneska byl a nekoupil, duvodu bylo nekolik:

měl to být první majitel - ve skutecnosti byli od roku 1999 uz dva majitele, a co bylo predtim to kdovi

dalsi vtip bylo že to je nehavarovano - havarovane to bylo zezadu, zepredu i z boku, barva mela byt cerna metaliza a to tam nebylo byla tam nejaka cerna kdovi jaka, kapota od motoru taky nebyla puvodni, byla to nejaka druhovyroba

melo to mít 141 000, to ale asi nikdo nemuze brat vazne

a plno dalsich drobnosti, jako popraskane zadni svetlo, nekolik prasklin v celnim skle, praskle blinkry, praskle casti stredoveho panelu atd.......

no ale bylo tam par plusu, motor bezel pekne a tise, a klimatizace fungovala a elektrika taky (az na sibr, ten nesel a byl i zhnily) ale to je asi vse co se mi na to aute libilo

no skoda, ale jeste ze tam bylo vice lidi se mnou co mi to mohli rozmluvit, bo ja sem blby a "slepy" a beztak bych to vzal
jj tak to má být...brzdu sesebou...a peníze dát k němu,nebo je nejlépe nebrat se sebou pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 9:17   Citovat  

Cody napsal:

a jakou zkusenost snim mas? to by me zajimalo
   Návrat  
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 17:18   Citovat  

KiM2 napsal:
To auto je z Boskovic, zrovna jsem tam dneska byl a nekoupil, duvodu bylo nekolik:..
taky sem na to koukal,byla taková jediná co vypadala k světu za rozumny peníze..a ono tohle cože cože ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 18:03   Citovat  

kukurelli napsal:
taky sem na to koukal,byla taková jediná co vypadala k světu za rozumny peníze..a ono tohle cože cože ?

presne tak na fotkach vypadala pomalu jako z fabriky, ve skutecnosti lak kdovi jaky a celkove to auto vypadalo ze se o to puvodni majitele nestarali, cena by melabyt tak 40, jak mi rekl ze to nabizel nejaky zajemce
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 18:10   Citovat  

KiM2 napsal:
presne tak na fotkach vypadala pomalu....
no tak za 40 by to byla trochu jiná,i když teda záleží na dalším..ale tak řekněme že když motor běžel dobře i když má kdoví co za sebou,šíbr by se snad dal zvládnout,no a pak záleží co spodek,ale zrezle to moc nevypada,takže jen podle toho co slyším tak za 40 by to i šlo..Ono tady moc není z čeho vybírat a co je v německu,tak tam mi přijde že taky toho dochází,je jich tam pár zajímavejch.. HaHaaa
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 18:13   Citovat  

kukurelli napsal:
no tak za 40 by to byla trochu jiná,i když teda záleží na dalším..ale tak řekněme že když motor běžel dobře i když má kdoví co za sebou,šíbr by se snad dal zvládnout,no a pak záleží co spodek,ale zrezle to moc nevypada,takže jen podle toho co slyším tak za 40 by to i šlo..Ono tady moc není z čeho vybírat a co je v německu,tak tam mi přijde že taky toho dochází,je jich tam pár zajímavejch.. HaHaaa
neboj oni zase dostanou zpět svoji hodnotu i vtecy protože jich pořád ubývá, čekejme až pujdou s cenama nahoru... Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 18:17   Citovat  

OsekSpider napsal:
neboj oni zase dostanou zpět svoji hodnotu i vtecy protože jich pořád ubývá, čekejme až pujdou s cenama nahoru... Mrk

No tak což o to hodnotu maji,ale je to přece jenom už starší auto,ale obecně mi prijde že jich je min,a na autoscout to tak u 2g končí 2500Eur,kdyz pominu jednu krasnou 93 a par blaznu co chtěj za upraveny auto taky palku..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 21:32   Citovat  

PAKO napsal:
čéče...chlape a z čeho jsi živ ty? kupuješ rohlíky a podobné věci k životu svému..asi ti to nikdo neřekl...pronájemce půdy má do kapsy,zemědělec má do kapsy,mlynář má do kapsy,pekař má do kapsy,dopravce má do kapsy ,prodejce má dokapsy,ještě to několikrát zdaň...ty nás tu asi nemáš tím pádem rád nikoho,bo matku terezu jsem v hondě ještě neviděl a i u ní se prosáklo že malá domů. to mi hlava nebere

Myslel sem to tak že když se s ním srovnám tak crx miluju,on na nich vydělává-vycítil šanci a drze ji využil
prodal sem již 4 s nulovým výdělkem-on se tímto taky neživý...nebudu to neak dále rozvádet-mam na to čuch je to šméčkař naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 21:38   Citovat  

KiM2 napsal:
a jakou zkusenost snim mas? to by me zajimalo

De mu jen o peníze zkoušel sem s nim něco ale nelze-ani neni zaměřen na crx,jen vxcítil že dá 35,prodá za 65=pokud dobře počítám 30-to nemám rád ODS mi bohatě stačí Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 23:35   Citovat  

zespodu to vypadalo pekne nikde stopa po korozi.......jo a jinak mu to asi vynasi kdyz prijel skoro novou audinou, ale to rozhodne nema jen z CRX, ale to jednani skoro na kazdy dotaz odpovedel nevim, a z toho ze to mel byt jeden majitel, tak najednou byli majitele dva, a nakonec to byli dva majitele od roku 1999...predtim kdovi kolik, to fakt nesnasim jak do kazdeho inzeratu se pisou kecy typu prvni majitel a nehavarovano
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2008 , 23:51   Citovat  

KiM2 napsal:
zespodu to vypadalo pekne nikde stopa po korozi.......jo a jinak mu to asi ...

No tak to je jasny,budto je tak blbej,nebo tech aut ma tolik,a nebo mlzi,ted aby si clovek vybral Tak to valím bulvy Na fotce vypada moc hezky,coz o to,jedna z mala co tady na inzeratech vypada slusne,ale podle fotky se asi neda tolik soudit no..Jedina pak jeste hezky se mi zda ta cervena za 65,z autokorektu..ale slysel sem pekny fámi o jedny CRX z toho bazaru,jen nevim kerá to je jestli ten Vtec nebo tahle ale rek bych ze ten Vtec,protoze ten uz na pohled je sprasenej..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 11:10   Citovat  

jo tak cervena vypada taky pekne, videl ji nekdo nazivo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 11:23   Citovat  

KiM2 napsal:
jo tak cervena vypada taky pekne, videl ji nekdo nazivo?

no nevidel sem ji,ale stoji tady v plzni takze to je otazka chvile tam v patek zajit Mrk
když mě pak svezeš tak zkusim splašit fotak u udělat pár fotek,když nebude nikdo okolo držkovat jako že by to byla blbost Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 12:05   Citovat  

Tu sem viděl,chybí krycí ozdobná černá lišta,vevnitř zapraseno-propaleno od cigaret,uhumusený sedačky-dávají tušit předchozího majitele pěkný prase-kaplička z jinýho auta,motor a papíry téže-maj v tom pěknej bordel....autokorekt-nebrat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 12:14   Citovat  

Cody napsal:
Tu sem viděl,chybí krycí ozdobná černá...

no tak lišta je vidět na fotkach že není,že je to prepsany z jinýho auta napovídá že je to rok 87,tzn ze to bylo pred tim nez se mohli starsi auta dovazet..O tom jejich Dohc nebo jak to pisou blbe sem slysel ze stoji pekne ze ho...coz uz dle fotek odpovídá,protože bylo určitě stříkany atd...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 12:30   Citovat  

Bylo,ale na druhou stranu vypadá pěkně-na fotkách,z dálky,pro laiky,...kdo příde blíž nebo už něaké céro měl tak ví Velmi šťastný
Počkejte na jaro,to jich tu zas bude víc-a dovezených Úsměv (po prvních majitelých a zaručeně nebouraných HaHaaa )
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 12:56   Citovat  

Ony jsou i nějaké jiné? pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 13:14   Citovat  

tak to sem rad, kdybych jel z ostravy do plzne jen kvuli toho, abych videl jaky je to zase podel tak me j..bne asi, stacil vylet za tou cernou do boskovic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 14:16   Citovat  

KiM2 napsal:
tak to sem rad, kdybych jel z ostravy do plzne jen kvuli toho, abych videl jaky je to zase podel tak me j..bne asi, stacil vylet za tou cernou do boskovic

no tak to by byl asi nehezkej vejlet Tak to valím bulvy tak pak je jasny proc tam stoji tak dlouho,no..i kdyz pokud by to bylo jen o popalenym interieru,tak mi to neprijde tak zly..ale musim rict ze sem to zatim nevidel nazivo..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 15:00   Citovat  

Mozna jeste posledni co tu tak se da najit mi prijde zajimava ta cerna za 55,mozna podle nazvu je tady Cody majitel Mrk rekneme ze ze vsech poslednich vypada tak jako posledni uchazejíci,když tak na to koukam.. zmatenej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 20:14   Citovat  

Tu sem již prodal,šla do Prostějova mladýmu klučinovy....jinak byla nebouraná a po důchodci-sice 2majiteli,ale 1.byl z rodiny-byl sem pro ní v Mnichově.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2008 , 20:27   Citovat  

No tak pak už dle mýho názoru,na netu žádný aspoň trochu slušný CRX není..Aspon teda v CR..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 16:49   Citovat  

Byl sem se dívat na ty dva v-tecy v praze(fialovej+černej),oba sou za 85 a sice sem je neprojížděl,ale zdáli se mi dobrý-to je samozřejmě jen můj názor,at si udělá každý svůj,ale na živo vypadaj taj jak na fotu-je to dovoz,nejsou udělaný rozvody,kapaliny -nic,dle slov majitele je to tak jak s tim němci jezdily=něaké počáteční investice...ale sou v bazaru již rok a cena začínala na 115,což je 30 tis. rozdíl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 17:49   Citovat  

Cody napsal:
Byl sem se dívat na ty dva v-tecy v praze...
Tak ten fialovej je strikanej asi ne,to neni originalni barva,a ten cernej nevypada zle,to je pravda..Vse dle moznosti,vsechno je o penezich..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 17:57   Citovat  

kukurelli napsal:
Tak ten fialovej je strikanej asi ne,to neni originalni barva,a ten cernej nevypada zle,to je pravda..Vse dle moznosti,vsechno je o penezich..

sice sem ho nazivo nevidel, ale moc se mi nelibi ze nema Vtec kapotu a predni naraznik tez neni z vteca, a navic je to facelift naraznik a blinkry facelift nejsou
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina