Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord coupé 99' problémy s vodou
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
civiccoupe je teď offline  civiccoupe
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 10:02   Citovat  

Mám spravenú GO motora na mojom accorde, no napriek tomu mi v chladiči bublinkuje voda - teda sa niekde vytvára vzduchová bublina, ktorá tlakom vytláča vodu z chladiča. Motor som vylúčil keďže je na komplet spravený a hlava bola tlakovaná, je OK. Okrem toho, skáču otáčky, no tie si myslím, že by mali byť škrtiacou klapkou, ktorá už sa vymieňa. V aute mám nainštalované plynové zariadenie. Ak s nejakými aspoň podobnými vecami máte niekto skúsenosti, budem vám nesmierne vďačný, keď mi pomôžete. Ďakujem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 10:09   Citovat  

civiccoupe napsal:
Mám spravenú GO motora na mojom accorde, no napriek tomu mi v chladiči bublinkuje voda - teda sa niekde vytvára vzduchová bublina, ktorá tlakom vytláča vodu z chladiča. Motor som vylúčil keďže je na komplet spravený a hlava bola tlakovaná, je OK. Okrem toho, skáču otáčky, no tie si myslím, že by mali byť škrtiacou klapkou, ktorá už sa vymieňa. V aute mám nainštalované plynové zariadenie. Ak s nejakými aspoň podobnými vecami máte niekto skúsenosti, budem vám nesmierne vďačný, keď mi pomôžete. Ďakujem

co se otacek tyce,tak jsem mel taky velky problem (mam lpg),nechal jsem to v servisu,jelikoz mi potom plyn uz nejel vubec...vymenil mi nejaky emulator plynu a uz je to ok...ale ja mam stary system plynu,ty budes mit nejspis sekvenci

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 10:12   Citovat  

Nechci tě strašit ale pokud to bublinkuje, viděl bych to na těsnění pod hlavou... Smutný

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 10:59   Citovat  

poku litaji otacky, muze to byt "jen" zavzdusneny...

0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 11:25   Citovat  

zavzdušnené to neni, odvzdušnené je to niekoľko krát. tesnenie pod hlavou je nové - originál z hondy objednávane zn. Nippon. Hlava je utiahnutá podľa servisnej príručky.
a ten plyn - áno je to sekvenčné vstrekovanie s vlastnou riadiacou jednotkou.

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 11:35   Citovat  

civiccoupe napsal:
zavzdušnené to neni, odvzdušnené je to niekoľko krát. tesnenie pod hlavou je nové - originál z hondy objednávane zn. Nippon. Hlava je utiahnutá podľa servisnej príručky.
a ten plyn - áno je to sekvenčné vstrekovanie s vlastnou riadiacou jednotkou.

jinak ventily serizene mas? pac to ma taky vliv,aspon mi to v honde tak rikali,ze se to ma co x tisic km provadet,kdyz ma honda v sobe lpg

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 11:45   Citovat  

SonnyX napsal:
jinak ventily serizene mas? pac to ma taky vliv,aspon mi to v honde tak rikali,ze se to ma co x tisic km provadet,kdyz ma honda v sobe lpg

protoze se ventily pri provozu na LPG zaklepavaji

0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:39   Citovat  

stelujem ventili tak raz za 10 tis. km. momentalne sú čerstvo nastavené - po GO bolo všetko, ten motor je ako nový...toto musí byť niečo s okolím motora...skúšali sme to nechať bežať bez termostatu na priamom kolobehu, keby bol náhodou zlý termostat, ale ani to nič. už som zúfalí z toho auta...

azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 14:50   Citovat  

civiccoupe napsal:
stelujem ventili tak raz za 10 tis. km. momentalne sú čerstvo nastavené - po GO bolo všetko, ten motor je ako nový...toto musí byť niečo s okolím motora...skúšali sme to nechať bežať bez termostatu na priamom kolobehu, keby bol náhodou zlý termostat, ale ani to nič. už som zúfalí z toho auta...
hm bud vodná pumpa,alebo...hlava bola ja zrovnávaná????

0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 16:48   Citovat  

vodná pumpa je nová, dodatočne novo pretesnená pre istotu pri GO. a hlava bola vyrovnaná, nebola krivá, takže nebolo z nej treba veľa brať, len ju vyčistiť...je z nej pár desatín zobraté...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 17:06   Citovat  

a ako ti hlavu tlakovali?lebo už som videl umelca ktorý ju utesnil silikonom a tvrdil po skuške že hlava je ok/konkretne bmw 520i/žiadna šunka radový 6válec

0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 23:03   Citovat  

robili mi to vo firme, ktorá u nás má už cca 15 ročnú tradíciu, takže to nie je žiaden "domáci majster"...

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 23:10   Citovat  

Tak ono motor po GO jeste neznamena, ze motor je zcela v poradku a je nutne hledat chybu jinde. I mistr tesar nekdy sekne vedle. Pokud jdou bublinky z chladice nebo z expanzky, tak bych to videl na tesneni pod hlavou. Dela to i se studenym motorem?

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 8:41   Citovat  

bordel napsal:
Tak ono motor po GO jeste neznamena, ze motor je zcela v poradku a je nutne hledat chybu jinde. I mistr tesar nekdy sekne vedle. Pokud jdou bublinky z chladice nebo z expanzky, tak bych to videl na tesneni pod hlavou. Dela to i se studenym motorem?

áno. aj za studena aj za tepla. máš pravdu, mne len proste nejde do hlavy, že by to malo byť chybné tesnenie, alebo zle dotiahnuté ale niečo také, všetko bolo urobené poriadne...rozmýšlal som aj nad nejakou špinkou na tesnení ale že by niečo také urobilo toto? neviem...zas jeden známy, mechanik a maniak do hond mi vravel, že z bublinkovania si nemám robiť ťažkú hlavu, že mám nabehať nejaké kilometre a ak nebude žrať vodu ani štatrovať na tri valce, tak nech si bublinkuje koľko chce...totiž ono motor ide pekne, štartuje na štyri valce a teda by nemalo byť nič poškodené, inak by natiekla voda do valcou a ani z výfuku mi voda nejde...nemôže to niekde len povedzme cez nejakú poškodenú vodnú, alebo podtlakovú hadicu chytať falošný vzduch?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 15:19   Citovat  

civiccoupe napsal:
áno. aj za studena aj za tepla. máš pravdu, mne len proste nejde do hlavy, že by to malo byť chybné tesnenie, alebo zle dotiahnuté ale niečo také, všetko bolo urobené poriadne...rozmýšlal som aj nad nejakou špinkou na tesnení ale že by niečo také urobilo toto? neviem...zas jeden známy, mechanik a maniak do hond mi vravel, že z bublinkovania si nemám robiť ťažkú hlavu, že mám nabehať nejaké kilometre a ak nebude žrať vodu ani štatrovať na tri valce, tak nech si bublinkuje koľko chce...totiž ono motor ide pekne, štartuje na štyri valce a teda by nemalo byť nič poškodené, inak by natiekla voda do valcou a ani z výfuku mi voda nejde...nemôže to niekde len povedzme cez nejakú poškodenú vodnú, alebo podtlakovú hadicu chytať falošný vzduch?

ano to je možné,ale ak si mal motor von z auta tak fakt treba poriadne pobehat,pomalinky motor prevetrat,ja som motor odvzdušnoval asi na 3x.uvidíš po týždni jazdenia čo dalej

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 17:46   Citovat  

no to asi aj urobím...už čakám len na výmenu tej klapky a auto si beriem a idem urobiť pár kilometrov. potom uvidím, každopádne zatiaľ ďakujem a potom prípadne sem ešte prídem plakať... Bueee Velmi šťastný

mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 18:58   Citovat  

Bublinkuje to třeba i za studena,když sundáš víčko chladiče a nastartuješ?Voda je masná?Pokud to dělá jen za tepla,když to proženeš a vyžene ti to vodu do expanzky může být jen víčko chladiče špatné.Zkus to pořádně odvzdušnit a nech to ohřát na provozku bez nějakého honění a zkus hadici od chladiče.Měla by být tvrdá.Pokud ji zmáčkneš lehce a hned vidíš,že vytěká voda do nádobky,tak je špatné to víčko.U accorda někdy otáčky na volnoběh kolísají,když je tam bublina.

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 19:39   Citovat  

mad_zed napsal:
Bublinkuje to třeba i za studena,když sundáš víčko chladiče a nastartuješ?Voda je masná?Pokud to dělá jen za tepla,když to proženeš a vyžene ti to vodu do expanzky může být jen víčko chladiče špatné.Zkus to pořádně odvzdušnit a nech to ohřát na provozku bez nějakého honění a zkus hadici od chladiče.Měla by být tvrdá.Pokud ji zmáčkneš lehce a hned vidíš,že vytěká voda do nádobky,tak je špatné to víčko.U accorda někdy otáčky na volnoběh kolísají,když je tam bublina.

Tak to koukám! no toto som nevedel. to je zaujímavé. určite to skúsim. ďakujem OK . a áno bublinkuje to aj za studena keď sundám víčko a naštartujem a voda je mastná, keďže je v nej nemrznúca zmes...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord coupé 99' problémy s vodou
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina