Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte jaký mobil?? nebo nemá někdo na prodej?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 20:19   Citovat  

Chybu tím rozhodně neuděláš. Doinstaluješ co budeš potřebovat a hotovo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vitman je teď offline  Vitman
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 20:23   Citovat  

Pro mě jedině stroječky od HTC. OK
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 20:37   Citovat  

Vitman napsal:
ja mel par strojecku s win mobile i sonny ericsson a vzdycky sem utekl spatky k nokii, vyhovuji mi nejvic Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 20:42   Citovat  

Brnďa napsal:
poradíte jaky mobil koupit?? nebo pokud ma nekdo na prodej? nejlepe n82 Úsměv

Co takhle Nokii N95 ?
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 20:47   Citovat  

Klejzlik napsal:
Co takhle Nokii N95 ?
tu jsem mel a uz nikdy Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 21:27   Citovat  

Vitman napsal:

Moje řeč .. hlavne jsem byl trosku skeptickej, dokud sem to nevidel poprvy v akci. htc je nekde jinde nez sony ericson, rozhodne bych to nezatracoval.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 0:18   Citovat  

Hehe teď Vás všechny pobavím. Již pátým rokem používám SE P910i, tehdy ikona ve svém ,,oboru,, a dodnes jsem nenašel jiný telefon, který by mi tak vyhovoval. Foťák dělá trošku načervenalý fotky, klávesnici mám už druhou, omlácenej a poškrábanej nehorázně, display druhý, několikrát utopený a dokonce i vymáchaný v kaluži bláta a dodnes funguje ....

jojo už slyším ty řeči ..... jo můžou se tou cihlou brzdit vagony, jo můžu tím utlouct zloděje, jo podložím tím klidněkolo jako klínem Velmi šťastný
Ale například služební Nokii nevimcozatyp mám už třetí. Ty nový telefony nic nevydrží. Člověk si sedne s telefonem v kapse a řachne display, nebo mu upadne na zem na koberec a nejde foťák, tlačítka vomačkaný po půl roce jak kdybych byl mistr světa v psaní sms.....no hrůza....
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 15:51   Citovat  

já už asi 2hým rokem používám HTC nyní mám G1 neboli HTC Dream a jsem plně spokojen, querty klávesnice mi plně vyhovuje OK
   Návrat  
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 16:28   Citovat  

Pročítám si tu diskuzi a vůbec jsem tu nenarazil na Blackberry. Já mám Blackberry 8900 a můžu jenom doporučit. Musí to mít však stálý přísun dat. Takže nějaký tarif s neomezeným internetem. Je to pěkná hračka.
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 1:38   Citovat  

bordel napsal:
Ja teda nevim jak to presne funguje, ale diky spojeni policie, mobilnich operatoru a IMEI se ten telefon da pomerne lehce dohledat. Sestre takhle nasli telefon v cene 2tis, pritelkyni taky. Takze pokud se bat, tak pouze o zniceni, ktere byva vetsinou vlastni vinou.

já jsem ztratil N82 a nenašli ji takže změnit imei zloději asi umí
   Návrat  
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 13:15   Citovat  

Ja som mal 10 rokov nokiu, teraz som menil za Samsung i8910hd. Je to raketa a má operačný system licensovaný nokiou
Symbian S60 5 th edition. Predtým som mal N95, kt. tiež fungovala pod symbianom, takže prechod v pohode.
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 17:59   Citovat  

Davee napsal:
já jsem ztratil N82 a nenašli ji takže změnit imei zloději asi umí
a jak si s ní byl spokojenej?
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 18:16   Citovat  

bordel napsal:
Ja teda nevim jak to presne funguje, ale diky spojeni policie, mobilnich operatoru a IMEI se ten telefon da pomerne lehce dohledat. Sestre takhle nasli telefon v cene 2tis, pritelkyni taky. Takze pokud se bat, tak pouze o zniceni, ktere byva vetsinou vlastni vinou.

Ono toto vazne funguje. Problej je vsak jinde. Mne osobne byl jednou zcizen mobil v takove "rodinne" posilovne. Moc nas zajimalo, kdo z nas neco takoveho udelal. Cirou nahodou ma jeden kamos z posilky slusnou praci na kriminalce a tak ...
Problem je v tom, ze ty sice vec nahlasis, ale PCR muze zazadat operatory o vystopovani mobilu dle IMEI pouze se soudnim povolenim. A soudni povoleni ziskaji pouze v priprade, ze se jedna o vazny trestny cin (drogy, vrazda, znasilneni apod).
U klasicke kradeze nemas sanci, alespon zde na ustecku. Takze kamos vlozil hledani meho telefonu do pripadu drog (asi tam doted lezim v evidenci Velmi šťastný ) a telefon jsem mel za dva dny zpatky i s opravdu necekanym hrisnikem Tak to koukám!
A jak tu pise Davee, nevim, zda umeji menit IMEI, ale rozhodne vetsina policistu uzavre pripad s tim, ze bylo hledano dle IMEI, ale pritom nebylo, pac nebylo ani zazadano o soudni povoleni. Je jim totiz zcela jasne, ze kdyby nebylo receno, ze se zkouselo hledat pres IMEI, tak by vetsina lidi tlacita, at se to hleda pres :twisted:
Kdybych trval na svem, chtel bych videt alespon zavrhnutou zadost o soudni povoleni je to dobrý
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 22:04   Citovat  

Reno: IMEI se dá změnit, na siemensu K35 z dob prehistorických jsem to dělal xkrát Velmi šťastný
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 22:17   Citovat  

balw napsal:
N82 jsem měl, z hlediska funkcí dobrý telefon (GPS, WIFI, foťák), ale je docela pomalý a jako všechny Nkové Nokie co jsem měl je rozvrzaný. Když bych si teď měl koupit bezdotykovou Nokii, tak bych šel do N79 - rychlejší než N82, ale nemá xenon blesk, nebo u dotykové do 5530 - štíhlejší 5800, ale cosi jí chybí, ale už nevím co.

To,že si měl problém ty, neznamená, že tím trpí všechny eNkové nokie. S rychlostí se problém u N82 vyřešil novým FW 31.0.016, popř. si můžeš urychlit podle návodů na netu o par mikrosekund, když uvolníš paměť.S konstrukcí telefonu taky není problém ani po 2 rokách náročného používání.Akorát se telefon strašně rychle upatlá a poškrábe díky lesklým plastům.Nové krycí sklíčko displaye za 200kč - vyměníš si to během pár minut a je zas klid Úsměv

Já můžu N82 jen doporučit.xenon,wifi,gps v jednom mi nejvíc vyhovuje.Neznám lepší fotomobil na night večírky. Jediný úbýtek luxusu je velikost displaye při používání GPSky Úsměv Ale když mi Jana řekne 3x odbočte po 100metrech doprava tak se na ten display ani dívat nemusíš Velmi šťastný
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2010 , 13:52   Citovat  

nějak se nemůžu rozhodnout... HTC Touch Diamond2 nebo HTC Hero Black

ještě jsem neměl ani Windows Mobile a ani Androida to mi hlava nebere
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 21:50   Citovat  

Nechce se mi zakládat další téma,tak se zeptám tady..
Nokia N97mini nebo SonyEricsson Xperia X10mini?
To jsou tak jediný dva telefony(za normální cenu),který mi vzhledem a velikostí v současnosti padly do oka..
S telefony s OS nemám žádnou zkušenost,tak nevim na co koukat.Jediný,čeho se u těch telefonů bojim,že jak jsem zhejčkanej Iphonem,kterej máme doma,tak budu na jejich dotykový ovládání nadávat Tak to valím bulvy Nebo už je situace lepší jak před rokem? Mrk
   Návrat  
Juris je teď offline  Juris
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 21:54   Citovat  

Brnďa napsal:
no koukam ze budu mit z ceho vybirat Velmi šťastný a co rikate nokia 5800 ?

5800 mam a jsem s ni nad miru spokojen je to dobrý
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 6:10   Citovat  

spoon napsal:
Nechce se mi zakládat další téma,tak se zeptám tady..
Nokia N97mini nebo SonyEricsson Xperia X10mini?
To jsou tak jediný dva telefony(za normální cenu),který mi vzhledem a velikostí v současnosti padly do oka..
S telefony s OS nemám žádnou zkušenost,tak nevim na co koukat.Jediný,čeho se u těch telefonů bojim,že jak jsem zhejčkanej Iphonem,kterej máme doma,tak budu na jejich dotykový ovládání nadávat Tak to valím bulvy Nebo už je situace lepší jak před rokem? Mrk
nevim jak je na tom xperia nyni,ale kamos mel starsi verzi a pro me i pro nej hruza moc slozity telefon .Jinak cely zivot jsem Nokie,ktere mi vyhovovali a cekal jsem na dotykovy a koupil jsi jako jeden z prvnich 5800XM a hruza a des tak jsem cekal na N97 nekoupil jsem si ji ale mel v ruce a to same nic moc.Pokuf mas iphone budes hodne zklaman.Jinak mam ted HTC HD2 a musim dodat ze bomba,takze doporucuju a nebo HTC Dezire
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 14:02   Citovat  

Dutch napsal:
nevim jak je na tom xperia nyni,ale kamos mel starsi verzi a pro me i pro nej hruza moc slozity telefon .Jinak cely zivot jsem Nokie,ktere mi vyhovovali a cekal jsem na dotykovy a koupil jsi jako jeden z prvnich 5800XM a hruza a des tak jsem cekal na N97 nekoupil jsem si ji ale mel v ruce a to same nic moc.Pokuf mas iphone budes hodne zklaman.Jinak mam ted HTC HD2 a musim dodat ze bomba,takze doporucuju a nebo HTC Dezire

Tak já si nakonec tu 6310i asi fakt seženu Tak to valím bulvy
Iphone nemám,ten jsem dal tý paní,co ti hlásila krádež peněženky,ale je jasný,že s aplikacema,médii a hrama se na tom bavim já HaHaaa Toho se právě bojim,že budu zmlsanej a bude mi jinej dotykáč lízt na nervy..Taky jsem měl jen nokie,nějakou V3,ale jinak nic jinýho.Od telefonu potřebuju jen volaní a psaní,zbytek jsou pro mě jen bonusy,ne nutnosti.97čku si můžu v krámě ošahat,ale X10mini jsem ještě nepotkal..Taky je to Symbian vs. Android,z toho taky nevim co je + a co - ..Fakt,zlatá 6310i Velmi šťastný
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:20   Citovat  

přesně toto poslední dobou řeším... teď už 3x jsem dala reklamovat SE G900 byla jsem s ním hodně spokojená jen se dost sekal atd... a teď koukám po jiném tel. a nějak si nemůžu vybrat... chtěla bych zase SE ale většinou jsou vysouvací a to se mi moc nelíbí...a na jiný tel. bych si asi nezvykla...poradíte ?
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:43   Citovat  

co se tyče N 97 mám jí a jsem spokojen ale až po upravě softwaru čerpáno zde po nahrání tohoto jsem nad míru spokojen je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:53   Citovat  

kojak napsal:
co se tyče N 97 mám jí a jsem spokojen ale až po upravě softwaru čerpáno zde po nahrání tohoto jsem nad míru spokojen je to dobrý je to dobrý

tak to je pro mě španělská vesnice Velmi šťastný ale co,kdyby náhodou padla volba na 97čku,tak vim koho otravovat HaHaaa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:54   Citovat  

Ahoj,

před 1.5rokem jsem zakoupil N6124 slušný mobil s OS a od všeho trochu, microSD karty, 200MHz procesor a 35MB vnitřní RAM, stál mne 652,- - běžně 3.500 (to víš, zákazník na IČO), dnes jsem skočil výše do E51 - byť starší model, ale též OS Symbian, 200MHz CPU, 50MB RAM, microSD, WiFi, velký display, klávesnice, kovové tělo a tenký praktický a hlavně rychlý, cena na trhu 5000-7000, já ho měl za 1,20.

Jsem velmi spokojen.

Mohu doporučit.

OK
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:58   Citovat  

A co tak jabko Iphone ? je to dobrý šuk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 21:05   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,

před 1.5rokem jsem zakoupil N6124 slušný mobil s OS a od všeho trochu, microSD karty, 200MHz procesor a 35MB vnitřní RAM, stál mne 652,- - běžně 3.500 (to víš, zákazník na IČO), dnes jsem skočil výše do E51 - byť starší model, ale též OS Symbian, 200MHz CPU, 50MB RAM, microSD, WiFi, velký display, klávesnice, kovové tělo a tenký praktický a hlavně rychlý, cena na trhu 5000-7000, já ho měl za 1,20.

Jsem velmi spokojen.

Mohu doporučit.OK

Tak kdyby mi znova dali Iphone za 500(to víš,zákazník bez IČO Velmi šťastný) jako loni,neváhám,ale nějak se jim ještě nechce Hihi Tebou zmiňovaný se mi nelíběj..Jak říkám,musí mi padnout do oka,až pak zkoumám co umí nebo ne Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 21:07   Citovat  

Badunclesam napsal:
A co tak jabko Iphone ? je to dobrý šuk

7.června by měl vyběhnout novej,bude to nejspíš pecka,ale za raketu,kterou už za telefony nehodlám vyhazovat Ble
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 21:07   Citovat  

spoon napsal:
Tak kdyby mi znova dali Iphone za 500(to víš,zákazník bez IČO Velmi šťastný) jako loni,neváhám,ale nějak se jim ještě nechce Hihi Tebou zmiňovaný se mi nelíběj..Jak říkám,musí mi padnout do oka,až pak zkoumám co umí nebo ne Mrk
si přijeď nechám tě sáhnout HaHaaa
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 21:10   Citovat  

mam SE k300i Velmi šťastnýVelmi šťastný a sem taky spokojenej pořádnej výtlem nez 10k narvat do mobilu narvu to radsi do auta šuk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 21:54   Citovat  

spoon napsal:

No taky jsem jen podotknul, nic nevnucuji. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte jaký mobil?? nebo nemá někdo na prodej?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina