Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
OT: jak poslat pneu??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 10:11   Citovat  

mám dotaz, jak poslat 4ks pneu 16" jde o to jestli to na poště vubec vemou nebo jak se do dělá? nikdy sem nic takového neposílal tak vůbec netuším.
poradí někdo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 10:18   Citovat  

tudy odkaz

idealni 2 pneu svazat k sobe a poslat to jako dva baliky. PPL se nebude ani cukat ze je to "spinavy"... na poste na Tebe budou koukat jako na prznitele malych deti naštvanej
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:02  Naposledy upravil VlastaFR dne 16.2.2010 , 11:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

na poste ti to vemou neboj. das to jako obchodni balik a druhej den to mas v ramci republiky na dany adrese Mrk

edit: me prisli kola zabaleny kazdy zvlast. (i kdyby to zasilkova sluzba nevyzadovala, je to lepsi mit zabaleny Úsměv )
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:14   Citovat  

mam pocit,ze u ppl to nejde jinak nez zabalene...uz sem se s tim nekolikrat setkal a co mi prisly nove zimni pneu,tak taky v krabicich
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:22  Naposledy upravil ninja dne 16.2.2010 , 20:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SonnyX napsal:
mam pocit,ze u ppl to nejde jinak nez zabalene...uz sem se s tim nekolikrat setkal a co mi prisly nove zimni pneu,tak taky v krabicich

co mi prisly nove letni pneu tak jen spaskovane k sobe v paru.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:23   Citovat  

Me prisly od PPL taky zpaskovany, dve a dve... Doklad jeden...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:44   Citovat  

maryo napsal:
Me prisly od PPL taky zpaskovany, dve a dve... Doklad jeden...

Me take..

Ale TopTransem mi prisel holy chladic a holy predni naraznik, jen se samolepkou, kde bylo cislo, nic vic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:38   Citovat  

ja to vzdy omotam tou pruhlednou folii 2 a 2 a poslu postou obyc a pohoda Úsměv nesmi to mit vic jak 30kg coz dve gumy urco nebudou Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:45   Citovat  

pro normálního smrtelníka pošta lepší....když nebuděš doma dojdeš si na poštu,když máš člověka k vyzvednutí nebo ti to hodí do práce jedině zásilková služba...používají rozum ,volají ti telefonem že stojí před barákem když neotvíráš na zvonek...pošta nejraději tím největším autem rozváží jen oznámení o uložení to snad ne
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:53   Citovat  

tos napsal hezky Velmi šťastný , ja z CESKOU POSTOU mam dobre zkusenosti - sice sluzby jsou o neco drazsi, ale nekdy sem nemel problem. Co se tyce zasilek, tak dvakrat za posedni pulrok to byl velky balik. Jeden byly kola, kterym od odeslani k memu prijmuti putovali 180km za 1 den - ceska posta obchodni balik

Druhy byl naraznik ktery putoval cca 230km taky za 1 den OK .
Podotykam, ze se odesilalo ve vsedni den v 8h rano Velmi šťastný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:54   Citovat  

13´´ zimáky mi přišly 4ks dohromady - obaleno folií

17´´ asi 2+2, ale to už si nepamatuju

obojí PPL, nebo DPD
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 15:02   Citovat  

ja sem posilal 4ks 18tky kola s BMW i s gumou 235/40 R18, na poste rekli ze to musi byt zabalene, tak sem sehnal krabice, orezal sem je a upravil.. donesl na postu jinou nez kde jsem se ptal a tam rekli, ze to nemuselo byt v krabicich, ze stacilo stahle stretchkou.. to mi hlava nebere na dobirku kazdy balik zvlast, kolo vazilo asi 23kg a za jeden balik asi 160kc posta
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 15:31   Citovat  

Není tedy lepší udělat si výlet a project se hondou? Osobně bych to upřednostnil byt to není to nejlevnější ale nejpohodovější. OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 15:31   Citovat  

PAKO napsal:
pro normálního smrtelníka pošta lepší....když nebuděš doma dojdeš si na poštu,když máš člověka k vyzvednutí nebo ti to hodí do práce jedině zásilková služba...používají rozum ,volají ti telefonem že stojí před barákem když neotvíráš na zvonek...pošta nejraději tím největším autem rozváží jen oznámení o uložení to snad ne

Tak tak - Česká pošta mi dovezla magnetické šrouby do vany, ale ke krabici 50x50x50 přivezla jen oznámení o uložení... to mi hlava nebere
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 20:21   Citovat  

ninja napsal:
co mi prisly nove letni pneu tak jen spaskovane k sobe v paru.
ano stejne tak dosly i me minulej rok pneusky
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:16   Citovat  

Musis to mit jako 2 baliky a spakovane do jednoho obalu, nebot kdybys to mel jenom paskou, tak ti jedno kolo nekdo odrizne a nedokazes nic. Dalsi vec je, ze to musis mit v krabici, jinak platis silenej novy poplatek za "nepravidelne" tvary...u kol to je nekolik stovek za 2ks, takze celkova cena se pak muze blizit k 800-900czk kdyz tak neucinis. A hlavne jak psal ninja, kdyz tam prineses 2 baliky kol, tak se na tebe postacky divaji jako bys jim vypalil vesnici, navic se od toho zaspini a maji samozrejme milion pripominek - je si ale treba uvedomit, ze je to problem posty a ne tvuj.

S PPL je to vklidu a staci jenom svazat k sobe, ale pokud se nepletu, tak PPL je jenom pro pravnicke osoby? (firmy)

Alternativou je treba DPD nebo Toptrans.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:23   Citovat  

infinity napsal:
Musis to mit jako 2 baliky a spakovane do jednoho obalu, nebot kdybys to mel jenom paskou, tak ti jedno kolo nekdo odrizne a nedokazes nic. Dalsi vec je, ze to musis mit v krabici, jinak platis silenej novy poplatek za "nepravidelne" tvary...u kol to je nekolik stovek za 2ks, takze celkova cena se pak muze blizit k 800-900czk kdyz tak neucinis. A hlavne jak psal ninja, kdyz tam prineses 2 baliky kol, tak se na tebe postacky divaji jako bys jim vypalil vesnici, navic se od toho zaspini a maji samozrejme milion pripominek - je si ale treba uvedomit, ze je to problem posty a ne tvuj.

S PPL je to vklidu a staci jenom svazat k sobe, ale pokud se nepletu, tak PPL je jenom pro pravnicke osoby? (firmy)

Alternativou je treba DPD nebo Toptrans.
no u nas na poste staci to omotat do folie a PPL si muzes obednat, ale nesmi to byt na dobirku Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:27   Citovat  

Hurikan napsal:
mám dotaz, jak poslat 4ks pneu 16" jde o to jestli to na poště vubec vemou nebo jak se do dělá? nikdy sem nic takového neposílal tak vůbec netuším.
poradí někdo?

Zasadní otazka_ Odkud kam to potrebujes? Trebas ti nekdo helfne. Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 7:06   Citovat  

tak premyslel sem take o PPL , ta je i pro "smrtelniky" , Toptrans je jen pro podnikatele... a ta ceska posta by se asi jevila dobre ale jak tu nekdo psal udelaj si priplatek za nepravidelnej tvar a je to KO jinak to potrebuju dopravit ze severnich cech nekam na moravu... prodal sem gumy na aukru a manik mi napsal ze si nevsim ze jen osobni prevzeti a at mu to poslu postou, ze pry jedna guma vyjde na 60kč postovnyho...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 11:51   Citovat  

ty nepravidelny tvary posta uz upravila a nejsou to takovy ceny, posilal sem svody jen ve folii a chteli 480kč, tak sem se na to vyprd a asi o 2 mesice pozdej uz chteli jen 200kč. ale jde o to , aby to bylo skladny, coz ty gumy jsou, omotas dve a dve k sobe folii a posles skladny to je, takhle me to vysvetlila vedouci na poste, neskladna vec je napriklad ty svody ve folii.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 19:38   Citovat  

Tak tedy jsem to dnes spachal.... na poste velice prijemna pani, jeste mi tam dala provazek abych to poradne dosvazal,posilano jako obchodni balik doporucene jelikoz sem to posilal na dvakrat tak druha zasilka sleva 25% jeden balik vazil 15,3 kg a druhy 17 kg... a dohromady i s pojistenim sem zaplatil 191Kč celkove, takze ceskou postu mohu jen doporucit.doruceni do dvou pracovnich dnu.

timto dekuji vsem co se zapojili do diskuze a treba to tet poslouzi nekomu dalsimu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 19:59   Citovat  

Hurikan napsal:
Tak tedy jsem to dnes spachal.... na poste velice prijemna pani, jeste mi tam dala provazek abych to poradne dosvazal,posilano jako obchodni balik doporucene jelikoz sem to posilal na dvakrat tak druha zasilka sleva 25% jeden balik vazil 15,3 kg a druhy 17 kg... a dohromady i s pojistenim sem zaplatil 191Kč celkove, takze ceskou postu mohu jen doporucit.doruceni do dvou pracovnich dnu.

timto dekuji vsem co se zapojili do diskuze a treba to tet poslouzi nekomu dalsimu Úsměv
tak good :ú a pokud je to obchodni balik tak i kdys to posles treba v 5 vecer, tak druhy den rano uz to bude na miste Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
OT: jak poslat pneu??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina