Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stop diesel
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 6 z 9
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:34   Citovat  

mad_zed napsal:
Možná jsi to úplně nepochopil.Nejde o ekoteroristu.Tady jde o to,jak je možné,že v normálních státech se tyhle smradlavé a karcinogení chrochtadla neprodávají,nebo jsou omezované a evropa je propaguje,kvůli nižším emisím CO2.Každému je jasné,že zrovna tenhle plyn je u diesela ten nejmíň škodlivý.
Nevím jak vy,ale mě ten zápach z dieselů vadí a to nejsem alergik.Jezdit s neustále zapnutou vnitřní cirkulací za těmahle zázrakama není řešení.Už i malé děti si na parkovišti zacpávají nos,když cítí ten zápach(přibližně to připomíná chlor-mimochodem dříve bojový plyn).Proč musíme čichat tyhle látky?
Mě to fakt nebaví.Nebudu tu diskutovat o výhodách a nevýhodách fakta jsou jasné.Kdo umí hledat v googlu,nebo není líný se zeptat na městském úřadě ve svém městě informace si najde.

Důvod proč má já na autě nálepku tudy odkaz je ten,že mám rodinu(kdo má malé děti nekoupí si nikdy diesel),máme rakovinu v rodině,vadí nám všem smrad a dým z dieselů,vadí nám hluk dieselů(pokud si někdo v řadové ulici koupí diesela,tak celá ulice vstává zrovna v momentě jeho startu a to obzvláště u systému PD neboli Kladivo/kovadlina),množství prachových částic v ovzduší v místech,kde před pár lety nebyl problém s překročením limitů.
Najde se mezi váma člověk,který mi vysvětlí,jak je možné že ve městě,kde před pár lety topilo ještě spoustu lidí na tuhá paliva(dnes zemní plyn a CTZ) a byli různé továrny(většina zrušena,co přežilo do dnes jede kvůli krizi na 50%),kamionů tam jezdí +/- stejně(přes centrum jezdí cca.stejný počet kamionů protože je hustější doprava,ale je obchvat,který většinu kamionů odklonil-jsou na to přesná čísla) jsou dnes překračovány limity prachových částic 4x?Před cca.5lety to kromě pár dní nepřesáhlo limity a každým rokem se to zhoršuje.
Ano je to zvýšeným provozem OSOBNÍCH vozidel na naftu.Tohle si zjistíte na příslušném odboru městského úřadu.U nás totiž nejsou hutě,tak to není naco hodit.
Ještě jsem spoustu věcí zapoměl neumím moc psát.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak to je mooooooooc!!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Helet, kamarad je lekar, poslu ti po SZ cislo, myslim ze jej budes potrebovat Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:46   Citovat  

až nám vláda poskytne daňové úlevy na ekologické auta tak pak změním vozidlo, do té doby dokud ti šmejdi budou zvyšovat spotřební daně a DPH tak budu jezdit v tom, co má malé provozní náklady. A pokud tě to žere, tak mě můžeš dotovat rozdíl v provozu a můžeme se domluvit, že přejdu z dieselu na benzín Mrk Jinak ti mohu zcela otevřeně říct, že ročně já a naše firma najedeme 200 tisíc naftových kilometrů a nula benzínových.
A jestli si myslíš, že nálepkou spasíš svět Úsměv tak mám doma docela fajn antidepresiva Velmi šťastný
   Návrat  
Ctverak je teď offline  Ctverak
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:47   Citovat  

Hezký a objektivní článek o emisích diesel vs. benzín byl nedávno na tipcarsu. Starší diesel myslím tím EURO III a starší je s emisema pevných částic a NOx docela bídně, ale od normy EURO V a nově EURO VI jsou emise dieselu s benzinovým autem srovnatelné. V evropě automobilky do vývoje dieselů nalily staršné peníze a dá se říct že si evropa diesel zamilovala.
V současné době bych se nových aut už nebál a to šílenství proti dieselům může paradoxně celou obměnu starého vozového parku jenom zakonzervovat, protože pořadavky na nové auta ty auta neúměrně prodražují.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:53   Citovat  

jo a jinak co se týče škodlivosti - nedávno jsem koukal na takovej zajímavej pořad, kde mluvil poměrně fundovanej odborník. Respektive, dělal se nějaký rozbor produkce škodlivin vozidel a přišlo se na docela zajímavé věci z čehož mě zaujala především pasáž o produkci ohromného množství prachových mikročástic z brzdového obložení, které nikdo neřeší a počíná se už v tunách na kilometr čtvereční.
Boha jeho, před 20 lety nebyl ani katalizátor a všude špinavá voda. Za tudobu se tu udělalo tolik ekologického pokroku, že svádět to rovnou na dopravu a rovnou na naftové auta je, jako bys křičel na krávu že prdí... Bez nafty by ti stál rohlík 5 korun a to by se ti nelíbilo ani trochu.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:55  Naposledy upravil Destak dne 13.6.2012 , 22:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:10   Citovat  

http://www.youtube.com/watch?v=Wq58zS4_jvM&feature=player_embedded
:twisted:
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:21   Citovat  

gizmi napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak to je mooooooooc!!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Helet, kamarad je lekar, poslu ti po SZ cislo, myslim ze jej budes potrebovat Velmi šťastný

Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy

gizmi přiznej se, kde máš na těle "kérku" TDI
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 23:37   Citovat  

Rom.: pockej az se nekde potkame..ukazu Mrk Jenze ty si myslis ze si delam srandu, ale trefil jsi to uplne presne.. přátele Uz 14dni nosim na sobe znak VW (ne tedy TDi, ale VW..to staci, ne? ) kouř je to dobrý

A ted to prekvapko Velmi šťastný Uz tyden se vozim v Opelu, takze papa Hihi wokurka Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 7:00   Citovat  

to video je úžasný : -)))))) HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 7:24   Citovat  

To mi připomělo jak jsem se ptal kamaráda který si koupil novou koktu a měl na zadním okně nalepenej stromeček že automobilka za každe auto vysadí jeden strom tak jestli jako dělá ty tdi tak škodlivé že to musí tak kompenzovat HaHaaa HaHaaa
....samo že tdi mám rád a nafta mi voní to jen pro upřesnění abych tu na H-C nebyl zesměšnován atd pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 7:36   Citovat  

gizmi napsal:
Rom.: pockej az se nekde potkame..ukazu Mrk Jenze ty si myslis ze si delam srandu, ale trefil jsi to uplne presne.. přátele Uz 14dni nosim na sobe znak VW (ne tedy TDi, ale VW..to staci, ne? ) kouř je to dobrý

A ted to prekvapko Velmi šťastný Uz tyden se vozim v Opelu, takze papa Hihi wokurka Je to tam.

Třeba už jsi v Opelu našel konečně to co hledáš, a mě nezbývá než ti popřád aby sis ho pěkně užil Velmi šťastný OK

pS. šikovný tatér určitě dokáže z VW udělat Opelův blesk Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 10:18   Citovat  

Velmi šťastný pořádnej výtlem Lucy

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 12:07   Citovat  

Rom.: ja nic nehledam, levneho pracanta jsem nasel v golfu, zabavu v CRXku a to nejcennejsi (slecnu) v Opelu Velmi šťastný A tu si pekne uzivam HaHaaa
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 17:30   Citovat  

občas tady ty konverzace nechápu. Nevim co tady furt řešíte když je to jasný,pro zábavu benzíňák proto jak se nechá točit,zvuk,atd... a na normál ježdění naftu abych ušetřil a moh cpát penízky do svýho benzinovýho mazlíka. No a když naftu tak bych taky volil nejspíš koncer protože je jich mraky,díly jsou dostupný,na vrakárnách se jich válí dost prostě samé výhody. No a to jestli s tim nebo tamtim jezdí namachrovanci,tak co jako,co je komu do toho já mam svý auta vydělal jsem si na ně to by pro mě mělo bejt podstatný,zbytek keců je o závisti a dalších věcech,protože život je stejně jen otázkou priorit...jestli mě teď zlinčujete je mi jedno Hihi
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 17:49   Citovat  

hehe, green police :D to abych si nalepil dozadu na civica TDI, abych byl v tomle state in :)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 18:13   Citovat  

Davee: ty máš Koktu TDi, viď Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 18:15   Citovat  

Rom. napsal:
Davee: ty máš Koktu TDi, viď Velmi šťastný
dalsi clovek koho odsoudis protoze ma k Honde jeste neco? NE, zatim nema jeste naftu..ale bude brzo pokud vim.. Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 18:38   Citovat  

Bully napsal:
Velmi šťastný pořádnej výtlem Lucy

Odkaz

WTF pořádnej výtlem Gizmi song pořádnej výtlem A jedeeeeeeeeeeeeeeem tk tk tk tk tk tk tk tk chrochro tk tk tk tk tk chro chro chro pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 18:39  Naposledy upravil Rom. dne 17.2.2010 , 18:41, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

gizmi napsal:
dalsi clovek koho odsoudis protoze ma k Honde jeste neco? NE, zatim nema jeste naftu..ale bude brzo pokud vim.. Mrk

já soudím lidi ne podle auta co mají, ale podle toho jak se prezentují (chovají) ... to jsi ještě nepoznal ?

jen jsem to u Daveeho tipoval, protože tady je krásně vidět, jak si každý obhajuje to co má doma Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 18:40   Citovat  

Rom. napsal:
já soudím lidi ne podle auta co mají, ale podle toho jak se prezentují (chovají) ... to jsi ještě nepoznal ?

tady je krásně vidět, jak si každý obhajuje to co má doma Velmi šťastný

Já hlavně nechápu proč si to Gizmi obhajuje tady,copak to tu někoho zajímá? HaHaaa
   Návrat  
sagi je teď offline  sagi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 19:28   Citovat  

jak to tady tak čtu,tak sem asi špatnej a neměl bych sem psat, pač jezdim v TDi Smutný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 23:24   Citovat  

sagi napsal:
jak to tady tak čtu,tak sem asi špatnej a neměl bych sem psat, pač jezdim v TDi Smutný

koukám že nakonec se přiznají všichni Honda že maji doma TDI Velmi šťastný
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 11:21   Citovat  

hopit napsal:
koukám že nakonec se přiznají všichni Honda že maji doma TDI Velmi šťastný

Já nikdy. Tak hluboho neklesnu i kdyby byla nafta poslední na světě papa kiss me Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 15:43   Citovat  

tudy odkaz

Tak spis podporte tohle Mrk
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 15:46   Citovat  

Speedy napsal:
Já nikdy. Tak hluboho neklesnu i kdyby byla nafta poslední na světě papa kiss me Velmi šťastný

chceš říct, že radši budeš chodit pěšky než jezdit v TDi? to mi hlava nebere
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 19:07   Citovat  

LadyImagine napsal:
chceš říct, že radši budeš chodit pěšky než jezdit v TDi? to mi hlava nebere

Von jen f stříbrný metle f tédéíčku s červeným íčkem minimálně. Nebo aspon čipnutou 66 Je to tam.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 20:05   Citovat  

gizmi napsal:
http://www.autoweb.cz/petice/

Tak spis podporte tohle Mrk

Jedina poradna dalnice v CR o ktery vim, kde by se jeste dalo jezdit bezpecne 160km/h je asi jen Plzen-Praha, takze nevidim duvod proc.Panelka Praha-Brno-Praha je i ve 130km/h nebezpecna tamm bych spis rychlost snizil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2010 , 13:02   Citovat  

Kendik: jukni odkud jsem je to dobrý a pochopis.. navic pracuju v Praze Velmi šťastný Jinak Praha-Brno jednou jedinkrat a stalo me to znicene radio..vyklepalo se neco uvnitr.. Smutný

Pro Mikiho, aneb jak se hodi naftak na levnou grilovacku pořádnej výtlem
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2010 , 13:19   Citovat  

sagi napsal:

je to vidět, to žlutý káče nebo co to je ti jede v rytmu traktoru když si to pustíš.. tk tk tk tk tk tk tk tk tk tk tk pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem sry offtopic VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2010 , 14:15   Citovat  

gear napsal:
je to vidět, to žlutý káče nebo co to je ti jede v rytmu traktoru když si to pustíš.. tk tk tk tk tk tk tk tk tk tk tk pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem sry offtopic VTEC
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem mnojooooo pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stop diesel
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina