Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pojišťovák/makléř - stavební spoření
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:46   Citovat  

Nedělá někdo makléře, aby znal více produktů od různých spořitelen?

Věc:
Ozvala se nám slečna od Lišky, jestli nechceme malému (5měsíců) založit stavební spoření, že mají nějakou akci...

U takhle malého človíčka se stavebním nevím, nevím... Se stydím

Otázka je,jestli není nějaké spoření (třeba i stavební),které by bylo výhodnější (Sluníčko už máme).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Nedělá někdo makléře, aby znal více produktů od různých spořitelen?

Věc:
Ozvala se nám slečna od Lišky, jestli nechceme malému (5měsíců) založit stavební spoření, že mají nějakou akci...

U takhle malého človíčka se stavebním nevím, nevím... Se stydím

Otázka je,jestli není nějaké spoření (třeba i stavební),které by bylo výhodnější (Sluníčko už máme).
jakubM něco takového dělá OK
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:52   Citovat  

v kazdym pripade pozor na investicni sporeni! ted v dobe krize spousta lidi co si sporila cca 1000.- mesicne po dobu 10let nedostala nic Smutný .

Takze jestli investicni, tak si ho nechat nejdriv proklepnout od "chytryho" cloveka a ne se nechat ukecat, pac ten kdo te na to ukeca, tak z toho ma nemalou provizi Velmi šťastný a nezalezi mu na zakaznikovy nybrz na sve provizi Smutný .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:07   Citovat  

VlastaFR napsal:
v kazdym pripade pozor na investicni sporeni! ted v dobe krize spousta lidi co si sporila cca 1000.- mesicne po dobu 10let nedostala nic Smutný .

Takze jestli investicni, tak si ho nechat nejdriv proklepnout od "chytryho" cloveka a ne se nechat ukecat, pac ten kdo te na to ukeca, tak z toho ma nemalou provizi Velmi šťastný a nezalezi mu na zakaznikovy nybrz na sve provizi Smutný .

Invrestiční radši nee - jsem v tomhle konzerva (sice necpu peníze do matrace).

Jakuba se zeptám.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Invrestiční radši nee - jsem v tomhle konzerva (sice necpu peníze do matrace).

Jakuba se zeptám.

Ahoj, není problém se setkat... jinak vše, co tu bylo řečeno je víceméně pravda. Stavebko je jistota, s nic moc zhodnocením.. ŽIP toť otázka.. ano, jsou z něj vyšší provize a je trochu rizikovější a nákladnější na poplatcích.. vím, že prvních tak 8 let na to nemá cenu vůbec sahat, to bys prodělal, jak tu někdo psal. ale poté ta křivka jde rapidně nahoru, takže pro prcka by to mohlo být dobré. Dělám to krátce, takže mi projekty dělá a vysvětluje můj vedoucí a teď mám 2 letýho klienta a taky mi udělal projekt na ŽIP..

říkám, můžem to někdy pořešit a zjistíme co a jak je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 14:18   Citovat  

VlastaFR napsal:

Naprosta kravina co rikas.. Mrk I ja co jsem mel mraky penez ve fondech jsem na tom dobre vydelal a to to preslo pres krizi.. Mrk Zlatej fond jsem trebas proda hoooodne vyhodne Mrk A co se tyce ZP s investicma, tak na konci je tzv. investicni brzda..ale to je na dlouhe vypraveni..kazdopadne miluju hlasky: je krize, nevyplati se investovat.. NAOPAK!!!!! Naopak chlape! TED je nejvhodnejsi doba nakupu nemovitosti, ted je nejvhodnejsi doba nakupu do fondu! Kdy jindy? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 14:19   Citovat  

jakubM napsal:
Ahoj, není problém se setkat... jinak vše, co tu bylo řečeno je víceméně pravda. Stavebko je jistota, s nic moc zhodnocením.. ŽIP toť otázka.. ano, jsou z něj vyšší provize a je trochu rizikovější a nákladnější na poplatcích.. vím, že prvních tak 8 let na to nemá cenu vůbec sahat, to bys prodělal, jak tu někdo psal. ale poté ta křivka jde rapidně nahoru, takže pro prcka by to mohlo být dobré. Dělám to krátce, takže mi projekty dělá a vysvětluje můj vedoucí a teď mám 2 letýho klienta a taky mi udělal projekt na ŽIP..

říkám, můžem to někdy pořešit a zjistíme co a jak je to dobrý

Bezva! Budeš v Praze pá-so?

Jde mi o to zjistit,co by bylo nejvýhodnější a u jaké spořitelny. Kdybys uměl srovnat pár spořících produktů různých společností,tak by to bylo ideální... Se stydím
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 14:27   Citovat  

Hellborn: cinkni tomuto panovi: 774939339 a odkaz se na me (Marek Čejka) .. je to uspesnej manazer a spolupracuje s Partners (mimo jine jsi ty lidi mohl videt v poradu krotitele dluhu) Myslim ze malokdo ma takovej rozhled Mrk Sice bych to delat nemel kuli konkurenci, ale i CP jako jedna z poslednich zjistila ze Partners je dobrej spolecnik a velkej hrac na trhu (ac neradi, podepsala se spoluprace taky)..kancl ma v Praze, ale urcite se domluvite na nejakem miste. Dost cestuje Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 14:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Bezva! Budeš v Praze pá-so?

Jde mi o to zjistit,co by bylo nejvýhodnější a u jaké spořitelny. Kdybys uměl srovnat pár spořících produktů různých společností,tak by to bylo ideální... Se stydím

v pátek máme školení, ale v sobotu se z něj vracím a budu v praze.. tak mi kdyžtak dej vědět, jestli ti mám na tu sobotu něco připravit (respektive můj vedoucí), nebo jestli ses nějak dohodl s Gizmim Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 16:01   Citovat  

jakubM napsal:
v pátek máme školení, ale v sobotu se z něj vracím a budu v praze.. tak mi kdyžtak dej vědět, jestli ti mám na tu sobotu něco připravit (respektive můj vedoucí), nebo jestli ses nějak dohodl s Gizmim Úsměv

Ozvu se večer nebo zítra. Funguješ ještě na mobilu 604 285 xxx?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 16:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Ozvu se večer nebo zítra. Funguješ ještě na mobilu 604 285 xxx?

funguju.. OK
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 18:17   Citovat  

jestli můžu poradit, tak nehledej pojišťovací agenty, zprostředkovatele ale finanční poradce. Jedině oni ti dají ucelený náhled na trh a objektivní pomoct.
Ale já budu asi zaujatý, pracuju pro Partners HaHaaa
   Návrat  
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 22:53   Citovat  

žes nedal vedet že něco scháníš : )))))))
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 23:06   Citovat  

Sweet_Acid napsal:
žes nedal vedet že něco scháníš : )))))))

Tehdy jsem to ještě nevěděl... Se stydím
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 23:46   Citovat  

Ty jmenovane produkty co se zde vypsali jsou o nicem, sotva se dostanes nad inflaci - coz je o nicem.

Jestli to mas pro maleho a tvuj investicni horizont je aspon 8 let, tak doporucuju podilove fondy, u kvalitnich se za to obdobi dostanes nekde na 8-12% p.a. Aby si nekdo nemyslel ze mluvim z patra, tak vloni moje portfolio melo 85,6% ale to byla ojedinela situace.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 23:54   Citovat  

infinity napsal:
Ty jmenovane produkty co se zde vypsali jsou o nicem, sotva se dostanes nad inflaci - coz je o nicem.

Jestli to mas pro maleho a tvuj investicni horizont je aspon 8 let, tak doporucuju podilove fondy, u kvalitnich se za to obdobi dostanes nekde na 8-12% p.a. Aby si nekdo nemyslel ze mluvim z patra, tak vloni moje portfolio melo 85,6% ale to byla ojedinela situace.

a IŽP investuje kam? a taky, když je to tam tak nad 10 let, tak už z toho bývá slušnej výnos... ale to mluvim taky jen tak z hlavy.. chtělo by to si sednout , porovnat, propočítat...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 0:10   Citovat  

Na co je nekomu IZP? Nevim proc si neustale lidi nechavaji okradat pojistovnama s produkty typu IZP...dyt to je nehoraznej ... Jestli chci investovat, tak to dam nekomu kdo se tim zabyva, jestli chci pojistku, tak si udelam pojistku za par stovek u pojistovny. Proc to mixovat? A navic jak jsem psal, produkty ktere delaji do 4-5% p.a. jsou vicemene naprosto o nicem. A kdo si sam nesporti uz ted na duchod a spoleha na pomoc zadluzeneho statu, tak bude mit zrejme vesely duchod.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 0:40   Citovat  

infinity napsal:
Na co je nekomu IZP? Nevim proc si neustale lidi nechavaji okradat pojistovnama s produkty typu IZP...dyt to je nehoraznej ... Jestli chci investovat, tak to dam nekomu kdo se tim zabyva, jestli chci pojistku, tak si udelam pojistku za par stovek u pojistovny. Proc to mixovat? A navic jak jsem psal, produkty ktere delaji do 4-5% p.a. jsou vicemene naprosto o nicem. A kdo si sam nesporti uz ted na duchod a spoleha na pomoc zadluzeneho statu, tak bude mit zrejme vesely duchod.

taky nejsem zrovna fanda IŽP, je celkem drahé... ale co jsem tak vypozoroval, tak je pro lidi stejně zajímavé.. výnos tam může být i kolem 10%, můžou na to "nabalit" i různá připojištění, dá se přerušit splácení, atd.. lidi prostě často požadujou to mít "all in one"...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.2.2010 , 0:49   Citovat  

jakubM napsal:
taky nejsem zrovna fanda IŽP, je celkem drahé... ale co jsem tak vypozoroval, tak je pro lidi stejně zajímavé.. výnos tam může být i kolem 10%, můžou na to "nabalit" i různá připojištění, dá se přerušit splácení, atd.. lidi prostě často požadujou to mít "all in one"...

jasne, je to pohldne...ale prirovnal bych to k mobilum...tezko ocekavat od fotaku v mobilu fotku jako ze zrcadlovky Mrk
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 9:19   Citovat  

Dělám finančního poradce pro ZFP akademii.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pojišťovák/makléř - stavební spoření
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina