Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda Fabia RS 2010: nová, silná, benzinová
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 9

Jak byste hodnotili ?
Paráda
13%
 13%  [ 18 ]
Ujde
31%
 31%  [ 42 ]
Katastrofa
55%
 55%  [ 75 ]
Hlasovalo : 135
Celkem hlasů : 135

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:09   Citovat  

tohle si klidně mohli odpustit to snad ne
To je strašně nejvíc nejhorší auto co může bejt to snad ne to snad ne
hnus, poruchovost, podvozek bude chabej stejně jak u 1,2htp, cena bude taky šílená určitě, prostě mají zálusk na trochu víc peněz od trochu víc hloupejch lidí. meetallll
Ještě chybí Yeti RS pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:12   Citovat  

jo ono to má pádla jako Ferrari Enzo a stejně 7 rychlostí muhehe pořádnej výtlem HaHaaa
tak to je jiná, to bude džihádlo
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:13   Citovat  

Hondariiiiiiiiiiiiiiiiii pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Co vic dodat pořádnej výtlem

Nekdo napise clanek ze s timto autem pujde jet i za 6,4litru a uz tu jsou reci ze za 5 Velmi šťastný Nic proti, ale 1,4litru je fakt rozdil Mrk Pak nekdo napise ze to je jak jeho 90PSu v civicu (skoda jen ze tohle ma 180PSu..ale tak nevadi..je to jen matematika)..pak to nekdo prirovna k NSX (uplne skoro to same, nevadi)...pak nekdo napise 3,5litru spotreba..Boha jeho Hondari mnooo..co dodat pořádnej výtlem pořádnej výtlem ale bavim se dobre.. :o)..a na konec hlaska ze tomu nepujde na tuho volant a nebude to ten spravnej megahusto reeeej(ž)sing zavodak Velmi šťastný Skoda ze to je auto na litani na nakup.. :o)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:15   Citovat  

já se taky bavim tady je koncentrace demence na vysoký úrovni pořádnej výtlem
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:19   Citovat  

gizmi napsal:
Hondariiiiiiiiiiiiiiiiii pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Co vic dodat pořádnej výtlem

Nekdo napise clanek ze s timto autem pujde jet i za 6,4litru a uz tu jsou reci ze za 5 Velmi šťastný Nic proti, ale 1,4litru je fakt rozdil Mrk Pak nekdo napise ze to je jak jeho 90PSu v civicu (skoda jen ze tohle ma 180PSu..ale tak nevadi..je to jen matematika)..pak to nekdo prirovna k NSX (uplne skoro to same, nevadi)...pak nekdo napise 3,5litru spotreba..Boha jeho Hondari mnooo..co dodat pořádnej výtlem pořádnej výtlem ale bavim se dobre.. :o)..a na konec hlaska ze tomu nepujde na tuho volant a nebude to ten spravnej megahusto reeeej(ž)sing zavodak Velmi šťastný Skoda ze to je auto na litani na nakup.. :o)
kdo to přirovnává k nsx,co? naštvanej
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:21   Citovat  

gizmi napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem dobře tyyy, jsem čekal kdo se ozve jako první na tuhle debatu. Nezastávám se škodovky pro mě to je děs, ale některý ty srovnání cože cože ? , ale jinak pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:24   Citovat  

Dutch napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem dobře tyyy, jsem čekal kdo se ozve jako první na tuhle debatu. Nezastávám se škodovky pro mě to je děs, ale některý ty srovnání cože cože ? , ale jinak pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
no kuli vulgarnim slovum jsem vlozil diskusi na TFko a nenapsal sem to same co tam Velmi šťastný Me se to taky nelibi, ale na druhou stranu kupce si to najde a je me to fuk..Mrk Ja jsem rad ze to jde do vyroby prave kuli temto hlodum tady..fakt se bavim Je to tam.
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:27   Citovat  

Gizmi:šak jóóó HaHaaa ja jsem zaryty Hondar,a vse co neni JDM Honda je na wc HaHaaa za tim si tvrde stojim a nikdo mi to nevymuvi ani za nic Velmi šťastný
Kdosi rekl,ze lide kupuji kone,ale jezdi na kroutak.Coz je nepopiratelny fakt...tedy co se tyce normalniho provozu,pro ktery tohle auto bude urceny (nejak to se super jizdnimi vlastnostmi realne nevidim apd.).Takzeee....

Ja koncim,tyhle debaty me nebavi...proste to bude stat za 3.1415ícu jako vzdycky Mr. Green
Honda zdar a silu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:31   Citovat  

hmmm taky se divím že to nemá na Honda-clubu úspěch? Takovej skvost mezi skvosty to mi hlava nebere

jo hondaři jsou tady hodně dementní aha, ještě že nám to Posero vysvětlil cože cože ?
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:32   Citovat  

Roverman napsal:

jo hondaři jsou tady hodně dementní aha, ještě že nám to Posero vysvětlil cože cože ?

absolutně si nepochopil pořádnej výtlem
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:35   Citovat  

VTi killer...jinak ty kola to je snad vtip...hrozna tuzarna
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:35   Citovat  

zvenku nic moc / klasika fobie/ akle zevnitr to na fotce vypada hezky. zadny vystrelky decenti za to davam palec nahoru
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:36  Naposledy upravil Clark dne 2.3.2010 , 19:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
VTi killer...jinak ty kola to je snad vtip...hrozna tuzarna

pockej , tohle sou prave ty kola co si nejcastejsi zakaznik stejne dokoupi , tak tady uz vlastne usetril Velmi šťastný

btw
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:38   Citovat  

posero napsal:
absolutně si nepochopil pořádnej výtlem

asi ne Se stydím
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:42   Citovat  

Ta funkce XDS je vážně "super"
Až se tahle fíčurýna porouchá (jako že se jednou porouchá) tak to bude zajímavý až si auto bude v zatáčce dělat co chce.
Vymoženosti typu elektronický plynový pedál, elektronický posilovač řízení, apod. by do aut neměli dávat. Elektronika je nejmíň spolehlivá část auta.
Však víme co vyvádí el. plynový pedál v Toyotě....

Kdepak, zlatý starý auta.
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:46   Citovat  

Vzhledově je to bez diskuzí KO KO No a o tom ,jak to pojede nebo spíš nepojede můžem jen spekulovat.
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:49   Citovat  

cim vic šneku, tím víc adidos ! pořádnej výtlem
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:53   Citovat  

Líbí se mi, bral bych ji
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:56   Citovat  

tak jako škodofkář musím říct, že kombík je fakt sexy a má i smysl. zato ten hb jako by utekl od milotecu Se stydím

to petr78: pokud se nepletu, ten systém hodně souvisí s esp resp abs a to není věc, co by se kazila...Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 19:57   Citovat  

martas napsal:
kdo to přirovnává k nsx,co? naštvanej

počkat počkat, ja to přirovnal k ceně!!!!! NE JÍZDNÍM A JINÝM VLASTNOSTEM to pozor
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ta funkce XDS je vážně "super"
Až se tahle fíčurýna porouchá (jako že se jednou porouchá) tak to bude zajímavý až si auto bude v zatáčce dělat co chce.
Vymoženosti typu elektronický plynový pedál, elektronický posilovač řízení, apod. by do aut neměli dávat. Elektronika je nejmíň spolehlivá část auta.
Však víme co vyvádí el. plynový pedál v Toyotě....

Kdepak, zlatý starý auta.

el.plynovy pedal ma treba 7g acco.Ale nevim nic o tom,ze by se kazil.El.posilovac ma treba C7g a taky jsem nikdy necetl nic o tom,ze by s tim byl nejaky problem (to spis ta mechanicka cast).Ale je fakt,ze u tech fabii obcas vypovi snimac tociveho momentu a posilovac v zatackach rad vynechava... VTEC
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:07   Citovat  

tak zrovna dneska jsem zkoušel novou fábii a musím uznat že udělala pokrok, sice jsem měl k dispozici benzinovou 1.4ku ale jela celkem svižně, interiér velmi pěkně zpracovaný, až na pár detailů. Líbil se mi přehledný motorový prostor, tichost uvnitř v interiéru a dobré řazení... Nelíbila se mi trochu velká palubní deska oproti menšímu čelnímu sklu.Toť moje postřehy Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:14  Naposledy upravil Miki Civic dne 2.3.2010 , 20:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jako sorry já v nové Fobii bohužel jel jak v benzínu tak sem musel v chrochtadle a je to total katastrofa, takový shitovní auto bych nechtěl ani za zlámanou grešli Velmi šťastný Ted se nebavím o vzhledu (humus) a jízdě (humus a nuda) ale celkově o dojmu, máš pocit jako bys byl ve stísněném výtahu, všechno působí tak ošuntěle, sedíš tam v té krabici jak v autobuse no hnus .... nechápu jak v tomto může někdo jezdit a nebo to označovat za rodinné auto, to musel někdo fakt spadnout z hodně vysoké višně ...
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:14   Citovat  

Nemám nic proti škodovkám,ale poslední dobou se mě zdá,že u škodovek jde design pěkně do kopru a u nové Fabie tomu dodali korunku.Zlatá ,,jedničková,, Fabie a Octávka RS.Co se týče exteriéru ,,new Fabie,,,tak se mě jeví jako sportovní autíčko pro slečinky.Interiér se jim povedl a co jízdní vlastnosti? Řídí to samá elektronika.....
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:17   Citovat  

Badunclesam napsal:
Nemám nic proti škodovkám,ale poslední dobou se mě zdá,že u škodovek jde design pěkně do kopru a u nové Fabie tomu dodali korunku.Zlatá ,,jedničková,, Fabie a Octávka RS.Co se týče exteriéru,tak se mě jeví jako sportovní autíčko pro slečinky.Interiér se jim povedl a co jízdní vlastnosti? Řídí to samá elektronika.....

souohlas s tím že první Fobia je hezčí (oproti druhé jinak taky nic moc) i s tou Ochcávkou .. se mi líbí pozorovat ty lidi v těch svých "RS" jak si myslí co nemají za Racing System Úsměv) člověk se dycky pobaví a pak když ho ohulíš ve starym Civicu ty pokleslý xichty, párkrát se mi to už na dálnici stalo pořádnej výtlem
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:20   Citovat  

Miki Civic napsal:
souohlas s tím že první Fobia je hezčí (oproti druhé jinak taky nic moc) i s tou Ochcávkou .. se mi líbí pozorovat ty lidi v těch svých "RS" jak si myslí co nemají za Racing System Úsměv) člověk se dycky pobaví a pak když ho ohulíš ve starym Civicu ty pokleslý xichty, párkrát se mi to už na dálnici stalo pořádnej výtlem

holt jim v bazaru neřekli, že RS znamená rychlej stěhovákÚsměv Zase srovnáváš nesrovnatelnýÚsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:23   Citovat  

jvkgrifone napsal:
holt jim v bazaru neřekli, že RS znamená rychlej stěhovákÚsměv Zase srovnáváš nesrovnatelnýÚsměv

to je fakt, starou atmo plečku s nejmodernější elektronikou napěchovanou turbínou HaHaaa
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:26   Citovat  

Podle mě je škodovka ve fázi kdy hledá sama sebe ... tenhle model neni moc vydařenej ze všechn stránek ještě, že náš národ je plnej přežitkářů, takže když nový auto tak něakou škodovku Je to tam. ... tudíž ono se to prodá. Třeba tím, že superb se obohatil o variantu combi Velmi šťastný tím ho korunovali do role pohodlnější oktávky Úsměv A z těch jejich aut neni zřetelný, že by zachovávali něaký pro ně typický prvky .... připadají mi ty modely poslední doby dost chaotický Úsměv Třeba v tom interiéru sem čekal něakej větší nápad, ale tim, že to udělali jak to udělali nic nezkazili, ale ani nepřekvapili HaHaaa
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:34   Citovat  

Hčko na kapotě to nemá, ale DSG je DSG kouř to jestli ta 1,4 vydrží víc jak 150t km ukáže až čas takže bych nespekuloval... interiér a exteriér je prostě škodováckej no... za mě, proč ne OK
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 20:35   Citovat  

hodnota max. kroutícího momentu je 250 Nm ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda Fabia RS 2010: nová, silná, benzinová
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina