Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hromadná doprava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:33  Naposledy upravil Civinka dne 7.1.2008 , 11:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Auta nemaje, rozhodla jsem se využít hromadné dopravy k cestě do Rpet, resp. do Hořovic. Na inernetu jsem si vyhledala nejlepší spojení a vyrazila na autobus. Měla jsem to výborně naplánováno a jen jsem doufala abych nepřišla pozdě a našla včas správné nástupiště. Autobus z Řep jel kupodivu přesně. "Teď už jen žádné zpoždění při cestě na Nové Butvice a bude vše O.K." říkala jsem si a začetla jsem se do knížky.
S minutovým zpožděním jsem vystupava na NB a během chvilky jsem stála na správném nástupišti. Měla jsem 3minutky než pojede bus. Přijel včas, pár lidí předemnou. Nastoupila jsem a překvapil mě velice milý řidič, žádný z těch "morousů" které jsem vídala dříve. Zakoupila jsem jízdenku která byla v přijatelné ceně a usadila jsem se na sedačku.
Autobus byl poloprázdný a v dobrém stavu co se čistoty týče, jednoduše jsem se nebála sednout si apod. Po hodině pohodové jízdy jsem vystoupila v Hořovicích a nezbývalo mi než konstatovat, že HD se viditelně zlepšila, že již není jízda autobusem adrenalinovým zážitkem apod.
Bohužel toto platí jen o příměstských a meziměstských linkách. Když jsem ráno sedla do tramvaje a vydala se do práce (uznávám, byla to moje lenost, nechtěla jsem škrábat feldu) musela jsem si"vynadat", že jsem tam vůbec vlezla Smutný

Tímto příspěvkem bych ráda zjistila Váš - Hondařský - názor na hromadnou dopravu. Radši při cestě do města využijete auto nebo jiný dopravní prostředek? zvládnete tramvaj ale vadí Vám metro? Myslím, že by z toho mohla být zajímavá diskuze...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:44  Naposledy upravil M@jk dne 7.1.2008 , 11:49, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Civinka napsal:
Auta nemaje, rozhodla jsem se využít hromadné dopravy k cestě do Rpet, resp. do Hořovic. Na inernetu jsem si vyhledala nejlepší spojení a vyrazila na autobus. Měla jsem to výborně naplánováno a jen jsem doufala abych nepřišla pozdě a našla včas správné nástupiště. Autobus z Řep jel kupodivu přesně. "Teď už jen žádné zpoždění při cestě na Nové Butvice a bude vše O.K." říkala jsem si a začetla jsem se do knížky.
S minutvým zpožděním jsem vystupava na NB a během chvilky jsem stála na správném nástupišti. Měla jsem 3minutky než pojede bus. Přijel včas, pár lidí předemnou. Nastoupila jsem a překvapil mě velice milý řidič, žádný z těch "morousů" které jsem vídala dříve. Zakoupila jsem jízdenku která byla v pijatelné ceně a usadila jsem se na sedačku.
Autobus byl poloprázdný a v dobrém stavu co se čistoty týče, jednoduše jsem se nebála sednout si apod. Po hodině pohodové jízdy jsem vystoupila v Hořovicích a nezbývalo mi než konstatovat, že HD se viditelně zlepšila, že již není jízda autobusem arenalinovým zážitkem apod.
Bohužel toto platí jen o příměstkých a mezměstkých linkách. Když jsem ráno sedla do tramvaje a vydala se do práce (uznávám, byla to moje lenost, nechtěla jsem škrábat feldu) musela jsem si"vynadat", že jsem tam vůbec vlezla Smutný

Tímto příspěvkem bych ráda zjistila Váš - Hondařský - názor na hromadnou dopravu. Radši při cestě do města využijete auto nebo jiný dopravní prostředek? zvládnete tramvaj ale vadí Vám metro? Myslím, že by z toho mohla být zajímavá diskuze...

Mno, takže přidám též svůj poznatek, každé ráno jezdím MHD z Prahy 9 - Letňan do centra na I.P.Pavlova, a to po 8hodině. Co se týče kvality MHD prostředků, tak až na vyjímky se jedná o kvalitní nové BUSy, METRO či TRAMwaje. Horší už je to s lidmi - cestujícími, až na pár vyjímek bez omluvy strkají, šlapou po Vás a někteří, světe div se, i v dnešní době smrdí (ach ta hygiena) a nejhorší je to u některých mladých či límečků, což je na zvracení. zmatenej

Civíškem jezdím jen o víkendu, což je na naši HONDU jen velmi minimální zátež, v pracovní dny je to zbytečný luxus, zbytečně velká spotřeba atd. když síťová jízdenka stojí 460Kč na měsíc. OK

Pokud jezdíme daleko za rodinou tak jezdíme zásadně HONDIčkou, ale nejde-li to tak vlakem, což je k přihlédnutí ke všem okolnostem i finančním - jezdíme většinou zadarmo, díky kolegům ženy a mě z bývalé práce, je to velká úspora cca 3.000,- a kvalita je v pohodě.
A BUSem na takovou vzdálenost jezdíme jednou společností (viz odkaz), vřele doporučuji při cestách do POPRADU, PREŠOVA, KOŠIC či MICHALOVCŮ:

Nobless Line
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:47   Citovat  

jestli chce nekdo adrenalin, at zkusi quickbus praha - varnsdorf :) jezdej jako zavodnici :)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:48   Citovat  

Bitkar napsal:
jestli chce nekdo adrenalin, at zkusi quickbus praha - varnsdorf Úsměv jezdej jako zavodnici Úsměv

V tomto případě mohu doporučit i KAFKA BUS, MOST-PRAHA-MOST, též to umí pěkně švihat ... co dostali řidiči new KAROSY s IVECO motory, jim to lítááááá OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:49   Citovat  

Civinka napsal:
S minutovým zpožděním jsem vystupava na NB a během chvilky jsem stála na správném nástupišti. Měla jsem 3minutky než pojede bus. Přijel včas, pár lidí předemnou. Nastoupila jsem a překvapil mě velice milý řidič, žádný z těch "morousů" které jsem vídala dříve. Zakoupila jsem jízdenku která byla v přijatelné ceně a usadila jsem se na sedačku.
Autobus byl poloprázdný a v dobrém stavu co se čistoty týče, jednoduše jsem se nebála sednout si apod. Po hodině pohodové jízdy jsem vystoupila v Hořovicích a nezbývalo mi než konstatovat, že HD se viditelně zlepšila, že již není jízda autobusem adrenalinovým zážitkem apod.
Bohužel toto platí jen o příměstských a meziměstských linkách. Když jsem ráno sedla do tramvaje a vydala se do práce (uznávám, byla to moje lenost, nechtěla jsem škrábat feldu) musela jsem si"vynadat", že jsem tam vůbec vlezla Smutný

Vzhledem k tomu, že mi cesta do/z práce trvá tak 10, max. 15min. i s pěší chůzí ze zastávky, tak se to dá přežít... Metro i bus jsou v pohodě, na "voňavá" individua jsem narazil (kdysi) nejvíc v tramvajích...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:53   Citovat  

no,když já nevím kde se kupujou lístky,nebo na co to jezdí,a hlavně nevím kam a jak to jezdí.V metru se nestratím,ještě tak tramvaj tam sleduju ty cedulky kam odbočuje a popřípadně vystoupím ale autobus si troufnu jen mé bydliště a vystoupit na ČM a to je svátek když tam vlezu už pár let žádný svátek nebyl...a vždy jen doufám že nebude prudit revizor,protože nějaký inteligent vymyslel to že pravidla pro cestující jsou vyvěšeny až ve voze,tudíš než když to dočtu co smím a co ne jak s kočárkem kolem nebo psem tak tam je že si mám zakoupit také jízdenku,řádně ji označit atd...no ale zkuste zakupovat jízdenku v metru tramvaji či autobuse,tam je napsáno,za jízdy nemluvte z řidičem,dojít k němu také nemůžu,protože se za jízdy mám pevně držet a já se držím raději i v zastávce,co kdyby se rozjel a já se během jízdy tudíš zrovna nedržel,ještě by mě třeba mohli pokutovat za nedodržení nějakého pravidla...když MHD tak taxík...a abych pravdu řekl tak v létě raději do centra jedu z periférie na kole,na začátku mě všici předjížděj a čím blíže centru,tak jim již ukazuji jen mou sexy řiť a řítím se s úsměvem před ně...taková koněvka ve špičce je bomba,nebo vinohradská(ale bacha na koleje)...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 11:57   Citovat  

PAKO napsal:
no,když já nevím kde se kupujou lístky,nebo na co to jezdí,a hlavně nevím kam a jak to jezdí.V metru se nestratím,ještě tak tramvaj tam sleduju ty cedulky kam odbočuje a popřípadně vystoupím ale autobus si troufnu jen mé bydliště a vystoupit na ČM a to je svátek když tam vlezu už pár let žádný svátek nebyl...a vždy jen doufám že nebude prudit revizor,protože nějaký inteligent vymyslel to že pravidla pro cestující jsou vyvěšeny až ve voze,tudíš než když to dočtu co smím a co ne jak s kočárkem kolem nebo psem tak tam je že si mám zakoupit také jízdenku,řádně ji označit atd...no ale zkuste zakupovat jízdenku v metru tramvaji či autobuse,tam je napsáno,za jízdy nemluvte z řidičem,dojít k němu také nemůžu,protože se za jízdy mám pevně držet a já se držím raději i v zastávce,co kdyby se rozjel a já se během jízdy tudíš zrovna nedržel,ještě by mě třeba mohli pokutovat za nedodržení nějakého pravidla...když MHD tak taxík...a abych pravdu řekl tak v létě raději do centra jedu z periférie na kole,na začátku mě všici předjížděj a čím blíže centru,tak jim již ukazuji jen mou sexy řiť a řítím se s úsměvem před ně...taková koněvka ve špičce je bomba,nebo vinohradská(ale bacha na koleje)...

Paráda ... hezky satiristické a přitom úsměvné i pravdivé ... OK pořádnej výtlem
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 12:36   Citovat  

Já jezdím sockou hodně, spíš skoro pořád... Dělám na letišti-Ruzyně. Cesta od Zvonu-Plzeňská, mi trvá asi tak 50minut. Když jedu do práce, tak jezdím tramvají na Anděla, pak na Zličín a následně 100vkou na letiště. Je to oruz, hlavně to metro. Občas je narvaný, táhne tam a ten hluk taky nic moc.. Takže z práce, většinou jezdím večer tak po 22h, jezdím 179 k Motoli a pak jen dolů tramvají, což je lepší, kratší a pohodlnější. Jinak zdražení je na "h".... Každopádně je to asi nesrovnatelný s dopravou tady v CV, to je děs.. Nesnáším to a proto tady jezdím jenom autem. Je normální, aby se ten trolejbus vláčel rychlostí 30km/h?? To je fakt šnek, to jsem i na kole doma rychleji.. Takže PID vede.. OK Asi.. Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 12:39   Citovat  

M@jk napsal:
V tomto případě mohu doporučit i KAFKA BUS, MOST-PRAHA-MOST, též to umí pěkně švihat ... co dostali řidiči new KAROSY s IVECO motory, jim to lítááááá OK

No buzny Kavkový a spoj Chomutov-Praha a zpět zruší..Smutný A místní DP si z toho dělá nehorázný monopol.... Bastardi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 12:54   Citovat  

WotanMitUns napsal:
No buzny Kavkový a spoj Chomutov-Praha a zpět zruší..Smutný A místní DP si z toho dělá nehorázný monopol.... Bastardi.

Mno jo kapitalismus, pokud je nerentabilní a nikdo se neozve, není důvod se namáhat.
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 12:55   Citovat  

dokud funguje honda tak hromadnou dopravou bych jel jenom s civinkou jinak me to nelaka:)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:06   Citovat  

Rysa napsal:
dokud funguje honda tak hromadnou dopravou bych jel jenom s civinkou jinak me to nelaka:)
OK šuk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:06   Citovat  

Rysa napsal:

No a kdy vyrazíme? Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:38   Citovat  

Civinka napsal:
No a kdy vyrazíme? Mrk

Co takhle udělat HROMADNÉ HONDA HEMŽENÍ V HROMADNÉ DOPRAVĚ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:21   Citovat  

maji hondy nejaky busy ze bysme udelali hromadnou jizdou po CR v Honda buse pořádnej výtlem nebo udelame kravan a zaprahnem marata jednak bude mit radost pořádnej výtlem a bude poznavaci zajezd - budem sbirat dily po ceste a na konci jizdy slozime hondu Je to tam.
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:27   Citovat  

Já jezdím každý pracovní den do práce BUSem z mnou obývaného města do jedné 10 km vzdálené :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): teda malé vesnice. Takže když plné autobusy přijíždí z okolních vesnic, aby dovezli práce chtivé jedince do města, tak já si vklidu po 2 minutové chůzi z domu, nastoupím do téměř prázdného autobusu. Řidič už jen pozdraví a už mi podává lístek (stálý zákazník ani nemusí říkat kam jede Úsměv ) tak mu též popřeji dobrého rána a zaplatím "směšnou" částku oproti tomu co bych projel benálu. Cesta vklidu se sluchadlama na zvukovodech zzzzzzz a za 15 minut jsem na zastávce ze které to mám tak 7 minut pohodovou chůzí do práce. Pak work u kompu (třeba např. právě teď muhehe ) (Tak jo nesedim furt u kompu, musím i běhat po provoze). No a z práce zase na poloprázdný BUS, řidič mě opět zná (jezdí na té mé lince tak 4, kteří se průběžně střídají) no a za chvíli su doma. Já jsem spokojen. kouř OK Až na tu práci, tu bych nejradši dělal uplně jinou
Jinak s jinou HD jsem strašně dlouho nejel. Ale např. kolegyně jezdí ze vzdálenějšího města vlakem a furt nadává na zpoždění nesouhlas
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:35   Citovat  

M@jk napsal:
Co takhle udělat HROMADNÉ HONDA HEMŽENÍ V HROMADNÉ DOPRAVĚ?

A co když chceme jet s Rysou osamotě? HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:37   Citovat  

jo jednou sem jel se student agency (jen po CR) nebo necim takovym. Takovym tim megavelkym busem, trinapravovym kolosem. To byl mazec, byste neverili kam vsude muzou narvat lidi, pomalu i do kufru je nacpou.. ja sedel u ridice na schudku smer k cestujicim :D ale byl hezkej vyhled. Mazec jak to tam ty dva profici sefovali. Sem zjistil ze bych s tim nikdy nechtel jezdit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:54   Citovat  

asi zavolam do dopravni podniku ze chceme mit s civinkou nasi prvni spolecnou novorocni jizdu v MHD o samote,vyberu nejhezci karosu s nejlepsim zkusenym ridicem co ma jako osobni vuz doma hondu :hura:
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:59   Citovat  

busem jezdím jenom chlastat na Stodolní, jinak mě tam nikdo nedostane Je to tam. :hura: pifko muhehe :muck: je to dobrý :music:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:59   Citovat  

M@jk napsal:
Mno jo kapitalismus, pokud je nerentabilní a nikdo se neozve, není důvod se namáhat.

Já jsem psal Kafkovi na stránky několikrát a nebyl jsem sám.. Nenechal jsem to jen tak být, ale oni měli svoje plány a s tím já už nic nezmůžu.... Takže s DP se snažím jezdit co nejmíň a už spíš jezdím autem, sice je to o 300kč dražší na cestě tam a zpátky , ale nikdo se na mě nemačká, když je v létě vedro, stáhnu okýnka atd... Ale ta silnice do Prahy z CV nic moc..Smutný
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 18:27   Citovat  

Bitkar napsal:
jestli chce nekdo adrenalin, at zkusi quickbus praha - varnsdorf Úsměv jezdej jako zavodnici Úsměv

jj, můžu potvrdit...jednou mě začal i předjíždět, když jsem jel v CRX na 50tce 65km/h...a to tam měl ještě dvojitou plnou čáru Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 23:19   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Já jsem psal Kafkovi na stránky několikrát a nebyl jsem sám.. Nenechal jsem to jen tak být, ale oni měli svoje plány a s tím já už nic nezmůžu.... Takže s DP se snažím jezdit co nejmíň a už spíš jezdím autem, sice je to o 300kč dražší na cestě tam a zpátky , ale nikdo se na mě nemačká, když je v létě vedro, stáhnu okýnka atd... Ale ta silnice do Prahy z CV nic moc..Smutný

Mno vidíš, já psal T-mobilu, když začal zdražovat, že jako stávající zákazník platím ročně cca 35.000,- - 40.000,- za faktury a nic :mravenec:. Ale cesta z Mostu je už ok a pak odbočka na Košťálov a Lovosice je ok. Zato stará silnicie I.tr. č 7 stojí za prd, má tam stát 4proudová, ale asi až budem v důchodu. Ble
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 23:31   Citovat  

he, když sem dělal v Herlitzu tak firma měla svůj autobus na kterém se střídali dva šoféři. Jeden měl přezdívku Trhač. Pravidelně usnul při jízdě po takové dlouhé rovince a probral ho retardér na konci těsně před Teplickým nádražím. Jak na něj vlítnul tak všichni co spali tak jim vyskočila hlava a překlopila se na druhou stranu a křuplo jim v krku.... dodnes na to vzpomínám se smíchem ...ten druhej šofér chodil pravidelně nalitej..... nikdy bych nevěřil že se to dá s autobusem skoro přeskočit pořádnej výtlem
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 23:35   Citovat  

já už v tom čtyři roky neseděl rači jdu pěšky pořádnej výtlem ani nevím jak to teď funguj pořádnej výtlem
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 0:05   Citovat  

mhd v praze je v pohode a honda v centru za pet let byla jen jednou! pro cesty mimo prahu vsak radsi vyuzivam auto, ale ne vzdy jakozto student sezenu potrebne prostredky na PHM Mr. Green
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 0:45   Citovat  

Sockou už jsem nejel ani nepamatuju..Do práce jezdím z postele ke stolu-na to je MHD zbytečný luxus,v druhém případě několik set kilometrů-tak dlouho trpět nechci..Co si tak matně vzpomínám,naposled to asi bylo o povodních 2002(nejsem si tím rokem jist),kdy se v Děčíně nešlo dostat z jednoho břehu Labe na druhý jinak než vlakem.Na cestu jsem se řádně vyzbrojil vysokým límcem,denním tiskem,naskakoval jako poslední a po celou dobu jízdy trpěl krátkozrakostí Tak to koukám!
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 0:46   Citovat  

MHD mi nevadi v jakekolivpodobe jezdit s tim po plzni je v klidu,ovsem ja jezdim 10km do plzne a jen na okraj takze se vozim hondici
jinak na benzin se dycky nekde najde Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 0:55   Citovat  

M@jk napsal:
Mno vidíš, já psal T-mobilu, když začal zdražovat, že jako stávající zákazník platím ročně cca 35.000,- - 40.000,- za faktury a nic :mravenec:. Ale cesta z Mostu je už ok a pak odbočka na Košťálov a Lovosice je ok. Zato stará silnicie I.tr. č 7 stojí za prd, má tam stát 4proudová, ale asi až budem v důchodu. Ble

Hehe, přesně tak, to už budeme v důchodu, než tam bude stát ta silnice... T-mobile, jo to je společnost. Já mám u nich taky paušál, tak vím co to je za bastardy KO , ale nemám takový částky jako ty, to bych asi neměl ani co jíst.. Úsměv Jinak zdravím do Mostu i když se neznáme... Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 0:59   Citovat  

CRXMANN napsal:
he, když sem dělal v Herlitzu tak firma měla svůj autobus na kterém se střídali dva šoféři. Jeden měl přezdívku Trhač. Pravidelně usnul při jízdě po takové dlouhé rovince a probral ho retardér na konci těsně před Teplickým nádražím. Jak na něj vlítnul tak všichni co spali tak jim vyskočila hlava a překlopila se na druhou stranu a křuplo jim v krku.... dodnes na to vzpomínám se smíchem ...ten druhej šofér chodil pravidelně nalitej..... nikdy bych nevěřil že se to dá s autobusem skoro přeskočit pořádnej výtlem

Na tom retardéru jsem si jednou pěkně škrtnul, zapomněl jsem, že tam je... Smutný Ale teď už si to pamatuju a dávám bacha Úsměv OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hromadná doprava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina