Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda Fabia RS 2010: nová, silná, benzinová
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 9

Jak byste hodnotili ?
Paráda
13%
 13%  [ 18 ]
Ujde
31%
 31%  [ 42 ]
Katastrofa
55%
 55%  [ 75 ]
Hlasovalo : 135
Celkem hlasů : 135

Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 19:05   Citovat  

Muj nazor na tuto auto je takový, že je zřejmě určené pro nějakého 40cátníka, kterého ovládá manželka s tchýní a on si tak nemůže pořídit normální sportak...takto si přiveze domů "normální" fabii, manželka s tchýní pronesou něco ve smyslu "konecně si dostal rozum Franto", vlk se nažere a koza zůstane celá. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:19   Citovat  

Sice jsem tu všechno nečetl, ale taky trochu přispěju.. i když to bude asi o dr*ku..
Auto jsem viděl naživo v Ženevě, sice jsem neseděl vevnitř, ale navenek mě design překvapil.. už obyčejná fabia se mi docela líbí, i když ten vysokej ponton a malou šířku nepochopím.. jako RS vypadá naživo opravdu pěkně a to v hatchbacku i kombíku.. zasloužila by sice trochu snížit, ale řekl bych, že u nás bude mít úspěch.. ostatně asi stejnej, jako první generace.. možná o něco větší.. osobně bych si to za normálních okolností nekoupil, jsou určitě lepší auta.. s CTR to samozřejmě srovnávat nelze - rozdíl bude hlavně v podvozku a samozřejmě motoru (o designu ani nemluvím).. pro škodovkáře je to auto určitě pěkný.. ale za ty prachy člověk může mít určitě lepší..
V ženevě bylo určitě spousta lepších aut, ale tohle se podle mě stydět rozhodně nemusí.. tak a teď do mě.. Je to tam.
Příště vám možná napíšu něco k CR-Z.. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:30   Citovat  

Jauda napsal:
Sice jsem tu všechno nečetl, ale taky trochu přispěju.. i když to bude asi o dr*ku..
Auto jsem viděl naživo v Ženevě, sice jsem neseděl vevnitř, ale navenek mě design překvapil.. už obyčejná fabia se mi docela líbí, i když ten vysokej ponton a malou šířku nepochopím.. jako RS vypadá naživo opravdu pěkně a to v hatchbacku i kombíku.. zasloužila by sice trochu snížit, ale řekl bych, že u nás bude mít úspěch.. ostatně asi stejnej, jako první generace.. možná o něco větší.. osobně bych si to za normálních okolností nekoupil, jsou určitě lepší auta.. s CTR to samozřejmě srovnávat nelze - rozdíl bude hlavně v podvozku a samozřejmě motoru (o designu ani nemluvím).. pro škodovkáře je to auto určitě pěkný.. ale za ty prachy člověk může mít určitě lepší..
V ženevě bylo určitě spousta lepších aut, ale tohle se podle mě stydět rozhodně nemusí.. tak a teď do mě.. Je to tam.
Příště vám možná napíšu něco k CR-Z.. Úsměv

Příště už radši nepiš nic .. pochybuju že někoho zajímá názor na CRZ od člověka kterýmu se líbí Fobie ...
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:39   Citovat  

Jauda napsal:
Sice jsem tu všechno nečetl...

Jen takhle z fotek to vidim podobne... Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:40   Citovat  

kamol: kdyz koupis jaky auto je po ruce, tak to vopruzujes zrovna v hondaclubu?? :D

jauda: jj, ty mas vlastne tu slabost pro osklivy auta vid? ;) Tak te to pak chapu :))

miki: mas bod, tentokrat jsi me uspesne pobavil, husta hlaska :D
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:48   Citovat  

Bitkar napsal:
kamol: kdyz koupis jaky auto je po ruce, tak to vopruzujes zrovna v hondaclubu?? Velmi šťastný

jauda: jj, ty mas vlastne tu slabost pro osklivy auta vid? Mrk Tak te to pak chapu Úsměv)

miki: mas bod, tentokrat jsi me uspesne pobavil, husta hlaska Velmi šťastný

Bitkar: jj mě se líbí i Multipla.. Velmi šťastný ostatně takový FR-V je taky pro většinu lidí hnusný a mě se líbí.. btw v Ženevě jsou i hnusnější auta (resp. zvláštnější).. že bych sem hodil pár fotek?

Miki: chtělo by to trochu nadhled chlape.. taky jsem byl zarytej Hondař.. jsou ale i jiný auta.. a každý má na trhu svoje místo, jinak by ho nevyráběli.. krom toho design bude vždycky subjektivní.. líbí se mi i C4G a taky se za to nestydím.. ostatně takhle bych mohl pokračovat..
Fabia má na českým trhu své místo a nový RSo rozhodně nedělá ostudu svýmu jménu.. a jestli pod těmito řádky vidíš, že bych jí (ne RS, ale obyč) dal přednost před Civicem, resp. před Jazzem (kterej spíš je ze stejné třídy), tak se pleteš.. Fabia se mi líbí, stejně jako novej Megane RS, Scirocco R, dokonce i Golf R nebo Focus RS.. takže asi tak.. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 20:52   Citovat  

maryo napsal:
Jen takhle z fotek to vidim podobne... Mrk

Já tam ale byl a naživo fakt vypadá líp, než na fotkách.. ostatně to většina aut..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 22:09   Citovat  

Jauda napsal:
... líbí se mi i C4G a taky se za to nestydím..
Mě se taky některý c4g líbí ale stydím se za to Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 22:25   Citovat  

Jauda napsal:
Bitkar: jj mě se líbí i Multipla.. Velmi šťastný ostatně takový FR-V je taky pro většinu lidí hnusný a mě se líbí.. btw v Ženevě jsou i hnusnější auta (resp. zvláštnější).. že bych sem hodil pár fotek?

Miki: chtělo by to trochu nadhled chlape.. taky jsem byl zarytej Hondař.. jsou ale i jiný auta.. a každý má na trhu svoje místo, jinak by ho nevyráběli.. krom toho design bude vždycky subjektivní.. líbí se mi i C4G a taky se za to nestydím.. ostatně takhle bych mohl pokračovat..
Fabia má na českým trhu své místo a nový RSo rozhodně nedělá ostudu svýmu jménu.. a jestli pod těmito řádky vidíš, že bych jí (ne RS, ale obyč) dal přednost před Civicem, resp. před Jazzem (kterej spíš je ze stejné třídy), tak se pleteš.. Fabia se mi líbí, stejně jako novej Megane RS, Scirocco R, dokonce i Golf R nebo Focus RS.. takže asi tak.. přátele

Mně se líbí spousta aut a zdaleka ne jenom Hondy, ale Fobia je jedno z nejhnusnějších aut co můžeš vidět na cestách, možná ti to tak nepřijde, protože sis tady v Česku už "zvykl" je vídat často Velmi šťastný ..

Focus RS je uplně jiný kafe to tady vůbec nepřirovnávej a i ten Megan RS, který není vzhledově podle mě bůhví co, tak aspoň dostojí svýmu jménu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 22:41   Citovat  

Miki Civic napsal:
Mně se líbí spousta aut a zdaleka ne jenom Hondy, ale Fobia je jedno z nejhnusnějších aut co můžeš vidět na cestách, možná ti to tak nepřijde, protože sis tady v Česku už "zvykl" je vídat často Velmi šťastný ..

Focus RS je uplně jiný kafe to tady vůbec nepřirovnávej a i ten Megan RS, který není vzhledově podle mě bůhví co, tak aspoň dostojí svýmu jménu.

Však jo.. prostě se ti Fabia nelíbí a mě docela jo.. to je celý.. Úsměv na tom zvyku možná taky něco bude..
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 0:38   Citovat  

skyline napsal:
jvkgrifone: kdyby sis muj prispevek precetl poradne, odpoved na svou otazku bys tam nasel. Takze znovu: pokud ma Panamera Turbo nejakou starsi pleckovitou verzi DSG, tak je to sice smutne, ale je to chyba Porsche, ne moje. Automaty Infiniti (G37 AWD) a Maserati (Quattroporte GT S) dve spojky nemaji, ale jsou o tridu lepsi.

a ty jsi s panamerou jezdil?Velmi šťastný já osobně ji jen jednou viděl na dálnici v DE... (BTW: u porsche tomu říkaj PDK, když už si hrajete na marketingobý záležitosti.-)

P7120314.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P7120314.JPG, 1.73 MB
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 1:04   Citovat  

Miki Civic napsal:
Příště už radši nepiš nic .. pochybuju že někoho zajímá názor na CRZ od člověka kterýmu se líbí Fobie ...

Me se nelibi stara plecka jako je Civic 4g, takze taky nemuzu napsal svuj NAZOR? KO KO Myslel jsem, ze komunismu uz odzvonilo, ale zda se, ze se ho nekteri clenove stale drzi, ze Miki... Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 8:44   Citovat  

bordel napsal:
Me se nelibi stara plecka jako je Civic 4g, takze taky nemuzu napsal svuj NAZOR? KO KO Myslel jsem, ze komunismu uz odzvonilo, ale zda se, ze se ho nekteri clenove stale drzi, ze Miki... Velmi šťastný

sem toho stejneho nazoru Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 9:23   Citovat  

jvkgrifone napsal:
a ty jsi s panamerou jezdil?Velmi šťastný já osobně ji jen jednou viděl na dálnici v DE... (BTW: u porsche tomu říkaj PDK, když už si hrajete na marketingobý záležitosti.-)

Ano, jezdil, stejne tak s tim Maserati a Infi, nejsem zadny papousek testu z autocaru (pokud by te to zajimalo, tak clanky o vsech 3 autech mam tady: tudy odkaz ). Na marketingovy zalezitosti si tady prave nehrajeme, proto rikam DSG a nemam potrebu pouzivat nemeckou zkratku, kterou pouziva Porsche, dulezity je vysledek, DSG a PDK jedno jest (aby ne, kdyz je to koncernova technika).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 10:08   Citovat  

skyline napsal:
Ano, jezdil, stejne tak s tim Maserati a Infi, nejsem zadny papousek testu z autocaru (pokud by te to zajimalo, tak clanky o vsech 3 autech mam tady: tudy odkaz ). Na marketingovy zalezitosti si tady prave nehrajeme, proto rikam DSG a nemam potrebu pouzivat nemeckou zkratku, kterou pouziva Porsche, dulezity je vysledek, DSG a PDK jedno jest (aby ne, kdyz je to koncernova technika).

vsak v tom clanku pises "automatický sedmikvalt řadí rychle a hladce, jak se na dvouspojku sluší."
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 10:31   Citovat  

kamol napsal:
vsak v tom clanku pises "automatický sedmikvalt řadí rychle a hladce, jak se na dvouspojku sluší."

No to jo, pri normalni jizde. Pri ostre uz je to mnohem horsi, casto nezaradi a radi pozde. Nicmene je to logicke, protoze kdyz ze zatacky vyjedes na 3 s plnym plynem, DSG predradi 4 a ta tam pak padne bleskove. Kdyz se ale dostanes k dalsi zatacce a dupnes na brzdu, DSG ma nachystanou 5 a ty chces 3 = smolik. Proto rikam, ze je to paradni na sprinty, tam proste proste jen slapnes na plyn a kvalty padaji bleskove. Jakmile delas neocekavane veci (prevodovka nema sanci cekat 3 kdyz tocis ctyrku), je vsechno jinak.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 10:56   Citovat  

skyline napsal:
No to jo, pri normalni jizde. Pri ostre uz je to mnohem horsi, casto nezaradi a radi pozde. Nicmene je to logicke, protoze kdyz ze zatacky vyjedes na 3 s plnym plynem, DSG predradi 4 a ta tam pak padne bleskove. Kdyz se ale dostanes k dalsi zatacce a dupnes na brzdu, DSG ma nachystanou 5 a ty chces 3 = smolik. Proto rikam, ze je to paradni na sprinty, tam proste proste jen slapnes na plyn a kvalty padaji bleskove. Jakmile delas neocekavane veci (prevodovka nema sanci cekat 3 kdyz tocis ctyrku), je vsechno jinak.

videl si ten test best motoringu co sme tu dal ?lancer manual vs SST
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 11:43   Citovat  

kamol napsal:
videl si ten test best motoringu co sme tu dal ?lancer manual vs SST

Nevidel, proc? Ma to nejakou relevanci k me jizde s Panamerou?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 12:37   Citovat  

skyline napsal:
Nevidel, proc? Ma to nejakou relevanci k me jizde s Panamerou?

nene to ne ale jako testuji manual vs SST
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 13:02   Citovat  

kamol napsal:
nene to ne ale jako testuji manual vs SST
No užasnej test, zase si neco našel kde cestou tam byl manual rychlejší a zpet pomalejší o kousek Velmi šťastný parádní testy Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 13:17   Citovat  

Henges napsal:
No užasnej test, zase si neco našel kde cestou tam byl manual rychlejší a zpet pomalejší o kousek Velmi šťastný parádní testy Velmi šťastný

jenom srovnani ze je to vyrovnane.mel by si jim poradit jak delat testy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 14:32   Citovat  

kamol napsal:
jenom srovnani ze je to vyrovnane.mel by si jim poradit jak delat testy
Já jim radit nepotřebuju, oni to zvládnou sami zpatlat Velmi šťastný Fakt mi to nepřišlo jako nějakej o něčem vypovídající test...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 14:34   Citovat  

Henges napsal:
Já jim radit nepotřebuju, oni to zvládnou sami zpatlat Velmi šťastný Fakt mi to nepřišlo jako nějakej o něčem vypovídající test...

stejne vypovidajici jako vsechny ostatni jejich testy. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 15:16   Citovat  

skyline napsal:

kdy vznikla pdk? a od kdy je VW/Porsche pod jednou střechou?Úsměv A že by porsche šáhlo po převodovce od VW, tomu sám nevěříš Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 15:32   Citovat  

jvkgrifone napsal:
kdy vznikla pdk? a od kdy je VW/Porsche pod jednou střechou?Úsměv A že by porsche šáhlo po převodovce od VW, tomu sám nevěříš Velmi šťastný

Vzhledem k tomu, Porsche sahlo i po motoru od VW, nevim, proc bych nemel verit tomu, ze je od nich i prevodovka. Nicmene abychom nespekulovali, trochu jsem googlil a prestoze technicky je to to stejne, vyrobce je jiny - DSG je od Borg-Warner, PDK od ZF. Mimochodem, krome techto dvou znacek uz dvojspojkove prevodovky dela jen Getrag. Ve finale to ale na mych zkusenostech nemeni nic.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 16:04   Citovat  

a není to náhodou důsledkem toho, že narozdíl od všelijakých převodovek porsche nemá s diesely pražádnou zkušenost? Teď trošinku srovnáváš jablka s hruškama:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 18:40   Citovat  

jvkgrifone napsal:
a není to náhodou důsledkem toho, že narozdíl od všelijakých převodovek porsche nemá s diesely pražádnou zkušenost? Teď trošinku srovnáváš jablka s hruškama:)

Ono je jedno, cim to je. Ty ses tady smal, ze by prece Porsche nevzalo od VW prevodovku a pritom ti prijde normalni, ze od nich vezmou krome prevodovky i motor Velmi šťastný A predevsim, nic nesrovnavam, tedy hrusky a jabka jsou ponekud mimo misu Mrk
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:11   Citovat  

posadit na zem ... poradny kola vytahnout lemy a treba se na to zacne dat aleswpon koukat.
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 0:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejhorší je,že u Tebe je klidně možný,že to myslíš vážně...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 1:14   Citovat  

skyline napsal:
Ono je jedno, cim to je. Ty ses tady smal, ze by prece Porsche nevzalo od VW prevodovku a pritom ti prijde normalni, ze od nich vezmou krome prevodovky i motor Velmi šťastný A predevsim, nic nesrovnavam, tedy hrusky a jabka jsou ponekud mimo misu Mrk

tak znovu a pořádněÚsměv porsche učinilo marketingové rozhodnutí, potřebovalo rychle dobrej diesel a přitom s diesely nikdy nepracovalo. Využití koncernovýho agregátu s ohledem na vazby je pak logický. Ale s převodovkama už "nějakou tu zkušenost" mělo, nechápu proto, proč by mělo brát cizí, když vlastní si udělaj podle sebe a zatraceně dobřeÚsměv Už si rozumíme? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda Fabia RS 2010: nová, silná, benzinová
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina