Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kouřící H22A2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 21:34   Citovat  

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat...
dneska ráno se mi stala nemilá věc. Nakopnul jsem standardně svojí Prelude 4G 2.2Vtec (H22A2) a v tu chvíli se stalo něco, co jsem v životě neviděl, ani o tom neslyšel, z výfuku se začal linou jasně bílý dým o objemu, který proměnil celou ulici během pár vteřin v cosi co vypadalo jako bojiště po vhození kouřového granátu. Chvilku jsem se bál, jestli mi někdo přes noc neukradl těsnění pod hlavou (vtip, ale opravdu to tak vypadalo).
Nezbívalo mi než jet do práce (náhradní odvoz bych asi nesehnal). Po zařazení za jedna, se auto rozcukalo dopředu, bez reakce na plyn a intenzita dýmovnice ve výfuku se prudce zvedla.
Pak najednou všechno bylo dobrý. Auto přestalo čoudit (úplně na minimum) a jelo normálně.

Nevíte čím by problém mohl být? Provozní kapaliny vypadají na první pohled bez jakéhokoliv úbytku a vše se tváří v pořádku. Ale nevím, jestli mi to vobludka neudělá znova, co to může být a jak to případně řešit.
Díky za jakékoliv komentáře nebo informace.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 21:42   Citovat  

nenalil jsi sunar do sani ? Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 22:51   Citovat  

bily kour je voda. Tipnul bych to na tesneni pod hlavou nebo hure na prasklou hlavu ci blok. Jestli to coudilo za studena a pak se motor ohral tak se ta skvira dotesnila a prestalo to. Jestli to udela znova tak se to pak bude akorat zhorsovat. S autem bych radsi nejezdil a opravil bych to...

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 0:28   Citovat  

PreludeZ napsal:
bily kour je voda. Tipnul bych to na tesneni pod hlavou nebo hure na prasklou hlavu ci blok. Jestli to coudilo za studena a pak se motor ohral tak se ta skvira dotesnila a prestalo to. Jestli to udela znova tak se to pak bude akorat zhorsovat. S autem bych radsi nejezdil a opravil bych to...
pokud by to bylo těsnění pod hlavou tak se bude mixovat voda s olejem a bude muto dělat emulzi a hlavně se třeba ztrácet voda, ale psal, že vše co se to uklidnilo je vše OK jak voda tak olej přátele nemohl mít třeba jenom vysráženou vodu ve výfuku? Vždycky jsem mělo za to, že právě, když se motor ohřeje tak se případná praskliny roztáhne to mi hlava nebere

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 7:05   Citovat  

emulze se udělá jen pokud se otevře voda do oleje , buď do přívodu nebo odvodu z hlavy.Může se ale stát že těsnění praskne mezi vodou a válcem ,pak se do spalováku dostane voda a kouří to,vytlačuje vodu.

WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 11:56   Citovat  

Isachs napsal:
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat...
dneska ráno se mi stala nemilá věc. Nakopnul jsem standardně svojí Prelude 4G 2.2Vtec (H22A2) a v tu chvíli se stalo něco, co jsem v životě neviděl, ani o tom neslyšel, z výfuku se začal linou jasně bílý dým o objemu, který proměnil celou ulici během pár vteřin v cosi co vypadalo jako bojiště po vhození kouřového granátu. Chvilku jsem se bál, jestli mi někdo přes noc neukradl těsnění pod hlavou (vtip, ale opravdu to tak vypadalo).
Nezbívalo mi než jet do práce (náhradní odvoz bych asi nesehnal). Po zařazení za jedna, se auto rozcukalo dopředu, bez reakce na plyn a intenzita dýmovnice ve výfuku se prudce zvedla.
Pak najednou všechno bylo dobrý. Auto přestalo čoudit (úplně na minimum) a jelo normálně.

Nevíte čím by problém mohl být? Provozní kapaliny vypadají na první pohled bez jakéhokoliv úbytku a vše se tváří v pořádku. Ale nevím, jestli mi to vobludka neudělá znova, co to může být a jak to případně řešit.
Díky za jakékoliv komentáře nebo informace.

Zakazuju ti stim jezdit Velmi šťastný ne vazne nejezdi stim. Proste ti de voda tam kam urcite nema jit. Je treba zjistit kudy kam a opravit.

Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 13:16   Citovat  

WickiMan napsal:
Zakazuju ti stim jezdit Velmi šťastný ne vazne nejezdi stim. Proste ti de voda tam kam urcite nema jit. Je treba zjistit kudy kam a opravit.

Auto mám 2 měsíce, to je teda radosti. Zvlášť když jsem si přes zimu ani nevtecnul... Teď do toho loupat prachy, aby to bylo ok.
I tak díky za všechny reakce.

Jo a neznáte náhodou někoho, z okolí Teplic, kdo je schopnej se na to podívat a zjistit, jestli je vadné těsnění, hlava, či problém jinde?

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 14:04   Citovat  

Isachs napsal:
Auto mám 2 měsíce, to je teda radosti. Zvlášť když jsem si přes zimu ani nevtecnul... Teď do toho loupat prachy, aby to bylo ok.
I tak díky za všechny reakce.

Jo a neznáte náhodou někoho, z okolí Teplic, kdo je schopnej se na to podívat a zjistit, jestli je vadné těsnění, hlava, či problém jinde?

Kuhnel v Ceske Lipe nebo Jura v Moste

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kouřící H22A2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina