Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosba na majitele Hondy Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
starks3 je teď offline  starks3
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 9:38   Citovat  

Zdravím všechny honďáky!Mám prosbu na majitele Hondy Jazz..Jsem prakticky rozhodnutý pro koupi tohoto vozu,jen mě trápí poslední detail,který nemůžu nikde na netu sehnat.Potřeboval bych rozměry kufru.Jde o to,aby se mi tam vešel kočárek,který má 105x65cm,aniž bych musel sklápět sedák.Poradí mi někdo?Jinak budu rád za postřehy,zkušenosti s tímto vozem.Děkuji!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 13:18   Citovat  

Ahoj, na šířku má kufr určitě víc než metr, takže to se tam vejde a na výšku když bude zatažená roletka tak těch 65 cm určitě taky nebude problém. Kdyby jse cokoliv potřeboval nebo se chtěl zeptat tak dej vědět, máme jeden kousek doma Úsměv ale teď ti to přímo nezměřím, jsem v Brně... zkusím pohledat na netu Úsměv přátele

jo ještě by chtělo vědět o jakou generaci se jedná Úsměv jestli ta co je u dealerů Hondy teď (3g) nebo ta starší(2g) Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:41   Citovat  

Díky!Jedná se o starší generaci 2002+.U nás tohle auto prostě nikdo nemá a na netu jsem to nenašel.Mohl bys mi prosím zmeřit ještě hloubku kufru?Díky moc! je to dobrý Jaký motor to máš?Ještě špekuluju jestli bude stačit ta 1,2 nebo 1,4...Jezdím zhruba 70% město a co jsem četl,tak prý zas nějaký velký rozdíl mezi nima není co se spotřeby a kobylkama týče... Tak to valím bulvy Každopádně si pro ni pojedu do Němec,takže zas nějaký velký cenový rozdíl mezi oběma motory nebude...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:07   Citovat  

zkus napsat slečně juicy22 ta má Jazze a určitě ti kufr ráda změří Úsměv
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:08   Citovat  

Rom. napsal:
zkus napsat slečně juicy22 ta má Jazze a určitě ti kufr ráda změří Úsměv

a co ještě je to dobrý
omlouvám se za offtopic ale to se nedalo HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:47   Citovat  

starks3 napsal:
Díky!Jedná se o starší generaci 2002+.U nás tohle auto prostě nikdo nemá a na netu jsem to nenašel.Mohl bys mi prosím zmeřit ještě hloubku kufru?Díky moc! je to dobrý Jaký motor to máš?Ještě špekuluju jestli bude stačit ta 1,2 nebo 1,4...Jezdím zhruba 70% město a co jsem četl,tak prý zas nějaký velký rozdíl mezi nima není co se spotřeby a kobylkama týče... Tak to valím bulvy Každopádně si pro ni pojedu do Němec,takže zas nějaký velký cenový rozdíl mezi oběma motory nebude...

Už jsem psal domů ať skočí před barák a změří mi to Úsměv tak snad to sem ještě dneska dám Úsměv jinak jak 1,2 a 1,4 jsou povinným ručením do 1350ccm (1,4 má 1339ccm) takže budeš platit stejně. Spotřebu máme v létě s lehkou nohou kolem 5,2 a teď v zimě jezdí za 5,6-6l zhruba půlka město, půlka cesty na chatu (35km). Nejvíc se mi povedlo 6,9 ale to jsem blbnul v zimě na parkovišti HaHaaa takže si myslím že ani ta 1,4 není moc žíznivá a o něco větší výkon a mrštnost se ve městě hodíÚsměv

jak sem psal, cokoliv by tě ještě napadlo klidně se ptej je to dobrý

Edit: tak dneska už to nebude, Jazz spinká v garáži, rozměry sem napíšu ve čtvrtek popř v pátek Úsměv
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:22  Naposledy upravil starks3 dne 9.3.2010 , 20:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

to "gear": v klidu,jsem moc rád za snahu,já ho budu kupovat stejně až v květnu,takže na to nějak moc nespěchám,ale už to chci mít všechno zjištěné a pak se jen těšit a brouzdat po netu a hledat svého budoucího člena rodiny Úsměv zrovna těd je u západních sousedů krásný kousek,kdybych už měl prodané svoje auto,hned zítra bych pro ni jel.Mrkni na tudy odkaz .Co na ni říkáš? Tak to valím bulvy Ještě mě napadá,kolik tak stojí garančky?Díly budou asi dražší,ale za kvalitu se platí to je mi jasné Úsměv

to "kojak" ty ftipálku HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:26   Citovat  

Garancky na auto z r. 2003? Bud rad ze uz ma po zaruce a ze s nim muzes jezdit kamkoliv.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:30   Citovat  

Bully napsal:
Garancky na auto z r. 2003? Bud rad ze uz ma po zaruce a ze s nim muzes jezdit kamkoliv.

Já to myslel jen ze zvědavosti,abych mohl srovnat s mojim Citroenem,samo že nebudu jezdit do origa Ble
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:31   Citovat  

Díly ?? myslím že se to dá přežít co se týče garanček jak je uvedeno výše můžeš kamkoliv. Ale pokud by jsi byl v okolí České Lipí doporučuji zde. Já to k němu mám cca 100km a jezdím na pravidelný servis. A členi H-C mají slevu 5%.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:36   Citovat  

kojak napsal:
Díly ?? myslím že se to dá přežít co se týče garanček jak je uvedeno výše můžeš kamkoliv. Ale pokud by jsi byl v okolí České Lipí doporučuji zde. Já to k němu mám cca 100km a jezdím na pravidelný servis. A členi H-C mají slevu 5%.

hmm škoda,jsem z Moravy Smutný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:38   Citovat  

starks3 napsal:
to "gear": v klidu,jsem moc rád za snahu,já ho budu kupovat stejně až v květnu,takže na to nějak moc nespěchám,ale už to chci mít všechno zjištěné a pak se jen těšit a brouzdat po netu a hledat svého budoucího člena rodiny Úsměv zrovna těd je u západních sousedů krásný kousek,kdybych už měl prodané svoje auto,hned zítra bych pro ni jel.Mrkni na tudy odkaz .Co na ni říkáš? Tak to valím bulvy Ještě mě napadá,kolik tak stojí garančky?Díly budou asi dražší,ale za kvalitu se platí to je mi jasné Úsměv

to "kojak" ty ftipálku HaHaaa

jjo vypadá pěkně Úsměv ale koukal bych aby už byl pofaceliftu a i bez těch plastových lišt vypadá líp, ale poface už bude asi za jiný peníze Úsměv osobně se mi interiérově líbí mnohem víc a i exteriér je krapet jiný, hlavně vevnitř už není tak šedivý a nudný... jinak za tu cenu je tenhle pěkný, hlavně má prd najeto Úsměv

jinak cena dílů není nejnižší, ale pokud to někam nepošleš nebudeš mít důvod to řešit Úsměv holt ot není felicie nebo něco takovýho... a olej tomu šmakuje i českej Velmi šťastný
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:48   Citovat  

gear napsal:
jjo vypadá pěkně Úsměv ale koukal bych aby už byl pofaceliftu a i bez těch plastových lišt vypadá líp, ale poface už bude asi za jiný peníze Úsměv osobně se mi interiérově líbí mnohem víc a i exteriér je krapet jiný Úsměv hlavně vevnitř už není tak šedivý a nudný Úsměv jinak za tu cenu je tenhle pěkný Úsměv hlavně má prd najeto Úsměv

jinak cena dílů není nejnižší, ale pokud to někam nepošleš nebudeš mít důvod to řešit Úsměv a olej tomu šmakuje i českej Velmi šťastný

jooo, tak mě by se taky líbil facelift,ale bohužel mám strop 150tis,přes to nejede vlak Ble prostě potřebuju káru,která bude dobře sloužit bez nějakých přemrštěných investic alspoň 5let,nebude moc papat a hlavně převeze mě,manželku, malého prďocha a již zmiňovaný kočárek Úsměv a myslím,že tohle auto splňuje přesně tyhle parametry je to dobrý a jak jsem už napsal,za kvalitu se platí a tady si velice rád připlátím! kouř
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 20:53   Citovat  

starks3 : přesně na to je Jazzman jako dělaný Velmi šťastný OK
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 21:34   Citovat  

starks3 napsal:
jooo, tak mě by se taky líbil facelift,ale bohužel mám strop 150tis,přes to nejede vlak Ble prostě potřebuju káru,která bude dobře sloužit bez nějakých přemrštěných investic alspoň 5let,nebude moc papat a hlavně převeze mě,manželku, malého prďocha a již zmiňovaný kočárek Úsměv a myslím,že tohle auto splňuje přesně tyhle parametry je to dobrý a jak jsem už napsal,za kvalitu se platí a tady si velice rád připlátím! kouř

joooo, jak už řekl rom., tak to si trefil to správný auto Úsměv předface se vejde do tvých možností, žíznivý to opravdu není jo a zapomněl sem na parádní poloměr otáčení. zatím sem neřídil auto s kterým bych se otočil na tak malým place jako s jazzem takže do města ideál Úsměv na parkování taky pohoda, čumák krátkej, zadek kolmej Úsměv pohoda kouř
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 21:52   Citovat  

gear napsal:
joooo, jak už řekl rom., tak to si trefil to správný auto Úsměv předface se vejde do tvých možností, žíznivý to opravdu není jo a zapomněl sem na parádní poloměr otáčení. zatím sem neřídil auto s kterým bych se otočil na tak malým place jako s jazzem takže do města ideál Úsměv na parkování taky pohoda, čumák krátkej, zadek kolmej Úsměv pohoda kouř

No paráda! Manželka mi řekla hned: "kup co chceš,hlavně ať se tam vejde kočár a dobře se s tím parkuje" Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 22:30   Citovat  

starks3 napsal:
No paráda! Manželka mi řekla hned: "kup co chceš,hlavně ať se tam vejde kočár a dobře se s tím parkuje" Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

splněny body: dva ze dvou Velmi šťastný paráda Úsměv ale opravdu s ním není parkování problém a člověk sedí i relativně vysoko takže je výhled dobrej a přehled o karoserii parádní Úsměv

jen jedno mínus jsou celkem široký A sloupky, takže najet si občas do zatáčky je risk protože nevidíš na její konec. jinak s tím problém není, ale když chce člověk blbnout na okreskách tak už si toho všimne Úsměv

jo další plusy Magic seats, sklápění zadních sedadel do roviny s kufrem a nebo sklápění sedáků k opěradlům, takže máš od podlahy ke stropu volný mmísto.
a pět lidí se do něj vejde i krosny s jídlem na týden na koleje Velmi šťastný mám to vyzkoušený Velmi šťastný
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 9.3.2010 , 23:19   Citovat  

gear napsal:
splněny body: dva ze dvou Velmi šťastný paráda Úsměv ale opravdu s ním není parkování problém a člověk sedí i relativně vysoko takže je výhled dobrej a přehled o karoserii parádní Úsměv

jen jedno mínus jsou celkem široký A sloupky, takže najet si občas do zatáčky je risk protože nevidíš na její konec. jinak s tím problém není, ale když chce člověk blbnout na okreskách tak už si toho všimne Úsměv

jo další plusy Magic seats, sklápění zadních sedadel do roviny s kufrem a nebo sklápění sedáků k opěradlům, takže máš od podlahy ke stropu volný mmísto.
a pět lidí se do něj vejde i krosny s jídlem na týden na koleje Velmi šťastný mám to vyzkoušený Velmi šťastný

jj mám 100% úspěšnost,ale jednou žena přišla,že by stačila Fabie...no šel jsem do kolen naštvanej naštěstí si to nechala velmi rychle vymluvit HaHaaa HaHaaa HaHaaa
Někde jsem četl,že po faceliftu jsou ty sedadla ještě variabilnější,ale myslím,že už tak budou bohatě stačit je to dobrý Mám 190cm,tak doufám,že se k volantu nějak poskládám Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 10:28   Citovat  

starks3 napsal:
jj mám 100% úspěšnost,ale jednou žena přišla,že by stačila Fabie...no šel jsem do kolen naštvanej naštěstí si to nechala velmi rychle vymluvit HaHaaa HaHaaa HaHaaa
Někde jsem četl,že po faceliftu jsou ty sedadla ještě variabilnější,ale myslím,že už tak budou bohatě stačit je to dobrý Mám 190cm,tak doufám,že se k volantu nějak poskládám Tak to valím bulvy

no fabie byla u nás doma taky první co tátu napadlo... 1,2HTP bylo lákadlo, ale taky jsem mu to vymluvil Velmi šťastný Hondy jsou třeba dražší, ale pak když srovnáš stejný výbavy tak už to tak hrozný není a hlavně prostor v jazzu se s fábií nemůže rovnat, stejně tak výkon/spotřeba... ani HTP neumí jezdit pořádně pod šest...

poface má v tomhle výhodu že sedadla složíš jedním pohybem, předface musíš před složením nejprve zvednout sedák k opěradlu a pak položit opěradlo i se sedákem, takže dva pohyby Úsměv jinak princip sklápění je stejný a variabilita se taky nezměnila Úsměv jen je to jednodušší Úsměv o poskládání za volantem bych se nebál, volant je výškově stavitelný (podélný posuv nevedou) a posuv sedadal je dostatečný, já mám zhruba 181cm a sedadlo řidiče nemám ani náhodou na doraz, ještě tam jsou tak dva tři zoubky na posunutí dál od volantu a jak sem říkal, sedí se celkem vysoko takže nebude problém. nad hlavou mám ještě místa že nevím co s ním takže ani o strop škrtat nebudeš Úsměv ale nejlepší bys měl si do jazzu přímo sednout a uvidíš sám Úsměv zkus dealera Hondy nebo bazar je to dobrý
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 10:55   Citovat  

gear napsal:
no fabie byla u nás doma taky první co tátu napadlo... 1,2HTP bylo lákadlo, ale taky jsem mu to vymluvil Velmi šťastný Hondy jsou třeba dražší, ale pak když srovnáš stejný výbavy tak už to tak hrozný není a hlavně prostor v jazzu se s fábií nemůže rovnat, stejně tak výkon/spotřeba... ani HTP neumí jezdit pořádně pod šest...

poface má v tomhle výhodu že sedadla složíš jedním pohybem, předface musíš před složením nejprve zvednout sedák k opěradlu a pak položit opěradlo i se sedákem, takže dva pohyby Úsměv jinak princip sklápění je stejný a variabilita se taky nezměnila Úsměv jen je to jednodušší Úsměv o poskládání za volantem bych se nebál, volant je výškově stavitelný (podélný posuv nevedou) a posuv sedadal je dostatečný, já mám zhruba 181cm a sedadlo řidiče nemám ani náhodou na doraz, ještě tam jsou tak dva tři zoubky na posunutí dál od volantu a jak sem říkal, sedí se celkem vysoko takže nebude problém. nad hlavou mám ještě místa že nevím co s ním takže ani o strop škrtat nebudeš Úsměv ale nejlepší bys měl si do jazzu přímo sednout a uvidíš sám Úsměv zkus dealera Hondy nebo bazar je to dobrý

no tak jeden či dva pohyby se sedákem navíc mi opravdu nevadí,co by jiná auta za takovou varialibitu sedaček vůbec dala! Úsměv Jestli se nepletu,tak v téhle třídě je Jazzík ojedinělý je to dobrý No jasně,že bych si ho chtěl osahat a projet než ho koupím,ale v bazarech jich je proklatě málo a zrovna teď je nejblíže až v Brně,takže až budu mít cestu okolo,určitě ho projedu VTEC
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 12:02   Citovat  

A co City ? Je to prakticky to samé jako JAZZ, jen kufr je o dost velký (na dva kočáry, musíš přece myslet na budoucnost Velmi šťastný ). Jen je otázka jaký kočár máš, aby se tam dostal přes víko.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 12:56   Citovat  

gear napsal:

A jak je tatík s Jazzem spokojen,co jsem s ním mluvil...

Mimochodem - 1.2HTP - v nové služební Fobii jsem s tím jel Praha - Ostrava za 10l na 100km... Velmi šťastný U Jazze se mi za víkend podařilo na +/- 500km zkazit průměr z 5l jen na 5,6... Ble HaHaaa
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 12:59   Citovat  

Meethos napsal:
A co City ? Je to prakticky to samé jako JAZZ, jen kufr je o dost velký (na dva kočáry, musíš přece myslet na budoucnost Velmi šťastný ). Jen je otázka jaký kočár máš, aby se tam dostal přes víko.

Já už kočárek (rozebraný - podvozek, hluboká korba, jak to bude se sporťákem se uvidí, nejspíš budou muset dolů přední kolečka) do sedanu cpu... Výhoda 5tých dveří je jasné plus pro Jazz. Dva kočáry se do malého sedanu nevejdou...
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:08   Citovat  

Meethos napsal:

nooo tak tu jsem samozřejmě šmíroval taky Úsměv kufr bude určitě větší,ale myslím,že jeden kočárek bude bohatě stačit až nad hlavu HaHaaa HaHaaa já si fakt myslím,že Jazzík bude stačit,oproti Civicu bude o něco levnější a co si budem nalhávat peníze jsou až na "druhém" místě Velmi šťastný já preferuju radši mladší ročník a míň km,i když už ani v německu není úplná jistota s počtem najetých km,ale tady v čechách je to ještě 100x horší...Jen tak mimochodem,bratránek kupoval minulý měsíc v ČR 6let starého Passata,tach.220tis km,bez servisky,bylo mu jasné,že to bude minimálně o 100tis. víc,byl ale zachovalý z venku i ze vnitř,za slušnou cenu,zajel do VW,vyjeli mu historii a ejhle,auto mělo už v lednu 2009 v německu najeto přes 400!!!!! což je u západních sousedů naprosto normální nájezd.Prostě češi jsou v tomhle hovada a chci si v rámci možností pořídit auto o nějaký rok mladší,spolehlivé,se serviskou a nějakýma rozumnýma kilometrama. Honda je to dobrý
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:18   Citovat  

Hellborn napsal:
A jak je tatík s Jazzem spokojen,co jsem s ním mluvil...

Mimochodem - 1.2HTP - v nové služební Fobii jsem s tím jel Praha - Ostrava za 10l na 100km... Velmi šťastný U Jazze se mi za víkend podařilo na +/- 500km zkazit průměr z 5l jen na 5,6... Ble HaHaaa

tak já to budu mít určite naopak,žena bude tlačit spotřebu z mých 6L na jejich 5 HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:21   Citovat  

starks3 napsal:
tak já to budu mít určite naopak,žena bude tlačit spotřebu z mých 6L na jejich 5 HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Taky když potřebuju snížit průměr u VTi z 9l,tak nechám řídit ženu... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 16:01   Citovat  

Meethos: city je jednak designově "zvláštní" auto a využitelnost kufru u sedanu je horši jednak kuli vstupnímu otvoru, pantům skllápějícím se do kufru a jakmile už tam dáš něco většího jako kočárek tak už je kufr téměř plný. nová generace už je hezčí, ale dražší a už nezná magic seats Smutný u jazze je při sklopených sedadlech místa jak v dodávce Úsměv

Hellborn: no to víš že je spokojený Úsměv hlavně když mu s ním nikdo nelítá vzduchem HaHaaa ale jazzík je mijáček malej Úsměv

starks3: jo, to je u nás normální. je zvláštní že v bazarech jsou auta po GO motoru a přitom mají najeto třeba 140tis pořádnej výtlem
pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 10.3.2010 , 18:07   Citovat  

gear napsal:
Meethos: city je jednak designově "zvláštní" auto a využitelnost kufru u sedanu je horši jednak kuli vstupnímu otvoru, pantům skllápějícím se do kufru a jakmile už tam dáš něco většího jako kočárek tak už je kufr téměř plný. nová generace už je hezčí, ale dražší a už nezná magic seats Smutný u jazze je při sklopených sedadlech místa jak v dodávce Úsměv

Hellborn: no to víš že je spokojený Úsměv hlavně když mu s ním nikdo nelítá vzduchem HaHaaa ale jazzík je mijáček malej Úsměv

starks3: jo, to je u nás normální. je zvláštní že v bazarech jsou auta po GO motoru a přitom mají najeto třeba 140tis pořádnej výtlem
pořádnej výtlem pořádnej výtlem

gear: jj a my blbí češi je pak kupujem hlava nehlava.Pak jsou plné internetové diskuze na téma to a to auto je špatné...Je jasné,že po 400tis. km nebude spolehlivost bůh ví jaká u jakéhokoliv auta.A věřím,že v česku je mnoho aut,co jsou ztočené i o polovinu skutečných km Bueee
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 12.3.2010 , 20:18   Citovat  

Ahoj!

tak jsem ti byl změřit ty rozměry a možná sem měl velký oči Velmi šťastný
čísla jsou následující:

nejširší místo kufru hned za 5tými dveřmi 1280mm
nejužší mezi podběhy 1020mm
nejhlubší místo -délka u podlahy 720mm
od hrany zadních sedáků k 5tým dveřím 550mm
výška po roletku 600mm
výška po strop 900mm

takže rozměry co bys potřeboval pro kočárek jsou jen 1020x550mm Smutný
takže se obávám, že bez sklopení sedačky se ti tam kočárek nevleze Smutný

ale otec ti vzkazuje že když ji sklopíš že z toho máš čistokrevný stěhovák Velmi šťastný že tam vezl stůl, tři židle, chlazení, pípu a sud piva Velmi šťastný
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 13.3.2010 , 8:55   Citovat  

gear napsal:
Ahoj!

tak jsem ti byl změřit ty rozměry a možná sem měl velký oči Velmi šťastný
čísla jsou následující:

nejširší místo kufru hned za 5tými dveřmi 1280mm
nejužší mezi podběhy 1020mm
nejhlubší místo -délka u podlahy 720mm
od hrany zadních sedáků k 5tým dveřím 550mm
výška po roletku 600mm
výška po strop 900mm

takže rozměry co bys potřeboval pro kočárek jsou jen 1020x550mm Smutný
takže se obávám, že bez sklopení sedačky se ti tam kočárek nevleze Smutný

ale otec ti vzkazuje že když ji sklopíš že z toho máš čistokrevný stěhovák Velmi šťastný že tam vezl stůl, tři židle, chlazení, pípu a sud piva Velmi šťastný

moc díky!!tak to je špatné Bueee tak koupime menši kočárek a hotovo HaHaaa HaHaaa taťku pozdravuj a vyřiď,že si ho stejně koupím,už si mě nažhavil HaHaaa HaHaaa jinak moc díky,máš u mě flašu pravé domácí slivovičky, 23 jedu do Pardubic na basket,tak si ji můžeš vyzvednout přátele je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosba na majitele Hondy Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina