Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co sem komu provedl,že mi furt musej ničit věci :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:48  Naposledy upravil MalTake dne 10.3.2010 , 13:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte,

dnes jsem zjistil, že mi někdo urval z koncáku ten ozdobný plíšek SRS exhaust system

kdybyste ho u někoho viděli dejte mi echo a já mu přijedu udělat facelift!!!

fakt nechápu že tohle lidi dokážou udělat, jakoby nestačilo že mě někdo před týdnem zbořil předek Bueee

tady se fakt nevyplatí mít hezký auto meetallll už je mi z toho na to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:50   Citovat  

Klasika,plisky uz radsi ani neresim,spis bud rad,ze ti neurvali treba celej vyfuk nebo zrcatko
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:50   Citovat  

MalTake napsal:
Ahojte,

dnes jsem zjistil, že mi někdo urval z koncáku ten ozdobný plíšek SRS exhaust system

fakt nechápu že tohle lidi dokážou udělat, jakoby nestačilo že mě někdo před týdnem zbořim předek Bueee

tady se fakt nevyplatí mít hezký auto meetallll

tady proste bud z davu nicim nevycnivajici automobil..bo garaz ..jinak se muzes porad trepat kdy se co stane,rozbije,zmizi atd to snad ne

me vzali 3 chromove cepicky na ventilky..cvtrou ne bo byla zarezla pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:58   Citovat  

Hlavator napsal:
me vzali 3 chromove cepicky na ventilky..cvtrou ne bo byla zarezla pořádnej výtlem
ROFL pořádnej výtlem jenže garáž to řeší jen částečně,stejnak budeš muset někde zaparkovat a podobně takže dokud budou lidi skety,tak to prostě nemá smysl Smutný
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 14:49   Citovat  

jako nechápu k čemu je někomu plíšek srs Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 14:58   Citovat  

Oncek napsal:
to by mě též zajímalo naštvanej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 14:59   Citovat  

Oncek napsal:

Na noname výfuk...
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 14:59   Citovat  

Tyvoe ty máš fakt pech!!! každou chvíli ti někdo něco udělá Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Na noname výfuk...
doufám že ho na nějakym autě najdu a pak pěkně si vyčkám na majitele !
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:06   Citovat  

coudu napsal:
Tyvoe ty máš fakt pech!!! každou chvíli ti někdo něco udělá Úsměv
no ale řekni mi proč já ? !
koupim si CRX a po měsící mi ho chtěj ukrást a druhej měsíc se jim to povede a i zloděj mi ho stihl zbořit va ted zase tohle všechno mě vomejou
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:24   Citovat  

kup si favorita Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:31   Citovat  

celkem smula KO lidi sou zavistivy ... s tim proste nic neudelame :/
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:32   Citovat  

já tvoje rozčílení naprosto chápu, protože dokud jsem neměl vlastní zahradu a garáž furt na autě něco mizelo, a bylo jedno jestli je "značkový" nebo ne, prostě drobnosti, který člověka fakt naštvou
jsme prostě národ závistivých šmejdů, a když to nemám já tak to nebudeš mít ani ty Smutný
takovýho xindla chytit tak ho snad utluču na místě naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:38   Citovat  

Nečmajzli takhle i Renovy plíšek ze Skunka? Hajzlove... KO

Me takhle mizely ozdobny cepicky s Honda a to jsem po vetsinou stal v garazi, ale jen co jsem to nechal prez noc u baraku tak sup.. tu jedna, pak dve.. zase jedna pak tri... kdyz jsem jich na auto doplnil asi 12 tak jsem se na to vy... a dal tam obyčejny černy no a co je tam mam tak mi zmizela jen jedna wc
   Návrat  
Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 15:48   Citovat  

klucí nečilte se já sem taky dopadl dneska nechal jsem u baráku odbržděný auto (na rovince)asi si toho všiml nějakej píč.s a roztlačil mi ho a auto napálilo do lavičky z betonu a mam o starost navíc... eště se mi nikdy nestalo že mi to auto z toho místa odjelo a celej den tu stálo v pohodě a během 15ti min bylo o 50m jinde Ble jinak než na nějakýho vola si to nedokážu vybavit je to dobrý
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 16:02   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
klucí nečilte se já sem taky dopadl dneska nechal jsem u baráku odbržděný auto (na rovince)asi si toho všiml nějakej píč.s a roztlačil mi ho a auto napálilo do lavičky z betonu a mam o starost navíc... eště se mi nikdy nestalo že mi to auto z toho místa odjelo a celej den tu stálo v pohodě a během 15ti min bylo o 50m jinde Ble jinak než na nějakýho vola si to nedokážu vybavit je to dobrý

tak ty jsi me pobavil Velmi šťastný uz vidim jak nekdo jde a zkousi jestli nahodou neni nejake auto nezabrzdeny aby ho mohl roztlacit Velmi šťastný Velmi šťastný z toho budu zit dneska asi cely den Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 16:09   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
Np hele, já jsem jednou na dvoře zatáhl ručku asi jen na dva zuby, fouknul vítr (zrovna byl nějakej orkán) a auto začalo couvat. Ještě že jsme připravovali okolí domu na bouřku. Skočil jsem do auta zabrzdil, a v tom začalo lejt jak z konve. Než jsem udělal 5 kroků pod střechu, tak jsem byl promoklej jak nikdy. To byla ale bouře jako pras... stromy se lámaly, střechy lítaly.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 16:12   Citovat  

ninja napsal:
tak ty jsi me pobavil Velmi šťastný uz vidim jak nekdo jde a zkousi jestli nahodou neni nejake auto nezabrzdeny aby ho mohl roztlacit Velmi šťastný Velmi šťastný z toho budu zit dneska asi cely den Velmi šťastný

no hele tak se nad tim zamysli když tady to auto stálo kolikrát odbržděný a nic a najednou se rozjelo tak si o tom mam myslet co? prostě neleze mi to do hlavy a nezjistim jestli na to někdo šahal protože jsem ho včera mil a nebylo to 50m jak sem psal ale asi jen 20 za tou rovinou je kopeček ale mírnej tak stačilo trošku šťouchnout a bylo ale co moje blbost neměl jsem to nechávat odbržděný Mrk ale docela šok vydět auto nabořený v lavičce
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 17:37   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
no hele tak se nad tim zamysli když tady to auto stálo kolikrát odbržděný a nic a najednou se rozjelo tak si o tom mam myslet co? prostě neleze mi to do hlavy a nezjistim jestli na to někdo šahal protože jsem ho včera mil a nebylo to 50m jak sem psal ale asi jen 20 za tou rovinou je kopeček ale mírnej tak stačilo trošku šťouchnout a bylo ale co moje blbost neměl jsem to nechávat odbržděný Mrk ale docela šok vydět auto nabořený v lavičce

za svůj život jsem to zažil několikrát
rovinka...100x tam auto dáš a jednou se rozjede pomalu pomaličku ale jede... nejsi první ani poslední
svádět to na jiného je asi jako ,že si nechceš přiznat svou hloupost...aspon víš proč tam dávat ručku nebo rychlost a dokonce to máš i ve vyhlášce ,ty jsi auto nezabezpečil proti samovolnému rozjetí,doufám že jsi jako uvědomělí občan zavolal PČr ,aby nehodu vyšetřili protože jsi poškodil majetek třetí osoby(poškrábal jsi beton Je to tam. )
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 18:30   Citovat  

PAKO napsal:
rovinka...100x tam auto dáš a jednou se rozjede pomalu pomaličku ale jede... nejsi první ani poslední
svádět to na jiného je asi jako ,že si nechceš přiznat svou hloupost...aspon víš proč tam dávat ručku nebo rychlost a dokonce to máš i ve vyhlášce ,ty jsi auto nezabezpečil proti samovolnému rozjetí,doufám že jsi jako uvědomělí občan zavolal PČr ,aby nehodu vyšetřili protože jsi poškodil majetek třetí osoby(poškrábal jsi beton Je to tam. )
OK OK OK
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 19:17   Citovat  

Buď rád, že to auto nepřejelo nějaký dítě nebo tak něco, ta tvoje verze s roztlačováním by ti byla asi dost k ničemu, i kdyby to náhodou byla pravda (čemuž tu věříš jen ty Mrk )

(přikládám vzpomínku na náš plot vs. sousedovo nezabržděný auto, docela si tou nepozorností vydělal KO )

P1010170_1024.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010170_1024.JPG, 321.69 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 20:18   Citovat  

PAKO napsal:

jj zavolal sem je určitě Velmi šťastný... v žádnym případě nevolam policajty protože nejsem na nějaký 5ti hodinoví sezení u nich na stanici a stejně se potom nic nevyřeší Mrk a svou vinu přiznávam neměl sem to zabržděný ale říkal soused když prej dneska vezl máti domu z práce že prej se kolem toho motal týpek z firmy co tu maj dělat na vesnici kanalizaci nebo co tak jestli si třeba všiml že tam neni ani ručka ani rychlost tak si to chtěl popostrčit dál aby mohl znovu označit místo pro kopání protože to bylo skoro slezlí a o pár m dál je to nově obtažený... jako bejt to nemusel ale možný je všechno jak říkam přez léto jsem to tam nechával normálně a nic tak mě to napadlo... jinak když mi bylo tak 7-8 let to sme měli eště šáde tak táta nechával klíče v zapalování a odemklí auto i přez noc ráno jel do práce traktorem no a když se vrátil odpoledne tak auto stálo na druhej straně přeparkovali to ty co kopali mam zato taky nějakou kanalizaci ale ty makáči mu to říkali když přijel že to přeparkovali oni Úsměv že prej by tam jinak nemohli dělat jenže to bylo dřív no to neměl strach o auto protože tam nic jinýho než klíče nenechával a tyhle auta se snad nikdy nekradli Úsměv dneska už by to neudělal... ale alespoň sem se ponaučil Mrk

jiank MalTake: sorry za offtopic vim jaký to je Mrk tak čtvrt roku zpátky mi někdo ukradl z garáže nějaký nářadí Mrk a měl sem to zamklí tak od tý doby si všechno beru domu tam je to bezpečnější sice to máti vadí že prej si z toho dělam dílnu Velmi šťastný to nářadí v kumbálu by i překousla ale třeba když jsem koupil elektrony a měl sem je strach dát do garáže tak sem si je dal taky domu Velmi šťastný to už byla naštvaná hoodně Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 20:21   Citovat  

Pablo napsal:
Buď rád, že to auto nepřejelo nějaký dítě nebo tak něco, ta tvoje verze s roztlačováním by ti byla asi dost k ničemu, i kdyby to náhodou byla pravda (čemuž tu věříš jen ty Mrk )

(přikládám vzpomínku na náš plot vs. sousedovo nezabržděný auto, docela si tou nepozorností vydělal KO )

jj to jo to už by mě z tý vesnice asi vyhostili kdyby to někomu přejelo třeba jen psa mě tu rádi moc nemaj od tý doby co mam papíry Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 20:28   Citovat  

Adamek napsal:
Nečmajzli takhle i Renovy plíšek ze Skunka? Hajzlove... KO

Me takhle mizely ozdobny cepicky s Honda a to jsem po vetsinou stal v garazi, ale jen co jsem to nechal prez noc u baraku tak sup.. tu jedna, pak dve.. zase jedna pak tri... kdyz jsem jich na auto doplnil asi 12 tak jsem se na to vy... a dal tam obyčejny černy no a co je tam mam tak mi zmizela jen jedna wc

Velmi šťastný to kolikrát koukáš co ti kdo veme ani bys to nečekal třeba jsem měl na embéčku sprinty (originál erkoví poklice) a zmizli mi 2 Velmi šťastný pak sem je radši sundal opravdu dneska se kradou i blbosti jako jsou třeba ty čepičky který si každej může koupit za pár kaček a už to přišlo i do vesnic Tak to valím bulvy prostě jak tu bylo řečeno lidi jsou závystiví
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 21:07   Citovat  

MalTake napsal:
Ahojte,

fakt nechápu že tohle lidi dokážou udělat, jakoby nestačilo že mě někdo před týdnem zbořil předek Bueee

tady se fakt nevyplatí mít hezký auto meetallll už je mi z toho na to snad ne

pořádnej výtlem .. mas 20 let starou plecku, nova trojka je hezky auto Mrk nicmene soucitim a verim ze to opravdu nastve..
   Návrat  
evžen je teď offline  evžen
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 23:14   Citovat  

jj taky to znám už jsem našel i svý auto bez stěračů apod.čepičky už jsem dávno vzdal naposled jsem si koupil 2 sady a za víkend byli pryč a to jsme je fest dotáhnul kombinačkama.ti malí smradi co to krado jsou vynalézaví.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co sem komu provedl,že mi furt musej ničit věci :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina