Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím brusle na led, vel. 47
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 12:14   Citovat  

Obcas zajdu na sadion a nechce se mi si je furt pujcovat a taky si kamosi casto pronajimaji haly a hrajou hokej amaterskej, vabavu mi pujci ale brusle nemam, , proto shánim brusle nemáte někdo prosím doma , třeba už ste na to moc starý nebo tak něco ? pořádnej výtlem , nemusí být fungl nový, značka mi je taky jedno jaka bude, zas ne takovy ty komunistický 20 let starý... Cena tak do 500 (nebo nejaka dohoda proste) velikost 47 a z Prahy a oklolí nejlíp, ale nemusí být...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 13:25   Citovat  

47. to uz je jednicka ploutev Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 13:47   Citovat  

MattiK napsal:
47. to uz je jednicka ploutev Velmi šťastný
ploutev dobré Velmi šťastný mám 51 a říkají mě, že mám lyže
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 14:43   Citovat  

Když by ste potřebovali někoho na amatérskej hokej do party tak dej vědět.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 15:32   Citovat  

CRXMANN: no takhle jako bud se hraje ve Vršovicích na stadionu ale tam už maji hodně dobrou výbavu na sobě a tvrději hrajou, pka Nikolajka a nebo občas na Kladně kde prej hrajou i jen v čepicích a rukavicích nebo maji jen nějakou tu slabší výstroj a jen rekreačně (to je spíš pro mě Úsměv ), ale hráčů neni nikdy dost určitě bych se ozval , škoda že už sezóna končí, tys hrál hokej a máš komplet výstroj jo ?

jinak zejtra du na veřejný bruslení na stadion Hvězda (praha 6 ) se trochu rozbruslit, dostat se do toho, ale je to jen samotný bruslení, tak pokud bydlíš poblíž pojď taky je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 8:38   Citovat  

hometuner napsal:
CRXMANN: no takhle jako bud se hraje ve Vršovicích na stadionu ale tam už maji hodně dobrou výbavu na sobě a tvrději hrajou, pka Nikolajka a nebo občas na Kladně kde prej hrajou i jen v čepicích a rukavicích nebo maji jen nějakou tu slabší výstroj a jen rekreačně (to je spíš pro mě Úsměv ), ale hráčů neni nikdy dost určitě bych se ozval , škoda že už sezóna končí, tys hrál hokej a máš komplet výstroj jo ?

jinak zejtra du na veřejný bruslení na stadion Hvězda (praha 6 ) se trochu rozbruslit, dostat se do toho, ale je to jen samotný bruslení, tak pokud bydlíš poblíž pojď taky je to dobrý

jj mám komplet výstroj a upřednostňuju plácanou, žádný týpky co to žerou to fakt nemusim. Dáš jednu blbou přihrávku a sjedou Tě jak malýho fracka, nebo Tě bezdůvodně (čili hra pro zábavu) přišpendlej na manťák.
Jinak mám doma jedny starý kalhoty navíc, kdybys chtěl. Jsou starý dám je zadarmo . V nic moc stavu, ale furt lepší dostat do hokejovejch kalhot co vypadaj že pamatujou ještě dřevěný hole, než přes tepláky. Nebo můžu sehnat použitou výstroj po juniorský repre za slušnou cenu. Mám skoro nový kalhoty za dvacet Plzní. OK
Když byste mě vzali tak mi pošli SZ, do Prahy nebo i na Kladno si výlet rád udělám.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 13:19   Citovat  

CRXMANN napsal:
jj mám komplet výstroj a upřednostňuju plácanou, žádný týpky co to žerou to fakt nemusim. Dáš jednu blbou přihrávku a sjedou Tě jak malýho fracka, nebo Tě bezdůvodně (čili hra pro zábavu) přišpendlej na manťák.
Jinak mám doma jedny starý kalhoty navíc, kdybys chtěl. Jsou starý dám je zadarmo . V nic moc stavu, ale furt lepší dostat do hokejovejch kalhot co vypadaj že pamatujou ještě dřevěný hole, než přes tepláky. Nebo můžu sehnat použitou výstroj po juniorský repre za slušnou cenu. Mám skoro nový kalhoty za dvacet Plzní. OK
Když byste mě vzali tak mi pošli SZ, do Prahy nebo i na Kladno si výlet rád udělám.

máš SZ
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím brusle na led, vel. 47
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina