Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
angel eyes civic - dobrá cena?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 21:52   Citovat  

co si o nich myslíte? nevíte jak je to asi s kvalitou??

odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 21:57   Citovat  

Koukam,vyrobce porad stejny,zase SONAR.Nekdo chvali,nekdo zatracuje,jako obvykle,predni svetla se pry narozdil od zadnich nemlzi.Za 5ku podle me obvykla cena,mozne ze Wilda by je mel pro cleny OS levnejsi,teda pokud je ma.Jedny SONARy jsme tady nedavno probirali,tak muzes pohledat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 23:05   Citovat  

Mám přesně tyhle a jsou super. Svítí dobře ale mám je chvilku tak zatím moc neposoudím jak se mlží atd.

garage.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.jpg, 91.01 kB

garage2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage2.jpg, 104.54 kB
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 23:23   Citovat  

Cena mi přijde přiměřená na zdejší poměry, nicméně s tou homologací bych tom moc nevěřil. Určitě nejde seřizovat nastavení sklonu a nevím, jak se na to PČR bude tvářit. Měl jsem je také v černém provedení. Kvalita samotného zpracování průměrná, dost práce bylo se spasováním - moc dobře neseděly v karoserii, ale všechno se dá vyřešit, jen to chce trochu práce. Náročné bylo je také správě seřídit, jelikož přístup k seřizovacím šroubům na potkávací světla je nulový, ale jinak svítily moc pěkně. Co se týče mlžení, tak při běžném dešti se nic nedělo, po mytí se občas trochu zamlžily, ale nebylo to nic vážného.
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:23   Citovat  

Ahoj tak moje cena pro členy H-C na cívo je 4690kč.http://www.wild-tuning.cz/index.php?main_page=index&cPath=1_501_502_503
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:24   Citovat  

To se mi jen zdá, jde o náhodu a nebo Kopáček z Rakovníka, bývalý majitel Kopistylingu to opět v ČR zkouší Cooo??? Chápeš! Cooo??? Já když vidím Kopáček a tuning, tak se mi při vzpomínce na Kopistyling otvírá kudla v kapse Chápeš! naštvanej Jestli je to opravdu ten samý Kopáček, tak má docela odvahu, protože nejen že měl problémy s PČR kvůli krácení cla, ale ještě na něj bylo nasranejch hooodně lidí včetně mě Chápeš! naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:27   Citovat  

JJ je to on.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:38   Citovat  

Wilda CRX napsal:
JJ je to on.

To si dělá (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), ne Cooo??? Chápeš! Cooo??? Omlouvám se všem za hrubost, ale u tohohle človíčka to jinak nejde Chápeš!
DŮRAZNĚ DOPORUČUJI VŠEM VYHNOUT SE MU OBLOUKEM Chápeš! Chápeš! Chápeš!

Jak to s ním vlastně dopadlo, jak ho údajně honila PČR? Prej utek do USA... A teď to zase rozjíždí v ČR?
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:49   Citovat  

Poděl se s námi Mrk
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 10:52   Citovat  

sopta napsal:
To si dělá (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), ne Cooo??? Chápeš! Cooo??? Omlouvám se všem za hrubost, ale u tohohle človíčka to jinak nejde Chápeš!
DŮRAZNĚ DOPORUČUJI VŠEM VYHNOUT SE MU OBLOUKEM Chápeš! Chápeš! Chápeš!

Jak to s ním vlastně dopadlo, jak ho údajně honila PČR? Prej utek do USA... A teď to zase rozjíždí v ČR?

si delas srandu ne??? cekam na svetla a podle toho co ctu tak od nej a tady mas jeho web Kopacek

cekam sice uz od 9.10. kdy jsem svetla objednal a jeste nedosly. uz byl to melo byt kazdou chvili podle jeho slov. na dobirku, mam ale ted strach to vubec prevzit,aby to nebyla leva Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:02   Citovat  

Harry a co sis obědnal?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:05   Citovat  

Harry napsal:
si delas srandu ne??? cekam na svetla a podle toho co ctu tak od nej a tady mas jeho web Kopacek

cekam sice uz od 9.10. kdy jsem svetla objednal a jeste nedosly. uz byl to melo byt kazdou chvili podle jeho slov. na dobirku, mam ale ted strach to vubec prevzit,aby to nebyla leva Bueee

Joo tak to se modli, aby ti vůbec došly. Nedodání dílů několik měsíců byly jedny z problémů s ním, já osobně od něj bral přední i zadní čirou optiku, kterou díky bohu měl už skladem, pro jistotu ale absolutně kašlal na reklamace co jsem chtěl uplatňovat, nebral telefony, nevyzvedával si doporučenou poštu atd... Prostě vrchol nesolidnosti. A co vím, tak ně něj bylo nasranej hoooodně lidí a hoodně lidí se na něj chystalo, že mu rozbijou držku Chápeš! Pak se ale po milým Kopáčkovi slehla zem a objevili se zprávy, že ho hledá PČR za daňový a celní úniky, očividně totiž nedanil a neproclíval prodávané zboží. Podle zpráv tedy Kopáček utekl před spravedlností do USA, odkud dál řídil svůj kšeft Kopistyling.cz, kde se objevila jako majitelka jistá paní (jméno si již nepamatuju), která tvrdila, že od Kopáčka eshop koupila. Ostatně i ona paní či slečna trpěla kopáčkovským syndromem - nulovou komunikací. Pravda podle mě byla taková, že Kopáček prostě potřeboval zmizet a tak bylo vše jen na oko.
Když se teď podívám na oficiální adresu toho novýho webu, je to jistí Ing. Vlastislav Kopáček, což bych viděl na někoho z rodiny. Zatímco na SBazaru prodává onen slavný Martin Kopáček.

To Harry: bejt tebou, stáhnu objednávku. Za pár týdnů si je dokážeš dotáhnout z USA sám a za poloviční peníze OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:20   Citovat  

Wilda CRX napsal:
Harry a co sis obědnal?

toto tudy odkaz
mas je k mani? na webu jsem je tedy nevidel
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:35   Citovat  

sopta napsal:
Joo tak to se modli, aby ti vůbec došly. Nedodání dílů několik měsíců byly jedny z problémů s ním, já osobně od něj bral přední i zadní čirou optiku, kterou díky bohu měl už skladem, pro jistotu ale absolutně kašlal na reklamace co jsem chtěl uplatňovat, nebral telefony, nevyzvedával si doporučenou poštu atd... Prostě vrchol nesolidnosti. A co vím, tak ně něj bylo nasranej hoooodně lidí a hoodně lidí se na něj chystalo, že mu rozbijou držku Chápeš! Pak se ale po milým Kopáčkovi slehla zem a objevili se zprávy, že ho hledá PČR za daňový a celní úniky, očividně totiž nedanil a neproclíval prodávané zboží. Podle zpráv tedy Kopáček utekl před spravedlností do USA, odkud dál řídil svůj kšeft Kopistyling.cz, kde se objevila jako majitelka jistá paní (jméno si již nepamatuju), která tvrdila, že od Kopáčka eshop koupila. Ostatně i ona paní či slečna trpěla kopáčkovským syndromem - nulovou komunikací. Pravda podle mě byla taková, že Kopáček prostě potřeboval zmizet a tak bylo vše jen na oko.
Když se teď podívám na oficiální adresu toho novýho webu, je to jistí Ing. Vlastislav Kopáček, což bych viděl na někoho z rodiny. Zatímco na SBazaru prodává onen slavný Martin Kopáček.

To Harry: bejt tebou, stáhnu objednávku. Za pár týdnů si je dokážeš dotáhnout z USA sám a za poloviční peníze OK

no ale kdyz jsem se ted koukal za kolik bych poridil v usa, 3500 ty same svetla, a to nepocitam dovoz a vsechny mozne poplatky... coz ani nevim kolik je... kopacek mi je nabizi za 7000, taiwan od depa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:42   Citovat  

Depo je dobrá značka!!!Kouknu se zakolik bych ti je sehnal já.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:46   Citovat  

Wilda CRX napsal:
Depo je dobrá značka!!!Kouknu se zakolik bych ti je sehnal já.

super
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:49   Citovat  

Harry napsal:
no ale kdyz jsem se ted koukal za kolik bych poridil v usa, 3500 ty same svetla, a to nepocitam dovoz a vsechny mozne poplatky... coz ani nevim kolik je... kopacek mi je nabizi za 7000, taiwan od depa

Noo si k tomu připočítej nějakejch 1700,- za dopravu do ČR a když budeš šikovnej, tak se vyhneš i clu a DPH a za 2-3 týdny to máš doma Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 11:54   Citovat  

sopta napsal:
Noo si k tomu připočítej nějakejch 1700,- za dopravu do ČR a když budeš šikovnej, tak se vyhneš i clu a DPH a za 2-3 týdny to máš doma Mrk

jenze se v tom vubecnevyznam, ja zrovna bych to urcite platil
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:21   Citovat  

Můžu jen menší dotaz? Mr. Green ...Existují na Civica 6g5D (anglána) ještě jiná světla, než ty origo? nebo jediný způsob, jak ty světla změnit, je vykuchat tu vnitřní parabolu...?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:24   Citovat  

Verča napsal:
Můžu jen menší dotaz? Mr. Green ...Existují na Civica 6g5D (anglána) ještě jiná světla, než ty origo? nebo jediný způsob, jak ty světla změnit, je vykuchat tu vnitřní parabolu...?

Už jsem něco jednou hledal pro Tygra a nikde nic KO
Problém asi je, že je to čistě evropskej model, kterej se do USA, kolébky tuningu nevozily, takže nezajímaj ani šikmowočky. Jedině že by se chytli němci, ale to pochybuju, zas tak oblíbenej tuningovej model to nebyl, ikdyž měl VTi...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:28   Citovat  

sopta napsal:
Už jsem něco jednou hledal pro Tygra a nikde nic KO
Problém asi je, že je to čistě evropskej model, kterej se do USA, kolébky tuningu nevozily, takže nezajímaj ani šikmowočky. Jedině že by se chytli němci, ale to pochybuju, zas tak oblíbenej tuningovej model to nebyl, ikdyž měl VTi...

aha...díky Mrk takže jedině kuchnout světlo vevnitř...to musím ještě vykoumat OK
   Návrat  
tomasz je teď offline  tomasz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:37   Citovat  

tak treba nechat vybrousit sklo a dát tam bixenon??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:45   Citovat  

tomasz napsal:
tak treba nechat vybrousit sklo a dát tam bixenon??

co bys tam chtěl brousit? Použil bych ty pofaceliftový kde je vrchní sklo čirý a zkusil tam domontovat nějaký čočky. Ale já osobně bych se do toho nepouštěl, optika je docela složitá věcička, chtělo by to dost přesnou práci aby obě světla byly stejný a navíc by to chtělo nějakou dobrou optiku, ideálně třeba čočky ze škodovek, ty by mohly bejt relativně cenově dostupný a přitom kvalitnější než ty tuningový
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 12:52   Citovat  

Harry napsal:
jenze se v tom vubecnevyznam, ja zrovna bych to urcite platil

Takže jestli je to tenhle podvodník, tak ta homologace je vymyšlená (čemuž bych věřil). Zkrátka, jestli o ně stojíš, tak si je objednej sám přes ebay a vyjde tě to levněji, neměj z toho strach Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 13:15   Citovat  

jdu napsat kopackovi mejla, alespon z me strany solidarnost...uz me tohle cekani nebavi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 13:50   Citovat  

Harry napsal:
jdu napsat kopackovi mejla, alespon z me strany solidarnost...uz me tohle cekani nebavi

tak to děláš dobře OK
Dostal si ode mě tu SZ s tím postupem jak si to sám koupit na eBay?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 15:14   Citovat  

sopta napsal:
tak to děláš dobře OK
Dostal si ode mě tu SZ s tím postupem jak si to sám koupit na eBay?

jj, uz jsem si to i cetl, akorad jsem nereagoval. dekuju moc. i kdyz moje aj neni zrovna best tak to zkusim, mozna se ti pak ozvu pokud budu potrebovat pomoct, jestli to tedy beres Cooo??? Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:24   Citovat  

Harry napsal:
jj, uz jsem si to i cetl, akorad jsem nereagoval. dekuju moc. i kdyz moje aj neni zrovna best tak to zkusim, mozna se ti pak ozvu pokud budu potrebovat pomoct, jestli to tedy beres Cooo??? Mrk

joo klidně se ozvi, nejsem sice neustále na netu (taky musím pracovat), ale rád pomůžu, vypadá to možná složitě, ale až si to zkusíš, tak zjistíš že je to fakt jednoduchý je to dobrý
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 17:34   Citovat  

jakubM napsal:
co si o nich myslíte? nevíte jak je to asi s kvalitou??

odkaz

Já mám tyhle světla už asi rok a jak zde už bylo napsáno...zpracování průměrné, jedno světlo se mi lehce mlží, svítí moc pěkně oproti originálu. Jen je vopruz když se mění žárovky nebo seřizuje světlo. Celé světlo musí ven a vůle děr na držácích je dost velká, takže po každé demontáži musí následovat pracné seřízení světel stylem.....světlo ven, seřídit šroub, světlo dovnitř, zkontrolovat kužel světla...a takhle to několikrát opakovat.
Pochybuju že by tyhle světla měly platnou evropskou homologaci, protože nemají naklápění potkávaček. Takže si spíš myslím že na tom bude nalepena nějaká nálepka s homologací a nazdar pipi.
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 20:37   Citovat  

tak dobre ze jsem narazil an tento topic .. mel jsem vyhlidnute tyto lakala me ta homologace ale jak ctu tak asi kec... takze kupovat asi nebudu Úsměv dobry vědět Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
angel eyes civic - dobrá cena?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina