Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR - brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Toshi_R je teď offline  Toshi_R
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 21:52   Citovat  

Prosím o radu. Jsou nějaké z těchto brzdových kitů - tudy odkaz - kompatibilní s ATR? např. tyto - tudy odkaz Cooo??? Cooo??? VTEC
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 21:56   Citovat  

Toshi_R napsal:
Prosím o radu. Jsou nějaké z těchto brzdových kitů - tudy odkaz - kompatibilní s ATR? např. tyto - tudy odkaz Cooo??? Cooo??? VTEC

hentie urcite ne....bo to je 4x114 roztec a atr ma uz v serii 300ky kotuce,,,a to v linku ma 286

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 22:06   Citovat  

a co mas na accordovi za brzdy ze ti to enstaci?Úsměv kdybs pak mel na prodej z atrka stare tak bych mozna bral Úsměv)

0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 22:12   Citovat  

Brnďa napsal:
a co mas na accordovi za brzdy ze ti to enstaci?Úsměv kdybs pak mel na prodej z atrka stare tak bych mozna bral Úsměv)

jsou tam sériové brzdy ale už by bylo dobré je vyměnit tak nevím co by bylo ze sportovních brzd pro tohle konkrétní auto nejlepší... Tak to valím bulvy psal jsem mail do Hondy Příbram o info k cenám a napsali mi že kompletní brzdy (4 kotouče + desky) u nich vyjdou na 17850,- Kč...tak si říkám jestli by nebylo lepší rovnou koupit nějaké sportovní (lepší) brzdy....

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 22:13   Citovat  

A co koupit sportovni/zavodni smes desek? To vyjde na zlomek castky.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 22:16   Citovat  

Toshi_R napsal:
jsou tam sériové brzdy ale už by bylo dobré je vyměnit tak nevím co by bylo ze sportovních brzd pro tohle konkrétní auto nejlepší... Tak to valím bulvy psal jsem mail do Hondy Příbram o info k cenám a napsali mi že kompletní brzdy (4 kotouče + desky) u nich vyjdou na 17850,- Kč...tak si říkám jestli by nebylo lepší rovnou koupit nějaké sportovní (lepší) brzdy....
tak nekupuj brzdy v honde Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 22:22   Citovat  

infinity napsal:
A co koupit sportovni/zavodni smes desek? To vyjde na zlomek castky.

No destičky by asi byly dobré od EBC Brakes ale nemám páru jaké vybrat kotouče... Tak to valím bulvy

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 7:57   Citovat  

Mam ozkoušené na ATR Feredo DS Performance kotouče + Ferodo DS 2500 desky. V hondě Pribram to umí, mam to od nich a cena taky OK. Předek vyjde desky kolem 3000,- a kotouč kolem 1700,- . zadek desky 2000 a kotouče už si nepamatuju, ty jsem vzal tušim origo. Na ATR máš vepredu dvoupistky, takže pokud máš všechno v pořádku, brzdí to dostatečně Úsměv Je to odzkoušeny na okruhu. Brzdi to o poznani lepe nez original. Ja ted kupuju jeste komplet repas sady na brzdy a vyjde to kolem 6000,- Ted se vyplatí počkat 3 neděle do Honda jarní servisní akce. Jestli se tak rozhodneš, odkaž se na H-C, jak jsme ti vyborně poradili Úsměv, Martin (hlavni servisni technik) bude urcite rad pifko BTW: kdybys sel cestou jinych brzd, pak bych nechtel shanet / platit plouvoci kotouč, kterej ti tam pasuje. nemluve o tom , ze za 2 nasobek ceny poresis jen predek.

michal999 je teď offline  michal999
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 7:59   Citovat  

Napíš Danymu z typer.cz on ti poradi a zozenie EBC brzdy alebo XYZ brzdove kity

maxthor je teď offline  maxthor
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 10:18   Citovat  

Hlavně, pokud dáš větší brzdový KIT, tak budeš muset s největší pravděpodobností koupit i jiná kola, protože orig ATR mají ET55, což je dost málo místa pro třmen. Řešil jsem to s Brembo brzdamy z EVA.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 15:52   Citovat  

maxthor napsal:
Hlavně, pokud dáš větší brzdový KIT, tak budeš muset s největší pravděpodobností koupit i jiná kola, protože orig ATR mají ET55, což je dost málo místa pro třmen. Řešil jsem to s Brembo brzdamy z EVA.

Jo ty tvé brzdy jsou pecka.. Úsměv z kolikátky Eva jsou?

0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 15:58   Citovat  

maxthor napsal:

tohle mi napsali z IP Racing Shopu... "firma EBC má v nabídce kotouče na Honda Accord Type-R (CH15) rok výroby 1999-2003, přední - průměr 300mm, výška kotouče 47mm, tloušťka 28mm, počet děr 5, zadní - průměr 260mm, výška kotouče 64mm, tloušťka 10mm, počet děr 5.Přední kotouč se dodává v typu Standard Disc a Turbo Groove Disc, zadní jen typ Standard Disc"

Když bych si koupil teda kotouče a desky od EBC tak nbudu muset dát i jiné třmeny?? cože cože ? A co by to udělalo, když bych měl ve předu kotouče EBC Turbo Groove a vzadu EBC Standard ..?? to by asi nebylo "vončo..nebo je to jedno?
(Si připadam jako strašnej amatér... Velmi šťastný ale tak asi jsem no..od malička jsem snil o sportovním autě..ted je mi 21 a splním si sen..akorát ty zkušenosti holt nemám žádné.. Tak to valím bulvy )

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 16:09   Citovat  

Toshi_R napsal:
tohle mi napsali z IP Racing Shopu... "firma EBC má v nabídce kotouče na Honda Accord Type-R (CH15) rok výroby 1999-2003, přední - průměr 300mm, výška kotouče 47mm, tloušťka 28mm, počet děr 5, zadní - průměr 260mm, výška kotouče 64mm, tloušťka 10mm, počet děr 5.Přední kotouč se dodává v typu Standard Disc a Turbo Groove Disc, zadní jen typ Standard Disc"

Když bych si koupil teda kotouče a desky od EBC tak nbudu muset dát i jiné třmeny?? cože cože ? A co by to udělalo, když bych měl ve předu kotouče EBC Turbo Groove a vzadu EBC Standard ..?? to by asi nebylo "vončo..nebo je to jedno?
(Si připadam jako strašnej amatér... Velmi šťastný ale tak asi jsem no..od malička jsem snil o sportovním autě..ted je mi 21 a splním si sen..akorát ty zkušenosti holt nemám žádné.. Tak to valím bulvy )

Je to uplne jedno , ty EBC se dnou do seriových třmenu ( hod mi do SZ jejich nabídku kouknu zda to nezvládnu levneji ).
Je uplne jedno zda dáš dopředu Turbo nebo serii a do zadu serii ( Serie = obyc EBC kotouče ).

pokud ybs trval na brzdovém kitu jsem schopen dodat od XYZ za mnohem lepší cenu než to co jsi linkoval na D2 a bude to to samé ( jen určeno pro ATR ), ale pokdu nejdes s výkone extra nahoru tak si mylsím že FErodo DS případne EBC budou bohate stačit .. Jen u EBC dát velký pozor na volbu desek x použití špatne zvolené mohou huře brzdit než serie ( osobní zkušenost ) - vol spíše desky které není třeba tolik zahřívat - pokud tedy nejezdíš často okruhy..

0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 16:21   Citovat  

Idaho napsal:
Je to uplne jedno , ty EBC se dnou do seriových třmenu ( hod mi do SZ jejich nabídku kouknu zda to nezvládnu levneji ).
Je uplne jedno zda dáš dopředu Turbo nebo serii a do zadu serii ( Serie = obyc EBC kotouče ).

pokud ybs trval na brzdovém kitu jsem schopen dodat od XYZ za mnohem lepší cenu než to co jsi linkoval na D2 a bude to to samé ( jen určeno pro ATR ), ale pokdu nejdes s výkone extra nahoru tak si mylsím že FErodo DS případne EBC budou bohate stačit .. Jen u EBC dát velký pozor na volbu desek x použití špatne zvolené mohou huře brzdit než serie ( osobní zkušenost ) - vol spíše desky které není třeba tolik zahřívat - pokud tedy nejezdíš často okruhy..

Jaká cena by přibližně byla u těch XYZ? Jinak tady je link na desky EBC, které by byly asi nejlepší variantou pro mé použití vozu... tudy odkaz

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 16:39   Citovat  

Toshi_R napsal:
Jaká cena by přibližně byla u těch XYZ? Jinak tady je link na desky EBC, které by byly asi nejlepší variantou pro mé použití vozu... tudy odkaz

jak dojedu domu kouknu ti do katalogu ( nekdy v nedeli )

0
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 16:41   Citovat  

Idaho napsal:
jak dojedu domu kouknu ti do katalogu ( nekdy v nedeli )

Ok díky... VTEC

0
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 19:19   Citovat  

Co říkáte na tohle? celkem dobrá cena ne? tudy odkaz

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 13.3.2010 , 19:30   Citovat  

Ridil bych se radami od 666, je to odzkousene, funguje to moc dobre, neni co resit... Jestli mas ATR cerstve a nejezdis s tim treba vytrvalostni zavody, tak bohate seriove brzdy + kvalitni oblozeni. Doporucuju trochu prostudovat moznosti uprav, zkusenosti atd...

btw: Zimmermanum bych se vyhnul.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 0:42   Citovat  

taky bych se vyhnul Zimmmermanům KO velký ohlas u Honda nemají... jak píší ostatní neřeš to a kup EBC budeš spokojen.... přátele

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 19:13   Citovat  

Toshi_R napsal:
Co říkáte na tohle? celkem dobrá cena ne? tudy odkaz

No za tu cenu koupis EBC Turbo Groove, jsou rozhodne lepsi, pripadne nejaky Brembo. Zimmerman jsem mel na ITR a sli do kytek po par ostrejsich svezenich (Zimmerman + DS2500). EBC mam ted a jsou o necem jinym. Kupovani brzdovych kitu bych neresil, ATR ma dvoupistkovy brzdice a 300mm kotouc myslim, takze bych koupil byt tebou kvalitni oblozeni a kotouce, pancerovy hadicky a zavodni brzdovku a neni co resit. Pokud se chystas jezdit nejaky zavody, tak potom se vyplati koupit asi nejaky big brake kit, jinak staci jak jsem psal vyse.

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 19:20   Citovat  

Toshi_R napsal:

EBC vyrabi zadni turbo groove disc na ATR - v katalogu GD1234

0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 22:05   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No za tu cenu koupis EBC Turbo Groove, jsou rozhodne lepsi, pripadne nejaky Brembo. Zimmerman jsem mel na ITR a sli do kytek po par ostrejsich svezenich (Zimmerman + DS2500). EBC mam ted a jsou o necem jinym. Kupovani brzdovych kitu bych neresil, ATR ma dvoupistkovy brzdice a 300mm kotouc myslim, takze bych koupil byt tebou kvalitni oblozeni a kotouce, pancerovy hadicky a zavodni brzdovku a neni co resit. Pokud se chystas jezdit nejaky zavody, tak potom se vyplati koupit asi nejaky big brake kit, jinak staci jak jsem psal vyse.

Jo jo..pravděpodobně půjdu do těch EBCček...závody ne na to nebudou finance ale na okruh bych si občas zajel moc rád...plánuju letos určitě minimálně jeden Autocar Day v Sosnový a pak určitě ještě něco.. VTEC Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 22:11   Citovat  

Jakou by jste doporučili variantu EBC desek? zelenou nebo žlutou? já myslím že ty žluté jsou asi optimální pro svižnější způsob jízdy a právě i pro občasné výlety na okruh...je to tak?

Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 8:49   Citovat  

Já jsem byl celkem zastáncem EBC (jezdil jsem červené a žluté) a liboval si jak to brzdí a nevadne ani po dvou stintech po sobě v Brně, dokud jsem je nevyměnil za Ferodo DS1.11. Od té doby mi na auto smí od EBC jen kotouče...

Robik je teď offline  Robik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 8:46   Citovat  

Ožívím tohle téma. Čekají mě brzdy (dle Hondy na Chodově jsou ve stavu 20% Je to tam.).
Pročetl jsem tuhle diskuzi ale tak pořád nevím co bude nejlepší v poměru cena/kvalita?
665+1 psal o těch Ferodo DS performance + DS2500 desky, ty ceny jsou docela přijatelné, pokud ty ceny platí i nadále a co ty EBC, víte na kolik vychází?
Dělají se na ATR i vrtané/drážkované kotouče a má to smysl je tam dávat? Na okruhy s ATRkem jezdit nebudu a jestli tak opravdu vyjímečně.

Další varianta origo kotouče a pak třeba desky DS2500 od Feroda, mám je tam ted a brzdí docela hezky.

Administrátor
1
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 9:48  Naposledy upravil 665+1 dne 13.5.2012 , 9:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mám tam ted EBC TurboGroove kotouče na všech kolech nově a opět DS 2500. Fungující kombinace. OK

nejlíp cenově vychází od Danyho z Type-r.cz a snad líp než origo dokonce.

Oproti origo to brzdí víc než dobře a nevadne

na obrázku jeden přední a dva zadní

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 9:51   Citovat  

Moooc hezké a vzpomeneš si na cenu těch TurboGroove kotoučů?

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 10:04   Citovat  

Robik napsal:
Moooc hezké a vzpomeneš si na cenu těch TurboGroove kotoučů?

pamatuju si celej komplet orientačně, úplná láce to neni

ale desky stojej 4-5 přední, zadni 3-4. přední kotouče kolem 6 a zadni kotouče kolem 5 asi.

možná ty kotouče byly dražší i . já kupoval ještě komplet ložiska, tak si to nepamatuju přesně

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 10:16   Citovat  

Já zatím našel ty DS2500 desky za 3800 nejlevněji a kotouče DS Performance za 3784. Ještě jsem napsal Danymu tak uvidíme co mi nabídne.
PS: jde teda pořád sehnat Feroda přes Hondu Příbram že bych tam cinknul zítra?

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2012 , 18:08   Citovat  

Robik napsal:
Já zatím našel ty DS2500 desky za 3800 nejlevněji a kotouče DS Performance za 3784. Ještě jsem napsal Danymu tak uvidíme co mi nabídne.
PS: jde teda pořád sehnat Feroda přes Hondu Příbram že bych tam cinknul zítra?

našel jsem to .

je to tak, jak jsem psal. ty desky jsem měl cca jako ty jsi našel. Záleží kdy se to kupuje a cena je individuální v dnešní době mravenec

dohromady za brzdy je to cca 17+-

Predni kotouce
... TurboGroove - GD1132 cca 6 tis kc
... Premium hladke - D1132 cca 4,5-5 tis kc

Zadni kotouce
... TurboGroove - GD1234 cca 4,5 tis kc
... Premium hladke - D1234 cca 4 tis kc

predek Ferodo 2500 cca 3,5-4 tis kc
zadek Ferodo 2500 cca 3 tis kc
Kotouče Ferodo už by neměly bejt dostupný. Zimmermany nebrat a už vubec ne ty vrtany. Origo stojej kolem 4000 predni tušim.

Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR - brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina