Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 8:52   Citovat  

koukam , ze vsichni tady "vidi" do problemu s p. mensikem....setrete slova panove,vite o tom kulovy jak to bylo anebo resp piste piste, vratim se zase za tyden, tak at si muzu pocist,(pokud teda budu mit naladu) o tom, jak vlastne vsichni trpeli cely leta tim, ze jsem zasoboval tuzemsky trh vrakama hond Mrk
bohuzel ja si z vasich komentaru moc nedelam,spis me utvrzuji, ze zavdecit se nekomu uz vicemene nejde, takze jdu dal hrabat pro sebe...chci si koupit novou M5, tak nekoho musim zase hrooozne podelat, resp ted uz budu vrazdit, to vydelava vic meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:02  Naposledy upravil Hlavator dne 15.3.2010 , 9:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

eso-sannycars napsal:
koukam , ze vsichni tady "vidi" do problemu s p. mensikem....setrete slova panove,vite o tom kulovy jak to bylo anebo resp piste piste, vratim se zase za tyden, tak at si muzu pocist,(pokud teda budu mit naladu) o tom, jak vlastne vsichni trpeli cely leta tim, ze jsem zasoboval tuzemsky trh vrakama hond Mrk
bohuzel ja si z vasich komentaru moc nedelam,spis me utvrzuji, ze zavdecit se nekomu uz vicemene nejde, takze jdu dal hrabat pro sebe...chci si koupit novou M5, tak nekoho musim zase hrooozne podelat, resp ted uz budu vrazdit, to vydelava vic meetallll

chudacku..vsichni te pomlouvaji a rikaji nepravdu..jen ty ses chtel vsem zavdecit pořádnej výtlem

do kiss me s tebou a tobe podobnyma..lituju kazde wokurka co si u tebe neco koupi..doufam,ze te tohle se proflakne aspn na netu aby si musel lhat co nejmin lidem Hihi

doufam,ze vsichni tady co maji s tebou spatnou zkusenost te aspn odceni - prinosem!

To pak bude o tobe jeste vice vypovydajici nez to co tady blabolis Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:04   Citovat  

Ja bych to tu uz moc neresil.. Mrk Jak se rika, Bozi mlejny melou pomalu, ale jiste Mrk A myslim ze Eso momentalne rozhodne nema spokojenej zivot.. je to dobrý
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:44   Citovat  

jak se říká " na každém šprochu pravdy trochu" věřím i že za něco esso třeba nemůže, ale když chce někdo podnikat a nemít úplně čisté záměry tak je jasné že kritika bude a jak tu píše zákazníku má dost tak proč ze zabívat nějakejma wokurka z Honda clubu on si ty peníze vydělá jinde.

jinak zkušenost - chtěl sem od něj dovést P5g před 2 rokama, napsal že není problém a už se dále neozýval, mezi tím mi bylo doporučeno rozhlédnout se raději jinde, ještě že sem tak udělal, když to tady čtu.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:06   Citovat  

eso-sannycars napsal:

kdyby to byl jeden nespokojeny clovek tak by to mohlo byt i jinak ale napsalo jich tady vic kteri maji spatne zkusenosti a z nudy to tady asi nepisou kiss me KO
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:26   Citovat  

tak zas půjdu proti proudu

od Esa máme 3 auta (c5g 4d vti, c5g 3d lsi, bmw E36 320) všechny auta, v pořádku domluva v pohodě ...
bral sem i nějaký věci samostatně jako výfuk, sání ... taktéž si nemůžu stěžovat

a k tomu co se tady píše a děje, už sem si vyslechl "chválu" na více dovozců aut ale proč se o tom nemluví?
ono je to vůbec těžký vozit nejlevnější auta, nebouraný, top stav HaHaaa

jen bych chtěl dodat, že ti co nemaj osobní zkušenost by se k tomu asi neměli vyjadřovat, kort ty hrdinský řeči meetallll
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:34   Citovat  

nemal som v plane sa vyjadrovat k tejto teme kedze ja osobne som od esa ziadne auto nekupoval, ale poznam ho ako cloveka podla mna dost dobre a mam pocit, ze to vacsina ludi teraz vidi dost cierno-bielo (a asi viac cierno). ale to je asi typicka ludska vlastnost, ked chces psa bit, tak palicu si najdes.

na druhu stranu sa ma troska osobne tyka toto vyjadrenie, kedze som spolupracoval na sprinterskych autach:
Bishop napsal:
Další kapitolou je jeho tragická práce na dovezených autech. Co jsem měl možnost vidět za opravy či "úpravy" to byla jedna velká nedomyšlená hujda plná bugů a nejasností.(k mému obrovskému údivu u té rekordmanské 1,6 VTi, kterou musí znát každý Honda ř se nepochopitelně nad tím nikdo nepozastavil)

neviem ci je rec o cervenom civicu alebo sedivej matovke, ale rad by som si nechal vysvetlit, co tymto Bishop sleduje a co konkretne je nejasne.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:41   Citovat  

posero napsal:
tak zas půjdu proti proudu

od Esa máme 3 auta (c5g 4d vti, c5g 3d lsi, bmw E36 320) všechny auta, v pořádku domluva v pohodě ...
bral sem i nějaký věci samostatně jako výfuk, sání ... taktéž si nemůžu stěžovat

a k tomu co se tady píše a děje, už sem si vyslechl "chválu" na více dovozců aut ale proč se o tom nemluví?
ono je to vůbec těžký vozit nejlevnější auta, nebouraný, top stav HaHaaa

jen bych chtěl dodat, že ti co nemaj osobní zkušenost by se k tomu asi neměli vyjadřovat, kort ty hrdinský řeči meetallll

ja bych chtel zase dodat,ze zrovna ty napriklad komentujes vicemene naprosto vse pořádnej výtlem
takze o tom co kdo bude komentovat bys asi nemel psat radeji nic Úsměv
potom co sem se docetl zde mam pravo rict,ze ten clovek je spatnej podnikatel a nemel by otravovat lidem zivot to snad ne - patrne vsichni co sem napsali na nej negativa nemaji za potrebi si je tahat z prstu aby mu nejak uskodili!

a chapu ze ma i radu spokojenych zakazniku-to ovsem nic nemeni na tom,ze rade lidem jen neco nakecal,nasliboval atd

tyhle lidi by podle meho nazoru/ a asi nejsem sam/ nemeli podnikat! Meli by delat neco co ostatnim neskodi meetallll

Jinak rad si asi jako kazdy tady vyslechnu tu "chvalu" na ostatni prodejce zde OK
Protoze spousta lidi si diky tady tomu foru chce koupit auto pres nekoho zde..jestli to tedy ma cenu bo je lepsi se na to wc a sehnat si neco sam a a sam za sebe si to taky privezt

mezi nama neni to tak silene slozite si zajet do DE a koupit si tam auto ..spis je to o pohodlnosti cloveka,ze to nekomu zada,ale nez si nechat privez neco co neodpovida slibum atak podobne tak radeji asi clovek obetuje tu svoji lenivost a zajede si tam sam!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:50   Citovat  

Hlavator napsal:
...

dal sem si tu práci a znovu si přečetl co vše si tady napsal. fakta pro mě? nemáš jedinou zkušenost jen tady prudíš a rejpeš se v nečem po čem ti moc neni, ano napsat svuj názor proč ne. ale ty se tady akorát chceš hádat a tahat za přirození Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:59   Citovat  

posero napsal:
dal sem si tu práci a znovu si přečetl co vše si tady napsal. fakta pro mě? nemáš jedinou zkušenost jen tady prudíš a rejpeš se v nečem po čem ti moc neni, ano napsat svuj názor proč ne. ale ty se tady akorát chceš hádat a tahat za přirození Tak to valím bulvy

Hadat se nemusim..z toho sem uz pred par lety vyrostl..a ani nemam potrebu vse komentovat protoze skoro 7 tis prispevku za 2,5roku jako ty fakt nemam Velmi šťastný

Ale treba ja sam za sebe muzu rict,ze me bytostne vytaci LEŽ..a obzvlast pak v nejakem radoby spolku lidi-jako treba H-C..ve kterem hodne lidi vcetne me vidi jistou komunitu!
Proto to,ze nekdo neco takoveho tady zverejnil je podle me vice nez dobre-muze to odradit hodne zajemcu kteri by takovemu cloveku mohli naletet! Samozrejme by mohli mit stesti jako ty a byt spokojeni,ale proc to riskovat??????

timto uz se dal nebudu zajimat o to co se tady pise..protoze bych se treba zase mohl vyjadrit a prudit coz by nektere mohlo popuzovat HaHaaa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 11:11   Citovat  

Hlavator napsal:
ja bych chtel zase dodat,ze zrovna ty napriklad komentujes vicemene naprosto vse pořádnej výtlem
..a ani nemam potrebu vse komentovat protoze skoro 7 tis prispevku za 2,5roku jako ty fakt nemam Velmi šťastný

Jejda, nekdo se vsiml konecne pořádnej výtlem Holt nekdo chodi na xchat a podobna fora a nekdo se nudi odepisovanim na vse Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 11:18   Citovat  

posero napsal:

Ja od Esa taky nic nekoupil. Jednou se tu objevil topic, ze umi sehnat slicky 14 nebo 15 palcu za velmi slusne penize, konkretnejsi udaje byly v topicu. Psal jsem mu do topicu, jeste ten den SZ, ze jich par kousku vezmu, ale odpoved zadna, po vikendu jsem topic hledal, ale nenasel jsem ho, proste a jednoduse zmizel a na druhou SZ samozrejme take nereagoval (chapu ze jich zrejme mel zrejme spousta), ale smazat topic misto napsani "Slicky bohuzel nebudou" by bylo jiste pro potencionalni zakazniky lepsi, dle me prvni spatna zkusenost o obchod.

Pisu sem jen kvuli tomu, ze jsem ho dle velmi kladnych zkusenosti doporucil kamaradovi, je to tak rok a pul zpet. Bohuzel byl nespokojeny s jeho jednani, jak jsem psal vyse. To je duvod proc se zapojit do diskuze.

Pokud p. Mensik dostal jinou servisku, stacilo Esovi zavolat, coz zrejme udelal, kdyz mu Eso rekl, ze mu ji doda, a druhy den mohla byt serviska v obalce a mohla putovat k Esovi domu a Eso mohl obratem poslat spravnou servisku zpet. Pokud Eso hodne jezdi pryc a neni doma, tak se to mohlo protahnout na 14dni, nebo jiste mohla vyridit p. Esova...
Vidi nekdo dalsi jeste jednodussi reseni?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 11:28   Citovat  

All: nechci se tu Esa nijak zastávat napsal sem svuj názor víc řešit nebudu.

Gizmi: drž se tématu, pokud chceš rejpat do mě tak napiš sz, ovšem pokud se hodláš tahat za přirození veřejně tak pokračuj Mrk
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 12:46   Citovat  

Tak jsem si dal práci a celý sem si to tady přečetl a nestačím se divit. Nikdy bych tohle neřekl a moje osobní zkušenost je velmi dobrá. Mám od Esa Integru a žádný problém s ní nebyl a samo jednání bylo v pohodě. Všechno proběhlo hladce při prohlídce mě upozornil na všechny drobnosti co nejsou úplně v pořádku. Věci co chyběli slíbil že pohledá a doveze mi je domů do Brna a tak se i stalo. Asi sem měl štěstí, ale nemůžu si stěžovat.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 14:08   Citovat  

kazdy byznys ma spokojene i nespokojene klienty...chtel bych videt v dnesni dobe nejaky autobazar ci dovozce, ktery vozi za nizke ceny a ma 100% spokojenych zakazniku...to proste nejde. Eso mel na vsechny hondy moc dobre ceny...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:42   Citovat  

ne každej má na to žaludek řešit to takhle veřejně + človek se to nejdříve pokouší řešit smírem, dohodou, ... Pochopit, co je za problem.

bud to zapadne anebo to takhle vyeskaluje a když jsme u toho , tak taky mam ne zcela dobrou zkušenost a znamým bych ho nedoporučil. sorry eso.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 16:49   Citovat  

I kdyz jsem Esa v te dobe neznal a nemuzu rict ze bych ho dobre znal ted, tak jsem doporucil jeho sluzby dobre kamaradce ktera shanela auto z nemecka. Po nejaky dobe mi psala, co mi pry udelala ze jsem ji doporucil zrovna jeho a sehnala auto jinde. To co mi rikala presne sedi na to co se pise tady. KO
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 17:29   Citovat  

ja sem sice s esem zadnej kseft nemel teda skoro, chtel jsem vstriky 240ky z ITR, zkousel sem stahnout cenovku a to se nepodarilo, tak jsem napsal ze je beru za cenu kterou ma na webu ... odpoved nula
dal vim o Ravenovi, bral od nej cerveny viko z ITR a vse ok, bez problemu
a jeste vim o mikim protoze ma od esa civu 4g vteca - kdyz ho tenkrat dovezl tak auto bylo hezky, motor taky ... a ani miki co vim nikdy nic nerikal,
doufam ze jsem byl objektivni,nestranej a nenastval sem jak jednu tak druhou stranu
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 17:45   Citovat  

já kupoval od Esa vyfuk a bylo to bez problemu, prijde mi jako dobrej obchodník, psal sem szka ohledne vyfuku na prvni odopovedel na dalsi uz ne, ale ja to delam ted taky tak, proste bud o to mam zajem a nebo se nevyptavam na 1000 dalsich veci Úsměv tak sem napsal ze ho beru a dovezl mi ho do vyskova an honda sraz a bez problemu Úsměv
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 17:49   Citovat  

padam napsal:
Na podzim 2009 jsem doporučil kamarádovi z práce využít služeb Sannycars pro dovoz auta.
Bohužel jeho zkušenost s Sannycars je velice špatná a dodnes nemá ani servisní knížku ani 2. klíč, které k autu již na začátku požadoval.

Trosku trapne a malicherne chtit u auta za 3000 eur servisku Velmi šťastný A v cem ti dela problem nejaky paty pas??
Asi nevis jak se auta za 3000 eur kupujou...kdyz motor bezi, je to OK.

Kdyby mel Eso autobazar, byla by to jina. Ale v situaci kdy jedes tisic kilometru pro auto z fotky, musis na miste pak sam ucinit rozhodnuti a prijmout kompromis.
Coz pak ale zakaznik ktery sedi nudne doma v teplicku neni schopen pochopit.

Nejvetsi problemy jsou s mladymi namachrovanymi frajirky...osobne jsem pro jednoho takoveho vydrazil auto na Ebay a pak mi jeho matka volala...jako ze teda nee... nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 17:56   Citovat  

Bishop napsal:
Nesnáším, když někdo pichá do vosího hnízda zbytečně, ale v tomto případě to udělám.

Nikdo se tu nezmínil o sunnyho dluzích klukům, kterým něco prodal a následně si část věcí půjčil, nevrátil nebo prodal určitý soubor movitých věcí KAMARÁDUM, předal polovinu s tím, že zbytek doveze další den například, ale nikdy se tak nestalo. O prodeji odtahovky se zmínil BORDEL, ale třeba se neví, že k dříve prodanému velmi drahému podvalu nevydal techničák a to až dodnes. (je klidně pravděpodobné, že se jednoduše ztratil v bordelu papíru a nevyřešených záležitostí.)
Další kapitolou je jeho tragická práce na dovezených autech. Co jsem měl možnost vidět za opravy či "úpravy" to byla jedna velká nedomyšlená hujda plná bugů a nejasností.(k mému obrovskému údivu u té rekordmanské 1,6 VTi, kterou musí znát každý Honda ř se nepochopitelně nad tím nikdo nepozastavil)

Jako aktivní motoristický nadšenec jsem tě dříve respektoval, .....do chvíle než jsem poznal tvá hrůzná díla a pár tvých dřívějších kamarádů (zákazníků), které trochu znám osobně i obchodně. Bohužel jsi udělal zoufalce ze slušných lidí a to se neodpouští Bueee

Kdyz delas s nekym business...mas v tom prachy. Kdyz delas jeste vetsi business mas v tom jeste vic penez...tak to prece chodi, ne??

A ty jsi pry koupil Esuv -> Votonuv motor...je na nem snad neco spatne?? To me taky zajima.
Uved prosim veci na provou miru...jmenuj konkretne veci a lidi. OK
Jinak tvuj prispevek zavani pomluvama... KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:03   Citovat  

Lukas napsal:
Trosku trapne a malicherne chtit u auta za 3000 eur servisku Velmi šťastný A v cem ti dela problem nejaky paty pas??
Asi nevis jak se auta za 3000 eur kupujou...kdyz motor bezi, je to OK.

No tak ja do toho tady uz nezasahuju..osobni zkusenost nemam..ze zkusenosti lidi tady sem si udelal dostatecny obrazek..

ale tenhle blabol co si napsal ho urcite obhaji pořádnej výtlem
vychodil si aspn zvlastni skolu?? Protoze tohle muze napsat fakt jen Retard - Obchodnik Chápeš!

A ja blahove myslel,ze pokud dovozce rekne ze auto je ze serviskou tak ze ji zakaznik dostane,ale to sem se evidentne hluboce mylil..hlavne ze u auta za 80k asp bezi teda ten motor to mi hlava nebere

Od tebe bych si urcite chtel neco nekde koupit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:14   Citovat  

Hlavator napsal:
No tak ja do toho tady uz nezasahuju..osobni zkusenost nemam..ze zkusenosti lidi tady sem si udelal dostatecny obrazek..

ale tenhle blabol co si napsal ho urcite obhaji pořádnej výtlem Velmi šťastný HaHaaa
vychodil si aspn zvlastni skolu?? Protoze tohle muze napsat fakt jen Retard - Obchodnik Chápeš!

Zvastni skolu bohuzel nemam...na tu me nevzali...
Ale kupoval jsem takhle par aut...pro sebe i pro jine lidi.
A jako spravny retard jsem si tisic kilometru od domova pokladal vzdy jen jednu otazku...jede nebo ne.
Zvlastni je ze cesi maji na auto za 3000 eur stejne pozadavky jako treba za 30 000.
Jednou to je stary vrak a par supu...a je treba se k tomu taky tak chovat.
Cili na nejaky trapny pas bych pri koupi vubec nepomyslel a serviska ti je k nicemu.

Sam jsem kupoval CRX se serviskou...ktrere melo v motoru diru. V cem ti jako nejaky sesitek pomuze?? Kouknes na motor, projedes a vidis, ne???
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:15   Citovat  

Lukas napsal:
Ale v situaci kdy jedes tisic kilometru pro auto z fotky, musis na miste pak sam ucinit rozhodnuti a prijmout kompromis.
Coz pak ale zakaznik ktery sedi nudne doma v teplicku neni schopen pochopit.

Dovolím si nesouhlasit,naposled jsem jel pro auto 1200km na sněhu,ve vánici,trvalo mi to 19h a na místě jsem během 5ti min poslal majitele do mravenec a to jen kvůli tomu,že prodával na jinejch kolech než byly na fotce.. kouř
Je fakt,že se najdou ovce co sklopěj hlavu a když už tam jsou,koupěj.Jako kamarád,kterej pak zjistil,že přivez něco mezi harmonikou a rohlíkem KO
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:20   Citovat  

Lukas napsal:
Zvastni skolu bohuzel nemam...na tu me nevzali...
Ale kupoval jsem takhle par aut...pro sebe i pro jine lidi.
A jako spravny retard jsem si tisic kilometru od domova pokladal vzdy jen jednu otazku...jede nebo ne.
Zvlastni je ze cesi maji na auto za 3000 eur stejne pozadavky jako treba za 30 000.
Jednou to je stary vrak a par supu...a je treba se k tomu taky tak chovat.
Cili na nejaky trapny pas bych pri koupi vubec nepomyslel a serviska ti je k nicemu.

Sam jsem kupoval CRX se serviskou...ktrere melo v motoru diru. V cem ti jako nejaky sesitek pomuze?? Kouknes na motor, projedes a vidis, ne???

bych neřekl, že Hlavator řeší to, jestli má auto servisku nebo ne, jestli je jeho cena 1000kč nebo 100 táců ale pokud ti někdo slíbí, že ta serviska je k tomu a pár dalších věcí nesedí, to už je pak jiná
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:21   Citovat  

Hlavator napsal:
Od tebe bych si urcite chtel neco nekde koupit

Neboj...jiz se tak urcite nikdy nestane. S ceskym trhem jsem na dobro skoncil.
Nebavi me uz takove to ceske randeni zakaznika s prodavajicim... Kdyz uz si myslis ze je ruka v rukave...tak ti ucukne.
Nebo se necha nekonecne presvedcovat a premnouvat.

Zda se mi ze plno lidi bere koupi neceho jako nejaky obrad ktery si musi poradne uzit a vychutnat...coz me z pohledu prodavajiciho znacne nudi...beru to jako mou ztratu casu...a skoncil jsem s tim.

btw. muj ebay shop funguje skvele. meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:24   Citovat  

spoon napsal:
Dovolím si nesouhlasit,naposled jsem jel pro auto 1200km na sněhu,ve vánici,trvalo mi to 19h a na místě jsem během 5ti min poslal majitele do mravenec a to jen kvůli tomu,že prodával na jinejch kolech než byly na fotce.. kouř
Je fakt,že se najdou ovce co sklopěj hlavu a když už tam jsou,koupěj.Jako kamarád,kterej pak zjistil,že přivez něco mezi harmonikou a rohlíkem KO

tohle uz je trochu moc, ne??
kola vem cert, pokud nemely polovicni cenu auta. OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:34   Citovat  

Lukas napsal:
tohle uz je trochu moc, ne??
kola vem cert, pokud nemely polovicni cenu auta. OK

Proč?Chtěl jsem to jako celek..Kdyby byly fotky na stávajících kolech,asi bych pro ní jel taky.Ale byly focený a potvrzený enkei,tak to chci s enkei a ne "jen" origo.Btw,ty origo měly být k tomu..Začne to u kol a kdo ví,čím by to skončilo..
Podle mě nesolidní obchodník,s kterým nemá cenu se dál bavit.Věděl jak to mám daleko,tak asi taky doufal,že když už tam budu.. zzzzzzz
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:48   Citovat  

A mně to taky nedá a napíšu sem, protože se mne to též osobně týká. Eso je pro mne slibotechna a podfukář. Mým rodičům dovezl rezavy temer nebrzdici polovrak. Ano, nebylo to za příliš mnoho peněz, ale údajně opravený destičky u brzd byly zarezlý a rozhodně na ně nebylo sáhnuto. To je detail, jde spíš o to, že si řekl ještě o 5000,- navíc za český papíry... ty samozřejmě udělat nenechal. Takže dalších 5000,- jsme dali za české papíry. Nemusím snad říkat, že nemělo smysl čekat měsíce, jestli by se neuráčil je někdy sehnat. Daver je ale dobrák a nechtěl dělat zle, takže jsme to nechali plavat. Absolutně neexistuje žádná omluva= výmluva, proč nedodal to,co bylo zaplaceno. Je mi fuk, jaké mají praktiky nějaké autobazary, takže odmítám srovnávání se soukromou osobou. Někomu zaplatím za zboží, tak očekávám, že ho taky dostanu. Jak dlouho bych asi učila soukromě lidi, kdybych je nechala zaplatit celou hodinu a odučila jen půlku? To by asi dlouho nevydrželo.
A druhá věc Daverovo Type-R. To, že je bouraný na zadek, David poznal až časem. Poznala to i moje kamarádka - fanoušek aut, takže to nepozná člověk, kterej vidí stovky aut a taky jich tolik kupuje, nebo i opravuje? Jen jsem byla ráda, že Daver nekoupil to stříbrné, které koupil jiný chudák a narval do toho pak plno peněz.
A to vím ještě o jiných případech, kdy někomu byly naslibovány hory doly, typu že někam jel a auto nebylo v pořádku apod. a když si to dotyční ověřovali, tak zjistili, že tam ani nebyl. To je vědomé lhaní.
Chápu lidi, kteří jako jednotlivci měli špatnou zkušenost a nechtěli to tu zveřejňovat. On když je tu totiž někdo uznávaný, tak se za kritiku lynčuje.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 18:59   Citovat  

Kdyz to tu ctu, nerad bych, aby me taky nekdo pomluvil za nedostatek komunikace. Pokud jsem nekdy nekomu neco slibil nebo spise nekdo neco poptaval a nezareagoval jsem ihned, prosim, abyste to chapali a pokud je zajem me nejak "zaktivovali", ono je toho nekdy vazne moc, v tomto esa chapu..

Jinak, jak tu take zaznelo, ono to opravdu neni jednoduche nekdy vybalancovat - koupi venku a prodej tady - ".. nejuzasnejsiho auta za super cenu.." Jako vsechno, jsou nektera auta povedenejsi nez jina, objevit se po dovozu nejaky nedostatek muze vzdycky, idealni je auto po dovozu avsak pred prodejem co nejvice otestovat a pripadne mouchy doladit. A i kdyz se sam snazim co nejvice chapat pozadavky kupujicich, je ojety vuz pouzite zbozi se vsim vsudy a uspokojit 100% naroku kupujiciho lze snad jen teoreticky, sam jsem se setkal pri prodeji auta s extremy - s lidmi s naprosto minimalnimi pozadavky u draheho auta a (to byva casteji Úsměv ) s lidmi s maximalnimi pozadavky u vozu do 50t. Kc, ktere se daly smele srovnat s pozadavky zakaznika na autosalonu pri koupi noveho auta.., je treba si predem rici, co je realne a co ne.

Zkratka, stat se muze i tak ledascos a pak je to dal o te komunikaci a reseni veci (musi byt ovsem resitelna..). pifko
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina