Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
konecne dobrej napad - zadna sul na okrskach
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Je to dobry napad?
jasne, super, bude zabava a nebude koroze, navic se usetri
75%
 75%  [ 34 ]
co to je za kravinu, vysekam se v prvni zatacce bo me nekdo sejme
24%
 24%  [ 11 ]
Hlasovalo : 45
Celkem hlasů : 45

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 22:46   Citovat  

heureka, obcas z politiku vypadne i neco rozumnyho, ja to vitam, co vy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 22:55   Citovat  

paráda..to solení mě neskutečně wc
jen ať se lidi naučej jezdit a nebo ať v zimě nejezdí..aspoň bude víc prostoru pro nás Honda
Velmi šťastný
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 22:55   Citovat  

Já v zimě moc nejezdím a když už musím tak jedu opatrně ať je posolené nebo ne, takže to taky schvaluju OK
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 22:58   Citovat  

Kdyby se prestalo solit tak to dopadne. Tak to valím bulvy
Me je to jedno ja ujedu na cemkooliv, ale je plno lidi .....
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:00   Citovat  

presne proste kdyz clovek ma v hlave mozek a uvidi ujezdenej snih tak nepojede 90 ale treba 50 nebo 40 přátele a kdo to nezvlada at nejezdi Cool
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:11   Citovat  

tak pokud by to proslo tak jak rika, ze na silnicich I. tridy a tedy i na dalnicich by se solilo dale, tak jsem pro, ale jinak by to byla katastrofa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:14   Citovat  

souhlasím s Humlem, když něco přebrat, tak se vším všudy a ne jen polovinu OK
jinak pokud to projde, kupuju 4x4 a zakládám firmu na vytahování aut ze závějí, první 3 roky se to bude hodit Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:47   Citovat  

no tak chvíli sem přemýšlel jestli sem psát ale uvidíme jestli se nad tim někdo zamyslí...

muj sobecký pohled: měl bych hroznou radost, splnil by se mi sen, saláti by napadali do pangejtů, ti slabší by vůbec nevyjeli, já bych mohl blbnout jako malej protože čím víc to klouže tím větší je to sranda. auto by nekorodovalo tolik. nebyly by takový díry v silnicích, ušetřilo by se mraky peněz atd atd a věřte mi, že jízda na sněhu mě fakt baví a mam to moc rád

ale...... už dávno vim, že nejsem na světě sám a je pár lidí na kterých mi záleží a moc dobře vím, že nejsou tak zdatní řidiči a na sněhu a ledu se prostě bojí. co s takovýma lidma? jak budou jezdit do práce apod? jak budou vozit ženy/matky děti do škol, školek? po ledě? no to asi ne. nebo to by ste chtěli? a co záchranej systém? už takhle maj problémy se na některý místa dostat včas natož když bude namrznuto. co s tím? nad tím ste se nezamysleli?

uvědomuju si, že tady jezdí minimálně samej Sebastien Loeb, Richard Burns a další ještě lepší piloti (mnoho takových často taham z pangejtů apod)

chce to přemejšlet nad takovejma věcma jaký to bude mít důsledky, nevidět je to, že vam ty konzervy nebudou tolik kvést KO
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:51   Citovat  

posero napsal:
.........

a to je to co říká Humel, v Rakousku mají hroty je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 23:55   Citovat  

Posero,
ty me prekvapujes. Tak rozumny pristup, jak od dospeleho cloveka Velmi šťastný OK
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 0:11   Citovat  

posero napsal:
no tak chvíli sem přemýšlel jestli sem psát ale uvidíme jestli se nad tim někdo zamyslí...

muj sobecký pohled: měl bych hroznou radost, splnil by se mi sen, saláti by napadali do pangejtů, ti slabší by vůbec nevyjeli, já bych mohl blbnout jako malej protože čím víc to klouže tím větší je to sranda. auto by nekorodovalo tolik. nebyly by takový díry v silnicích, ušetřilo by se mraky peněz atd atd a věřte mi, že jízda na sněhu mě fakt baví a mam to moc rád

ale...... už dávno vim, že nejsem na světě sám a je pár lidí na kterých mi záleží a moc dobře vím, že nejsou tak zdatní řidiči a na sněhu a ledu se prostě bojí. co s takovýma lidma? jak budou jezdit do práce apod? jak budou vozit ženy/matky děti do škol, školek? po ledě? no to asi ne. nebo to by ste chtěli? a co záchranej systém? už takhle maj problémy se na některý místa dostat včas natož když bude namrznuto. co s tím? nad tím ste se nezamysleli?

uvědomuju si, že tady jezdí minimálně samej Sebastien Loeb, Richard Burns a další ještě lepší piloti (mnoho takových často taham z pangejtů apod)

chce to přemejšlet nad takovejma věcma jaký to bude mít důsledky, nevidět je to, že vam ty konzervy nebudou tolik kvést KO

Taky znám pár lidí kteří by z toho radost neměli, ale psal jsem názor za sebe asi tak jako ty ten první odstavec, otázka zněla co na to my a ne jaké by to mělo dopady pro lidi co na sněhu neumí jezdit, , neříkám že co jsi napsal není pravda Mrk tolik jen k mému přízpěvku.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 0:18   Citovat  

ani náhodou... holt v zimě se solí... už takhe to do mě poslali a to bylo posoleno, nechci vidět jak by šla nehodovost nahoru když by přestali solit... si vemte... dokud je sníh tak to jde, pak to začne měknout, přes noc led a ste v wc všichni protože po ledu se prostě jezdit nedá.... KO KO KO KO
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 0:20   Citovat  

posero napsal:

to je kvalitni nazor. uz vidim moji babi,jak valci se svym Saxem na ceste z dediny...politici jsou ted pred volbama plni silnych slov,za rok bude zase klid a bordel zustane,to se nebojim
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 0:50   Citovat  

Technika na odklid snehu (a jeji frekvence) neni v CR na takove urovni, aby se nesolilo, zvlast v zime jaka byla...teda je (u nas dneska opet snezilo) letos. Sul je draha? Otazkou je o kolik drazsi budou castejsi vyjezdy silnicaru+dokoupeni a provoz dalsi techniky na boj se snehem (ledem). Ono i ten alternativni posyp neco stoji. Navic zmineny zakaz hrotu jenom haze tento kec Ratha mezi dalsi predvolebni kecy CSSD, ktere nemaji ani hlavu ani patu. Nejdrive budeme porazet kanadu v hokeji a "prezidentem" sportu bude jirka, dale duchodci budou mit 15tis duchod no a nakonec se nebude sypat jako v Alpach...Posledni dobou se opravdu nestacim divit, ale politiku tady tahat nechci:)

Az bude nas (a silnicarsky) vozovy park stejny jako v Rakousku, tak by se o tom dalo uvazovat. Ale podle toho s cim jezdej lidi na prezouvani do pneuservisu (tim myslim kvalitu aut i gum), zatim muzu jenom rict: buh s nima. Nastesti mam na zimu auto, kteremu je snih a led u kiss me
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 1:43   Citovat  

solit jen na vybraných usecích dle mne ideální řešení ,na sněhu je menší nehodovost než na ojiněném a namrzlém asfaltu(protože každý vidí bílou).A hlavně silnice 2 a 3 třídy nikdo neopravuje,už tak jsou nebezpečné i v létě ,samej výtluk po zimě,trhající se krajnice...a sanitky,nebo hasiči? mno když je nemocnice v městě z které vede silnice 1 třídy z ní se sjede do vsi tak to solit klidně ale proč solit dalších 10km do další vesnice když se tam zase dá jet po státovce,je spousta souběžných silnic.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 6:20   Citovat  

podle mě klidně nesolit , u nás je nemocnice která leží těsně u přehrady odkud se bere pitná voda pro široký okolí tzn kolem je pásmo ochrany vod , takže žádná sůl ,sypou jen štěrkem a normálně se tam dá dojet.Stejně sůl funguje jen do -5-6 st ,pak to stejně mrzne. Akorát to přes den na slunci povolí , rozteče se to po silnici a pak zamrzne a je ledovka jak .... , to už je možná lepší jet po sněhu.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:22   Citovat  

Bydlím v oblasti, kde se nesmí solit a ani se tu nesype (aktuálně krásně bílá silnice, jezdí po ní i lidi na lyžích). Nikdo se tu nikdy nevyboural, zásobování vždy dojelo atd. Ale taky tu nikdo neodjezdí zimu na letních a neházel by vinu na silničáře, když by se mu to v 90kmh smeklo, protože 90 je přece povolených, tak proč jet méně.. Jezdí se tu pomaleji, každý ví, že je neposypáno. Podle mě by to mělo stejný účinek, jako ten pokus s odstraněním značek - napřed řev jak se všichni vybourají a nakonec se ukázalo, že se doprava zklidnila a všechno krásně funguje. Znovu připomínám, že se bavíme o silnicích nižších tříd.
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:32   Citovat  

posero napsal:

OK OK
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:35  Naposledy upravil alicante dne 17.3.2010 , 10:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

posero napsal:
..

Tak od nej jsem to taky necekal, ale OK Je to ironie nebo nahle prozreni?
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:39   Citovat  

Klidně ať přestanou, já v zimě stejně jezdím hodně opatrně, jó někdy když je pěkná a přehledná zatáčka tak za tu ručku zatáhnu a sklouznu se,ale to je tak všechno. A jestli to šetří silnice.. OK
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:43   Citovat  

Taky bych klidně nesolil, jízda po sněhu je parádní, ale musí se přemýšlet.
Něco jsem slyšel že sůl narvaná v posypové Tatře stojí 50 000,-Kč je to možný? Tak to koukám!
To asi bude lepší když to opravdu protáhnou 100x za sebou pluhem:P
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 10:55   Citovat  

ja sem proti soleni. bydlim pod horama kde se nesoli a funguje to. nevidel bych to tak apokalypticky. ale s tim ze to je jen predvolebni tlachani souhlasim. a uspora nebude tak velka.maximalne z toho budou tezit pneuservisy a pojistovny Úsměv
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 11:00   Citovat  

davídek rozprášil prachy všude možně, tak aspoň v očích určitý skupiny lidí(podle mě naprosto typický pro jeho voliče) co třeba neřídí, nebo jezdí jednou za čas a rozhodně nikam nespěchá (důchodci, dělňasové) hledá pomyslný záplaty za jeho štedrost (demenci). Jak psal infi, je to politika a jen kydy. Za chvilku by přišlo, že krom sanitek můžou na hřebech i politici, protože ty dojet musej. Beru jako urážku, že diskuzní fórum má v menu pod sebou orandžovej proužek HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 17:23   Citovat  

tak pred volbama bude ted za predvolebni placani oznaceno secko koukam :) ono pred volbama to precijen jen predvolebni je. At placaj co chtej, ale kdyz z toho vznikne aspon par dobrych veci, tak je to jen dobre, ze se najednou pred volbama snazej. Kez by se snazili furt.

jinak taky jsem parkrat jel na silnicich, ktery byly jen uhrably a neposoleny a dalo se to uplne vpohodicce. Mozna lidi nebudou kupovat shit gumy a bude nakonec i bezpecnejc celkove. Jak napsal pako, tak kdyz vidi vsude bilo, tak taky lidi jedou jinak nez kdyz je to posoleny a najednou kus ledu. Me osobne se jizda na snehu libi vic, jede se po tom dobre (je to i tichy :) ), ikdyz je potreba obcas brzdit vic, nekdy fakt na hodne malou rychlost.
Kdo se boji nesmi do lesa, na silnicich to plati taky. Kdyz nekdo neni schopnej brzdit pred zatackou (nebo klasicky zaparkovat, to je to samy, taky to neumi kazdej nebo se boji), tak at radsi nejezdi nebo se to nauci. At si zaplatej kurzy jizdy na snehu. A kdyz ty slabsi kusy odpadnou (do skarpy a nasledne do servisu), tak bude taky o neco bezpecnejc, kdyz sebou nevezmou par jinych ridicu, cez je tak jediny minus, tomu se asi neda zabranit. Kazdopadne nehody jsou a budou at se soli nebo ne.
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 19:21   Citovat  

Taky jsem pro nesolit a pro hřeby Úsměv , ale jak bylo řečeno jsou to jen politické sliby Smutný
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 19:29   Citovat  

Naprosto s vami se vsemi souhlasim...vsechna positiva i negativa jiz byla recena,a ano,jsem PRO nesoleni! OK
Snad kdyby to i vyslo Tak to valím bulvy
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 19:41   Citovat  

ono je to hezký co tady řikáte ale to platí tak pro osobáky.zkuste si někdy silnice III třídy při neposolenej silnici třeba s poloprázdnou dodávkou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 19:48   Citovat  

dodavkari jsou vetsinou rychlejsi nez lidi s osobakama :)

jinak jsem zapomnel dodat, ze hreby bych dal minimalne cajtum, sanitkam a hasicum.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 21:12   Citovat  

no to bude pristi rok mrtvych...
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 21:16   Citovat