Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klimatizace C6G 3D
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tiger je teď offline  Tiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 22:07   Citovat  

Prosím jestli by byl někdo tak hodný a vyfotil by mi jak je zapojena klimatizace po bouračce dávám nový chladič a je tam trochu zmatek v elektrice Bueee , jedná se mi pouze o to že nevím kam mám zapojit drát který vede od čerpadla je odstřižený nemá žádný konektor a uplně chybý drát od dehydrátoru to mi hlava nebere ..Prostě jestli by byl někdo tak moc moc hodný a vyfotil my jak to tam je díky moc
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 12:56   Citovat  

Nikdo? Ble

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 13:04   Citovat  

treba pomuze manual

klimatizace.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  klimatizace.pdf
 Velikost:  787.19 kB
 Staženo:  920 krát

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 13:21   Citovat  

ninja napsal:
treba pomuze manual

Dík moc ale tohle mám a nějak se v tom neorientuju...asi musím zajet do elektro servisu

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 13:29   Citovat  

Zkusim to popsat co nejjednoduseji. Ve vysouseci (dehydrator, takovy krasny cesky slovo) je nasroubovany tlakovy spinac ktery ma dva piny. Je to spinac, tj kdyz je v klimatizaci dostatecny tlak tak sepne. To znamena ze nekde v jeho blizkosti musi byt dva draty (po bouracce zrejmne ustipnute) a u tech nezalezi jak se zapoji. Jeden na jeden pin, druhy na druhy pin.
Na kompresoru je elektromagneticka spojka, tj na jeji aktivaci staci jeden drat (kostru si bere z motoru) a ten je, pokud si dobre pamatuju pripojeny nekde v miste kde je zapojeny ventilator klimatizace. Zase bude nekde ze svazku koukat jen jeden drat.
Kazdopadne je dobry kdyz tohle delas abys mel na to konektory, takze Te zrejmne navsteva nejakeho servisu, nebo nekoho kdo se pohybuje v hondach nemine, pokud konektory nemas.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 14:20   Citovat  

ninja napsal:
Zkusim to popsat co nejjednoduseji. Ve vysouseci (dehydrator, takovy krasny cesky slovo) je nasroubovany tlakovy spinac ktery ma dva piny. Je to spinac, tj kdyz je v klimatizaci dostatecny tlak tak sepne. To znamena ze nekde v jeho blizkosti musi byt dva draty (po bouracce zrejmne ustipnute) a u tech nezalezi jak se zapoji. Jeden na jeden pin, druhy na druhy pin.
Na kompresoru je elektromagneticka spojka, tj na jeji aktivaci staci jeden drat (kostru si bere z motoru) a ten je, pokud si dobre pamatuju pripojeny nekde v miste kde je zapojeny ventilator klimatizace. Zase bude nekde ze svazku koukat jen jeden drat.
Kazdopadne je dobry kdyz tohle delas abys mel na to konektory, takze Te zrejmne navsteva nejakeho servisu, nebo nekoho kdo se pohybuje v hondach nemine, pokud konektory nemas.

Jo rozumím...konektory bohužel nemám jeden tam čouhá ze 4 dráty dva tlusté a dva slabé myslel jsem si že to přijde zapojit na saharu ale ze sahary vedou jenom dva dráta...Budu muset zajet na vrakáč a z nějaké hondy to vyštípat...Jelikož jsem byl v elektro servisu a tam mi řekli že se nějaké konektory ani nevyrábí.. KO

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klimatizace C6G 3D
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina