Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dělá někdo na ostravsku a okolí swapy (případně i z ČR a SR)
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
grafv je teď offline  grafv
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 22:42  Naposledy upravil grafv dne 18.3.2010 , 11:22, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Konkrétně by mi šlo o swap H22A do CRX r.v. 89 (někdo kdo je schopen motor nasadit připojit elektroniku a přehodit brzdy z přeludky prostě to dotáhnout ůspěšně do konce) případně mi napište cenu za jakou by to šlo udělat do SZ.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 22:50   Citovat  

A rozpocet na to mas jaky? je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 22:53   Citovat  

Prelude napsal:
A rozpocet na to mas jaky? je to dobrý

Právě proto chci vědět kolik by stála práce ať to můžu nějak spočítat.

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 23:09  Naposledy upravil Hondik dne 17.3.2010 , 23:23, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

co vsechno k tomu motoru mas bude se muset neco zhanet nebo mas kompletne vsechno a potrebujes to jenom prehodit a pozapojovat
cena se odviji od toho komu to kam zavezes aby ti to udelal kdyby to bylo home made tak prelude se v tech motorech vyzna a vyjde to levneji ne? typuju tak kolem 50000-100000 podle narocnosti
a to pujde do te cervene CRX co mas od Bernatha jo?

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 23:10   Citovat  

Do 100tis to auto bude jezdit.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 23:20   Citovat  

Pokud se nepletu tak se zeptej 2Bera.Ten bude vedet vic.Na slovensku uz takove neco je tak by ti mohl nastinit co to obnasi.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 23:34   Citovat  

Hondik napsal:
co vsechno k tomu motoru mas bude se muset neco zhanet nebo mas kompletne vsechno a potrebujes to jenom prehodit a pozapojovat
cena se odviji od toho komu to kam zavezes aby ti to udelal kdyby to bylo home made tak prelude se v tech motorech vyzna a vyjde to levneji ne? typuju tak kolem 50000-100000 podle narocnosti
a to pujde do te cervene CRX co mas od Bernatha jo?

to mám počítat 50-100 tis. jen za práci?

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 6:58   Citovat  

ti psal podle toho co máš...měl by jsi sem nejdříve hodit seznam věcí co máš,nebo máš možnost mít...
a připočítej si k tomu ještě jinej podvozek ,protože ten motor je o pár kilíček těžší

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 8:29   Citovat  

grafv napsal:
to mám počítat 50-100 tis. jen za práci?

Bude to prace minimalne na cely dva dny, tj. minimalne tak 16 hodin, spis vic. Takze si myslim ze do desitky za praci by ses vejit mel...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 9:33   Citovat  

PAKO napsal:
ti psal podle toho co máš...měl by jsi sem nejdříve hodit seznam věcí co máš,nebo máš možnost mít...
a připočítej si k tomu ještě jinej podvozek ,protože ten motor je o pár kilíček těžší

No počítám s tím že koupím celou preludu s pravostranným řízením podvozek tam je D2.Taky nevím jestli se tam dají dát brzdy z preludy případně posilovač řízení a co vše se musí nechat vyrobit poloosy atd?Jinak jsem měl na mysli jen práci kolik to bude stát?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 9:40   Citovat  

jde o to co bude mít ,jinak je to práce podstatně více.protože předpokládám že když sebudou měnit i brzdy tak je čeká repase ,upravit řazení.Výfuk ,nějaké to vaření ,eletrika .když to má být pořádně,žádné šup šup flink flink.včetně výměny chlazení ,protože 89rok crx nebyl vtec tudíš předpokládám že tam má původní typ chladiče a ten je s nižším průtokem.ono těch drobnejch úpraviček je hodně aby to nevypadalo na garážovej tuzink ale profesionální zástavbu.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:07   Citovat  

Ale kdyz mu nekdo udela garazovej puding, tak zbytek pak uz muze zvladnout dodelat sam, hlavni je ze to pojede a zabrzdi Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:12   Citovat  

jako třeba že mu tam nakrvdlá za 1 a doma si to žazení z tyčí přehoˇˇd na lana pořádnej výtlem

dal otázku s dovětkem "prostě to dotáhnout ůspěšně do konce"

což chápu mám auto crx 89+zakoupím preludu s pravostraným řízením za kolik mi to někdo dá dohromady tak abych sedl a jezdil. a to ještě by chtěl brzdy z preludy ,ted jde o to zabývat se abs či ne a podobně.dále bud stavba nového výfuku nebo přestavba z preludy ale tam nejde tak jako tak použít koncoví díl...prostě budou li zdravé trubky tak jdou využít ale ,lepší je stavba kompletně nového a drobnustek je spousty včetně sání a pořád něco dále a dále.jestli když brzdy z přeludu tak i brzd válec,ještě mne napadá kapalinové a lankové ovládání spojky...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:24   Citovat  

chlapi nedělejte si z toho srandu já se rozhod že do toho chci jít tak potřebuju info ať vím na kolik to vyjde...

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:43   Citovat  

Zjišťoval jsi, jak budeš ukládat motor, jestli pasuje bez úprav zavěšení do originálních držáků?

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:46  Naposledy upravil monty dne 18.3.2010 , 10:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

grafv napsal:
chlapi nedělejte si z toho srandu já se rozhod že do toho chci jít tak potřebuju info ať vím na kolik to vyjde...

jak na tohle chceš zjistit tady , někdo si bude učtovat 2k/h někdo litr/h , někdo je schopen si držáky vymyslet a vyrobit sám za pár korun, jiný koupí radši kit za x doláčů , jeden si elektriku udělá sám a druhej si musí zaplatit elektrikáře , jeden zvládně upravit táhlový řazení na lanka , další to koupí atd.
jak zmínil pako , je tam kupa uprav -za 16h to nedá nikdo ani když bude mít nakoupený všechny tyhle sarapatičky kolem dopředu ,tomu teda nevěřím.
najdi kdo to zvládne a a´t ti řekne cenu pak se rozhoduj, pokud tu i nakrásně někdo někomu dělal swap ze d16z5 na b 16 a řekne ti cifru tak ti to stejně bude na ... tohle je trošku něco jinýho, náročnějšího .

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:49   Citovat  

proč raději neuděláš osvědčený swap B16A1/A2??? Tak ti odpadne dalších xx starostí...ale to je tvůj boj, hodně štěstí Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:55   Citovat  

V knize o swapech se píše přibližně toto: Toto je jeden z nejobtížnějších a časově nejnáročnějších swapů, popisovaných v této knize a nedoporučuje se, aby ho dělal nováček nebo někdo, kdo to ještě nikdy nedělal. Zkušený mechanik s veškerým vybavením a potřebnými díly ho dokáže zvládnout přibližně za dva dny. Amatérovi to může trvat znatelně déle, pokud celou věc vůbec dokončí.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:03   Citovat  

monty napsal:
za 16h to nedá nikdo ani když bude mít nakoupený všechny tyhle sarapatičky kolem dopředu ,tomu teda nevěřím.

Ty dva dny bez vetsich komplikaci cca trval swap h22 do p3g... Takze z toho jsem vychazel, ale delalo se jen to nezbytny - eletrika, prehozeni motoru a prevodovky, razeni, poloosy a par hadic... U CRX to bude urcite komplikovanejsi no, takze to bude trvat asi trochu dyl no, ale neverim ze zas o tolik...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:11   Citovat  

maryo napsal:
Ty dva dny bez vetsich komplikaci cca trval swap h22 do p3g... Takze z toho jsem vychazel, ale delalo se jen to nezbytny - eletrika, prehozeni motoru a prevodovky, razeni, poloosy a par hadic... U CRX to bude urcite komplikovanejsi no, takze to bude trvat asi trochu dyl no, ale neverim ze zas o tolik...

no bez urážky pamatuju si že na prelude srazu to bylo v podstatě ještě ve stadiu zrodu Velmi šťastný sice to jelo ale tohle bys asi zákazníkovi jako finální produkt předat nemoh,takže si tam klidně další dva dny přihoď na doladění .no navíc , prelude je chlup větší, poloosy ti asi sedly , máš kapalinovou spojku , máš řazení bovdeny.brzdy nechals původní ne ?navíc u cera je problém nacpat pod kapotu i b 16 nevím jeslti ta h 22 není ještě vyšší (myslím že bude), tím pádem by to znamenalo zásah do kapoty.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:21   Citovat  

no zatím mi nikdo neřek jestli to je schopny udělat...a těm co jsem volal tak za to chcou celkem balík....

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:43   Citovat  

monty napsal:
no bez urážky pamatuju si že na prelude srazu to bylo v podstatě ještě ve stadiu zrodu Velmi šťastný sice to jelo ale tohle bys asi zákazníkovi jako finální produkt předat nemoh,takže si tam klidně další dva dny přihoď na doladění .no navíc , prelude je chlup větší, poloosy ti asi sedly , máš kapalinovou spojku , máš řazení bovdeny.brzdy nechals původní ne ?navíc u cera je problém nacpat pod kapotu i b 16 nevím jeslti ta h 22 není ještě vyšší (myslím že bude), tím pádem by to znamenalo zásah do kapoty.

Jj je to tak a zatim jsem skoro nepokrocil(zima) pořádnej výtlem pořádnej výtlem, ale jezdi to zatim spolehlive porad dal... Tys tam byl taky jo? Tak to koukám!...
Poloosy nesedly, ale zbytek je tak jak rikas no... Delal mi to kamos, takze s tim ze si to dodelam jsem pocital, byl jsem rad ze si na to nekdo troufnul... Motor vyssi je no, taky o dost niz posazenej...

grafv: Asi holt nikdo zadnyho ochotnyho macgyvera zrovna na Ostravsku nezna, ja kvuli tomu jel na druhej konec republiky Úsměv...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:45   Citovat  

maryo napsal:
Jj je to tak a zatim jsem skoro nepokrocil(zima) pořádnej výtlem pořádnej výtlem, ale jezdi to zatim spolehlive porad dal... Tys tam byl taky jo? Tak to koukám!...
Poloosy nesedly, ale zbytek je tak jak rikas no... Delal mi to kamos, takze s tim ze si to dodelam jsem pocital, byl jsem rad ze si na to nekdo troufnul... Motor vyssi je no, taky o dost niz posazenej...

grafv: Asi holt nikdo zadnyho ochotnyho macgyvera zrovna na Ostravsku nezna, ja kvuli tomu jel na druhej konec republiky Úsměv...

a kdo ti to dělal prosímtě a kde?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:55  Naposledy upravil maryo dne 18.3.2010 , 11:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

grafv napsal:
a kdo ti to dělal prosímtě a kde?
Delal mi to "Baaaarny" z Breclavi (ja jsem z Phy Velmi šťastný). Dost pochybuju ze by se do toho chtel poustet znovu zvlast u auta na kterym nikdy nedelal a pro cloveka kteryho nezna... Ale muzes se ho zeptat no, ale asi na hondaclub moc casto nechodi...

Me napadl treba Skritek, ale ten je z CB a toho by ti mel doporucit spis nekdo jinej, ja ho neznam vubec, jen vim ze se pousti do slozitejch projektu Úsměv

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:56   Citovat  

maryo napsal:

modrostříbrný hrv ti nic neříká ? Velmi šťastný Mr. Green
já si něčím podobným jak bude tahle vestavba prošel když jsem do p2g cpal f20a4 ,tam se musela upravit i nápravnice aby tam vyšla převodovka , v levým nosníku udělat prostor na řemen k altíku,upravit spojku na lankový ovládání, řazení z táhla na lanka ,výfuk , držáky serva ,altíku ,zkrátit poloosy atd.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 12:04   Citovat  

monty napsal:
modrostříbrný hrv ti nic neříká ? Velmi šťastný Mr. Green
já si něčím podobným jak bude tahle vestavba prošel když jsem do p2g cpal f20a4 ,tam se musela upravit i nápravnice aby tam vyšla převodovka, v levým nosníku udělat prostor na řemen k altíku,upravit spojku na lankový ovládání, řazení z táhla na lanka ,výfuk , držáky serva ,altíku ,zkrátit poloosy atd.

Ahaa, jojo HRVcko si pamatuju Úsměv... To respekt no. No neco podobnyho me asi taky jeste ceka, stve me jak je motor nizko a vejs nejde zvednout prave kvuli prevodovce a napravnici, to samy ty poloosy, jsou moc natesno a chtely by trochu zkratit, nevim teda jiste jestli je to tim, ale obcas kdyz pridam plyn, tak asi prave od poloos mi jdou dovnitr strasny vibrace Úsměv

myst je teď offline  myst
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:20   Citovat  

maryo napsal:
Me napadl treba Skritek, ale ten je z CB a toho by ti mel doporucit spis nekdo jinej, ja ho neznam vubec, jen vim ze se pousti do slozitejch projektu Úsměv

swap u skritka na B16A vysel na 20000, vzhledem k narocnosti toho, co chces delat bych pocitala tak s 50k za praci, pokud bude vubec Skritek ochotnej do toho jit, bo je to strasny wc s tim =D

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:39   Citovat  

Kdyz je rec na tema swapy, na kolik by vysel z P4G 2,0 na P4G 2,2 vtec? Za predpokladu,ze komplet vsechno budu mit. (Chci se do toho pustit sam s kamaradem (v horizontu tri mesicu),kdyby tu byla naka sikovna osoba,co s tim ma zkusenosti a zvladla to za rozumnou cenu....rad bych si usetril nervy:) )

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:51   Citovat  

mystique napsal:
swap u skritka na B16A vysel na 20000, vzhledem k narocnosti toho, co chces delat bych pocitala tak s 50k za praci, pokud bude vubec Skritek ochotnej do toho jit, bo je to strasny wc s tim =D

Aha tak to jsem myslel ze bude levnejsi Úsměv... Jak dlouho to delal, pokud to teda neni tajemstvi?

Me to stalo chladic, P4G sedacky, digi klimu, listy a zadni okno Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:54   Citovat  

Buchtak napsal:
Kdyz je rec na tema swapy, na kolik by vysel z P4G 2,0 na P4G 2,2 vtec? Za predpokladu,ze komplet vsechno budu mit. (Chci se do toho pustit sam s kamaradem (v horizontu tri mesicu),kdyby tu byla naka sikovna osoba,co s tim ma zkusenosti a zvladla to za rozumnou cenu....rad bych si usetril nervy:) )

Tady bych se s tema 16ti hodinama uz mohl trefit, co rikate? muhehe

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dělá někdo na ostravsku a okolí swapy (případně i z ČR a SR)
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina