Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SMAZAT
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 17:09  Naposledy upravil gizmi dne 27.2.2018 , 10:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rikate HLEDAT a pak se ptat? Kdo to rekl? Paneboze mrknete na muj prizpevek kde hledam reseni ohledne zapojeni VTEC kontroleru..kdyz to da nekdo vyhledat, najde akorat same OT a nesmyslne prizpevky lidi co nepremysli (az na vyjimky co se snazi vazne pomoci) V tom pripade fakt nema smysl hledat a rovnou se zepnam znova. Dycky to konci hadkou, wokurkama, atd Nerikam ze to neni nekdy vtipne, ale proste v takovem prizpevku kde hledam rady me to vazne depta.. Nehlede na to ze tam OT vytvari i samotnej moderator cože cože ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:14   Citovat  

gizmi napsal:
Rikate HLEDAT a pak se ptat? Kdo to rekl? Paneboze mrknete na muj prizpevek kde hledam reseni ohledne zapojeni VTEC kontroleru..kdyz to da nekdo vyhledat, najde akorat same OT a nesmyslne prizpevky lidi co nepremysli (az na vyjimky co se snazi vazne pomoci) V tom pripade fakt nema smysl hledat a rovnou se zepnam znova. Dycky to konci hadkou, wokurkama, atd Nerikam ze to neni nekdy vtipne, ale proste v takovem prizpevku kde hledam rady me to vazne depta.. Nehlede na to ze tam OT vytvari i samotnej moderator cože cože ?

oooo to je hrůůůza i samotný moderátor! jaká hanba!.... Úsměv
gizmi, gizmi, tak se mi zdá že jsi dnes vstal levou nohou z postele... Mrk jen tak mimochodem já jsem reagoval na tvůj OT ve tvém vlastním tématu. Ale to je jedno...

Souhlasím že OT nemají v technické sekci co dělat a od toho tu máme modré karty. Takže označ modrou kartou všechny OT příspěvky které tam nechceš a já (a ostatní) jako moderátor na to budu upozorněn a promažu to. Není nic jednoduššího OK
přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:27   Citovat  

zmacknul sem tu "modrou kartu" pac jsem nevedel co to dela,proto se omlouvam tem,kterym prisel nakej mail nebo co .Jen jsem to zkousel
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:31   Citovat  

Posero a jini co rikali at to napisu verejne: vidite to? Vstavame pravidelne levou nohou z postele.. Jestli se timhle schazuji vsechny negativni dotazy, tak chapu proc je tu takovej bordel..

Preludez: ja se snazil to sam bez prav admina nejak ukocirovat at uz tam nepisou lidi OTcka a ze to je technickej dotaz.. a podivej se na ten dotaz kompletne jak je ted..Docela ostuda ne? A tohle najde nekdo kdyz da vyhledavat stejnej problem za pul roku? Super mnooo cože cože ? Jinak modre karty jsou fajne, ale jednoho smazes a druhej tam hodi zase neco..Spis by se meli menit lidi a ne prizpevky.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:33   Citovat  

snk.: jen to rekni verejne ze jsi o tom nevedel ze to tak jde..A bud vklidu, ja taky ne..Hafo funkci fora postupne objevuju jak jde cas.. Nemam cas pokazde kdyz se neco da noveho hned to celej den testovat..A takovych nas bude vic..Ale jsem rad ze o tomhle vim.. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:39   Citovat  

gizmi napsal:
snk.: jen to rekni verejne ze jsi o tom nevedel ze to tak jde..A bud vklidu, ja taky ne..Hafo funkci fora postupne objevuju jak jde cas.. Nemam cas pokazde kdyz se neco da noveho hned to celej den testovat..A takovych nas bude vic..Ale jsem rad ze o tomhle vim.. OK

Ale tohle to tu nebylo ne? Nikdy jsem si toho nevsiml to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:57   Citovat  

systém karet je napsaný v pravidlech kucí a je tu od začátku funkce fóra Nápad je tu! Nápad je tu! Nápad je tu!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:20   Citovat  

gizmi napsal:
Posero a jini co rikali at to napisu verejne: vidite to? Vstavame pravidelne levou nohou z postele.. Jestli se timhle schazuji vsechny negativni dotazy, tak chapu proc je tu takovej bordel..

Preludez: ja se snazil to sam bez prav admina nejak ukocirovat at uz tam nepisou lidi OTcka a ze to je technickej dotaz.. a podivej se na ten dotaz kompletne jak je ted..Docela ostuda ne? A tohle najde nekdo kdyz da vyhledavat stejnej problem za pul roku? Super mnooo cože cože ? Jinak modre karty jsou fajne, ale jednoho smazes a druhej tam hodi zase neco..Spis by se meli menit lidi a ne prizpevky.. Tak to valím bulvy

Lidi nevyměníš...
hele já to znám, mě to nemusíš vyprávět. Já v technický sekci fóra často bojuju za mazání OT ale vždy se kvůli tomu potýkám s útoky ze stran lidí kterým jsem pročistil příspěvky. To je pořád "kdo mi to smazal!!!" nebo "cenzura!!!" nebo "kterej hajzl mi to přejmenoval" a podobně. Pomalu na to začínám rezignovat a místo vytváření vlastní iniciativy už čekám na označení modrou kartou abych zase od někoho nedostal vynadáno proč se dotyčnýmu :mravenec: do jeho topicu. Je dobré si to občas zkusit i z druhé strany...
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:29   Citovat  

Je to tady stejne jako na Honda dnes....
Kazdy den tema
tuning/tuzink
to uz tady bylo /nebylo
atd atd....
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:30   Citovat  

Může mě prosím jen někdo říct,kde se jaká karta dává,to můžu i já? Né že bych ji chtěl někomu dát nesouhlas . Koukal jsem na pravidla,a o těch kartách četl,ale nevím kde se na co cvaká abych dal někomu kartu dík.
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:33   Citovat  

Už to mám pardón,měl jsem se líp kouknout Mrk
   Návrat  

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:34   Citovat  

OTéčka maj svá pro i proti..Samozřejmě ruší a jsou špatná,když jich je tam moc nebo přesměrují debatu úplně někam jinam..Ale na druhou stranu,když tam jen někdo šoupne nějakou hlášku,která to rozštípne a pokračuje se dál,líbí se mi i když je to vlastně taky OTéčko :music:
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:40   Citovat  

vymazat OTčka a psát jenom k věci! Proč zasírat zbytečně diskuze! Spojme se a pojďme do ulic!

nevím proč to tolik řešíte! tohle je diskuze, má se diskutovat a to, že odbočíš někdy od tématu se normální i v běžném životě, nebo ne? a když tě zrovna napadne něco, tak proč to nevyřešit zrovna tam, je lepší zakládat nové téma? to by tady byl takový bordel...a v každém tématu jeden, bo dva příspěvky KO Honda
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:54   Citovat  

jj prostě i když sám nemám rád OTčka tak sám je dělám. Prostě se tomu nedá vyvarovat. Někdy to je na zabití někdy to je fajn. Zbytečný to řešit :hehe:
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:56   Citovat  

To se taky na rande bavite s holkou celej vecer jen o jedne veci a kdyz chcete zmenit tema jdete k jinemu stolu ???
Me OT nevadi ,sam ctu,sam pisu
ale do háje uz me :mravenec:ú ty valky tuning/tuzink apodobne v-tec vtek proste podobny kktiny ka kterejch tohle proste stavi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:04   Citovat  

moc nechapu co tu vlastne resite,proste to nechte a bude lip OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:33   Citovat  

jsem zásadně proti psaní OT v technické diskuzi! psaním OT do technických dotazů jste sami proti sobě! nechápete to? to tam je pak tisíc dotazů na jednu a tu samou věc a jediné odpovědi tam jsou "hledej už se to tu řešilo". Teď pominu to že lidi jsou líný a vůbec nezkusí hledat, ale ti co to zkusí co najdou???

Typicky toto:
- Dotaz: mám problém s tímhle
- jé franto to jsou hezký kola
- ale já jsem rychlejší pytcho
- problém vyřešíš když uděláš tohle
- nekecej woe já jsem minule tu zatáčku tááákhle projel
- ale moje kola jsou nejhezčí!!!

Chtělo by se vám hledat odpověď v tomhle bordelu a ještě když je to roztažený na pěti stranách po třiceti příspěvkách?!?!? Já myslím že ne...

ve volné diskuzi a ostatních sekcích si kecejte o čem chcete ale vynechme off topicy z technické části diskuze. OK?

jdu promazávat...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:53   Citovat  

tak presne toho sem chtel docilit PreludeZ nezklamal a pochopil presne jak to bylo mysleno a presne to popsal myslim ze tak je to spravne je to dobrý

nikdo to nemyslel spatne,ale v technickych diskuzich sou ty OT fakt zbytecny

mimochodem ted sem chtel oznacit sve prispevky v ktere tam nemaj co delat a uz sou pryc Mrk
jen pro ty co si toho nevsimli byly tam protoze sem vedel ze gizmi ceka na nejakeho rejpala a tak sem to postouch aby se to pohlo Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 21:03   Citovat  

hm
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 21:23   Citovat  

Preludez: dekujuuuu OK Alespon nekdo me chape..
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 7:55   Citovat  

musím souhlasit je to děs , pak se není čemu divit, že pokud dáš odkaz na diskuzi kde ze 6ti stran jsou 3 strany keců mimo , tak dotyčnej nemá trpělivost se tím prokousávat KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
SMAZAT
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina