Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 8
KiM2 je teď offline  KiM2
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 19:09   Citovat  

no od neznameho je to vzdy riziko, ale crx se znamym puvodem a od lidi co se jim da verit je hodne malo.....tak nezbyva nekdy nic jineho nez to "risknout"
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 21:57   Citovat  

Minor napsal:
Zkoušel jsem něco pohledat a vyhodilo mi to tohle
No tak az na tu černou barvu je to teda neco jinyho,jedna 91 druha 92,jedna 50,druha 39,ale teoreticky podle datumu sel s cenou niz,ale ty roky sou nejaky divny,nevim.. zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 22:01   Citovat  

mimochodem,když už sme u hledání,starej dobrej seznam našel odkaz a ještě jeden odkaz,takže se to celkem rýsuje,žádnej 92,ale 91..No kdo ví:)Cena zajímavá cože cože ?
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 23:30   Citovat  

Tak s tímto rébusem vám pomůžu-ten Pavlus je právě ten můj známej co sem statečně crxa tahá-je zaměřen na černý a 91,co je na ni špatný(prahy)udělá-ty ceny vám nesedí pač se jedná o různý 2 auta-dneska sem se na ní byl opět dívat-je pěkná-ty plazmový modře podsvícený budíky nemají chybu-sám bych jí bral mít zbytečných 40tis,ale reklamu mu nedělam už je zamluvená-k těm šméčkám-já mu úplně na 100% taky nevěřím,ale už sem od něho měl 2crxa a 2 z čech a rozdíl sem nepoznal-vždy se najdou něaké "mušky"
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 23:35   Citovat  

Cody napsal:
Tak s tímto rébusem vám pomůžu-ten Pavlus je právě ten...
No tak já tím nechtěl říct že to je něco špatnýho OK Jen sem na to narazil,padli tady ruzny nazory,tak sem se podíval okolo cože cože ? a napadlo me ze to sou dve ruzny auta,jen ne kazdej ma na dvore hned dve a cerny HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 23:54   Citovat  

V srpnu jich tam mel asi 6-a všechny prodal,protože je dává za tyhle ceny-není to blázen aby dával pálky-takhle vydrží opravdu maximálně měsíc a je fuč.
červený bral jen jednou a to bylo pro něakou lady na zakázku,jo a jedno zlatý-to koupil něakej pražák za 29,pak ho nabořil a nabořený prodával taky za 29-tak kde to sme Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 23:59   Citovat  

Cody napsal:
V srpnu jich tam mel asi 6-a všechny prodal,protože je dává za tyhle ceny-není to blázen ..
No zlatý bylo na aukru,za nějakou takovouhle cenu,ale bylo celý nějaký,udajně ho měl pro mladýho,kterej chtěl nakonec golfa to mi hlava nebere nevim,ale dotyčnej byl obecně divnej,ze 4 aukci 1 byla bez problemu tak to si každej rozmysli..No tak tyhle ceny to je jiná,všeho s rezervou,ale jsou aspon trochu nějaký,tak je to pěkný:)asi budu hodně pracovat přes prázdniny je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 0:17   Citovat  

Hele tys tady vlastně tuhle diskuzi založil co?No jestli ti můžu poradit,tak s tím kupem počkej na březen-duben-to bude zas nabídka mnohem lepší-mezitim pokud nutně potřebuješ car-kup něco do 10tis,třeba fa-to se sna vždycky něak prodá...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 0:23   Citovat  

Cody napsal:
Hele tys tady vlastně tuhle diskuzi založil co?No jestli ti můžu poradit,tak s tím kupem počkej na březen-duben-to bude zas nabídka mnohem lepší-mezitim pokud nutně potřebuješ car-kup něco do 10tis,třeba fa-to se sna vždycky něak prodá...
nn ja ne,myslim KIM2 ji založil Mrk Já jen zatím mapuju situaci,ted s čím jezdit mám,ale mám prostě slabost na 2g..Takže bych něco takovýho rád,ale to nebude líp jak příští zimu to mi hlava nebere když nevyhraju sportku Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 0:36   Citovat  

No já měl 4 ED9,a ted mám konečně v-tec a o jiných autech už ani neuvažuju....něak sem zamrznul v 90.letech a moderní auta se mi hnusý přílišnou kulatostí-až někdy v budoucnu budu chtít jiný auto-budu to mít kurevsky těžký...
Takže-di do toho-pokud možno v-tec,i třeba civic 110kw Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 0:42   Citovat  

Cody napsal:
No já měl 4 ED9,a ted mám konečně v-tec a o jiných autech už ani neuvažuju....něak sem zamrznul v 90.letech a moderní auta se mi hnusý přílišnou kulatostí-až někdy v budoucnu budu chtít jiný auto-budu to mít kurevsky těžký...
Takže-di do toho-pokud možno v-tec,i třeba civic 110kw Cool
No tak stačila by ED9,ja si nemůžu pomoct,ale je krásná..No Já jako malej se vozil v 2g,to sem si to neuvědomoval,ted par dni jsem jen kousek jel v uplne tom samym aute,a to je bomba,skoro na zemi,ne je to užasný..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 9:44   Citovat  

taky jsem se drive v tom vozil, a uzil si celkem srandy, jednou sme ale meli namale, i kdyz musim rict ze za to mohla spis cesta nez my, kdo by cekal na dalnici "skokanek"....ale zase sme nemeli jet 220 ale 120.........no a od te doby me to jeste nepreslo a porad to auto chcu, i kdyz sem udajne na to auto moc velky, no mi to ale stejne nevadi:-) ... tak ted me napadlo kolik meri stastni majitele CRX nebo ti co oni uvazujou?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 10:55   Citovat  

Známej má 2,2 a v pohodě-v céru nesedíš,ale ležíš Úsměv
Jde to tam tak napolohovat-sklon sedačky,vzdálenost,volant-že i ty mohutnější nemají problém-to ale nelze říct o zadních sedačkách HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 10:58   Citovat  

Cody napsal:
Známej má 2,2 a v pohodě-v céru nesedíš,ale ležíš Úsměv
Jde to tam tak napolohovat-sklon sedačky,vzdálenost,volant-že i ty mohutnější nemají problém-to ale nelze říct o zadních sedačkách HaHaaa

tojo 2,2 a nedre hlavou o strop? mi se zdalo ze tam uz sem tak tak..to mam 187.....v ceru se da polohovat volant?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 11:03   Citovat  

KiM2 napsal:
tojo 2,2 a nedre hlavou o strop? mi se zdalo ze tam uz sem tak tak..to mam 187.....v ceru se da polohovat volant?
No tak to je dobry,mejch 190 se tam taky vejde,vezl sem se pred mesicem a o stropu sem nevedel takze se tam vejit musim Velmi šťastný ja stihl vnimat jen silnici,a na vsechny auta sem koukal nahoru cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 11:17   Citovat  

KiM2 napsal:

Jasnačka-dle nálady a stylu jízdy-já upřednostnuju tu závodnickou polohu-hele crx není klasický auto,podle toho nelze hodnotit-spíše by šlo přirovnat k motokáře Úsměv
No a k tý velikosti-záleží na podvozku,když sem měl sériovku,bylo to skoro stejný s ostatními auty...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 11:38   Citovat  

tak to je super, sem nevedel, sem myslel ze ten volant tam je napevno, sem totiz nikoho nastavovat volant v crx nevidel
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 11:44   Citovat  

Je to super nadčasováretro kára pro fajnšmekry-pokud možno do vyjetých rukou-jinak končí blbě...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 12:09   Citovat  

KiM2 napsal:
tak to je super, sem nevedel, sem myslel ze ten volant tam je napevno, sem totiz nikoho nastavovat volant v crx nevidel

Vedle sloupku řízení vlevo máš páku, která uvolňuje volant. Ten je vertikálně stavitelný (ne moc, ale je).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 12:14   Citovat  

Minor napsal:
Vedle sloupku řízení vlevo máš páku, která uvolňuje volant. Ten je vertikálně stavitelný (ne moc, ale je).
No tak to je pěkný,to sem netušil taky HaHaaa Byla by pěkná klima,ale ta se najde malo kdy co? Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 12:41   Citovat  

Mám doma originální příručku a co sem z ní vyčetl-je v angličtině-tak ED9 měli klimu,bezpečnostní kastlík,okýnka v el. ve dveřích-tak jak v-tec i zrcátka,ukazatel pumpy při rezervě....všechny tyto věci dle typu=tohle bylo za příplatek pro tzv"horních 10000",vzhledem k tomu že už v základu bylo crx dosti drahým autem-moc takovýchto nebylo-určitě šly na vývoz do švýcar,němec,rakouska-tam se tyto exempláře vyskytují ale to sou první majitelé-ty se jich chtít zbavovat nebudou-větčí šance už by byla z bouračky ale co vim tak to je rychle fuč-sákryš,taky to mohla bejt standartní výbava,na druhou stranu když stáhneš šíbr a obě okýnka máš v autě takovej fičák že klima netřeba Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 13:14   Citovat  

Co jsem tak viděl, el. okýnka a zrcátka měla céra dovážená do Švýcarska. Takže to bylo možná podle trhu. Klima bývá výjimečně, bezpečtnostní kastlík nevím co je:) Např. preludka ho má zamykací, že by tím mysleli tohle? U céra jsem ale zamykací kastlík neviděl. Hladový oko jsem viděl jen u EE8.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 13:40   Citovat  

Přesně taky mam zkušenost pouze z EE8,ale podle příručky i klasický crxka,ten kastlík je načrtlej a jedná se zřejmě o to zamykání-sicherheitsfach-
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 14:33   Citovat  

klimu mela ta cerna v boskovicich a asi tam jeste bude, ale to byla asi jedina vyhoda Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:16   Citovat  

Rok,klima,dovoz z Italy=to auto není špatný ale odpovídající cena je 47,a né 67=těch 20 do kapsy jistýmu khebelkovi se mi prostě nelíbí...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:30   Citovat  

Cody napsal:
Rok,klima,dovoz z Italy=to auto není špatný ale odpovídající cena je 47,a né 67=těch 20 do kapsy jistýmu khebelkovi se mi prostě nelíbí...
No to je pravda,no..ale tak když se najde někdo kdo mu za to těch 67 da,proč ne no,a když ne,tak pujde s cenou dolů :hehe:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:47   Citovat  

takovej blázen snad nikdo není-takže pude níž,ale to já už bych zájem neměl...jinak nemá špatný auta před časem dával tohodle v-teca se kterym začínal skoro na 100-pak sjel asi na 70-ted už nevim jistě ty ceny,ale tohle bylo tak na díly-on argumentoval že jen na díly kdyby to rozprodal-by tak 80 utržil...no nevim Hihi

1989bcfb24b103764f7ef3f69d64c0a4[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1989bcfb24b103764f7ef3f69d64c0a4[1].jpg, 61.88 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:50   Citovat  

Cody napsal:
takovej blázen snad nikdo není-takže pude níž,ale to já už bych zájem neměl...jinak nemá špatný auta před časem dával tohodle v-teca se kterym začínal skoro na 100-pak sjel asi na 70-ted už nevim jistě ty ceny,ale tohle bylo tak na díly-on argumentoval že jen na díly kdyby to rozprodal-by tak 80 utržil...no nevim Hihi
No maličko obouchanej,ne,to mi přijdou ty v ty praze lepší Tak to valím bulvy ale tak možná jestli jinak byl ok,no ale 100 je moc a 70 mi přijde teda na vnější stav taky moc zmatenej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:52   Citovat  

tak za 47 to uz by byla dobra cena, u toho auta bylo jeste dobry, ze nebylo nikde zhnily, prahy, lemy, podvozek..proste nic...jenom sibr byl, to je ale u kazde
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2008 , 15:55   Citovat  

KiM2 napsal:
tak za 47 to uz by byla dobra cena, u toho auta bylo jeste dobry, ze nebylo nikde zhnily, prahy, lemy, podvozek..proste nic...jenom sibr byl, to je ale u kazde
a ten motor?byl menenej?nebo jinej?A stříkaný to bylo nebo ne? Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina