Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 6

Co mi tento web dal?
Pratele!
31%
 31%  [ 142 ]
Vedomosti!
42%
 42%  [ 191 ]
Usetrilo mi penize!
24%
 24%  [ 112 ]
Nic!
0%
 0%  [ 4 ]
Hlasovalo : 208
Celkem hlasů : 449

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 7:44  Naposledy upravil crxmann dne 26.3.2010 , 8:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dva členi rady mi jednoho krásného dne řekli (díky, 665+1 a Davere), že bych mohl napsat článek, proč by bylo fajn podpořit členským příspěvkem OS Honda-club.cz a stát se tak do určité míry členem elitního klubu. Proč elitního? Protože ne každý, kdo jezdí v Hondě či na Hondě :o) a využívá ve větší či menší míře naše stránky, na jejich chod přispěl a tím se stává každý člen elitním, protože to, co on využil a co mu pomohlo (využívá, pomáhá), chce nechat přístupné i pro ostatní do budoucna.

Zní to celkem snadno, ale jak to napsat, aby to nebyl pouze ,,předvolební” slib, kde je každému nabízena spousta výhod za vhození lístku do volební urny (v našem případě zaslání příspěvku na účet).

Nechci znova dokola omílat, že je možno čerpat spoustu výhod u našich smluvních partnerů. Vím, jak je jejich prosazení někdy obtížné, a ne každý člověk má náturu se s někým dohadovat, protože smlouva, byť uzavřená představitelem firmy, jaksi zaměstnancům dané firmy uniká. Nechci neustále dokola omílat, že člen má přístupných víc funkcionalit fóra, že má zajímavé slevy v butiku, slevy na srazu atd.

Spíš bych se chtěl zamyslet nad tím, jestli je pro Vás všechny členy a hlavně nečleny naše společné fórum jakkoliv přínosné. Základní otázky, které jsem si několikrát položil já sám a na které jsem si několikrát odpověděl, byly:

Kolik mi rady od lidí, které na stránkách potkávám, ušetřily peněz za nejrůznější návštěvy servisů?
Kolikrát jsem měl problém, se kterým jsem si sám nevěděl rady, a opět mi pomohl někdo fundovanější?
Kolik kontaktů na užitečné lidi jsem díky tomu získal?
Kolik obchodů jsem díky těmto stránkám uskutečnil?
Kolikrát jsem se naučil něčemu novému od někoho zkušenějšího?
Kolik skvělých lidí jsem pak potkal na srazech a stali se z nás přátelé?

Pro rejpaly … kolikrát jsem se rozhádal s přáteli, se kterými jsme díky tomu přestali být přáteli? :o)

Otázky to jsou jednoduché a hodnotu odpovědí na některé z nich bych jistě po nějakém úsilí i dokázal vyjádřit penězi. Některé odpovědi ale nelze penězi vyjádřit. Je to získávání vědomostí (a pořád se mám hodně co učit od lidí, kteří kdesi záhadně berou energii odpovídat v podstatě neustále na stejné dotazy nás nezkušených) a především pak - přátel.

Lidé, kteří vlastně nechtějí nic, nic od Vás nečekají (kromě vámi deklarovaných slibů) a vždy Vás uvítají, pohostí, posedí s Vámi, pokecají, chodíte jim na svatby, podívat se do nemocnice, když se něco stane, zajdete do porodnice, když se Vašim přátelům z H-C narodí potomek, a Vy víte, že tyhle fajn lidi jste poznali jen díky nějakým stránkám nějakého klubu… Vlastně NE jen tak nějakého klubu. Díky stránkám Občanského sdružení Honda-club.cz.
Bez těchto stránek by si někteří z Vás nepřivydělávali prodejem toho či onoho, nenakoupili výhodně díly, jeli zbytečně do servisu……ale to už se opakuji…..

Zamyslete se nad těmi šesti otázkami, které jsem pokládal sám sobě, a pokud si na některou z nich odpovíte kladně, popřemýšlejte, jestli by Vaše odpověď byla tak jednoduchá a jednoznačná, kdyby tento klub nebyl otevřený nám všem nebo by byl přístupný pouze platícím členům.

Trocha čísel na závěr :
… k 23.3.2010 registrováno 3943 uživatelů fóra…
… k 23.3.2010 registrováno 190 platných členů OS…
… dne 21.3.2010 překročena hranice 4000 přístupů a 40 000 zobrazených stránek za den…

Těm, kteří podporují chod OS Honda-club.cz svým příspěvkem, patří velký dík … právě těmto lidem musíme všichni poděkovat i Ti, kteří na náš web nepřispívají. Bez nich by nebylo žádné fórum, žádné srazy a hlavně by bez nich nebyla spousta přátel, kteří pomohou doslova ve dne v noci…

Díky pifko
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 7:52   Citovat  

amen
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 8:32   Citovat  

na úvodní stránku:

Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 8:46   Citovat  

neco na tom bude, vecer to zaplatim, je fakt ze tech par korun za rok me nevytrhne kdyz vemu kolik penez jsem kolikrat vyhodil na zbytecnosti, tak ted to bude mit aspon nejakej smysl OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:01   Citovat  

mooonwalker napsal:
neco na tom bude, vecer to zaplatim, je fakt ze tech par korun za rok me nevytrhne kdyz vemu kolik penez jsem kolikrat vyhodil na zbytecnosti, tak ted to bude mit aspon nejakej smysl OK

panečku to je přístup OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:09   Citovat  

CRXMANN napsal:
panečku to je přístup OK

A jakmile moonův příspěvek přistane na účtu,tak bude jasné,že i Tvá práce s článeěkem nevyšla nadarmo. OK

Moon: Pěkně! OK Je to pár Kč a když si člověk vezme,co ušetřil a získal... Je to tam.
   Návrat  
780622 je teď offline  780622
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:13   Citovat  

no v mojom pripade je to tak, ze zaplatit by som aj zaplatil (tento portal mi dost pomohol) ale ten posr.... prevod do ciech ma stoji tolko co clenstvo na rok... skor by mi pomohlo keby som niekomu poslal napr. peniaze paypalom a on to zaplatil za mna...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:15   Citovat  

mooonwalker napsal:

hlavně zaplatíš 500,- honda-clubu, ale za slevy v AutoKelly ušetříš minimálně 500 za rok Velmi šťastný slevy v butiku a na srazy jsou už jako bonus je to dobrý je to dobrý mluvím z vlastní zkušenosti, slevička 20% se hodí vždycky kouř
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:19   Citovat  

780622 napsal:
no v mojom pripade je to tak, ze zaplatit by som aj zaplatil (tento portal mi dost pomohol) ale ten posr.... prevod do ciech ma stoji tolko co clenstvo na rok... skor by mi pomohlo keby som niekomu poslal napr. peniaze paypalom a on to zaplatil za mna...

Ahoj,

pokud nejsi zběhlý, dovolil bych si či rád bych doplnil malou radu či zkušenost ohledně plateb zahraničních. Jsou 2 varianty, jak peníze poslat relativně levně a opravdu rychle. Složité to není a řekl bych i jednoduché.

1) Slovenská sporiťeľna, a.s. > Česká spořitelna, a.s.

Jedná o regulovanou převod, která při splnění podmínek a zadání údajů, stojí cca 0,13€ (alepsoň před rokem stála) a trvá tak 3 dny. Úhradu z SS, a.s. do ČS, a.s. máme zdarma. Viz odkaz na ČS, a.s., 4.2. Úhrady ze zahraničí a z tuzemských bank v cizí měně > 4.2.1.úhrada ze Slovenské spořitelny, a.s..

SS, a.s. to má následovně, cituji kolegu z východního Slovneska, ze Sniny: "Podla Slovenskej sporitelne, ak urobim elektronicky osobitne regulovany prevod v mene EUR (bez nejakej chyby, co by skomplikovalo jednoznacne definovanie platby) zaplatim len 0,13 EUR. Garantuju Ti pripisanie sumy na ucet do 3 dni od transakcie s eleminovanim akychkolvek sprostredkujucich poplatkov. Takze povinne udaje, ktore musim zadat: VŠECHNY ÚDAJE MÁTE VÍCE MÉNĚ NA KARTĚ K ÚČTU NEBO VÁM JE SDĚLÍ JAKÁKOLIV PRACOVNICE ČS, a.s.

Potrebuješ:
Cislo uctu prijemcu/IBAN (bez medzier): CZ580800000000xxxxxxxxxx
BIC-SWIFT kod banky prijemcu:GIBACZPX
Potrebujem este meno a priezvisko alebo presny nazov prijemcu: xxxxxxxxxxx yyyyyyyyyyyyyy

Takže nevidím jediný problém, jak tu platbu neuskutečnit.

2) ČSOB > ČSOB

Snad jediná banka, která má stále "jakoby jeden systém". Tudíž ze slovenské ČSOB můžete buď vložit či poslat na českou ČSOB a platba má garanci 24hodin na doručení peněz s tím, že většinou peníze se připíšou na účet do půl hodiny. Platba stále loni myslím 3€ (cca 100SKK), ale za tu rychlost to stojí. Příchozí platba je v CZ ČSOB, a.s. Kč 6,- Nemusíte ani vlastnit účet, stačí jen znát účet ČSOB v Čechách a můžete jen vložit. V tom vidím obrovskou výhodu této varianty!!!

Potřebuješ:
Číslo účtu příjemce
Název účtu resp. jméno a příjmení majitele účtu

Tak snad jsem Ti to ulehčil a mohu ujistit, že to opravdu funguje. Kolega Tvoj/Moj CTR01 posiela peniaze z Košíc do Prahy veľmi často a bez problémov. A neskor možeme Tvoj príspevok preposlat na účet OS HONDA-CLUB.cz Tvym menom, čo povieš? Mrk

Moj kamarát má ČSOB a ja mám ČS, a.s.
přátele je to dobrý

M@jk
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:48   Citovat  

Po návratu ke kořenům (japonský auta), zakoupení Hondy a následně registraci na tomto fóru jsem automaticky zaplatil příspěvek... Velmi šťastný Těch pár kačen mě skutečně nezabije a pokud to prospěje, tak nevidím problém....
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 9:50   Citovat  

ačkoliv Honda už nemám, příspěvek poslán přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:06   Citovat  

MOTyLEK napsal:
ačkoliv Honda už nemám, příspěvek poslán přátele

smekám OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:16   Citovat  

Poměrně dlouho jsem se chystal, že napíšu přesně na tohle téma nějaké osobní vyznání, střižené nenápadným apelem, aby lidé platili. Ono napsat něco čtivého a smysluplného není úplně snadné, takže jsem rád, že se toho ujal Crxmann. Díky.
Člověk je v podstatě sobecký tvor, který své konání řídí s ohledem na svůj prospěch (ten pochopitelně nemusí být zdaleka jen materiální) a uspokojení, a to je přesně ten důvod, proč členství platím - investice do klubu se mi vrací v mnoha ohledech (vědomosti, kamarádi, zážitky, seberealizace atd), bez kterých by byl můj život o něco ochuzen.
Ano, svým příspěvkem si "sobecky" hýčkám to, co mám rád, a snažím se tak zajistit, abych o to nepřišel ani v budoucnu Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:19   Citovat  

CRXMANN napsal:
smekám OK

myslím si, že zaplatit členský příspěvek je to nejmenší, jak já, obyč uživatel, můžu pomoci chodu těchto stránek
mimochodem, peníze prý už odešli z účtu Se stydím
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:27   Citovat  

Minor napsal:
Poměrně dlouho jsem se chystal, že napíšu přesně na tohle téma nějaké osobní vyznání, střižené nenápadným apelem, aby lidé platili. Ono napsat něco čtivého a smysluplného není úplně snadné, takže jsem rád, že se toho ujal Crxmann. Díky.
Člověk je v podstatě sobecký tvor, který své konání řídí s ohledem na svůj prospěch (ten pochopitelně nemusí být zdaleka jen materiální) a uspokojení, a to je přesně ten důvod, proč členství platím - investice do klubu se mi vrací v mnoha ohledech (vědomosti, kamarádi, zážitky, seberealizace atd), bez kterých by byl můj život o něco ochuzen.
Ano, svým příspěvkem si "sobecky" hýčkám to, co mám rád, a snažím se tak zajistit, abych o to nepřišel ani v budoucnu Velmi šťastný

OK já bych to takhle čtivě napsat neuměl Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:35   Citovat  

MOTyLEK napsal:
myslím si, že zaplatit členský příspěvek je to nejmenší, jak já, obyč uživatel, můžu pomoci chodu těchto stránek
mimochodem, peníze prý už odešli z účtu Se stydím

Se můžeš podívat,jestli už dorazily...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:36   Citovat  

Můj kamarád Michal, kterého tady zná jen opravdu pár lidí a viděli ho jen jednou, také platí dále příspěvky. Hondu už nemá, ale z nějakého důvodu chce neustále být členem a listovat ve foru. Co vím ,tak tu nenapsal ještě ani řádku.
Velkým potěšením pro mě bylo, že si jeho rodiče pořídili nové auto a to C8G vtec se slovy "jsme si to museli koupit aby jsme zjistili co na těch hondách pořád máte" Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 10:48   Citovat  

georgo napsal:
Můj kamarád Michal, kterého tady zná jen opravdu pár lidí a viděli ho jen jednou, také platí dále příspěvky. Hondu už nemá, ale z nějakého důvodu chce neustále být členem a listovat ve foru. Co vím ,tak tu nenapsal ještě ani řádku.
Velkým potěšením pro mě bylo, že si jeho rodiče pořídili nové auto a to C8G vtec se slovy "jsme si to museli koupit aby jsme zjistili co na těch hondách pořád máte" Úsměv

Snad nalistuje i tohle a přečte si mou poklonu a poděkování! OK
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 11:18   Citovat  

mě tenhle web přines nemálo velmi užitečných skutečností, spoustu stejně postižených přátel jako já, a hlavně takovou komunitu jinde nenajdete, a těch pár dobných mě nezabije, mam sejný názor jako motýlek(holt si zas nekoupim nějaku <-> a radši přispěju na něco užitečnýho)
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 14:53   Citovat  

780622 napsal:

muzes mi to poslat paypalem, zaplatim to za tebe
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 14:59   Citovat  

Ano..taky uz nejaky rok platim..a musim rict ze mi to prijde jako samozrejmost..uz to neni jen o foru,ale o celem tom spolku tady přátele

lidi se snazi pomahat si a to je k nezaplaceni

navic 500kc je pro muj rozpocet unesitelne..tedy proc neprispet aspn necim k tomuhle podniku ktery mam fakt rad Úsměv

PS: rad bych chtel poprosit i dalsi at se pridaji protoze pocet platicich clenu je k poctu registrovanych opravdu smesny..a vicero penez vybrano - vicero radosti dodano si myslim Mrk
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 15:14   Citovat  

Přesně tak. dost lidí jsem poznal a dost informací získal a získávím právě tady, takže příspěvky platím.....

A když to vezmu z finančního hlediska tak na tom ještě vydělám, protože dost často se hrabu v autech a nejen ve svých, takže do autokelly jezdím minimálně jednou za měsíc. K tomu jedu na Honday..... A i když jsem to nikdy nepočítal tak si troufnu říct že slevy za rok možná i několikanásobně přesáhnou členský příspěvek...

Pro mě se to tedy vyplatí po všech stránkách
Nezbývá mi tedy nic jiného než vám všem za tyto možnosti poděkovat
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 16:57   Citovat  

nebejt H-C, tak nemám před barákem to co mám VTEC je to dobrý, navíc bych ani nevěděl cože to ten vtec je....
každej rok rád zaplatím příspěvěk, a už jenom ted jsem ušetřil asi 300,- na nákupu věcí z eshopu Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 17:17   Citovat  

jaky jsou konkretne rozdily mezi platicem a neplaticem na foru krome delsich zlutejch karet a jinych sankci?
napriklad by ti, co neplati nemeli mit moznost napr. davat inzeraty a v bazaru jich vidim povicero.....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 17:23   Citovat  

kandik napsal:
jaky jsou konkretne rozdily mezi platicem a neplaticem na foru krome delsich zlutejch karet a jinych sankci?
napriklad by ti, co neplati nemeli mit moznost napr. davat inzeraty a v bazaru jich vidim povicero.....

myslim,ze i to by byla cesta jak lidi natuknout k placeni..je sileny ze je tolik registrovanych a tolik pristupu a tak malo platicu..i kdyz je fajn,ze clenstvi je dobrovolne a vyuzivani bezplatne...ale prece jen myslim,ze spousta lidi tady by asi mohla byt solidarnejsi a taky neco prispet přátele
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 17:29   Citovat  

Hodne uz tu toho bylo napsano, za me jen potvrzuju ze mi tenhle web dal vic nez jen forum Honda VTEC
Takze tech 500 zaplatim rad, i kdyby jen za pomoc a kamarady, stoji to za to je to dobrý
   Návrat  
perito je teď offline  perito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 19:20   Citovat  

Konkrétní rozdíly by mě taky zajímaly...? Platičem zatím nejsem, ale rád přispěju a stanu se jím! Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 20:02   Citovat  

kandik napsal:

S tím nesouhlasím. Představ si to obráceně. Máš doma díly jiné značky a chceš je nabídnout někomu kdo je velice rád uvítá, ale nemůžeš je vložit na jejich stránky ..... mám s tím vlastní zkušenost.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 20:09   Citovat  

perito napsal:
Konkrétní rozdíly by mě taky zajímaly...? Platičem zatím nejsem, ale rád přispěju a stanu se jím! Honda

rozdíly ? s členstvím dostaneš slevy u smluvních partnerů h-c(v autokelly bez problémů 20% stále na cokoliv), v eshopu a na srazech pořádaných h-c. na foru máš v garáži víc prostoru pro auta a fotky. případné tresty trvají polovinu času... ale hlavní důvod (hned po slevách HaHaaa ) je ten, že pro jednotlivce 500 za rok problém není(jsem student a i tak mě tyhle peníze nemrzí), ale klubu to pomůže a tou troškou co přispěješ pomůžes k tomu, aby tohle společenství H bláznů se mělo kde vídat, kde si pomáhat a kde se domlouvat na srazech a vůbec čemkoliv Úsměv všechno v dnešní době něco stojí Úsměv
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 20:15   Citovat  

spyda napsal:
Hodne uz tu toho bylo napsano, za me jen potvrzuju ze mi tenhle web dal vic nez jen forum Honda VTEC
Takze tech 500 zaplatim rad, i kdyby jen za pomoc a kamarady, stoji to za to je to dobrý

asi tak OK souhlasím Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina