Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ridic Superbu vytlacil ridicku Mazdy z dalnice
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 6 z 6
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 7:59   Citovat  

Zprávy už dávno nesleduju,leda nějaký internetový,kam se tyhle s prominutím komerční srajdy nedostanou...manipulace s lidma formou strachu je tam ohromná a vše je založený na kolabujícím peněžním systému...člověk ty zprávy omylem zapne a po půl hodině má dost jak po celodenním maratonu. Uměle vyvolaná finanční krize, bublina prasečí chřipky vyvolaná do obludných rozměrů, terorista sem, terorista tam...to samé platí o reálném životě..jdeš si půjčit peníze,pač je taková doba a ta tě strhne a jsi v tom znovu, strach jestli splatím nesplatím, přijdu nepřijdu o majetek, přijdu o práci v krizi nebo nepřijdu a s takovým člověkem si můžou dělat co chtějí a to nemluvím o tom jak se takový člověk pak chová...všechno je to dobou a honbou za penězi,které nemají žádnou hodnotu, člověk se z nich nenají, nenapije, jen jsou mazadlem tohohle systému..kdo se o to trochu zajímá tak ví je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 16:40   Citovat  

Nedá mi to a dám sem toto:

tudy odkaz

Hlavně je úžasné, že 2/3 tzv. agresivních řidičů tvoří ti, kteří jezdí více než je povoleno, takže Kandíku, dle systému jsi agresivní řidič a dle tohoto výzkumu jsi stejný jako ten, co vytlačil řidičku ven z dálnice...líbí se ti to?

Za celý víkend jsem potkal pouze agresivní pumpičkáře, jedoucí ve dvou vedle sebe a několik nízko letících DDO, ale žádný řidič mě neohrozil ani neomezil...tak nevím...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 19:58   Citovat  

Algol napsal:
To Hellborn: ano, když letím, musím s tím počítat, ale já se nikde nedočetl, že by ten "drajvr" letěl, co když jel 130+ a ta holka mu tam prostě vjela se svýma 110...

Já se to taky nedočetl. Velice se Ti omlouvám, že jsem tam nevypsal všechny možné varianty a zmínil pouze dvě, které se zde probíraly... Příště se určitě polepším. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 20:30   Citovat  

To Hellborn: dobře, příště udělám kombinační tabulku.... Velmi šťastný
Můj příspěvek měl pouze ten smysl, že každý by mu rval koule, ale nikdo tam nebyl...nic víc, nic míň, proto jsem také psal, že zajisté na to naše justice pamatuje a vyřeší to...a pokud ne, pak je třeba se zamyslet nad smysluplností státu jako celku, pokud tedy máme důkazní materiál (kamera), nějaká ta svědectví (možná), není problém chlapa poslat kam patří...v případě selhání funkce státu jako ochránce a zastánce svých chlebodárců, tj. daňových poplatníků, zbývá už jenom tento stát neplatit (tj. neplatit daně, když za ně žádné služby nedostávám)... Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 6:43   Citovat  

Algol napsal:
To Hellborn: dobře, příště udělám kombinační tabulku.... Velmi šťastný
Můj příspěvek měl pouze ten smysl, že každý by mu rval koule, ale nikdo tam nebyl...

To nemusíš. Úsměv Taky jsem se Gizmiho ptal jaká z těch dvou (nebo více) verzí je pravda, respektive z čeho dovozuje,že ta řidička "musela tomu řidiči něco udělat." Sice nejezdím denně jako on, ale i tak mám zkušenost,že pro někoho je hrozné omezení, když musí na pár vteřin zpomalit...

Skyline: Nevím jak Ty,ale já radši předpokládám, že mě ostatní "nevidí". Myslím, že je lepší být připravený na horší variantu než se spoléhat na něco, co neovlivním.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 12:34   Citovat  

kandik napsal:
Ty bys mel jit k socanum do kampane

Velmi šťastný Ten se povedl, zastance totalitnich manyru posila jejich odpurce k socanum Velmi šťastný

kandik napsal:
Tak za me znovu a naposled - vratim se s dovolenim k mymu prispevku , ne k tvoji reakci Velmi šťastný- protoze v ni se vyjadrujes ty, ne ja, a ja za to nemuzu - tobe to mozna trochu splyva :

kandik:pokud jezdim rychle, musim pocitat s tim, ze nekteri lidi jezdi podle predpisu.... Kde je tam co o zrcatku?!

Po lopate pro kandika:
- reagoval jsi na exiho, ktery kritizoval lidi, co nekoukaji do zrcatek vetou "kdyz jezdim rychle, musim pocitat s tim, ze nekteri jezdi podle predpisu"
- ja tedy reagoval na to, ze kritizovane nekoukani do zrcatek je zjevne dle tebe "jizda podle predpisu" (coz podle me neni)
- pokud to tak neni a jen nevis, co pises, pripadne nerozumis psanemu textu, pak samozrejme nema smysl tento bod dale resit; pro priste ovsem v takovem pripade doporucuji osvezeni vyznamu slov jako je "kontext" a v pripade, ze nehodlas na neco reagovat, nedelat to - a misto toho napsat novy prispevek

kandik napsal:
Jinak tohle byla primarne reakce na piloty, ke kterym evidentne patris i ty. Vestit, ze zenska mu tam vletela, jsi zacal ty, s Exim. To mi vadi, na to jsem reagoval.

Miluju internetove psychology, jeste neco mi o me prozrad Velmi šťastný Tvuj zcela zasadni omyl je, ze tu nekdo neco vesti - doporucuju precist jeste jednou a poradne. Nikdo nic nevesti, pouze poukazuje na chybejici cast celeho pribehu, ktera tobe a jinym vubec neprijde dulezita. Nikdo netvrdi "ona neco udelala", ale "mohla neco udelat". Natvrdlym diskutujicim a "spravedlivym rozhorcenym" to melo ukazat, ze ve svem svatem hnevu jim neco mohlo ujit. No nic, zjevne jsi to nepochopil, treba priste HaHaaa

kandik napsal:
pak tu mame reakci na Hengese Velmi šťastný - podobne jako se zrcatkem je Henges najednou 15lety ucho, fakt kvalitni diskuse....

Myslim, ze Henges tatku kandika nepotrebuje a klidne si dokaze svou pozici vyargumentovat sam. Zvlastni je, ze presne tyhle manyry, pleste se do veci jinych, maji ti socani, ke kterym bys me rad poslal. Ze bys proste jen chtel, abych presel do vaseho tabora? Velmi šťastný

Nicmene pro kandika opet po lopate:
Nemam ve svem okoli zadneho dospeleho cloveka, ktery nevi, jaky je rozdil mezi skutkem v afektu a planovanym. Z toho jsem tedy vydedukoval, ze je zrejme prilis mlady. Pokud jsem se tim dotkl i tebe a bral jsi to osobne a proto citil povinnost prispechat k Hengesove obrane, leccos to vysvetluje HaHaaa

kandik napsal:
a pak jsou tu ty kamery Úsměv...Proste si v pripade kamer na D1 nemyslim, ze me jakkoliv ohrozuji na soukromi. Jsou tam nekolik let, jak ty na bránách, tak ty po strane.

Diky za podporu tvrzeni, ze jsou tam k nicemu a ze se podobne akce deji jednou za uhersky rok. Nebo vsech 5000 predchozich pripadu zustalo pekne v klidku v archivu? Velmi šťastný

kandik napsal:
Pokud me ma nekdo "sledovat" bude me sledovat jinak a lip ( mobil?). Pokud maj pomahat pri monitorovani nehod, dopravni zacpy, mnozstvi snehu atd. je to jen dobre. Pokud nekomu vadi, ze jeho praseni bude eventuelne vic na ocich, co potom dodat. Ta zprava pro me vubec nevyznela jako nejaka agitka za tvrdsi postihy, proste normalni " senzacni zprava" na ktery si vsechny media smlsly, podle kvality si ji nalezite okošatěly ( TV Nova asi). Nic vic v tom podle me neni, maximalne se nejaky firme poradne namazalo a namaze z rozpoctu na novy kamery - a my to zacálujem z daní, v pripade RSD asi doost vyhodne Úsměv.

Ano, presne jako rekl ten chlapik z BIS, tusim Devaty se jmenoval - "kdo nic nezakonneho nedela, tomu odposlech nemuze vadit". Ze ti nedoslo, ze je to agitka, to se holt neda nic delat.

kandik napsal:
Co se tyka hybani davem, dela se to jinak, zakernejc a rafinovanejc uz 2000let Úsměv a me zrovna tahle teorie s kamerama pripada k smichu. Paralelu s obyvakem a zachodem fakt nepobiram - jaka je souvislost D1čky, jakožto veřejnýho a poradne nebezpecnyho prostoru a myho obyvaku? pořádnej výtlem

Clovek, ktery se tady bije za ridicku na zaklade neuplne scenky a nechape, jaky ma podobna reportaz smysl tu bude vzapet vykladat, ze s davem se hybe jinak? pořádnej výtlem To je snad lepsi, nez to posilani k socanum Velmi šťastný

kandik napsal:
Mimochodem, co treba Nemci, Rakusaci, Holandani, Svycari - to jsou taky ovecky ve stadu, protoze maji kamery na dalnicich ? pořádnej výtlem Neni to nahodou tak, ze zijou v celkove kulturnejsi spolecnosti a nepotrebujou kamery vnimat jako buzeraci, protoze mimo jine nejezdej jak prasata?

Pominu ted situaci ve zminenych zemich, kde samozrejme jako prasata jezdi (mel by sis tam nekdy zajet, at vis, o cem vubec mluvis). Tvoje posedlost kamerami na dalnicich bez jakehokoliv naznaku pochopeni sirsi situace me vsak neprestava udivovat. Uz ani ne bavit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 12:49   Citovat  

Hellborn napsal:
Skyline: Nevím jak Ty,ale já radši předpokládám, že mě ostatní "nevidí". Myslím, že je lepší být připravený na horší variantu než se spoléhat na něco, co neovlivním.

Docela by me zajimalo, z ceho jsi to vydedukoval? Naopak, ja predvidam uplne porad a vsude, protoze lidi jezdi jako hovada. Scenku jako na videu jsem jednou zazil - byla to perna chvilka, kdyz me malem sejmul vystresovany retard s formanem, aby uz uz uhnul BMW. Ja dupnul na brzdy a mel co delat, abych nezbrzdil moc, protoze z tahace za mnou uz jsem svetla nevidel. Nicmene to bylo 1x za mych vice nez 15 let za volantem. O vikendu jsem jako obvykle narazil na presne opacny typ retardu, o kterych ale nikdo nikde nepise, nedela reportaze a v teto diskusi jsou take chranenym druhem:
- 1x retard na D1 bez podivani se do zrcatka najel do leveho, kde jsem jel ja;
- 1x slepice, ktera na hlavni zacala zbesile brzdit a pak asi v 10 km/h najela do odbocovaciho pruhu (samozrejme bez blinkru)
- 1x retard bez blinkru vyjel do silnice pote, co asi parkoval u kraje
- 1x retard neunesl predjeti a zacal mi pridavat (nestacilo slapnout na plyn, bylo potreba o 2 stupne podradit)

Kdybych nepredvidal, tak uz jsem byl 4x na maderu jen za sobotu a nedeli. ANI JEDNOU to nebylo od typu "pan v superbu", vzdy se jednalo o nebezpecne hlupce, kteri neumi ridit. To ale nikoho nezajima. Cilem prece neni vetsi bezpecnost, cilem je vice penez vybranych na pokutach. Toho lze nejsnaze dosahnout skrze buzeraci a pro tu je zase potreba zajistit co nejvetsi podporu ovci. A tu podporu lze nejsnaze zajistit pres excesy, ktere se stanou jednou za uhersky rok, ovsem ovce ztraci jakoukoliv soudnost a jsou s nazorem hned hotove. Problemem totiz je, ze bezpecnost v doprave NENI a NEMUZE byt cilem statu, protoze pak prichazi o penize. Navic medializovat je potreba takove jednani, ktere je snadno postizitelne (idealne automaticky), bez ohledu na skutecnou nebezpecnost. Proto samozrejme neni zajem postihovat vyse popsane chovani, protoze na to nestaci dat radar a kasirovat za bukem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 13:05   Citovat  

skyline napsal:
Docela by me zajimalo, z ceho jsi to vydedukoval?

Nevím, že bych něco u Tvé osoby dedukoval.
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 13:41   Citovat  

Neberte to tak, že bych tady chtěl někoho urazit nebo tak nějak. Ale zaujalo mně jak až daleko je schopná zajít diskuze k jednomu tématu a jak sálodlouhé příspěvky jsou někteří uživatelé psát (že se jim vůbec chce Velmi šťastný ). Ta zpráva šla sice mimo mě, ale co jsem tak slyšel tak ten řidič suberbu ještě ujel. Takže za mě by si zasloužil trest už jenom za to ujetí od nehody. Tresty se dostávají i za mnohem menší "blbinky" tak proč by tento řidič měl být vyjímkou. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat, protože ta zpráva šla opravdu úplně mimo mě. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 13:59   Citovat  

Tož chce aji nechce...ale jeden pořád doufá, že to lidem (některým) může třeba dojít...

V bodu ohledně pokut souhlasím se Skylinem:
1. stát nemá potřebu bezpečného bezkonfliktního provozu, potřebuje kasírovat (napadá mě ten starosta nejmenovanýho města, co si posteskl, že když tam budou ty tabule, že nic nevydělají...prosím o povšimnutí, nejde o to, že řidič uvidí ceduli a sundá nohu z plynu, ale že nic nevyberou)
2. stát nemá zájem o to, aby se nejezdilo autama, nehulilo a nechlastalo...pak by přišel o ABC ekonomiky...ono 60% z litru je slušný peníz, že ano...
3. a konečně, co mě dostalo nejvíc, včera sem neviděl jediný auto PaCHů až do deseti večer, protože pršelo a kluci sou asi z cukru nebo co...a to v oficiálním tiskovém prohlášení bylo napsáno, že se zaměří na rychlost, pásy a alkohol v pořadí jak uvádím...tak nevím, já myslel, že Velikonoční pondělí je ideální na chytání ožralců za kniplem...a ono ne, protože je to jakýsi vedlejší produkt šmírování pásů dalekohledama (proto asi nebyli venku, protože lilo fest a měli mokrý objektivy na svých triedrech)...včera bych např. neměl jediný problém se zkouškama alkoholu v dechu, protože včera to mělo jakés takés opodstatnění vzhledem k pravděpodobnosti úspěchu...

to Vergas: problém bude možná ten, že to nevidím jako problém jednoho blbca na D1, to samo o sobě je politováníhodná událost, nicméně ne událost, kolem které by se točilo kolo dějin...tahle událost je jenom prostředek v mozaice odůvodnění kroků dalších... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 14:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Nevím, že bych něco u Tvé osoby dedukoval.

"Skyline: Nevím jak Ty,ale já radši předpokládám, že mě ostatní "nevidí". Myslím, že je lepší být připravený na horší variantu než se spoléhat na něco, co neovlivním."

Takze se nabizi otazka, proc jsi to adresoval me? Tedy presneji (vyhneme se slovicku dedukovat) proc si myslis, ze ja nepredpokladam, ze me ostatni nevidi a ze se spoleham na neco, co neovlivnim?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 14:30   Citovat  

skyline napsal:
"Skyline: Nevím jak Ty,ale já radši předpokládám, že mě ostatní "nevidí". Myslím, že je lepší být připravený na horší variantu než se spoléhat na něco, co neovlivním."

Takze se nabizi otazka, proc jsi to adresoval me? Tedy presneji (vyhneme se slovicku dedukovat) proc si myslis, ze ja nepredpokladam, ze me ostatni nevidi a ze se spoleham na neco, co neovlivnim?

1) V příspěvku na cca str. 3 jsi reagoval (mimo jiné) na můj příspěvek (ohledně špatného odhadu a nepodíváníse do zpětného), proto se v mém příspěvku objevila i má reakce na Tebe. Nepamatuješ si,co jsi psal?

2) Copak asi znamená slovo "nevím"? Podle toho,co píšeš, tak to vypadá, že by to mělo znamenat, že je to předpokládám, myslím apod. Ale to je omyl. Já nepředpokládám ani nemyslím, že by ses spoléhal na to,že Tě ostatní vid, já to prostě nevím... A tímto slovem jsem dal svou neznalost najevo. Myslel jsem, že dostatečne,ale evidentně jsem se spletl...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 15:09   Citovat  

Hellborn napsal:
1) V příspěvku na cca str. 3 jsi reagoval (mimo jiné) na můj příspěvek (ohledně špatného odhadu a nepodíváníse do zpětného), proto se v mém příspěvku objevila i má reakce na Tebe. Nepamatuješ si,co jsi psal?

2) Copak asi znamená slovo "nevím"? Podle toho,co píšeš, tak to vypadá, že by to mělo znamenat, že je to předpokládám, myslím apod. Ale to je omyl. Já nepředpokládám ani nemyslím, že by ses spoléhal na to,že Tě ostatní vid, já to prostě nevím... A tímto slovem jsem dal svou neznalost najevo. Myslel jsem, že dostatečne,ale evidentně jsem se spletl...

Reakci jsem ti nijak neadresoval. Nevim, jak ty, ale ja mam rad kontext. pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 15:17   Citovat  

skyline napsal:
Reakci jsem ti nijak neadresoval. Nevim, jak ty, ale ja mam rad kontext. pořádnej výtlem

Ó, tak pardón. Příště už nebudu odpovídat na Tvé příspěvky pokud nebudou adresované přímo mě. OK Sice jsem si nevšiml, že by to byla podmínka reakce to mi hlava nebere , ale budiž...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 15:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Ó, tak pardón. Příště už nebudu odpovídat na Tvé příspěvky pokud nebudou adresované přímo mě. OK Sice jsem si nevšiml, že by to byla podmínka reakce to mi hlava nebere , ale budiž...

Z ceho dedukujes, ze by to byla podminka reakce? Nevim, jak ty, ale ja tam nic takoveho nevidim.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:11   Citovat  

tywe, skyline to je diskuter :D ten diskutuje uz jen proto, aby se mel s kym o cem hadat :))

mam z tebe dost, chlape. Mel jsi jit studovat prava, mozna by ses realizoval vic nez tady na foru. Ikdyz urazet protistranu by ti asi u soudu neproslo. (myslim to zjevny delani debila z kandika a ostatnich, coz jak jsem vypozoroval je tvuj styl.). Muzes samozrejme popirat, ze se snazis ostatni ztrapnit/zesmesnit/shodit, docela to od tebe ocekavam. Tak a ted i do me, at mas zabavu :)
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:15   Citovat  

můžu jen říct, že mi spadla brada, když jsem to viděl v TV. Pokud je ten člověk soudnej, tak v ten moment doživotně přestal bejt cholerikem. Tak to koukám!
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:21   Citovat  

Algol napsal:
Nedá mi to a dám sem toto:

tudy odkaz

Hlavně je úžasné, že 2/3 tzv. agresivních řidičů tvoří ti, kteří jezdí více než je povoleno, takže Kandíku, dle systému jsi agresivní řidič a dle tohoto výzkumu jsi stejný jako ten, co vytlačil řidičku ven z dálnice...líbí se ti to?

Za celý víkend jsem potkal pouze agresivní pumpičkáře, jedoucí ve dvou vedle sebe a několik nízko letících DDO, ale žádný řidič mě neohrozil ani neomezil...tak nevím...

Newim jak ty nebo vy,ale nejhorší co na silnici můžu podkat sou škodofky,uplně nejhůř dyž se za mě dostane Ochcáfka nebo Superblbec a je vymalováno,samozdřejmě že je nechám projed at si jedou dyž tak strašně pospíchaj,ale večinou je pak vidí člověk na benzínce jak si vyndavaj holuby z nosu KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:36   Citovat  

Bitkar napsal:
tywe, skyline to je diskuter Velmi šťastný ten diskutuje uz jen proto, aby se mel s kym o cem hadat Úsměv)

mam z tebe dost, chlape. Mel jsi jit studovat prava, mozna by ses realizoval vic nez tady na foru. Ikdyz urazet protistranu by ti asi u soudu neproslo. (myslim to zjevny delani debila z kandika a ostatnich, coz jak jsem vypozoroval je tvuj styl.). Muzes samozrejme popirat, ze se snazis ostatni ztrapnit/zesmesnit/shodit, docela to od tebe ocekavam. Tak a ted i do me, at mas zabavu Úsměv

Tywe, bitkar, to je diskuter Velmi šťastný

Prijde do diskuse, k tematu nic nerekne a jedine, co resi, je jinej diskutujici, ktereho soucasne napada za to, jak se bavi s jinymi. Bravo! Velmi šťastný

Takze co divani do zrcatek, mel bys k tomu neco? Nebo jsi nam jen prisel zasvinit diskusi pomlouvanim Skylinea?
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:37   Citovat  

Kucii, me tak mrzi, ze ted nemam cas si to cele procist a z dlouhe chvile se pohadat! Úsměv HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 16:41   Citovat  

alicante napsal:
Kucii, me tak mrzi, ze ted nemam cas si to cele procist a z dlouhe chvile se pohadat! :) :lol:

lituj toho, je to super prilezitost :))

skyline: zjevne ctes jenom sebe a to co nekdo pise tobe. Ja uz jsem napsal dost, opakovat se nebudu, racte listovat zpet, pane ;)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 17:07   Citovat  

Bitkar napsal:
lituj toho, je to super prilezitost Úsměv)

skyline: zjevne ctes jenom sebe a to co nekdo pise tobe. Ja uz jsem napsal dost, opakovat se nebudu, racte listovat zpet, pane Mrk

Prosim o citaci, co v tvem prispevku, na ktery jsem reagoval, bylo k veci. Ocekavam prispevek na dve stranky HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 17:20   Citovat  

Navrhuji téma zamknout a odstranit.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 17:25   Citovat  

Prozatím zamčeno než se dohodneme co dál.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ridic Superbu vytlacil ridicku Mazdy z dalnice
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina