Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chvili to jede a pak to chcipne - vyreseno
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 19:27   Citovat  

Tam jsem nikdy nekupoval, koukam ze tam v kabelech maj nejvetsi vyber, ale nepoznam z toho jestli maj neco na skladu, kdyztak tam zitra zavolam... Ale zkusim se nejdriv stavit v Elitu, tam maj TESLA kabely za petikilo, levnejsi nez STARLINE Velmi šťastný, jen tam taky nepisou jestli jsou na sklade no Smutný...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 20:22   Citovat  

maryo napsal:
Tam jsem nikdy nekupoval, koukam ze tam v kabelech maj nejvetsi vyber, ale nepoznam z toho jestli maj neco na skladu, kdyztak tam zitra zavolam... Ale zkusim se nejdriv stavit v Elitu, tam maj TESLA kabely za petikilo, levnejsi nez STARLINE Velmi šťastný, jen tam taky nepisou jestli jsou na sklade no Smutný...

No nevím, asi to bude fungovat, ale doporučoval bych ti spíš objednat v USA NKG tudy odkaz nebo tudy odkaz
Vyjde to sice dráž, ale je to špičková kvalita.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 21:39   Citovat  

Riccardo napsal:
No nevím, asi to bude fungovat, ale doporučoval bych ti spíš objednat v USA NKG tudy odkaz nebo tudy odkaz
Vyjde to sice dráž, ale je to špičková kvalita.

ty ngkcka maj tusim i v elitu a intercars... Ja uz prave objednany kabely z USA mam, vision tusim, ale asi to chvili potrva nez to dojde a potrebuju jezdit...

Jimares je teď offline  Jimares
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 21:53   Citovat  

Maryo: Zdravím a po přečtení tvého problému jsem si vzpoměl na řešní toho mého před cca 5-ti lety, když jsem měl EG5. Postupoval jsem nějak podobně a stálo to nemalé peníze. Palivové relé, palivový filtr, svíčky, kabely, rozdělovač - nic nepomohlo. Nakonec jsem dal auto do servisu (rádoby servisu), kde mi údajně vyčistili kompletní palivový systém, za což si nechali zaplatit a po odjezdu ze servisu auto jelo cca 5 km a zase chcíp. Po návratu do servisu, že auto zase nejede mi řekli, že si s tím tedy neví rady a víc mi nepomůžou. V tu chvíli jsem byl úplně bezradný, auto jsem odvezl k autoeletrikáři s doměním, že v přívodu paliva to nebude (spoléhal jsem na to, že palivový systém byl kompletně vyčištěn a zkontrolován). Po 14-ti dnech mi elektrikář volal, že v el. problém není a že auto jede. Po vyzvednutí jsem jel auto opět projet, vše se zdálo OK, ale pár km a zase NEJELO. Po zavolání mi řekl, ať auto přivezu zpět, že ještě něco zkusí.
V tuto chvíli musím podotknout, že na závadu přišel AUTOELEKTRIKÁŘ. Problém byl v banalitě - přívod paliva - UCPANÉ SÍTKO PALIVOVÉHO ČERPADLA V NÁDRŽI - OPRAVA DEMONTÁŽ ČERPADLA Z NÁDRŽE, VYČIŠTĚNÍ SÍTKA, MONTÁŽ ZPĚT A OD TÉ DOBY AUTO JELO JAK MĚLO - až do nehody, kdy z něj zbyl jen motor Bueee
Pak jsem si pořídil místo EG5 manželku, krásnou dceru a začal stavět RD, no a teď po 5-ti letech jsem se zase vrátil k Hondě a pořídil EG6 Je to tam.
Toť má zkušenost s řešením problému, kdy auto vždy chvíli jelo a pak chcíplo, pak zase jelo a zase nejelo. Zatím zdary a ať závadu brzy vyřešíš.

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 22:38   Citovat  

Ja to rikam taky ze to bude cerpadlem.. OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 9:16   Citovat  

Nestraste, snad to budou jen ty kabely, takhle daleko(s vypujcenyma kabelama) jsem jeste nedojel - cca 10km a uz predtim bylo auto zahraty. I jsem je pak propipaval multimetrem a jeden byl KO jestli to nebyla jen nejaka haluz a nevim proc to teda nejelo jen na tri valce. Ale auto pekne bezelo, pak jsem tam strcil zase moje kabely a nastartoval jsem to az za hodinu kdyz to vychladlo a preparkoval jsem... Ale cerpadlo je tam nejspis puvodni 20 let stary no, k nemu se dostat asi nebude zadna sranda Úsměv

Wheelman mi snad dneska nejaky pujci nez dojdou ty z ameeriky a snad to zas pofrci. V Elitu meli skladem na centrale jen Sparky za 13kil, ale aspon neco Úsměv...

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 20:57   Citovat  

Neboj na cerpadlo se da dostat behem chvilky.

p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 21:18   Citovat  

taky bych rekl ze to bude neco spolecneho s cerpadlem..uz se mi neco podobneho stalo a stejne problemy,ale ne u hondy a bylo to jen tim ze byl uhnili kontakt k cerpadlu je to dobrý

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 21:45   Citovat  

p.dawe napsal:
taky bych rekl ze to bude neco spolecneho s cerpadlem..uz se mi neco podobneho stalo a stejne problemy,ale ne u hondy a bylo to jen tim ze byl uhnili kontakt k cerpadlu je to dobrý

Mimochodem, neví někdo, jestli se dá monitorovat za jízdy tlak paliva ? Je bezpečné mít to nastálo namontované na tom šroubu co se normálně měří tlak ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 9:46   Citovat  

Tak to nakonec byl stejne rozdelovac, nechapu to, kdyz jsem v pondeli zkousel jinej z funkcniho auta, tak to taky chciplo, ale asi to teda muselo chcipnout necim jinym, mozna rozhozenej predstih kdyz jsem menil rozdelovac bo tak neco...
Vcera jsem jel k wheelovi pro kabely a musel bejt stastnej ze mi to od nej v 9 vecer uz nechtelo odjet Velmi šťastný... Po par testech bylo zrejmy ze nicim jinym to bejt nemuze, tak mi vymenil modul a uz to slape. Diky vsem za rady Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chvili to jede a pak to chcipne - vyreseno
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina