Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkusenost a AutoskloExpress
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
blacksammael je teď offline  blacksammael
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 21:53   Citovat  

Tak se nam pomalu udelalo jaro.....teploty vylezly nad nulu.....vsechen snih roztal a na silnicich zustalo spousta sterku....

Jel jsem si takhle do prace proti me audi a najednou mam prasklinu na prednim skle....docela nemile....

Nejdrive jsem si musel sehnat vinika (ale to je jina story) a hura do servisu....

Do oka mi padl servis AutoskloExpress (http://www.autosklo-express.cz/) na internetu pisou, ze dodavaji originalni autoskla od prvovyrobcu, vymena do druheho dne a delaji i pres vikendy....to je presne pro me....v tydnu nemam cas....

Tak jsem tedy vyrazil do servisu...predal vozidlo a odjel domu....

Na vecer mi ochotne zavolali, ze si pro Hondinu muzu priject....

Druhy den jsem se opravdu dostavil a auto si vyzvedl....po dvou dnech jezdeni jsem zjistil, ze sklo neni original Pilkington ale nejaky no name, ze guma neni podel sloupku prilepena, plast u steracu je cely odstaty (takze tam tece) a nejhorsi, vymenili SPZky za jejich firemni.....

Rozjel jsem se tedy reklamovat jejich praci....dockal jsem se docela prijemneho pristupu, s tim ze vse napravy.....

Po dvou dnech jsem byl informovan, ze je vse opraveno.....vydal jsem se tedy znova do Prahy, vyzvednout auto.....

Cekalo me docela zdeseni....po dvou dnech "usilovne" prace zvladli tak akorat dokur... prilepeni gumy, pod plast nacpali jen tak nejaky tesneni a sklo samozdrejme nevymenili a ani podlozky pod SPZ.....

Nasledovala ihned dalsi reklamace....

Druhy den, kdyz jsem se uklidnil jsem jeste napsal e-mail na vedeni spolecnosti....

Zde prikladam kopii odpovedi od AutoskloExpress....

Vážený pane!

Dnes ráno jsem dostal Váš e-mail, týkající se reklamace výměny čelního skla na voze Honda Civic 96. Ihned jsem začal celou záležitost podrobně šetřit. Rád bych Vás tímto požádal a shovívavost zejména ohledně časové náročnosti, neboť jsem poněkud zaneprázdněný. Budu se však věnovat tomuto případu a v nejbližší možné době Vás budu kontaktovat.

Jsem velice nespokojený s dosavadním postupem našich zaměstnanců a rád bych se Vám tímto omluvil. Vyvodím z celé záležitosti finanční postih pro pracovníky, kteří s Vámi jednali. Další část Vaši reklamace je výměna držáků RZ. V zakázkovém listě je zmínka o výměně držáků, přesto uvedeme věc do původního stavu, tedy vyměníme držáky RZ za nové bez popisu.

Doufám že další postup naší společnosti s Vámi bude již korektní a nabídnutá řešení budou pro Vás akceptovatelná. Celou událost má na starosti paní XXX, v případě nutnosti mě prosím neváhejte kontaktovat.

S pozdravem a přání krásného dne

XXX

Po teto odpovedi jsem si jiz vyzvedl auto v poradku....sklo stale neni original (pry uz se nedela) ale je to cesky Splintex, takze snad to bude v pohode, guma drzi dobre, plast je utesnen a poradne pripevnen ke sklu a podlozky pod SPZ taky vymenili za puvodni bez popisu.....

Takze nakonec vse dopadlo v poradku....

Timto chci pouze upozornit na tuto firmu.....pokud tam pojedete, prekontrolujte si dukladne jejich praci....odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 18:52   Citovat  

tak aspon ze lemplove jsou jen dole a ne i nahore.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkusenost a AutoskloExpress
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina