Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondaři - Co Vy na to? Šíření poplašných zpráv o Hondách...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 20:54   Citovat  

Zdravím,
celý týden jsem čekal, jakou odpověď dostane pisatel od redakce Tipcars viz článek

tudy odkaz

Co Vy na to? Já to nazval šířením NEPRAVDIVÝCH poplašných zpráv!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 21:16   Citovat  

já bych to nazval: Vykašli se na to.
Něco podobného tvrdím o všech autech kromě Hondy Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 21:28   Citovat  

alien44 napsal:
já bych to nazval: Vykašli se na to.
Něco podobného tvrdím o všech autech kromě Hondy Velmi šťastný

Já to sice až tak o všech ostatních značkách netvrdím, ale představ si všechny majitele Legendů, kteří právě chtěj nebo musej prodat svoje auto. Honda Smutný
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 21:52   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Já to sice až tak o všech ostatních značkách netvrdím, ale představ si všechny majitele Legendů, kteří právě chtěj nebo musej prodat svoje auto. Honda Smutný

takových blbostí najdeš na netu plno. Pokud to auto má své hodnoty a chce si jej koupit rozumně uvažující člověk, tak si nebude číst názory na tipcars.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka

Petr Vošický napsal:

Tjn celkem Legenda schazuje, asi panu Mareku Oborníkovi napíšu pár hřejivých slůvek naštvanej Velmi šťastný no jo no jsme v čechách a tady budou Hondy prostě pořád schyzovat, nedavno mě vytočil film Sněženky a Machři 2 jestli pak víte v čem Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček

jo smrdí to přetaháváním potencionální kavky k jiné značce. Kdo kupuje vojetý auto musí počítat s tím, že se to může pokakat. A to že je to málo obvyklé auto je fakt. Ale jak jsou na tom díly netuším.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 21:56   Citovat  

CRXMANN napsal:
jo smrdí to přetaháváním potencionální kavky k jiné značce. Kdo kupuje vojetý auto musí počítat s tím, že se to může pokakat. A to že je to málo obvyklé auto je fakt. Ale jak jsou na tom díly netuším.

S tima dílama má bohužel pravdu podvozek, řízení, motor, brzdy na to díly jsou ale karosařina je už horší Velmi šťastný ... ale od čeho jsou vrakoviště a HClub Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 21:59   Citovat  

reznicek9 napsal:
Tjn celkem Legenda schazuje, asi panu Mareku Oborníkovi napíšu pár hřejivých slůvek naštvanej Velmi šťastný no jo no jsme v čechách a tady budou Hondy prostě pořád schyzovat, nedavno mě vytočil film Sněženky a Machři 2 jestli pak víte v čem Velmi šťastný

myslíš hodnocením Honda L 1g coupé?? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 22:00   Citovat  

Petr Vošický napsal:
myslíš hodnocením Honda L 1g coupé?? Úsměv

JJ přesně tak tím u mě ten fim hned skončil ... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 22:12   Citovat  

A díly jsou úplně všechny - teda spíš origo - ale v cenách OctaviaII-Superb.
Moje zkušenosti s replikama versus HONDA - už nikdy více, pokud nemaj označení náhrady rovnocené orig.dílu.
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2010 , 22:20   Citovat  

Ten článek psal nějakej lofas to není ani možný co mele za mravenec
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 8:12   Citovat  

No legenda sice neznam, ale myslim ze ve spouste veci ma pravdu - jestlize stal novej 1,7 mega a dnes se da koupit za 100t bez problemu, dovedu si predstavit kolik takovych lidi a treba i mladejch typku by si tohle auto jako takovou stylovku chtelo koupit. Za 100t to zni lakave, vzdyt za to koupite treba fabii a to je nebe a dudy. Ale jakmile se neco po..... (treba srnecka nebo nejaka machrovinka nevydarena) tak investice do opravy bude asi hodne divoka. A nemusi to byt ani vinou majitele, ale auto uz je starsi a nejaka ta porucha se muze objevit. Myslim ze nekdo kdo koupi auto za 100t asi nebude ochoten vrazet desitky tisic do servisu jen aby to auto jezdilo. Na druhou stranu rozhodne nepochybuju o spolehlivosti a ty zavady co tam typek vyjmenoval jsou asi vsechny ktere se muzou u beznyho auta sejit, to by musel mit majitel smulu kdyby zrovna vsechny vychytal Úsměv
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 10:24   Citovat  

Kdybych se měl řídit podobnými články (recenzemi) tak si snad nikdy nekoupím žádné auto. Ale když se nad tím zamyslím, tak kolik věcí co tam vyjmenoval odcházelo vadou ve výrobě a kolik vlivem stáří/opotřebení? meetallll
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 11:20   Citovat  

Nevim,nakolik verit nekomu,kdo nazyva solenoid selenoidem (selenovy usmernovac je opravdu neco uplne jinsiho) a typove oznaceni KA9 nazyva oznacenim internim..."pro hondu netypicky i vadné termostaty" jsou prkotina a jestli netusi,ze svetla kuze se da od "map od prosáknutého potu" vycistit,tak ho i uprimne lituju.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 11:33   Citovat  

i za mě tam má v hodně věcech pravdu, koroze lemy a viko kufru, i strecha ve zlabkach. da se to vyvarit, ale zas ekj to jen na chvili, ja rikam ze 3g legend po faceliftu je teprve to pravy po nastupci 2g legenda. Navíc nechápu, proč je pořád jen 4stupnova prevodovka kdys mohla byt 5stupnu nebo i 6Smutný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 11:51   Citovat  

Nechápu co je na tom článku špatně Úsměv Je jasné že ojetý Legend je téměř neprodejné auto a koupí ho za směšnou cenu jen fanda Honda a co se týče závad sám autor napsal: Na závěr bych rád znovu zdůraznil, že opravdu objektivnímu stanovení celkové spolehlivosti a frekvence jednotlivých závad je pro naprosto sporadický výskyt tohoto modelu nemožné.
   Návrat  
honda16 je teď offline  honda16
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 11:57   Citovat  

Ten co to psal tak jezdí asi ve škoda 120 a bude tady něco vykladat.by mě zajmalo jakou napiše recenzi na škoda octavie 1 když tam co chvíli odchazí váha vzduchu a nová stojí kolem 7tis. na octavce co jsem jezdil na taxiku tak asi po 30tisicich mi odchazela vaha.na ostatnich vydrzela tak kolem 50tisic. Káždý auto rezne když stojí venku pokud to nema v garaži.Na každým autě děláš silentbloky a tak a pokud koupim silentblok s kelly za 400 tak mi vydrzzi třebba 2měsíce a když koupim origo za 1000 korun vyrdží půl roku. takže co je lepší?koupit si ochcávku a rvat do toho věci s kellly a to furt nebo hondu a dat tam sem tam originál a jezdit v klidu?! mám crx 2g a jsem nejvic spokojenej a nechci už nic jinyho než Honda
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 12:09   Citovat  

honda16 napsal:
Ten co to psal tak jezdí asi ve škoda 120 a bude tady něco vykladat.by mě zajmalo jakou napiše recenzi na škoda octavie 1 když tam co chvíli odchazí váha vzduchu a nová stojí kolem 7tis. na octavce co jsem jezdil na taxiku tak asi po 30tisicich mi odchazela vaha.na ostatnich vydrzela tak kolem 50tisic. Káždý auto rezne když stojí venku pokud to nema v garaži.Na každým autě děláš silentbloky a tak a pokud koupim silentblok s kelly za 400 tak mi vydrzzi třebba 2měsíce a když koupim origo za 1000 korun vyrdží půl roku. takže co je lepší?koupit si ochcávku a rvat do toho věci s kellly a to furt nebo hondu a dat tam sem tam originál a jezdit v klidu?! mám crx 2g a jsem nejvic spokojenej a nechci už nic jinyho než Honda

proč sem motáš váhu vzduchu u octávie ? Tak to valím bulvy
   Návrat  
honda16 je teď offline  honda16
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 12:13   Citovat  

protože on tam řeší taky uplny pi.. co jsou u každýho auta kouř
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 13:10   Citovat  

Velmi šťastný Marek Odborník to sám kritizuje v článku, ale přitom to píše sám ... obecné informace bez valných zkušenosti to snad ne
Když neberu špatně a neodborně opravené bouračky a 10 let neservizovaná auta, tak je Legend nedprůměrně spolehlivé auto, kde se občas zadře kompresor na klimu a okolo 300t km je "zralá" automatická převodovka, ale to je taky hodně individuální.
Pravdu má v tom, že jestli si někdo myslí, že lze Legenda uservisovat v Civicových cenách, tak je blázen ... Velmi šťastný
   Návrat  
trxxxx je teď offline  trxxxx
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 20:06   Citovat  

Zdravím vás Hondaři, až teď při brouzdání forem jsme si všimnul mého dotazu na Tipcars:-)))).
Legend KA9 mám od března ( ano na Tipcarsu jsou velice rychlíÚsměv ).
Pravdou je, že sehnat pořádné, relevantní informace k tomuto modelu je problém i u autorizované Hondy. Není to výmluva, ale Legendů fuckt moc nejezdí a když mi vedoucí servisu ( Ostrava ) řekl, že ho na opravu neměli ani jednou na nějakou opravu za celou dobu, co tam jsou, tak to je už na pováženou:-).
Nicméně i přes torzo informací jsem se rozhodl do toho skočit a nelituju. Auto šlape jak má, žádná investice ( až na LPG, desky a těsnící kroužek do pružného spoje výfuku ). Není sic nové, ale s tím člověk musí počítat. Převodovka na 250tis km vcelku v pohodě, žádné kopance. Motor po přechodu na polosyntetiku ( záměr ) je klidnější a hydroštely za studena cvakají méně.
Ale je tady i druhá strana mince - díly.
V létě jsem měl nehodu, jak někdo psal výše - srnečka:-). Odneslo to pravé přední světlo, ostřikovač světlometu a lehce kapota.
Cena světla v Hondě bez žárovek a příslušenství: 9451,- vč. DPH
Takže hurá do Polska, kde použité, ale jako nové světlo, ostřikovač, vzduchový filtr, kolíčky na upevnění nárazníku a cesta tam a z5 mě vyšlo na 4800,- vč DPH:-)) Ještě, že Poláci existujou:-))
Jinak ze zvědavosti jsem koukal na věci, které by se mohly někdy hodit, jako výfuk, tlumiče, pružiny - neexistuje:-)) Pouze Honda, a to ještě na objednáníÚsměv.

Shrnuto, podtrženo. Od té doby, co jsem ho koupil, mám najeto 30tis. km a liju jen benzín, LPG a olej. Teď mě ještě čeká termostat.
Nelituju, že jsem se rozhodl pro Legenda. Pohodlí jako doma v obýváku, motor silný, svým způsobem dobrý pocit z jedinečnosti modelu, zatím bezproblémový a bezporuchový.
Ale, jak se už psalo: auto si může pořídit kdekdo, ale musí počítat s náklady, které jsou mnohdy astronomické.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 20:12   Citovat  

trxxxx napsal:
Zdravím vás Hondaři, až teď při brouzdání forem jsme si všimnul mého dotazu na Tipcars:-)))).
Legend KA9 mám od března ( ano na Tipcarsu jsou velice rychlíÚsměv ).
Pravdou je, že sehnat pořádné, relevantní informace k tomuto modelu je problém i u autorizované Hondy. Není to výmluva, ale Legendů fuckt moc nejezdí a když mi vedoucí servisu ( Ostrava ) řekl, že ho na opravu neměli ani jednou na nějakou opravu za celou dobu, co tam jsou, tak to je už na pováženou:-).
Nicméně i přes torzo informací jsem se rozhodl do toho skočit a nelituju. Auto šlape jak má, žádná investice ( až na LPG, desky a těsnící kroužek do pružného spoje výfuku ). Není sic nové, ale s tím člověk musí počítat. Převodovka na 250tis km vcelku v pohodě, žádné kopance. Motor po přechodu na polosyntetiku ( záměr ) je klidnější a hydroštely za studena cvakají méně.
Ale je tady i druhá strana mince - díly.
V létě jsem měl nehodu, jak někdo psal výše - srnečka:-). Odneslo to pravé přední světlo, ostřikovač světlometu a lehce kapota.
Cena světla v Hondě bez žárovek a příslušenství: 9451,- vč. DPH
Takže hurá do Polska, kde použité, ale jako nové světlo, ostřikovač, vzduchový filtr, kolíčky na upevnění nárazníku a cesta tam a z5 mě vyšlo na 4800,- vč DPH:-)) Ještě, že Poláci existujou:-))
Jinak ze zvědavosti jsem koukal na věci, které by se mohly někdy hodit, jako výfuk, tlumiče, pružiny - neexistuje:-)) Pouze Honda, a to ještě na objednáníÚsměv.

Shrnuto, podtrženo. Od té doby, co jsem ho koupil, mám najeto 30tis. km a liju jen benzín, LPG a olej. Teď mě ještě čeká termostat.
Nelituju, že jsem se rozhodl pro Legenda. Pohodlí jako doma v obýváku, motor silný, svým způsobem dobrý pocit z jedinečnosti modelu, zatím bezproblémový a bezporuchový.
Ale, jak se už psalo: auto si může pořídit kdekdo, ale musí počítat s náklady, které jsou mnohdy astronomické.
taky mam legenda a spokojenost Úsměv akorat nechapu jak je mozny ze legend 3g predface ma mensi hodnotu nez 2g Ble
   Návrat  
trxxxx je teď offline  trxxxx
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 20:36   Citovat  

Ono, já osobně kupuju auto podle toho, jak se mi líbí na první pohled. Buď se mi líbí nebo ne, pak řeším cenu, stav, výbavu, atd. 2g je pro mě mnohme hezčí než 3g, ale nejsem zase sběratel:-))))))))))))).
Ale Legend 3g před face není model, ze kterého bych se zrovna na první pohled pos*al:-). A to je asi ten problém, osobně. Když bych ho poprvé viděl, tak bych za to auto 1,7 mil kč nedal a dál na něj nemyslel.
Ale jelikož jsem měl možnost se s autem několikrát oťukat před koupí, tak pořízení byla jasná volba:-).
Čili ideální auto, ale na první dojem:-).
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 0:27   Citovat  

Ony ty ceny dílů u lux. modelů jsou i u němců divoký.
BMW 7 se dá koupit do kila v pohodě, Mercedes S klasse taktéž, audina A8 totéž. (a je jich všude jak hnoje)
Ale při prvním servisním zásahu se většinou člověk vyvrátí, pokud teda předem netušil do čeho jde.

Asi jako kamarád, co si teďka koupil Passata 99. Vymejšlel kde co, rozhodoval se mezi Octavkou a Passatem.
Já radil Octavku, on si koupil Passata. Passata s propadlým STK, což nevěděl, z STK ho vykopli, skončilo to výměnou kloubů a téměř včech drahých hliníkových ramen na přední nápravě. Kdo chce kam.... :hehe:

Já měl aut už několik o několika výrobců, každý mělo svoje mouchy. Tak sem si pro jistotu pořídil v pořadí už šestou Hondu Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 8:56   Citovat  

ExEricss napsal:
Ony ty ceny dílů u lux. modelů jsou i u němců divoký.
BMW 7 se dá koupit do kila v pohodě, Mercedes S klasse taktéž, audina A8 totéž. (a je jich všude jak hnoje)
Ale při prvním servisním zásahu se většinou člověk vyvrátí, pokud teda předem netušil do čeho jde.

Asi jako kamarád, co si teďka koupil Passata 99. Vymejšlel kde co, rozhodoval se mezi Octavkou a Passatem.
Já radil Octavku, on si koupil Passata. Passata s propadlým STK, což nevěděl, z STK ho vykopli, skončilo to výměnou kloubů a téměř včech drahých hliníkových ramen na přední nápravě. Kdo chce kam.... :hehe:

Já měl aut už několik o několika výrobců, každý mělo svoje mouchy. Tak sem si pro jistotu pořídil v pořadí už šestou Hondu Velmi šťastný

Tak to je kamarad asi velky individium, kdyz se ani nepodiva na STK, to svedci o tom, ze autum nerozumi a skocil do kousku kterej byl nejlevnejsi ze vsech, muj nazor. Ja bych skoro rekl, ze se ani neprojel, protoze takovyhle veci na podvozku musel prece poznat...

Nedavno mi volali z Honda-Jarov, kde jsem byl vedeny jako, ze jsem ti tam koupil novy CTR8 (dike karte HC) tak se me pan ptal, zda bych ted po 3letech nechtel opet novy auto, ze mi muze zaridit jizdu v bilym CTR, ktery je jeste lepsi nez to moje a nebo mi muze nabidnout slevu na skladovky treba na Accord apod. Tak jsem mu jen rekl, ze jsem presedlal na Passata CC a at mi zavola az Honda udela zase auto na neco jinyho nez na jezdeni z domova do servisu s zpet. Jen podekoval za hovor a rozloucil se. Tak to valím bulvy
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 11:32   Citovat  

Kamarád je blbec, protože sem mu už asi 100x říkal (stejně jako všem známejm) že pokud bude kupovat auto, at mi zavolá, že tam s ním na to zajedu kouknout, zjistíme co s tím je, co by mohly stát případné opravy atp.
Jak sem někde slyšel - každej platí, jak je blbej... Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 18:11   Citovat  

bordel napsal:
Tak to je kamarad asi velky individium, kdyz se ani nepodiva na STK, to svedci o tom, ze autum nerozumi a skocil do kousku kterej byl nejlevnejsi ze vsech, muj nazor. Ja bych skoro rekl, ze se ani neprojel, protoze takovyhle veci na podvozku musel prece poznat...

Nedavno mi volali z Honda-Jarov, kde jsem byl vedeny jako, ze jsem ti tam koupil novy CTR8 (dike karte HC) tak se me pan ptal, zda bych ted po 3letech nechtel opet novy auto, ze mi muze zaridit jizdu v bilym CTR, ktery je jeste lepsi nez to moje a nebo mi muze nabidnout slevu na skladovky treba na Accord apod. Tak jsem mu jen rekl, ze jsem presedlal na Passata CC a at mi zavola az Honda udela zase auto na neco jinyho nez na jezdeni z domova do servisu s zpet. Jen podekoval za hovor a rozloucil se. Tak to valím bulvy

A jak moc rozumis autum ty sam, kdyz si kupujes Civic 8G? :twisted: pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondaři - Co Vy na to? Šíření poplašných zpráv o Hondách...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina