Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.0i LS (96kW) prosím o radu!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
VyhulenyLeon je teď offline  VyhulenyLeon
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:22   Citovat  

Ahojte Honďáci, potřeboval bych poradit.

V AAAčkách jsem našel Hondu Accord 2.0i LS (96 kW) z roku 95, má krásnou kastlu a celkově na oko výborně udržovaná.

tudy odkaz

Jenže já jsem mladej jouda a nic o Hondách nevím, vlastně o žádných autech, je to moje první fáro a rodiče mi ho rozhodně nekoupí, celkem jsem se nadřel a nechtěl bych ty prachy vyhodit za něco špatnýho, nebo co mi kvůli spotřebě bude stát před barákem. Je mi jasný, že 2litr benzín u velkýho auta je na každej pád dost peněz, ale ta nabídka mi přijde skvělá. No, ale proto se píšu, aby mi poradil někdo, kdo v tom tochu chodí, tak se Vás chci zeptat:

- obecně, jak na vás nabídka působí
- co víte o motoru LS u Accordu (nepodařilo se mi to najít), funguje dobře? a především !!nezrujnuje mě jako studenta spotřeba!! ?
- cokoli, co o tomto typu motoru a celkově auta víte, tipy, nedostatky, plusy

Za každou odpověď a radu budu moc rád, jsem v tomhle jak Alenka v říši divů Úsměv

Toď vše a dopředu díky za odpovědi!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:31   Citovat  

1. rada...aaackam never Velmi šťastný

2. rada...moc pardni nabidka to neni,tyhle auta se pohybujou cenou tak max 30tis,at uz je v jakemkoliv stavu,ikdyz je to krasne auto,tak tenhle typ je diky trhu celkem s cenou dole..

jinak,spotreba 8-10,kdyz das kotel tak i vic,jako prvni nebo studentske auto je to paradni kocar,sam jsem si ho v 18ti letech poridil jako druhe auto a nebyl problem to utahnout,samozrejme,pokud mas kapesne 2ku od rodicu tak s tim moc nepojezdis,auto na spotrebu to neni a kdyz chces jezdit,musis vydelavat...

motor neni LS-to je stupen vabava,druha nej...motor je vklidu,zalezi na predchozim majiteli,takze bych se podival po stejnem za odlisnou cenu,bazar si na tom prihodi samozrejme,ale tohle auto ti muzu jen doporucit Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:36   Citovat  

Já blb si říkal, že na tom LS něco není jak má bejt Velmi šťastný. Že to nikde nemůžu najít. A jak to myslíš s tím, že je ta cena kvůli trhu dole, jakože se to auto neprodává? Nebo jak?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:38   Citovat  

to spis tohle je realna cena:

tudy odkaz

ale pokud chces accord,tak bych se nebal jit do tohohle

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:40   Citovat  

ne,ze se neprodava,to bych nerekl,ale kazdy ti nadhodi vyssi cenu prirozene,ale tohle by se podle me dalo zklepat na 25...navic je to precejen uz starsi model atd atd atd
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:40   Citovat  

jestli tam není nějaký problém, tak cena je OK

Ale stejně bych ti jako první auto spíš doporučil Civica ... za tyhle peníze 5. generaci rv. 1992-1995
sice v něm není takové svezení jako v Accordu ... ale:
menší spotřeba
menší pojistka
mnohem větší dostupnost náhr. dílů (starších i nových)
a se vším co budeš potřebovat ti tady někdo rád poradí (větší počet majitelů Civiců)

přátele
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:45   Citovat  

jo toho druhyho co ti ukazal sonnyx toho stribnrnyho tak to je muj byvalej kouesk, je to 2,2l 110kW a jezdil sem i za 6,5 litru kdys sem jel v klidku, kdys kudla tak 10 ale to uz je fakt masakr jizda, auto je komplet udelany, akorat chce predni brzdy a casem vymenit ramena a cepy, ale to je nakoupeny aj e to k autu zdarma pridany Úsměv jsou to dily za 10.000kč, jinak motor je udelanej, podovzek nerezne, rozvody sou ok, lemy taky byly delany, vyhrivana sedacka ridice, elektricka, vsechno v elektrice atd Úsměv jedina vada na krase je zadni viko kufru, bylo tam kridlo tak je to spatne zalakovany, ale kridlo davaji k tomu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:48   Citovat  

Na Accordu vyloženě netrvám, spíš mě právě zaujala ta nabídka, kdy při srovnání s autama v této cenové relaci, bylo toto dost někde jinde... Ale když říkáš, že to zas taková pecka není... nevím, jen jsem dnes prošel kolem neuvěřitelnýho množství neuvěřitelně škaredejch, porůznu zrezlejch, špatnejch, ojetejch aut za neuvěřitelně připitomělý ceny a tohle mě prásklo do očí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:55   Citovat  

Rom. napsal:
jestli tam není nějaký problém, tak cena je OK

Ale stejně bych ti jako první auto spíš doporučil Civica ... za tyhle peníze 5. generaci rv. 1992-1995
sice v něm není takové svezení jako v Accordu ... ale:
menší spotřeba
menší pojistka
mnohem větší dostupnost náhr. dílů (starších i nových)
a se vším co budeš potřebovat ti tady někdo rád poradí (větší počet majitelů Civiců)

přátele

Asi jsem nezmínil, že se koukám po větších autech, protože mý 2 metry a 110 kilo potřebujou prostor... proto jsem všechny auta typu Civic vyřadil hned ze začátku, kamarád má Civica a miluje ho celým srdcem Velmi šťastný ale na ten prostor nadává a to je podstatně titěrnější postavy.

Spíš by mě zajímalo, jestli teda ta nabídka za to opravdu stojí, nebo se mám dívat, jinde, co je na ní dobrýho, co špatnýho/pochybnýho.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:57   Citovat  

VyhulenyLeon napsal:
Asi jsem nezmínil, že se koukám po větších autech, protože mý 2 metry a 110 kilo potřebujou prostor... proto jsem všechny auta typu Civic vyřadil hned ze začátku, kamarád má Civica a miluje ho celým srdcem Velmi šťastný ale na ten prostor nadává a to je podstatně titěrnější postavy.

Spíš by mě zajímalo, jestli teda ta nabídka za to opravdu stojí, nebo se mám dívat, jinde, co je na ní dobrýho, co špatnýho/pochybnýho.
toho stribrnaka co ti hodil odkaz sonnyx je good Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 20:58   Citovat  

jestli ti muzu dat radu,tak u tohohle auta nehled na stav kilometru...divej se hlavne na celkovy chod motoru,projev auto,jaka je kastle atd...vetsinou je to stocene (ne vzdy),ale precejen,tohle bylo vetsinou jako firemni auto,takze dost nalitano...ale kdyz bude mit 250tis km,tak je to upne vpoho...ja kupoval tohle se 428tis km a uplne parada
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:01   Citovat  

VyhulenyLeon napsal:

no pochybnyho,z fotky moc nepoznas,ale bazary predrazujou,proto bych si zkusil i jine inzeraty...aspon budes mit moznost srovnani a treba ten tvuj vyhlidnuty bude nakonec fakt libovka a vezmes ho...ale neber hned prvni accord,cos nasel...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:02   Citovat  

VyhulenyLeon napsal:
Na Accordu vyloženě netrvám, spíš mě právě zaujala ta nabídka, kdy při srovnání s autama v této cenové relaci, bylo toto dost někde jinde... Ale když říkáš, že to zas taková pecka není... nevím, jen jsem dnes prošel kolem neuvěřitelnýho množství neuvěřitelně škaredejch, porůznu zrezlejch, špatnejch, ojetejch aut za neuvěřitelně připitomělý ceny a tohle mě prásklo do očí.

tak se domluv s někým, kdo tomu alespoň trochu rozumí a poradí ti ... a kup ho Úsměv

jestli je kastle dobrá, auto není nějak zásadně zdevastované a neservisované, nemá nějakou skrytou vadu, tak ta cena opravdu není špatná
jen je třeba vše dobře prohlídnout, zkontrolovat a svézt se před podpisem kupní smlouvy, protože pak je už na vše pozdě, to mají áčka dobře ošetřené Smutný

obecně v áčkách si dávat dobrý pozor ... na vše přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:08   Citovat  

Rom. napsal:
tak se domluv s někým, kdo tomu alespoň trochu rozumí a poradí ti ... a kup ho Úsměv

jestli je kastle dobrá, auto není nějak zásadně zdevastované a neservisované, nemá nějakou skrytou vadu, tak ta cena opravdu není špatná
jen je třeba vše dobře prohlídnout, zkontrolovat a svézt se před podpisem kupní smlouvy, protože pak je už na vše pozdě, to mají áčka dobře ošetřené Smutný

obecně v áčkách si dávat dobrý pozor ... na vše přátele
souhlas, nas byvalej anglan byl kupovan taky jako po prvnim majiteli a top stav, garazovany a proste krasa, po tydnu se jelo do mycky a nebudes verit, ale normalne z pulky auta se sloupla vrstva laku, a prosvitala misto modre i zelena misteckama. a as ip o mesici zacal praskat kyt na lemech to snad ne po splaceni auta v ackach dostali technicak a bylo tam asi 6 majitelu, tudiz fakt enverit nicemu Smutný
   Návrat  
Klemoš je teď offline  Klemoš
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:20   Citovat  

Accord jako auto neni spatne, ale ma par "ale". To LS, co tam je napsane, znamena stupen vybavy. Nevim, co od toho auta cekas,ale ten 2.0i moc velka slava neni,pokud ho nedrzis nad 4000ot, pak jede jak drak svatoušek Stim souvisi taky spotreba.Pokud stim budes trajdat po meste tak pocitej s vysokou spotrebou cca 10l a vys.Na druhou stranu po dalnici mas spotrebu pri predpisovych 130km/h necelych 7l.Normalne se stim jezdi tak za 8,5l. Pokud chces neco zivejsiho, tak doporucuju 2,3SR nebo 2,2V-tec. Motor pokud je v dobrem stavu tak nezere ani kapku oleje a to ani pokud ho tocis,ale musis ho pravidejne menit.Puvodne jsem chtel CRX 2G nebo Prelude 4G,ale jak uz to byva zrovna zadna za dobre prachy nebyla.Tak sem sahnul po Accordu.Zprvu jsem ho nechtel ,protoze se mi zdal moc velky,ale pak jsem zjistil ,ze to pohodli ,co mi nabizi stoji zato.Pokud mas nejakeho ridice,tak doporucuju zadni sedacky.Vzadu je to jak z jineho sveta.Prostorne a pohodlne.Od tech dob,co mam Accorda mensi auto nechcu. Kufr to ma velky,par mrtvol by se tam vlezlo Lucy Interier je hodne povedeny,zadne tvrde plasty,ale jednu chybu ma a to,ze vrze Smutný ne nejak moc,ale vrze. Co se tyce karoserie tak velkou slabinou jsou zadni lemy Smutný Jinak je to supr cupr auto meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:23   Citovat  

Klemoš napsal:
Accord jako auto neni spatne, ale ma par "ale". To LS, co tam je napsane, znamena stupen vybavy. Nevim, co od toho auta cekas,ale ten 2.0i moc velka slava neni,pokud ho nedrzis nad 4000ot, pak jede jak drak svatoušek Stim souvisi taky spotreba.Pokud stim budes trajdat po meste tak pocitej s vysokou spotrebou cca 10l a vys.Na druhou stranu po dalnici mas spotrebu pri predpisovych 130km/h necelych 7l.Normalne se stim jezdi tak za 8,5l. Pokud chces neco zivejsiho, tak doporucuju 2,3SR nebo 2,2V-tec. Motor pokud je v dobrem stavu tak nezere ani kapku oleje a to ani pokud ho tocis,ale musis ho pravidejne menit.Puvodne jsem chtel CRX 2G nebo Prelude 4G,ale jak uz to byva zrovna zadna za dobre prachy nebyla.Tak sem sahnul po Accordu.Zprvu jsem ho nechtel ,protoze se mi zdal moc velky,ale pak jsem zjistil ,ze to pohodli ,co mi nabizi stoji zato.Pokud mas nejakeho ridice,tak doporucuju zadni sedacky.Vzadu je to jak z jineho sveta.Prostorne a pohodlne.Od tech dob,co mam Accorda mensi auto nechcu. Kufr to ma velky,par mrtvol by se tam vlezlo Lucy Interier je hodne povedeny,zadne tvrde plasty,ale jednu chybu ma a to,ze vrze Smutný ne nejak moc,ale vrze. Co se tyce karoserie tak velkou slabinou jsou zadni lemy Smutný Jinak je to supr cupr auto meetallll

je pravda,ze ten vykon neni zadna "slava" a musis to tocit,ale jako prvni auto to je celkem mazec...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:25   Citovat  

Sakra pisu pomalu.Celkem hodne postrehu za tak kratkou dobu a ja pisu takovou slohovku pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:27   Citovat  

SonnyX napsal:
je pravda,ze ten vykon neni zadna "slava" a musis to tocit,ale jako prvni auto to je celkem mazec...

Tj,ale vestsi mazec je poradna skudka.Ta te nauci pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:28   Citovat  

Klemoš napsal:
Sakra pisu pomalu.Celkem hodne postrehu za tak kratkou dobu a ja pisu takovou slohovku pořádnej výtlem

Velmi šťastný njn...lepsi nez cekat na odpoved tyden jako v jinych topicich...s tou spotrebou to neni zas tak zly,po tom meste mas pravd,mi to zralo v prumeru 10,pac jsem s tim jezdil jen po Ove,ale kdyz jsem jel prahu 150-200,tak jsem mel 8,2l/100...jako student 2.3 bych nedporucoval,to uz si vezme vic...me 2.2 v coupecku malem zruinovalo,protoze litam vicemene po meste...proto 2.2i LPG powa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 21:58   Citovat  

No já chtěl původně naftu, ale to se jaksi nezdařilo, protože ty ceny jsou jinde... každopádně dík za všechny postřehy, pomáhá mi to udělat si obrázek. Snad ten 2litr nebude takovej zabiják, jak jsem si původně myslel.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2009 , 22:00   Citovat  

my v rodine mame aerodeck z 94, motor F20B3 136 koni a jako treba u toho se mi zda, ze to tahne slusne uz odspodu, normalka neni problem nechat od 1500 otacek nahoru, spis od tak tech 4 to uz netahne jak by melo. Jako tahne to vic, ale ten vykon uz vzrusta min. Jinak je to krasne potichy a pohodlny auto. Tohle bude hodne podobny, ty samy leta a tak. Spotreba neni tak hrozna,ale presne nevim, protoze to neni moje auto, mam dojem ze tak 8l/100 a vic to bude mit, coz pri ty vaze neni zly. Je to spis auto na dalky nez popojizdeni po meste. Lemy jsou vetsinou ko, pokud auto nebylo garazovany, tak to je u vsech hond a vubec asi vetsiny aut z tech let. Ale jinak hondy moc jinde nereznou. Takze jestli motor vrci pravidelne, tise a tahne slusne, tak neni problem.
   Návrat  
manazer502503 je teď offline  manazer502503
PříspěvekZaslal: 25.10.2009 , 11:44   Citovat  

ahoj!Asi se to sem nehodí, ale skoukni toto: tudy odkaz
Kdyby si třeba měl zájem!díky šus
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2009 , 20:11   Citovat  

Být tebou bych radši bral 2.2 VTEC. Nejlepší motor co se dával. Není jich na trhu tolik, ale dá se najít. Byl spolehlivější než 2.3 a žral absolutně stejně jako slabší 2.0 a ten rozdíl ve výkonu je dost znát. Měl jsem oba. Pojistka je stejná jako na 2.0, spotřebu počítej lehká noha s dodržováním 90kmh 8-8.5l okrsky, svižná jízda s předjížděním kdy to jde 9l, po dálnici 160kmh tempomat 8.3l. Ve městě se ale pod 11l nedostaneš. Což není překvapující vzhledem k tomu, že v 9l si v tomhle případě vezne i nějaká slabounká 1.4 Úsměv V každém případě je minimální rozdíl ve spotřebě mezi tím, jestli to točíš, nebo ne. Proto radím točit VTEC Já jsem tu 9l jezdil stylem, že z města z 50tky na trojku vytočíš na 110kmh, pak čtyřka, pětka a pak klidná ustálená jízda cca 120kmh na tempomat (moc fajn věc mimochodem) Úsměv Za dobrou cenu je např. tady tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2009 , 21:55   Citovat  

to by me zajimalo,co na tom za tech 35 bude,teda spis nebude...jinak taky pekna kara a spotreba +- stejna Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2009 , 22:04   Citovat  

V AAA je to stejné jako v jiných bazarech... zzzzzzz

Monty si asi neztěžuje,že jeho HR-V bylo do klubu koupeno z AAA... Velmi šťastný Možná by se tom Accordu dalo zjistit víc...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:04   Citovat  

Nevite nekdo, kde koupit silent blocky strabilizatoru predni a zadni napravy pro accord CE8? Hledal jsem a nikde nic.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:16   Citovat  

Klemoš napsal:
Nevite nekdo, kde koupit silent blocky strabilizatoru predni a zadni napravy pro accord CE8? Hledal jsem a nikde nic.

V Honda a nejsou zas tak drahé, tipuji cenu oklo 300,- Kč za ks Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:32   Citovat  

Rom. napsal:
V Honda a nejsou zas tak drahé, tipuji cenu oklo 300,- Kč za ks Úsměv

No s Honda jsem pocital jako posledni moznost, ale asi nic jineho mi nezbyva. Jsem zvedavy ,co mi reknou za cenu, protoze ty ceny v honde ostrava se mi zdaji dost prestrelene naštvanej Diky za odpoved Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:33   Citovat  

Klemoš napsal:
No s Honda jsem pocital jako posledni moznost, ale asi nic jineho mi nezbyva. Jsem zvedavy ,co mi reknou za cenu, protoze ty ceny v honde ostrava se mi zdaji dost prestrelene naštvanej Diky za odpoved Úsměv

Když budeš chtít, objednám ti je v Honda v Německu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:38   Citovat  

Rom. napsal:
Když budeš chtít, objednám ti je v Honda v Německu

Brnknu tam a uvidim, co mi reknou za cenu. Jestli to bude astronomicka castka,tak bych se ti ozval za kolik bys je dokazal sehnat ty
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.0i LS (96kW) prosím o radu!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina