Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada pro práci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Kam?
HONDA
15%
 15%  [ 3 ]
REALITY
85%
 85%  [ 17 ]
Hlasovalo : 20
Celkem hlasů : 20

Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:39   Citovat  

Hondamilitaristé mám tu neobvyklé téma, třeba budete právě vy, kdo mi zde poradíÚsměv. Asi to většina z Vás zná, volba práce. Nejprve nemůžete nic najít, pak najdete ale nechtějí Vás a najednou můžete i vybrat tu kterou se vám víc líbí a to je asi to nejhorší Ble

Zkusím Vám dát mé dvě favoritní možnosti a zkusíte hlasovat co by pro Vás bylo lepší (i když je mi to téměř jasnýÚsměv )

1. Nábor nemovitostí pro známější realitní společnost

- základní plat 15 000,- + provize z nabraných a následně prodaných nemovitostí (7,4% z marže RK)
- auto (Renault Tak to valím bulvy ), noťas, foto, mobil
- práce v terénu po jižní moravě, téměř volná pracovní doba (cca 8 - 10 hodin v pracovní dny + sem tam výkendy)
- sídlo: Brno
- nástup IHNED

2. prodejce HONDA Úsměv

- základ někde 5 000,- ale byli by jsme tam 3 prodejci a pracovali jako tým lidí. Loni se nedostali pod 25 000,- hrubá (mě bylo řečeno:) )
- servis HONDA za rohem
- služební auto jen opravdu vyjímečně
- mobil
- pevná pracovní doba 8:00 - 18:00
- místo: Brno (denně dojíždět z Blanska na vlastní náklady, to máte vlak měsíčně 1000,- nebo Preludka cca 3 - 4000,- podle stylu jízdy svatoušek

Vím, že to sem vlastně vůbec nepatří, jen si říkám jaký na to máte názor vy:)
Snad mě neukamenujete.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:54   Citovat  

Bych vzal to prvni...Idealni prace pro me je nestereotyp
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:56   Citovat  

diacoon napsal:

jo to si řikám taky Úsměv to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:58   Citovat  

Jurais napsal:
jo to si řikám taky Úsměv to mi hlava nebere

V AAA uz nesi ? sem tam byl ted o vikendu a nezahlidl jsem te tam.Bude pekne ze budes delat v Honde ale vse je na tobe.Mas to na houby s tim dojizdenim pravda
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:07   Citovat  

Btw reknes nam Brnakum ktera Honda hleda prodejce?? Mrk Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:19   Citovat  

CJMonty napsal:
Btw reknes nam Brnakum ktera Honda hleda prodejce?? Mrk Mrk

cha chá až po tom co se rozhodnu:), to víš že jo...řeknu to a pak budu bez práce pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:20   Citovat  

diacoon napsal:
V AAA uz nesi ? sem tam byl ted o vikendu a nezahlidl jsem te tam.Bude pekne ze budes delat v Honde ale vse je na tobe.Mas to na houby s tim dojizdenim pravda

Nedělám, tam jsi pořád a když se moc nezadaří tak je tam celkem na tebe dryl a snaží se to s tebe vymačkat. Na chvíli dobrý ale nevydržel by jsem tam o moc déle
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:25   Citovat  

Jurais napsal:
cha chá až po tom co se rozhodnu:), to víš že jo...řeknu to a pak budu bez práce pořádnej výtlem

Jo je mi to jasny:) kazdopadne ja spis ze zvedavosti... byl bych blbej odchazet ze soucasny prace kvuli prodavani v Honde Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:27   Citovat  

CJMonty napsal:
Jo je mi to jasny:) kazdopadne ja spis ze zvedavosti... byl bych blbej odchazet ze soucasny prace kvuli prodavani v Honde Velmi šťastný

tomu by se uz rikalo doslova posedly znackou
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:35   Citovat  

Prodejce aut dělá můj bratranec,ale ve škodovce. Je to docela dobrá práce podle mého. Většinou když ho vidím tak jen telefonuje s klienty a sem tam něco zapíše do PC. Finančně na tom nebude taky zrovna nejhůř mno cože cože ? .Co se týče služebního auta,tak nevím jestli mu nějaké přidělili,ale pokaždé co ho vidím tam jede v nějaké služební škodovce.V podstatě bych řekl,že se nijak zvlášť nenadře jen se musí sem tam dohadovat s lidmi proč nakonec oprava toho auto stála o 1000,- víc než měla atd ...

Na těch realitách by se mě líbilo že dostanu služební auto a budu většinu pracovní doby někde na cestách nebo v terénu. Jak psal diacoon tak taky nesnáším stereotyp to snad ne , i když asi každá práce ti po roce příjde stereotypní tak nevím mno .
Ale nabídky to jsou podle mě pěkné,kdybych měl já takovou nabídku někdy tak by mě bylo asi nakonec jedno kde bych šel Úsměv
   Návrat  

Tajný agent
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:52   Citovat  

Jurais jinak ti to reknu asi takhle.

Vzdycky bych se koukal jakej mas napsanej zaklad protoze se ti s toho pocita nemocenska a podobny veci a ve chvili kdy mas priznany minimum a na delsi dobu onemocnis tak ses nahranej, to samy pokud te nedejboze vyrazi tak socka ti zase napocita pouze ten zaklad...
Muj osobni nazor znam spoustu lidi kteri tohle neresi a berou to kde maji vyhlidky celkove vyssiho zisku ale par uz se jich spalilo presne jak pisu Mrk
Kazdopadne drzim palce at vyberes co nejlip Mrk
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:04   Citovat  

diacoon napsal:

kazda prace je svym zpusobem stereotyp Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:07   Citovat  

ja bych vedel o praci ale tady u nas na ostravsku
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:10   Citovat  

u té hondy máš dá se říci práci jistou, tam u těch realitek, co si neuděláš sám to nemáš a pokud nebudeš dobrej, tak tě vylijou...asi bych bral Hondu, ikdyž tam je to dojíždění, ale na druhou stranu budeš zadobře s mechaniky a za flašku ti opraví co budeš chtít OK Takže já bych šel do Hondy, jelikož splácím úvěr na auto, potřebuju mít jistotu výdělku, tam u těch realitek moc jistá není. Jeden měsíc budeš mít, druhý třeba nic a budeš dojebaný, je to podle mě hodně stresová práce...ale zase poznáš spoustu zajímavých lidí a třeba ti někdo nabídne lepší práci Úsměv

Ale pro mě z těhle variant - HONDA wins Úsměv Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:10   Citovat  

kamol napsal:
kazda prace je svym zpusobem stereotyp Úsměv

ale na ho*no je to všude....
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:12   Citovat  

kamol napsal:
ja bych vedel o praci ale tady u nas na ostravsku

o jaké práci, smím-li se zeptat? Se stydím Cooo???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:23   Citovat  

Já bych řekl, že obě varianty jsou dobré.. Lepší, než moje práce v Praze na letišti, dělám jak debil za každýho počasí a mám 14500 čistýho... Ale, asi bych vzal tu práci u realitky. Už jen to dojíždění je neskutečný opruz, ale zase i práce v Hondě má své velké klady... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:23   Citovat  

Dave1984 napsal:
o jaké práci, smím-li se zeptat? Se stydím Cooo???

napsal sem ti SZ
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:37   Citovat  

Dave1984 napsal:
u té hondy máš dá se říci práci jistou, tam u těch realitek, co si neuděláš sám to nemáš a pokud nebudeš dobrej, tak tě vylijou...

Lol,a kde bereš tu jistotu,že bude prodávat auta jak na běžícím pásu?Rozhlídni se po ulici jak moc jsou tam zastoupeny hondy.To asi práce na zbohatnutí nebude,ale za to u realitky se dá ještě pořád vydělat víc než dost,když se daří Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:38   Citovat  

spoon napsal:
Lol,a kde bereš tu jistotu,že bude prodávat auta jak na běžícím pásu?Rozhlídni se po ulici jak moc jsou tam zastoupeny hondy.To asi práce na zbohatnutí nebude,ale za to u realitky se dá ještě pořád vydělat víc než dost,když se daří Mrk

jo no lidi jeste stale neveri japonskym vozum a daji prednost koncernu VW,Skoda,Seat,Audi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:43   Citovat  

kamol napsal:
jo no lidi jeste stale neveri japonskym vozum a daji prednost koncernu VW,Skoda,Seat,Audi.

ale oni by i věřili,jenže honda je trochu vyšší cenová kouř
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 11:44   Citovat  

spoon napsal:

No díku UFU 8g se to "zlepšilo" - ten teď táhne prodeje, dřív to byl Jazz. Otázka je,jestli si teď lidi po tom,co jim ze všech stran hustí do hlavy zdražování budou auta kupovat (v Německu prodeje nových klesají...). Taky se přikláním k CJmontymu s tím platem! A pokud nebudeš prodávat (ať auta nebo reality),tak se s Tebou stejně rozloučí... Důvod se najít dá vždycky...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:01   Citovat  

Hellborn napsal:
No díku UFU 8g se to "zlepšilo" - ten teď táhne prodeje, dřív to byl Jazz. Otázka je,jestli si teď lidi po tom,co jim ze všech stran hustí do hlavy zdražování budou auta kupovat (v Německu prodeje nových klesají...). Taky se přikláním k CJmontymu s tím platem! A pokud nebudeš prodávat (ať auta nebo reality),tak se s Tebou stejně rozloučí... Důvod se najít dá vždycky...

Jj :music: 8g táhne,protože je,zejména vzhledově,úplně z jiného soudku..Ale budu-li koukat po užitné hodnotě,ceně dílů,práce v servisu,skončím za ty prachy stejně někde jinde přátele Honda je spíš srdcovka a zapálencům už tolik o ty detaily nejde,hledají auto co jim padne,jen aby to mělo Honda na kapotě.Ty reality(aspoň u nás na severu) frčej přeci jen lépe a se základem 15 se dá žít,pokud se nebude zrovna v tom měsíci dařit Mrk Je bez debat,že bez výsledků si člověka nebudou držet v žádném zaměstnání,o tom žádná je to dobrý
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:07   Citovat  

Dal jsem reality, protože mám už dva známý, kteří dělali v autosalonu prodejce aut a oba jsou teď někde jinde.. první, můj nynější kolega, dělal i v M-B, ve Škodě, nějakej ten rok.. ale bylo to tam tak, že fakt nějakej minimální základ a provize z prodeje tuším.. prostě jeden měsíc 50000kč klidně, další těch 5000kč - 10000kč.. (není to přesný jo, tak to berte trochu s nadsázkou).. Druhej kámoš dělal v Toyotě v Olmiku asi 2 měsíce.. nebyl spokojenej s podfukama, který na něj dělali jeho kolegové.. osobně si myslím, že je tam hodně boj o prachy a lidi jsou schopný všeho, aby ti přebrali zákazníka.. ale nevím, jak bys to měl ty v Hondě, když ti řekli, že bys byl v týmu.. kdoví.. v Olomoucký Hondě asi takhle - servisáci stojí docela zaprd mi přijde - nejsou moc ochotní a když se s nimi bavíš, povyšujou se nad tebe dost a přitom spoustu věcí nevyřeší (ve srovnání třeba s PK).. prodejci náhradních dílů jsou už lepší, ale taky je někdy těžký se s nima domluvit a prodejci aut, s těma jsem do styku moc nepřišel.. jen jednou jsem se bavil o novým 4D Civicu, o cenách a tak, jako znalosti měl, slušnej byl, ale kdoví, jak se chovají mezi sebou.. fakt nevím.. zase jinej kraj, jinej mrav, že..

S Realitama zkušenosti žádný nemám, ale kvůli atraktivnosti bych do toho šel, kdybych na to měl vlohy (to já asi nemám).. navíc máš jistej základ, kterej není malej myslím (teda jestli je čistýho, to samý mám po 3 letech na současný pozici) a hlavně ušetříš za cestování služebním autem, dál ten noťas, mobil a foťák.. přijde mi to atraktivnější nabídka..

Jinak dobrý, že jsi to sem dal.. je to trochu insiprativní.. nejsem spokojenej v práci a chtěl bych dělat grafiku, ale krom toho, že toho moc neumím (nemám na to školu a mám jen rekvalifikační kurz), tak jsem zatím ani moc nabídek, který by mi vyhovovali nenašel..
Jinak kdyby někdo měl zkušenosti s grafikou a jím podobným oborům, ozvěte se.. měl bych pár otázek..
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:30   Citovat  

spoon napsal:

Ty jo, tady v Chomutově je taky prodejce Hond a prohání se jich tady docela dost, až mě to překvapuje... OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:46   Citovat  

spoon napsal:

jako cenove taky ale podivej se treba na honda city ta se da koupit za slusny peniz a myslim ze je to lepsi jak nova fabie
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:49   Citovat  

spoon napsal:

netvrdim ze je honda nejlepsi automobilka at si vsichni kupujou hondy heh.ale treba tedkom v reklame frci toyota auris a cena 399 000.vem si kolik stoji fabie v tdi atak.i tu nejlepsi fabii koupis skoro za pul mega.ja si auto nove koupim mozna az tak v duchodu pořádnej výtlem tedkom na to nemam ale kdybych ty prachy na to mel tak si urcite nekoupim nove auto od skody.Audi bych bral:) i nova ochcavka je celkem do pohody auto
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 12:49   Citovat  

jasne moznost cislo 1. vidim v tom sama pozitiva: sluzebni auto (sice renault), ale jezdit bude, benzin do nej lit nebudes spravovat taky,takze dobre, navic dnes uz bezne bonusy u vetsich firem jako laptop, fotak nebo mobil jsou zajiste take priznive veci. Clovek podle me nesmi myslet jen nato, ze bude pracovat u "sve znacky". Honda neni vse, navic, u moznosti 1. si vydelas vic a tak si muzes udelat treba nejakou hondi radost postupem casu. Immobilien jsou podle me navic lukrativni zalezitost a clovek se muze dale rozvijet, coz je take dulezite..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 13:53   Citovat  

Jauda: Tady toho přibylo:). Ale v tom máš pravdu že se tam šijou podrazy. kamarád (co má cérko) tak dělal rok v AUDI a pořád sliby, že mu přidají a kdesi cosi. A nakonec mu ani nevyplácel peníze za prodanný auta nebo si je rovnou šéf psal na sebe. Ale zase jezdil novou A4 v
S-line domůÚsměv Ale nad 10 000,- čistá se nedostal. Ono je to v každém autosalonu uplně jinak asi.

Dave1984: No jak jistou práci? Ono tam je daleko menší základ jak v realitách. V Hondě je to o týmové práci, tam prodá kolega a i já y jsem měl z toho provize ale z toho plyne, že čím více se snažím, tím vydělávám na kolegy Úsměv což Cooo??? je moc nemotivující. Kde nemáš práci jistou?

david.hammer: To co si napsal tak s tebou souhlasím, než asi naberu ty nemovistosti 2, 3 nebo 4 měsíce třeba budu u těch 15 000,- + drobný ale jak bude víc nemovistostí tak se budou více prodávat a bude více zábavy:)

rooney: Ono jak se budeš vážně rozhodovat, tak poznáš, že by ti to nakonec jedno nebylo Mrk . Ale je pravda že salony automoilů žijou především ze servisu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 13:55  Naposledy upravil Jurais dne 11.1.2008 , 14:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

japonci
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada pro práci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina