Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak zvýšit výkon u Del Sol VTi ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
honda.roadster je teď offline  honda.roadster
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 14:29   Citovat  

Zdravím všechny,mám dotaz,budu dávat na delsol vti komplet výfuk+svody a rád bych znal vaše zkušenosti.Rozhoduju se z dostupných nabídek,to znamená: srsG50,srsG55,Tanabe Medallion nebo Invidia N1..plus ty svody DCsport nebo SRS,jde mi o zvuk a hlavně výkon.Budu rád za každou zkušenost přátele
díky Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 14:58   Citovat  

TADY se něco dozvíš. Btw, odkud bys případně objednával ten tanabe?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 15:05   Citovat  

co se tyce svodu, tak koukni sem

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 15:16   Citovat  

Jami napsal:
TADY se něco dozvíš. Btw, odkud bys případně objednával ten tanabe?

Tanabe mají skladem ZDE

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 15:26   Citovat  

honda.roadster napsal:
Tanabe mají skladem ZDE

ses si tim jisty, ze ti to dodaji behem 2-3 dnu? Vzdyt je to nejaky eshop ktery tam ma v nabidce skopcenou pulku internetu.

Fastovi jsem to bral letecky z USA tenkrat to vyslo na cca 20tis a cca do 3 tydnu, tam byl spise problem to sehnat v usa nebot to nemel nikdo skladem. Kdybys to bral lodi, cenovka by byla jeste lepsi.

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 15:45   Citovat  

infinity napsal:
ses si tim jisty, ze ti to dodaji behem 2-3 dnu? Vzdyt je to nejaky eshop ktery tam ma v nabidce skopcenou pulku internetu.

Fastovi jsem to bral letecky z USA tenkrat to vyslo na cca 20tis a cca do 3 tydnu, tam byl spise problem to sehnat v usa nebot to nemel nikdo skladem. Kdybys to bral lodi, cenovka by byla jeste lepsi.

Tím si opravdu jistý nejsem.Podle e-shopů je dostupnější SRS G než Tanabe,ale vím já,jakej to má zvuk?Ještě jsem někde zahlédl Mugen,ale to bylo vzhledově monstrum.Jinak jsem koukal na tvoje video ITR a krásně ti jde do otáček.Ty máš jaký systém prostímtě ??
PS: díky za ten odkaz na svody OK

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:00   Citovat  

Tak mugen je cenove nekde jinde, ono i ten tanabe v porovnani s konkurenci je celkem drahy. SRS neni zadna vyznamna znacka, nevim o tom, ze by meli nejaky svuj vyvoj, zavodni tym, atd...spise je to radoby znacka ktera se lepsi na cinske vyfuky (tim nechci rict ze jsou nekvalitni). Ono i ten nazev trochu kopiruje slavny SR*S coz je samo nekde jinde.

Ja jsem mel nekolik let invdii, nez se mi ted vysypal koncovy tlumic, takze ho oriznu a dam tam tlumic od magnaflow, jinak jsem s tim spokojeny. Narozdil od Skunk2 to vubec nerezlo a ten vyfuk je na aute 5-6+ let.

Me jenom trochu neni jasne co presne shanis? Zalezi ti na hlucnosti?

Skunk2 spise ne...mugen/spoon je cenove z jine planety, tanabe jsem mel v ruce ten byl fajnovy, invidia je taky v pohode. Ale jak pisu zvukove jsou tam velmi velke rozdily...

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:24   Citovat  

Anebo treba jeste ten urvanej buddyclub spec2...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:39   Citovat  

do auta na znackach bych to asi nedaval...ono uz v okolnich statech jsou nejaky meritka na hluk, to ze to jeste neni v CR neznamena ze to tady nebude behem par let. Jsou to pak zbytecne problemy ktere pak mohou resit vyrazenim z evidencky nebo odebranim znacek Úsměv taky proto jsem volil misto kanonu aspon trochu tissi a vice seriovy vzhled noveho koncaku:

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:50   Citovat  

honda.roadster napsal:
Tím si opravdu jistý nejsem.Podle e-shopů je dostupnější SRS G než Tanabe,ale vím já,jakej to má zvuk?Ještě jsem někde zahlédl Mugen,ale to bylo vzhledově monstrum.Jinak jsem koukal na tvoje video ITR a krásně ti jde do otáček.Ty máš jaký systém prostímtě ??
PS: díky za ten odkaz na svody OK

Ja mam Mugen... A co je na nem monstrozniho prosimte?? Velmi šťastný

Jinak stejne na del Sol Mugen neexistuje. Ja ten svuj urezal z JDM ITR. Ale stejne je i predek delsi a tak potrebujes k tomu JDM kratky kat. OK

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 16:59   Citovat  

turbo

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:03   Citovat  

infinity napsal:
Tak mugen je cenove nekde jinde, ono i ten tanabe v porovnani s konkurenci je celkem drahy. SRS neni zadna vyznamna znacka, nevim o tom, ze by meli nejaky svuj vyvoj, zavodni tym, atd...spise je to radoby znacka ktera se lepsi na cinske vyfuky (tim nechci rict ze jsou nekvalitni). Ono i ten nazev trochu kopiruje slavny SR*S coz je samo nekde jinde.

Ja jsem mel nekolik let invdii, nez se mi ted vysypal koncovy tlumic, takze ho oriznu a dam tam tlumic od magnaflow, jinak jsem s tim spokojeny. Narozdil od Skunk2 to vubec nerezlo a ten vyfuk je na aute 5-6+ let.

Me jenom trochu neni jasne co presne shanis? Zalezi ti na hlucnosti?

Skunk2 spise ne...mugen/spoon je cenove z jine planety, tanabe jsem mel v ruce ten byl fajnovy, invidia je taky v pohode. Ale jak pisu zvukove jsou tam velmi velke rozdily...

Opět ti díky za cenné rady:OK: Hlavně s tou čínskou kvalitou jsi mě doslova zarazil! Můj požadavek je zvednout decibely a hlavně získat krásně lazený zvuk.Zvuk série delsol VTi je přiškrcený,ten výfuk co mám nyní(domácí výroba)není špatný,ale chci jít dál,chci být slyšet.Z tvých zkušeností tedy plyne,že Tanabe a Invidia by šly.Který z nich je hlasitější a lze je nějak charakterizovat ??
PS:dá se sehnat na del sol Spoon? Co jsem koukal na testy výfuků na S2000,tak spoon byl jednoznačně nejvíc slyšet..

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:14   Citovat  

Lukas napsal:
Ja mam Mugen... A co je na nem monstrozniho prosimte?? Velmi šťastný

Jinak stejne na del Sol Mugen neexistuje. Ja ten svuj urezal z JDM ITR. Ale stejne je i predek delsi a tak potrebujes k tomu JDM kratky kat. OK

Ten mugen co jsem viděl je kolos,vypadal hrozivě,závidím OK Pokud máš fotku či video,rád kouknu..

MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:18   Citovat  

Takže nechceš výfuk ani tolik na výkon, jako na to, aby pořádně řval. No, dlouho jezdit asi nebudeš. nesouhlas Pánům policajtům se moc řev nelíbí. Pokud to bude bez homologace, tak máš v čechách asi s kanónama smůlu. Prostě Ti to do měsíce " sundaj policajti" . Ale hezký to je, to jako né že ne. je to dobrý VTEC

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:23   Citovat  

Moje představa o zvuku je asi taková:
tudy odkaz

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:29   Citovat  

nejvic rve Skunk, ne?? Úsměv

Jinak fotky ani video toho Mugenu nemam...je zatim rozrezany. V aute neni motor, aby se mohl vyfuk spasovat se svodama...
Nic neni hotove... Tak to valím bulvy

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:29   Citovat  

MOMO napsal:
Takže nechceš výfuk ani tolik na výkon, jako na to, aby pořádně řval. No, dlouho jezdit asi nebudeš. nesouhlas Pánům policajtům se moc řev nelíbí. Pokud to bude bez homologace, tak máš v čechách asi s kanónama smůlu. Prostě Ti to do měsíce " sundaj policajti" . Ale hezký to je, to jako né že ne. je to dobrý VTEC

k některým cat-backům se dodrává i silencer který řeev trochu utlumí ale v případě tohoto borce kterej chce bejt spíš slyšet než aby mu to jelo je to jedno Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:30   Citovat  

MOMO napsal:

Rád bych obojí.Jak nárůst výkonu,tak zvýšení hladiny hluku,snad toho nechci moc!
Jinak co se týče PČR,tak ve městě na vtec stejně jezdit nehodlám a moje výjezdy z garáže budou spíše víkendové za dobrého počasí,tak snad jim to moc vadit nebude

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:35   Citovat  

tudy odkaz tu je treba spoon n1

Pokud chces podobny zvuk co na tom videu, tak spise bych volil invidii, mam na ITR vcelku podobny zvuk akorat trochu hlasitejsi za coz muze motor, svody, dekat. Ten tanabe je spise pro mene narocnejsi pacienty, kteri v aute spise preferuji trochu klidu.

Jeste muzes kouknout na stranky Buddyclubu , to je japonska znacka.

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:45   Citovat  

infinity napsal:
SRS neni zadna vyznamna znacka, nevim o tom, ze by meli nejaky svuj vyvoj, zavodni tym, atd...spise je to radoby znacka ktera se lepsi na cinske vyfuky (tim nechci rict ze jsou nekvalitni). Ono i ten nazev trochu kopiruje slavny SR*S coz je samo nekde jinde.

muzu vedet jak je na tom teda SR*S ? nechal jsem si poslat z USA SR*S s domenim ze je to SRS Velmi šťastný tudy odkaz tudy odkaz Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 18:50   Citovat  

Tak ted jsem se zaslovickaril Velmi šťastný Samozrejme jsem se bavil o japonskem RS*R viz http://www.rs-r.co.jp/

Zbytek typu SRS,SR*S atd. jsou nejaky haluze

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 19:29   Citovat  

infinity napsal:
Tak ted jsem se zaslovickaril Velmi šťastný Samozrejme jsem se bavil o japonskem RS*R viz http://www.rs-r.co.jp/

Zbytek typu SRS,SR*S atd. jsou nejaky haluze

aha no tak RS*R znam uz podle loga taky Úsměv ja uz sem si myslel buh vi jak jsem luxusne koupil Úsměv ale tak myslim ze tohle bude taky snad v pohode

0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 19:48   Citovat  

infinity napsal:
http://www.streetfire.net/video/spoon-n1-on-del-sol_27703.htm tu je treba spoon n1

Pokud chces podobny zvuk co na tom videu, tak spise bych volil invidii, mam na ITR vcelku podobny zvuk akorat trochu hlasitejsi za coz muze motor, svody, dekat. Ten tanabe je spise pro mene narocnejsi pacienty, kteri v aute spise preferuji trochu klidu.

Jeste muzes kouknout na stranky Buddyclubu , to je japonska znacka.

Ten Spoon to je přesně ono,palba OK Ale stále se mi nabízí otázka.Je možnost ho tipově sehnat na delsol?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 23:18   Citovat  

tady máš dobré svody... odkaz

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 15:36   Citovat  

primo na delsol nedelaji...aspon jsem to nevidel na netu, delaji na dc2/eg6/ek6 resp ek9. Moudresji budu az mi prijde od spoonu 90ti strankovy katalog toho co jeste vyrabi, ale temer s jistotou muzou rict ze na delsol primo od nich sezenes.

quast je teď offline  quast
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 16:45   Citovat  

Hele mam vyfuk srs se svodama miao-link + nahradu katu od srs, na randal si nemuzu stezovat, + jeste muzu vyndat silencer,a targu esi , a muzu ti rict ze kdyby to bylo hlucnijsi jeste o neco malo vic tak uz bych to nechtel, protoze uz takhle me to nekdy otravuje a rve usi. ale jinak spokojenost- vzhledem k tomu ze je to komplet novy vyfuk potrubi tak lepsi spotreba a vyssi vykon.........jinak na vykon mas zakladni moznosti , ostry vacky od 1 stage po 3 stage + intake manifold (sani) s tim vyfukem .....nebo to pak oturbovat ...... si vyber Velmi šťastný

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 21:14   Citovat  

honda.roadster: jestli ti jde o zvuk, tak bych hodne vazne popremyslel o Skunk2 Mega Powa. Jel jsem s tim na Del Sol, mela vacky z ITR, takze jeste trochu ostrejsi profil. Usmev jsem mel od ucha k uchu, kdyz jsme vyjizdeli z vesnice a clovek prislapl dvojku, tak po prekroceni 6000 otacek jsem myslel, ze vsem barakum podel silnice vypadnou okna - rezonovalo doslova vse, rachot naprosto cisty, ohromujici, zdrcujici (zadny chrochtajici bor.el). Vyfuk ma samozrejme i vlozku (silencer), ktera byla v tu chvili vyndana. Jak moc to silencer utlumi nevim, ale za sebe jednoznacne rikam, ze bych s tim bezne jezdit nemohl a nechtel. Dal bych to pouze na auto, se kterym bych jezdil 1000 km rocne a asi bych musel bydlet na samote u lesa, protoze navrat domu v noci by asi sousedy nepotesil... Na me to bylo proste az moc brutalni, prestoze jsem si to v danou chvili neskutecne uzival, asi jako kdyz clovek osoli svou oblibenou pisnicku do sluchatek na hranici toho, co sluchatka jeste zvladnou ciste zahrat a zvuk mu doslova prochazi mozkem (a v pripade Skunk2 nejen mozkem, ale v podstate celym telem).

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2010 , 13:08   Citovat  

zavolej do PK Motorsport Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 16.4.2010 , 13:21   Citovat  

infinity napsal:
primo na delsol nedelaji...aspon jsem to nevidel na netu, delaji na dc2/eg6/ek6 resp ek9. Moudresji budu az mi prijde od spoonu 90ti strankovy katalog toho co jeste vyrabi, ale temer s jistotou muzou rict ze na delsol primo od nich sezenes.

Podle rozhovoru s tebou zatím vede Invidia,která vychází i cenově slušně oproti Tanabe.Tanabe je dražší a je méně slyšet a to je i důvod,proč vedu tuto diskuzi.Nechci vrazit do něčeho,s čím nebudu spokojen,přece jen laďák na autě mám a mohlo by se stát,že vyhozené peníze by byly opravdu vyhozené! Dostupná je verze Invidia N1,otázka,co dát k tomu za svody?4-2-1 nebo 4-1?Jaké máš na ITR?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2010 , 13:32   Citovat  

honda.roadster napsal:
Podle rozhovoru s tebou zatím vede Invidia,která vychází i cenově slušně oproti Tanabe.Tanabe je dražší a je méně slyšet a to je i důvod,proč vedu tuto diskuzi.Nechci vrazit do něčeho,s čím nebudu spokojen,přece jen laďák na autě mám a mohlo by se stát,že vyhozené peníze by byly opravdu vyhozené! Dostupná je verze Invidia N1,otázka,co dát k tomu za svody?4-2-1 nebo 4-1?Jaké máš na ITR?

Momentalne jezdim JDM 4-1 + dekat trubka, ale budu davat ty, na ktere jsem daval odkaz nahore...jenom nevim kdy, momentalne mam na aute prace jak na kostele, takze zatim neresim moc veci, ktere funguji Mrk

Ja myslim, ze s invidii budes spokojeny, ono kdyz se podivas, tak vetsina tech N1 vyfuku (resp tlumicu) je hodne podobna.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak zvýšit výkon u Del Sol VTi ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina