Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dopis pro Vás, pro všechny Hčaře
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:30   Citovat  

Milý Honáci,
napíšu Vám tak jak já si pamatuji klub od začátku. Několik let jsem byla pouze pozorovatel dění, pak jsem si koupila Hondu a stala se členkou.
Pamatuji si dobře, když King, JardaBAR, Yenda a FOX zakládali tento klub. Zakládali ho pro to, aby se zde mohli sdružovat lidičky ulítlí Hondou, abychom si poskytovali rady a pomocnou ruku.
Pak přišel nápad, veřejně se shromažďovat a setkávat se na různých akcích. Na popud toho Fox založil občanské sdružení, se sídlen u Teri a mě doma, abychom tak mohli dělat vše legálně.
Začínalo to několika málo nadšenci a postupně se přibalovali další. Bylo krásné se scházet a sledovat jak klub roste.
První sraz HondaClubu.cz byla Valašská zima pořádána Nexíkem. Další byl jarní sraz v Českém ráji a jako třetí se pořádal Honday, oba pořádané Foxem a Teri.
Mnoho lidí se díky klubu seznámilo a jsou dobrými přáteli.
Před několika lety se zakladatelé klubu rozkmotřili a díky vaší podpoře vznikli nové stránky. Loni vzniklo nová diskuze do které se s nadšením pustil pupu (665+1)
V dnešní době je nás pár oficiálních členů a přes 1250 celkem,na tato čísla jsme se kdysi těšili, ale teď zjišťujeme, že to přináší akorát starosti, se kterými jsme asi nikdy nepočítali.

Řekněte mi proč bychom chtěli přivést klub na mizinu? Kancelářské potřeby, tisk velkého množství papíru atd. jsme prováděli tajně v práci… Proč bychom dělali nějaké účetní kamufláže a nebo něco Vám za zády? Vždyť by byla případná exekuce uvalena na náš domov. Celý jsme to dělali vždy z nadšení, z vašeho nadšení, že někdo takový je. Proč bychom si ničili to co jsme pracně budovali, za co jsme hodněkrát bojovali a vyplakali moře slz, rozbili hodně věcí, vzteky když někdo chtěl potopit klub.
Tento klub zasahuje i naše soukromí a i před partnery se ho snažíme hájit jako vlastní dítě, tak proč bychom, jak někteří z vás tvrdí, ho chtěli ničit.
Osobně si myslím, že ti co rýpou jenom závidí těm kdo má u své přezdívky napsaný RADA, že závidí FOXovi, že je předseda a byť nedává technické rady tak jím je stále. A proč by nebyl? Vždyť to založil!
Klub Vám přináší spoustu výhod, i když je někteří z vás nevyužijí, ale snažíme se.

Co vás vede k neustálenu vytahávání starých věcí, za které ani dnešní rada nemůže?
Co vás vede k stálému rýpání a pomlouvání rady?

Podle mě jenom závist…. Jen nevím co chcete závidět…

Potvůrka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:42  Naposledy upravil happy dne 11.1.2008 , 20:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Potvůrka napsal:
Osobně si myslím, že ti co rýpou jenom závidí těm kdo má u své přezdívky napsaný RADA, ...Potvůrka

tak to je hustyyyyyy pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem to prece nemuzes myslet vazne pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Potvůrka napsal:
Co vás vede k neustálenu vytahávání starých věcí, za které ani dnešní rada nemůže?

Podle mě jenom závist…. Jen nevím co chcete závidět…Potvůrka

kdo pomlouva radu??? vytahovani starych veci??? vytahovani nejasnych snad .. ale ne urcite starych ve smyslu irelevantnich, jasnych a vyresenych. pokud jako jde trebas o Desperadem zminenou reko ucetnictvi tak ta treba by mne zajimala ... esli ji rada schvalila, esli byl zpracovatel vybran na zaklade porovnani nekolika cenovych nabidek ... a trebas v tomto mam pochybnosti ... vyvratis je???

a bud si jista ze u mne nejde opravdu o zavist. tim netrpim. jde jen o to, aby bylo zrejme, ze proklamovana cistota je pravdiva ... zatim ten pocit urcite nemam. jde teda o princip. hodne otazek vyvsavsich z informaci zverejnenych treba desperadem nebylo USPOKOJIVE zodpovezenych. ze se ted narychlo udelal transp ucet je fajn, ale neni to reseni ... tech "starych veci".
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:45   Citovat  

Potvůrko, napsala jsi to moc hezky a myslím, že snad pro každého z nás platí, že s klubem z větší či menší míry dýcháme a cítíme.
Ale přesto si myslím, že ho nikdo nechce záměrně ničit, ba právě naopak, lidi se na některé věci, které jim vrtají hlavou, protože jim je třeba nikdy nikdo pořádně nevysvětlil, ptají právě proto, že jim na klubu záleží.
Patřím mezi lidi, kteří by se řadu věcí taky rádi dozvěděli, snažím se působit tak, aby to nikomu nepřipadalo jako rýpání a mým motivem určitě není závist:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:03   Citovat  

Napsala jen to, jak to cítím já. Podala jsem otázky, které mi můžete vyvrátit..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:29  Naposledy upravil M@jk dne 11.1.2008 , 21:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Potvůrka napsal:
Milý Honáci,
napíšu Vám tak jak já si pamatuji klub od začátku. Několik let jsem byla pouze pozorovatel dění, pak jsem si koupila Hondu a stala se členkou.
Pamatuji si dobře, když King, JardaBAR, Yenda a FOX zakládali tento klub. Zakládali ho pro to, aby se zde mohli sdružovat lidičky ulítlí Hondou, abychom si poskytovali rady a pomocnou ruku.
Pak přišel nápad, veřejně se shromažďovat a setkávat se na různých akcích. Na popud toho Fox založil občanské sdružení, se sídlen u Teri a mě doma, abychom tak mohli dělat vše legálně.
Začínalo to několika málo nadšenci a postupně se přibalovali další. Bylo krásné se scházet a sledovat jak klub roste.
První sraz HondaClubu.cz byla Valašská zima pořádána Nexíkem. Další byl jarní sraz v Českém ráji a jako třetí se pořádal Honday, oba pořádané Foxem a Teri.
Mnoho lidí se díky klubu seznámilo a jsou dobrými přáteli.
Před několika lety se zakladatelé klubu rozkmotřili a díky vaší podpoře vznikli nové stránky. Loni vzniklo nová diskuze do které se s nadšením pustil pupu (665+1)
V dnešní době je nás pár oficiálních členů a přes 1250 celkem,na tato čísla jsme se kdysi těšili, ale teď zjišťujeme, že to přináší akorát starosti, se kterými jsme asi nikdy nepočítali.

Řekněte mi proč bychom chtěli přivést klub na mizinu? Kancelářské potřeby, tisk velkého množství papíru atd. jsme prováděli tajně v práci… Proč bychom dělali nějaké účetní kamufláže a nebo něco Vám za zády? Vždyť by byla případná exekuce uvalena na náš domov. Celý jsme to dělali vždy z nadšení, z vašeho nadšení, že někdo takový je. Proč bychom si ničili to co jsme pracně budovali, za co jsme hodněkrát bojovali a vyplakali moře slz, rozbili hodně věcí, vzteky když někdo chtěl potopit klub.
Tento klub zasahuje i naše soukromí a i před partnery se ho snažíme hájit jako vlastní dítě, tak proč bychom, jak někteří z vás tvrdí, ho chtěli ničit.
Osobně si myslím, že ti co rýpou jenom závidí těm kdo má u své přezdívky napsaný RADA, že závidí FOXovi, že je předseda a byť nedává technické rady tak jím je stále. A proč by nebyl? Vždyť to založil!
Klub Vám přináší spoustu výhod, i když je někteří z vás nevyužijí, ale snažíme se.

Podle mě jenom závist…. Jen nevím co chcete závidět…

Potvůrka

Potvůrko, napsáne pěkně, jsem jen zvědav, jak a kam se bude diskuze na tento Tvůj příspěvek směřovat. Velmi doufám v to, že ne jako v minulosti a příspěvky budou věcné a nebude se tu házet špína z jedné strany na druhou. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:30   Citovat  

tak teda otazky (vsechny v Tvem dopise) a MA odpoved na ne:

Potvůrka napsal:
Řekněte mi proč bychom chtěli přivést klub na mizinu? Potvůrka

nic takovaho jsem netvrdil a snad ani od nikoho jineho jsem takovou myslenku nezachytil.

Potvůrka napsal:
Osobně si myslím, že ti co rýpou jenom závidí těm kdo má u své přezdívky napsaný RADA, že závidí FOXovi, že je předseda a byť nedává technické rady tak jím je stále. A proč by nebyl? Potvůrka

s tou zavisti "RADA" to beru jako dobry for, pochybuji ze tu nekdo takovy je. proti predsednictvi FOXe nic nemam a pokud je a bude vse v poradku tak ani mit nebudu - kdo jiny by v tom "kresle" mel sedet nez hondofil, spoluzakladatel a sympatak??

Potvůrka napsal:
Co vás vede k neustálenu vytahávání starých věcí, za které ani dnešní rada nemůže?Potvůrka

... dnesni rada samozrejme ne ... ta muze MOZNA za to, ze se veci zacaly hybat az ted, za "stare veci" urcite ne - diky nim jsou spis v nezavidenihodne pozici. o nove rade to neni ... mozna ale neco nebylo ok pred ni??

Potvůrka napsal:
Co vás vede k stálému rýpání a pomlouvání rady?Potvůrka

to je kazdemu kdo umi cist a venuje trochu casu nekolika diskuzim ktere se okolo existujicich ci neexistujicih (ale nevyvracenych) pochybnosti toci.

tak. a ted snad dostanu odpoved i ja .. alespon na v teto diskuzi vznesenou otazku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:39   Citovat  

M@jk napsal:
Potvůrko, napsáne pěkně, jsem jen zvědav, jak a kam se bude diskuze na tento Tvůj příspěvek směřovat. Velmi doufám v to, že ne jako v minulosti a příspěvky budou věcné a nebude se tu házet špína z jedné strany na druhou. přátele

no nevim .. asi ctu blbe .. ale ja tu (osobni) spiny az tolik nezachytil ... ale ceho tu je hodne jsou zajimave otazky, ktere opravdu nebyly dotycnymi uspokojive vysvetleny. misto odpovedi tu jsou proklamace typu vypoved ze sidla, odstoupeni z funkce, vystoupeni z HC, obecne vztekani a litovani se, prechod do osobnich invektiv a vytek, zduraznovani zasluh, umlcovani a podobne. neznajicimu (ja) to tak maximalne zesili ony otazky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:47   Citovat  

Potvůrka napsal:
Co vás vede k neustálenu vytahávání starých věcí, za které ani dnešní rada nemůže?Potvůrka

Happy: ... dnesni rada samozrejme ne ... ta muze MOZNA za to, ze se veci zacaly hybat az ted, za "stare veci" urcite ne - diky nim jsou spis v nezavidenihodne pozici. o nove rade to neni ... mozna ale neco nebylo ok pred ni??

Jsem ráda, že to tak vidíš. Protože NOVÁ rada se pro klub opravdu snaží něco dělat, myslím si, že vdobách než byla zvolena, to moc nefungovalo, taky pro takové fungování nebyli podmínky(pouze moje mínění). Nová rada začala od píky měnit pravidla, ale to nejde ze dne na den. Trvá to nějaký čas, než vše dohodneme a uskutečníme! Opravdu se snažíme změnit fungování klubu, snažíme se vše zviditelnit, ale nejde to udělat z rozjetého vlaku. Proto jsme se rozhodli to udělat od novýho roku, ale i to nám bylo pomluveno. prostě jsme jen chtěli začít rádoby od nuly(což opravdu nejde), ale zato pro vás
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:50   Citovat  

happy napsal:
no nevim .. asi ctu blbe .. ale ja tu (osobni) spiny az tolik nezachytil ... ale ceho tu je hodne jsou zajimave otazky, ktere opravdu nebyly dotycnymi uspokojive vysvetleny. misto odpovedi tu jsou proklamace typu vypoved ze sidla, odstoupeni z funkce, vystoupeni z HC, obecne vztekani a litovani se, prechod do osobnich invektiv a vytek, zduraznovani zasluh, umlcovani a podobne. neznajicimu (ja) to tak maximalne zesili ony otazky.

Napsal jsi to perfektně, přesně si stylizoval a vypíchl to, co mne velmi irituje, když někdo s někým nesouhlasí, je dosti brzo osočován (invektivy i vulgarismy) apod. Jinak diskuze ano, a to asi vadí nejen mne, ale i Tobě a i Potvůrce, že to dost lidí unáhluje, pak jsou schopní být vulgární a smysl dotazů se vytrácí.

Takže děkuji za podpůrný příspěvek.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 21:58   Citovat  

Potvůrka napsal:
Jsem ráda, že to tak vidíš. Protože NOVÁ rada se pro klub opravdu snaží něco dělat, myslím si, že vdobách než byla zvolena, to moc nefungovalo, taky pro takové fungování nebyli podmínky(pouze moje mínění). Nová rada začala od píky měnit pravidla, ale to nejde ze dne na den. Trvá to nějaký čas, než vše dohodneme a uskutečníme! Opravdu se snažíme změnit fungování klubu, snažíme se vše zviditelnit, ale nejde to udělat z rozjetého vlaku. Proto jsme se rozhodli to udělat od novýho roku, ale i to nám bylo pomluveno. prostě jsme jen chtěli začít rádoby od nuly(což opravdu nejde), ale zato pro vás

- proc nebyly podminky? v cem je ted situace jina??
- pravidla .. dyt stanovy se pripravovaly na honday (na schuzi jsem nebyl, ale mel jsem tu cest do nich nahlednout a par poznamek k nim mit pred nim)
- pomluveno? myslis jako ze k tomu byly pripominky?? ty povazuji za zcela opravnene ... ucet se udelal - diky za to .. ale slo to urcite lepe promyslet .. ale to se uz opakuji.
- zacit od nuly znamena to, ze se o "starych" vecech , z nichz nektere jsou docela nove nebude hovorit a bude na nich informacni embargo?? to je divny.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:06   Citovat  

happy napsal:
- proc nebyly podminky? v cem je ted situace jina??
- pravidla .. dyt stanovy se pripravovaly na honday (na schuzi jsem nebyl, ale mel jsem tu cest do nich nahlednout a par poznamek k nim mit pred nim)
- pomluveno? myslis jako ze k tomu byly pripominky?? ty povazuji za zcela opravnene ... ucet se udelal - diky za to .. ale slo to urcite lepe promyslet .. ale to se uz opakuji.
- zacit od nuly znamena to, ze se o "starych" vecech , z nichz nektere jsou docela nove nebude hovorit a bude na nich informacni embargo?? to je divny.

Jenže před HD07 rada a komise zřejmě moc nepracovala (nevím, nebyl jsem členem ani jednoho). Stanovy se připravovaly a taky se teď podle nich jede - prozatím - už mám opět seznam potřebných změn,ale nějak nemám náladu je dělat... Ale slíbil jsem to,tak se k tomu nějak dokopu. Nechtěj vědět, jak vypadaly předtím - tam bylo kulový!

Co by jsi chtěl promýšlet na vytvoření účtu? Oslovily se různé banky, vybrala nejvýhodnější a udělal se účet. Že nebyl hned v půlce roku je snad celkem logické.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:06   Citovat  

proc nebyly podminky? v cem je ted situace jina??
nevím, to je můj názor, ptej se předcházející rady

nejde o stanovy, ale o to co kdo v radě děláme a jak. A jaké máme návrhy do budoucna

Nemůžeme vědět kdo má z členů jaké pravomoce

- zacit od nuly znamena to, ze se o "starych" vecech , z nichz nektere jsou docela nove nebude hovorit a bude na nich informacni embargo?? to je divny.[/quote]
ne začít od nuly, znamená, že naše práce bude vidět a začneme řešit aktuální veci a přemýšlet do budoucna. O t jse se snažili
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:15   Citovat  

Poslední dobou,je tady pořád nějaká rozepře Smutný
   Návrat  

Teri je teď offline  Teri
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 22:43   Citovat  

happy napsal:

O výpovědi ze sídla sdružení jsem Vás informovala 21.11.2007
výpověď běží od 1.12.2007
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 23:14   Citovat  

kur*aaa furt to bude o 5tich ludoch co si tu budu vytvarat thread kazdy den,ze pomaly kdo koho nema rad zmatenej

komu sa tu nelubi hore v pravo je taky krizik nech nato klikne alebo alt + F4..
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:08   Citovat  

2Bera napsal:
kur*aaa furt to bude o 5tich ludoch co si tu budu vytvarat thread kazdy den,ze pomaly kdo koho nema rad zmatenej

komu sa tu nelubi hore v pravo je taky krizik nech nato klikne alebo alt + F4..

KDES BYL TAKOVOU DOBU CHLAPE !!!! MLUVÍŠ MI Z DUŠE ! je to dobrý

PS: nebo START / SPUSTIT a napsat "Shutdown -s -f -t now" :music:
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:11   Citovat  

Daver napsal:
KDES BYL TAKOVOU DOBU CHLAPE !!!! MLUVÍŠ MI Z DUŠE ! je to dobrý

PS: nebo START / SPUSTIT a napsat "Shutdown -s -f -t now" :music:

Nebo vyrvat ze zásuvky jak Kelišová pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:16   Citovat  

Joystick napsal:
Nebo vyrvat ze zásuvky jak Kelišová pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

pořádnej výtlem

YouTube HackIng
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:17   Citovat  

Joystick napsal:

Se dneska někdo díval co pořádnej výtlem
   Návrat  

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 0:30   Citovat  

rooney napsal:
Se dneska někdo díval co pořádnej výtlem

OK to je klasika
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 2:38   Citovat  

Teri napsal:
O výpovědi ze sídla sdružení jsem Vás informovala 21.11.2007
výpověď běží od 1.12.2007

a do kdy musí být nové sídlo?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 11:13  Naposledy upravil gizmi dne 12.1.2008 , 11:50, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Myslim ze to tu nekdo rekl vic nez vystizne... MALO INFORMACI = HODNE OTAZEK = HODNE NECHUTI ODPOVIDAT = JIZLIVOST = HADKY..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 11:27   Citovat  

Joystick napsal:
OK to je klasika

Mno však já se koukal taky Úsměv Promiňte za OT nebo jak se to píše.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dopis pro Vás, pro všechny Hčaře
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina