Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosba s ALU koly
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Saty je teď offline  Saty
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:37   Citovat  

Zdravim vsechny cleny, jsem tady dnes novej a mel bych na Vas prosbu. Koupil jsem si civica 97, hathback je to perla po starsim panovi,ale nema ALU kola a ty chci prave koupit. Chtel bych 16", ale abych nemusel zasahovat nebo upravovat podvozek popripade prahy nebo lemy. Vybral jsem si tady tyhle tudy odkaz jsou to 16", 4 x 100 ET 35, bylo mi porazeno ze mam kouknout na elektrony.cz a tam se mi objevilo uprava, mate s nemi nekdo zkusenost, muzu je bezproblemu koupit? Diky moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:45   Citovat  

maj dost nizkej profil tak ze by se ti tam meli vejit ale budou dost vylejzat ven.tak ze by ti popripade mohli skrtat o lemi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:46   Citovat  

prodavaj je polaci na aukru takte to asi moc extra kvalita nebude Úsměv drzel bych se osvedcenejch znacek Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:47   Citovat  

lemoun napsal:
maj dost nizkej profil tak ze by se ti tam meli vejit ale budou dost vylejzat ven.tak ze by ti popripade mohli skrtat o lemi

Takze mi doporucujes 15" a melo by to byt bezproblemu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:49   Citovat  

osiris napsal:
prodavaj je polaci na aukru takte to asi moc extra kvalita nebude Úsměv drzel bych se osvedcenejch znacek Úsměv

No diky za radu, ale zajimalo by mne prece jenom jestli se tam vlezou 16" jen tak nebo budu muset koupit 15" Nejprve musim vyresit velikost a pak budu moc vybrat kola. Prece jenom co z toho ze koupim kvalitni kola a budou drhnout..
   Návrat  
ge.or.ge je teď offline  ge.or.ge
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:54   Citovat  

já mám na stejném autě jen rv 99. R16 205/45 ET 42 a nikde neškrtají, kdyby jsi přemýšlel o tomhle rozměru... Jinak se poohlédni tady v bazaru, najdeš tu určitě spoustu kol na prodej OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:55   Citovat  

jestli budou drhnout zalezi taky docela na ET ( zalis kola v cm, cim mensi cislo tim jsou kola vic ven) kolik mas napsano v technicaku ? a jaky zvolit pneu zjistis dobre tady tudy odkaz napis tam rozmery co mas ted a jaky by jsi chtel koupit, a vypise ti to rozdil v mm coz si dokazes domyslet, jestli se to pak vejde nebo ne Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:00   Citovat  

ge.or.ge napsal:
já mám na stejném autě jen rv 99. R16 205/45 ET 42 a nikde neškrtají, kdyby jsi přemýšlel o tomhle rozměru... Jinak se poohlédni tady v bazaru, najdeš tu určitě spoustu kol na prodej OK

No mas ET 42 a to by nemel byt problem, ale ty 35 uz problemove byvaji... Smutný Tak prave se ptam, ale dekuji Ti
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:05   Citovat  

osiris napsal:
jestli budou drhnout zalezi taky docela na ET ( zalis kola v cm, cim mensi cislo tim jsou kola vic ven) kolik mas napsano v technicaku ? a jaky zvolit pneu zjistis dobre tady tudy odkaz napis tam rozmery co mas ted a jaky by jsi chtel koupit, a vypise ti to rozdil v mm coz si dokazes domyslet, jestli se to pak vejde nebo ne Úsměv

Dekuji Ti, velice dobry odkaz
no ja tam mam prave 14" 185/60 a chtel bych tam dat 16" 205/45 nebo 205/40 z toho tveho odkazu poznam ze tam je +2,66% ale nepoznam jestli to je moc nebo malo tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:08   Citovat  

Asi bych u 16´´ nešel přes ET 38 a pneu 205/45 (mám na autě), i když tu 35 by to zvládnout mohlo...
U mě nastal problém po výměně brzdy,které jsou asi o 1cm širší (takže teď mám "ET 28") a už kola začala škrtat,takže se musely upravit lemy...
   Návrat  
lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:13   Citovat  

ge.or.ge napsal:
no jo ale ty mas dost velky ET proti temhle.
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:18   Citovat  

osiris napsal:

Ještě taky na šířce disku. ET je v mm. Myslím, že ET 35 je na hraně. Držel bych se co nejblíže hodnoty v TP. S takhle nízkým profilem pneu je to na úkor pohodlí a dalších věcí. Taky by stálo za úvahu zvážit výkon vozu a podle toho přiměřené obutí....aby to taky trochu jelo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:18   Citovat  

osiris napsal:

Respektive pro pneumatiky
16" 205/40 mi vyslo -23 mm -1,27 % to jsou primo ty inzerovane
16" 205/45 mi vyslo +41 mm +2,26 % to jsou alternativni pneu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Asi bych u 16´´ nešel přes ET 38 a pneu 205/45 (mám na autě), i když tu 35 by to zvládnout mohlo...
U mě nastal problém po výměně brzdy,které jsou asi o 1cm širší (takže teď mám "ET 28") a už kola začala škrtat,takže se musely upravit lemy...

Hellborne vidim ze mas 205/45 16" ET 38, to znamena ze je mas hloubeji dovnitr... a proto Ti drhli s tou novou brzdou Tim padem ty me pneu 205/40 16" ET 35, by mohly byt vice ven a mohlo by to byt v poradku...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 22:27   Citovat  

Tak to vypada ze ty 16" budou asi problem, ze bez uprav to nejspise nepujde... Videl jsem par civicu s 15" a prijde mi to dost maly Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 23:14   Citovat  

Saty napsal:
Dekuji Ti, velice dobry odkaz
no ja tam mam prave 14" 185/60 a chtel bych tam dat 16" 205/45 nebo 205/40 z toho tveho odkazu poznam ze tam je +2,66% ale nepoznam jestli to je moc nebo malo tudy odkaz

z tvejch 14 185/60 na 205/45 R16 je rozdil prumeru disku 7mm coz mi prijde jako minimalni rozdil to drhnout nebude urcite, hlavne to chce zvolit spravny ET no, nejen aby neskrtalo o lemy ale taky o podbehy kdyz naplno vytocis kola !

nejlip udelas kdyz si ty kola na aute vyzkousis Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 23:39   Citovat  

osiris napsal:
z tvejch 14 185/60 na 205/45 R16 je rozdil prumeru disku 7mm coz mi prijde jako minimalni rozdil to drhnout nebude urcite, hlavne to chce zvolit spravny ET no, nejen aby neskrtalo o lemy ale taky o podbehy kdyz naplno vytocis kola !

nejlip udelas kdyz si ty kola na aute vyzkousis Úsměv

No a ted jsem jeste dostal celkem dobrou otazku. Mam nejslabsi motor civica tedy 1.4 55 kW, tak to je asi slabe na 16" kola ze? To by tim padem vyresilo muj problem a bral bych ty 15"...
Nebo najde se mezi Vami nekdo kdo ma taky 55kW verzi a na ni 16" kola? Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 0:00   Citovat  

spis nez mensi kola, bych zvolil uzsi pneumatiky aby bylo mensi treti Úsměv takze nejaky 195ky( 185 by se asi sehnat nedalo v 16ce) 16 bych klidne nechal, 195/45 R16 by mohlo bejt OK rozdil je 2mm v polomeru Úsměv ... kola delaj auto a velky kola jsou ted v mode kouř ja se ted vozim na 18" a je to nadhera Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 7:51  Naposledy upravil Hellborn dne 13.4.2010 , 9:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Saty napsal:
Hellborne vidim ze mas 205/45 16" ET 38, to znamena ze je mas hloubeji dovnitr... a proto Ti drhli s tou novou brzdou Tim padem ty me pneu 205/40 16" ET 35, by mohly byt vice ven a mohlo by to byt v poradku...

Já vím,že jsem je měl hlouběji dovnitř (o 3 mm), po montáži větších brzd se dostaly o cca 10mm ven (takže teď je mám naopak o cca 7mm víc ven než budeš mít Ty) a zadní pneu začaly v zatáčkách škrtat o lemy, které se musely zahnout (vnitřní hranu lemu nemám). Vzhledem k místu,kde se pneu dotýkala při jízdě lemu,tak by ani 205/40 nepomohly. Pokud jsou to disky 7x16 ET 35,tak tam půjdou,ale bude to celkem těsné...

Np na 16´´ Ti těch 55kW asi moc nepojede... Úsměv Budeš muset dostat do pohybu větší váhu než u 15´´...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 8:23   Citovat  

osiris napsal:
ja se ted vozim na 18" a je to nadhera Úsměv

Krásně to drncá,viď? Velmi šťastný
   Návrat  
truest je teď offline  truest
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 10:45   Citovat  

Saty napsal:
No a ted jsem jeste dostal celkem dobrou otazku. Mam nejslabsi motor civica tedy 1.4 55 kW, tak to je asi slabe na 16" kola ze? To by tim padem vyresilo muj problem a bral bych ty 15"...
Nebo najde se mezi Vami nekdo kdo ma taky 55kW verzi a na ni 16" kola? Honda

mel sem na 1.4 55kw 205/45R16 a na dalnici se tomu moc nechtělo, ber radsi 15ky, momentalne mam jedny na prodej borbet + pneu 195/50 15 5mm, kdyztak pisni SZ Úsměv
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 10:55   Citovat  

mam 195/50/15 a je to fakt akorat nikde neskrtaj nejsou tak liny jako treba 205 ty sem mel driv a je to fakt znat
   Návrat  
miki85 je teď offline  miki85
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 11:40   Citovat  

Ahoj,
ja mam Civica 96 Coupe.
Alu 16 195/45 a ET 35 a uplne pohoda,ba naopak je tam jeste velka rezerva ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 12:30   Citovat  

Ahoj,

super dekuji Vam vsem za Vase prispevky a nazory po uvaze vsech pro a proti sem se rozhodl 16" nebrat a zvolit jistejsi variantu 15" 195/55, 4 x 100, ET 35 a vyssi. Pokud by jste meli tip na pekne kola s gumama max do 10 0002,
poslete s foto na mail.

Jeste jedno diky,
Rob Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 19:40   Citovat  

Ahoj "Hondaci", tak dnes jsem zkousel 15" s 195/50 a je to kolo skoro mensi nez ted ty 13" 175/70 Úsměv A mista tam bylo snad pro 18"Velmi šťastný Takze pujdu do tech 16"
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 15:40   Citovat  

Zdravim Vas, dostal jsem od Vas par rad na kola znacek RSW a ruznych cinskych lacinych kol. Chtel jsem se zeptat jakou mate zkusenost se znackou kol RONAL - kvalitni? nekvalitni? akorat? Diky OK Popripade uvedte znacky, ktere jsou vhodne a za relativne normalni penize...
   Návrat  
HRBOC 1,8Vti je teď offline  HRBOC 1,8Vti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 15:48   Citovat  

Saty napsal:
Zdravim Vas, dostal jsem od Vas par rad na kola znacek RSW a ruznych cinskych lacinych kol. Chtel jsem se zeptat jakou mate zkusenost se znackou kol RONAL - kvalitni? nekvalitni? akorat? Diky OK Popripade uvedte znacky, ktere jsou vhodne a za relativne normalni penize...

Ronal nebrat Ble ,z mé zkušenosti jsou moc měké,během 4 let jsem je musel nechat 2 rovnat
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 16:10   Citovat  

HRBOC 1,8Vti napsal:
Ronal nebrat Ble ,z mé zkušenosti jsou moc měké,během 4 let jsem je musel nechat 2 rovnat

ked jazdíš autokros....
ronaly dávaju do prvovýroby od audi bmw a pokračuj v abecede.A nezabudni chalanisko nemá na OZ a kšunty alesio,borbet to prenechaj tunerom z vidlami v kufri
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 18:52   Citovat  

no samozřejmě že na těch našich silnicích se může stát že je budeš muset někdy rovnat... ale to snad krom hightech kol budeš muset u kterýkoliv... podle mě ty Ronaly nejsou zas tak špatný za tu cenu Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosba s ALU koly
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina