Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P4G pofacelift budíky ... dotaz
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2010 , 0:31  Naposledy upravil Riccardo dne 22.4.2010 , 21:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nainstaloval jsem nové budíky a rozsvítí se mi až asi po 10-ti sekundách od zapnutí zapalování. SRS kontrolka a ručičiky se rosvítí hned, pak SRS zhasne a pak ještě pár sekund a rozsvítí se čísla. Není to příznak choroby ? Pokud jo, čím to může být ?

Uzeměním to asi nebude, nevšiml jsem si při demontáži že by to někde bylo ukostřené (mám to zatím navolno na palubovce).

... jinak všechno fachčí k plné spokojenosti, dokonce i tachometr měří dobře, přestože to je USA verze a originál budíky byly v mílích.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2010 , 21:22   Citovat  

... to nikdo z vás nemá P4G pofaceliftové budíky ? Smutný

666potky je teď offline  666potky
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 1:21   Citovat  

u nas ma tieto budiky danciswist- kontaktuj jeho bud tu alebo na nasom HC-mozno ti pomoze
je to chalan co bral jardovu prelude

danciswift je teď offline  danciswift
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 10:11   Citovat  

zdravim, som rad ze potky mysli na mna
poface budiki sa maju rozvietit hned-zda sa mi ze ked dam kluc do druhej polohy tak mi najprv zasvietia rucicky a hned na to po ani nie sekunde nabehne cely tachometer.
Bolo to zlozite namntovat? mohol by si mi poslat schemu ako ste to zapojily, kamarat to chce tiez urobit-mam 2 ks takychto tachometrov. Jaj a neda sa nahodid nejaka samostatna zila k tachometru,ci je to spolu z hlavnou? dakujem

Ozzy.CZ je teď offline  Ozzy.CZ
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 13:11   Citovat  

Zdarec,tak já jsem nedavno namontoval budíky z Anglické verze Preludy a mě se taky rožihaji až po asi tak 10s a je to tim že jsou plazmové a rožihají se mi pozděj protože jsem musel prodloužit kabeláž od zdroj (takovej tej malej krabičce co ktemu byla přišrubovaná) asi tak o 1m.Neprodlužoval jsi tam taky nějaké káble?Jo a nevíte někdo jak by se dala spravit ručička nechce se jí svítit Se stydím

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 13:17   Citovat  

Ozzy.CZ napsal:
Zdarec,tak já jsem nedavno namontoval budíky z Anglické verze Preludy a mě se taky rožihaji až po asi tak 10s a je to tim že jsou plazmové a rožihají se mi pozděj protože jsem musel prodloužit kabeláž od zdroj (takovej tej malej krabičce co ktemu byla přišrubovaná) asi tak o 1m.Neprodlužoval jsi tam taky nějaké káble?Jo a nevíte někdo jak by se dala spravit ručička nechce se jí svítit Se stydím

To je asi nejvetsi pitomost co jsem kdy slysel. Kdyby proud tekl kabelem 1m dlouhym 10s tak by nic nefungovalo.

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 13:22   Citovat  

Ozzy.CZ napsal:

jj signal ma delsi cestu ... tak mu to trva dyl Tak to valím bulvy ze je to ale lenoch co? metr ujit za 10 min .. Lucy

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 14:17   Citovat  

Ozzy.CZ napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
byt jeste na praxi, tak to reknu mistrovi, trhal by si vlasy vzteky xD

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 20:50  Naposledy upravil Riccardo dne 23.4.2010 , 20:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ozzy.CZ napsal:

Ne, to tím nebude. Já nemám kablíky prodloužené, mám je vypreparované z originál kabeláže. Myslím že ani proudovou spotřebu to nemá moc velkou, takže nějaké ztráty v kabelech tomu nevadí.

Ale díky aspoň že nejsem jediný postižený - dá se s tím žít ... Úsměv

... ručučky jsou podsvícené samostatně asi ledkou. Ta by se měla dát vyměnit.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 20:52   Citovat  

danciswift napsal:
zdravim, som rad ze potky mysli na mna
poface budiki sa maju rozvietit hned-zda sa mi ze ked dam kluc do druhej polohy tak mi najprv zasvietia rucicky a hned na to po ani nie sekunde nabehne cely tachometer.
Bolo to zlozite namntovat? mohol by si mi poslat schemu ako ste to zapojily, kamarat to chce tiez urobit-mam 2 ks takychto tachometrov. Jaj a neda sa nahodid nejaka samostatna zila k tachometru,ci je to spolu z hlavnou? dakujem

Složité to až tak moc nebylo, protože jsem se rozhodl nechat původní konektory a vyrobit si redukci na nové budíky (aby se to kdykoliv dalo rychle vrátit). Akorát teď tam cpu tu redukci - není tam moc místa Úsměv
Když si porovnáš obě schémata zapojení a spokojíš se jenom s výměnou samotných budíků (bez ztmívací jednotky a bez hodin a palivoměru/teploměru), tak to není moc složité. Jenom je třeba pamatovat, že signál ze spínače světel je třeba brát ten co vede přes regulační kolečko, ne ten co ho obchází. A když už se na něj budeš napichovat, přiveď si ho i k hodinám - a sláva, budou se ti rozsvěcovat a konečně i ve dne uvidíš kolik je hodin . Velmi šťastný

prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 21:52   Citovat  

Riccardo napsal:
Složité to až tak moc nebylo, protože jsem se rozhodl nechat původní konektory a vyrobit si redukci na nové budíky (aby se to kdykoliv dalo rychle vrátit). Akorát teď tam cpu tu redukci - není tam moc místa Úsměv
Když si porovnáš obě schémata zapojení a spokojíš se jenom s výměnou samotných budíků (bez ztmívací jednotky a bez hodin a palivoměru/teploměru), tak to není moc složité. Jenom je třeba pamatovat, že signál ze spínače světel je třeba brát ten co vede přes regulační kolečko, ne ten co ho obchází. A když už se na něj budeš napichovat, přiveď si ho i k hodinám - a sláva, budou se ti rozsvěcovat a konečně i ve dne uvidíš kolik je hodin . Velmi šťastný
me se taky rosviti prvni rucicky a po 1-2 sekundach selej tacho.hlavne kdyz rosvitim svetla tak se mi nic neztlumi az kdyz cvaknu koleckem jak se ztlumi vse tachac,hodiny i palivo s teplotou coz je super OK a koukal jsem na zapojeni a zadna uprava a natazenej kabel neni je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2010 , 22:12   Citovat  

dobre chalani, odkazem kamaratovy ako to ma zapojit.dakujem. mne to neni treba, mam to v zaklade Velmi šťastný Je to tam.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 17:53   Citovat  

prelude2.0i napsal:
me se taky rosviti prvni rucicky a po 1-2 sekundach selej tacho.hlavne kdyz rosvitim svetla tak se mi nic neztlumi az kdyz cvaknu koleckem jak se ztlumi vse tachac,hodiny i palivo s teplotou coz je super OK a koukal jsem na zapojeni a zadna uprava a natazenej kabel neni je to dobrý

Těch variant je totiž hodně, záleží na cílové zemi. Jestli už jsi měl standardně ty nové budíky, tak tam už je intenzita podsvícení hodin spřažená s tachometrem.
Já ale bohužel jsem měl tu nejhorší variantu - staré budíky bez denního svícení a hodiny se nedaly rozsvítit naplno ani se zacvaknutým kolečkem.

Ale jak říkám, dá se to všecno celkem dobře vyřešit ... no až na těch 10 sekund prodlevy - zkoušel jsem všechno, měl jsem to zapojené originál všechno i s originál stmívací jednotkou. Dokonce jsem rozebral invertor a zjistil jsem, že ukostření je vyvedené na krabičku, tak jsem uzemnil i tu krabičku. Ale pořád 10s tma. Tak jsem se s tím nakonec smířil. Buď je to schválně, nebo je tam něco unaveného, nevím. Zas tolik to nevadí.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 23:12   Citovat  

10 sec.sa vydrzat da,hlavne ze vam to ide

Ozzy.CZ je teď offline  Ozzy.CZ
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2010 , 6:26   Citovat  

ninja,Newer,Buchtak
Ha ha ha srandy kopec Velmi šťastný
Ano uznávám že jsem tu větu zrovna nenapsal jak jsem měl a vyznělo to dost blbě.1m káblu neznamená 10s spoždění to je blbost.Chtěl jsem jen říct že to před prodloužením nedělalo!A nic víc se s budíkama nedělalo.Tudíž se domnívám že ona odstíněná kabeláž která byla boužel určen na něco jiného má větší odpor a ten spůsobuje onu prodlevu.Ale jak vydím tak vy tři mi to určitě rádi objasníte čím to je.Jako já se rád poučím.Tak prosim kuky kuk

Obsah fóra Honda-club.cz   
P4G pofacelift budíky ... dotaz
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina