Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmerili me, co ted?:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 7
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 21:56   Citovat  

Bully napsal:
Tohle je zhruba takovy pripad jako argumentovat tim, ze kdybych se v aute poutal jak mam tak ze pri ev. havarii uhorim, protoze uz se to par lidem stalo. Svedectvi nekolika policistu co te vidi pri cinu (treba i "jenom" pri te honicce = obecne ohrozeni) je proste vic nez kdyz dojedes domu o pul minuty driv nez oni. Nehlede na kamery, co by meli pri zasahu zapinat, i kdyz to uz nevim, jestli je maji vsichni ve vybave.

ty žiješ v pohádce, realita je jinde
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:01   Citovat  

posero napsal:
ty žiješ v pohádce, realita je jinde

Rikam ze nevim, jestli je maji vsichni. Zname mam spis u zasahovky (nikoho u dopravni) a tam je mit musi, pouzivat taky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:01   Citovat  

Bully napsal:
Tohle je zhruba takovy pripad jako argumentovat tim, ze kdybych se v aute poutal jak mam tak ze pri ev. havarii uhorim, protoze uz se to par lidem stalo. Svedectvi nekolika policistu co te vidi pri cinu (treba i "jenom" pri te honicce = obecne ohrozeni) je proste vic nez kdyz dojedes domu o pul minuty driv nez oni. Nehlede na kamery, co by meli pri zasahu zapinat, i kdyz to uz nevim, jestli je maji vsichni ve vybave.

A jeste pro Posera- samozrejme ze je jedna vec teorie a druha praxe, ze neni dost lidi ani vozu v terenu atd. atd., ale ze by rozhodovala zrovna maximalka, kdyz uz ta honicka vazne zacala je fakt vtip. Spis je to tak, ze nekdo neco provede, nikdo ho nevidi a on z mista cinu zmizi (a to vsechno proto, ze tam PCR proste nemohla dojet, protoze hlidka zrovna musela zasahovat treba jinde a nestihli to). To ale potom muze ujet i v Trabantu, na bicyklu nebo i pesky.

tohle je včerejší příběh jednoho člena pčr. viděli týpka jak ukradlu 200l nafty, rozjeli se za ním a on jen díky tomu že má silnější auto sem jim vysmál KO oni moc dobře ví že to byl on ale nechytli ho a smůla, jen ten večer udělal 1200l nafty doufam, že jdnou vysaje nádrž i tobě aby si se z toho probral meetallll
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:05   Citovat  

posero napsal:
tohle je včerejší příběh jednoho člena pčr. viděli týpka jak ukradlu 200l nafty, rozjeli se za ním a on jen díky tomu že má silnější auto sem jim vysmál KO oni moc dobře ví že to byl on ale nechytli ho a smůla, jen ten večer udělal 1200l nafty doufam, že jdnou vysaje nádrž i tobě aby si se z toho probral meetallll

Tohle asi tezko posoudime my dva jak to presne bylo, ne. A at klidne vysaje, komar jeden, 1/ me to nijak financne nezruinuje i kdybych to mel platit sam a 2/ mi to stejne proplati pojistovna. Jedu do CR zrovna na vikend, ale musi mit minimalne VTIcko aby mne stacil pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:07   Citovat  

ono nejde o to že ti vysaje naftu za 1500 ale že ti zničí nádrž.... no ale já si počkam, až se ti to stane a ty tak budeš psát jaký sou lidi xxxx že ti kvůli naftě za xyz zničili půl auta OK a pak se tě zeptam jakej je to pocit když víš kdo to je a policie taky a nemůžou mu to dokázat když ho nechytly Mrk

ale mě je jasný že ty si kádr a pár tisíc je ti fuk přátele
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:10   Citovat  

Bully:to nebyl argument,prostě jen konstatování,že tomu tak je.Na malých obcích hlídkový vůz kameru určitě nemá a než vysílačkou přivolá kolegu,kterému na služebně zbylo max jízdní kolo nebo hlídku z jiného města,tak si prchající doma zalejvá kávu HaHaaa Já neříkám,že je to správný,ale co poslouchám z úst policistů i těch,kteří jim ujeli(policajt ví kdo to byl),tak kolikrát prostě pešek..
A když jsem občas viděl jejich výjezd k zásahu,kdy nikoho nehonili,prostě se jen rychle někam přesouvali a způsob jakym se prali s volantem,tak se ani nedivim,že jim zmizej..
Máme tu v okolí feťáka,čorkaře,je to asi dva roky zpět,ale to hovořilo za vše..Přiřítil se do vesnice ve svojí 530 s plaťákem.Na plácku u nádraží odpřáh platák,vrátil se 400m tou samou cestou na hl.silnici a na bomby pokračoval dál.Teprve v tu chvíli se blížila policejní fabka s rozječenou sirénou a zaplými majáky..Pár dní na to z něj vypadlo,že honička začla nezastavením při běžné kontrole asi o 7km dál.. Velmi šťastný
Je fakt,že s dnešníma koktama a vybavením jsou už více konkurenceschopní,i ti kluci říděj líp,ale před obnovou vozového parku moc možností proti takovým střelcům neměli Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:11   Citovat  

posero napsal:
ono nejde o to že ti vysaje naftu za 1500 ale že ti zničí nádrž.... no ale já si počkam, až se ti to stane a ty tak budeš psát jaký sou lidi xxxx že ti kvůli naftě za xyz zničili půl auta OK a pak se tě zeptam jakej je to pocit když víš kdo to je a policie taky a nemůžou mu to dokázat když ho nechytly Mrk

ale mě je jasný že ty si kádr a pár tisíc je ti fuk přátele

Neni mi to fuk vubec a diky, ze mi to prejes, jsi takova dobra duse, vid. Sam vim i ze sve zkusenosti ze hajzli jsou vsude, jenomze kdyz ti nekdo neco udela, pomuze ti JENOM TA POJISTKA. Proto ji taky platim. A ze se na svou mzdu nadru stejne venku jako v CR si muzes byt jisty.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 22:17   Citovat  

spoon napsal:
Bully:to nebyl argument,prostě jen konstatování,že tomu tak je.Na malých obcích hlídkový vůz kameru určitě nemá a než vysílačkou přivolá kolegu,kterému na služebně zbylo max jízdní kolo nebo hlídku z jiného města,tak si prchající doma zalejvá kávu HaHaaa Já neříkám,že je to správný,ale co poslouchám z úst policistů i těch,kteří jim ujeli(policajt ví kdo to byl),tak kolikrát prostě pešek..
A když jsem občas viděl jejich výjezd k zásahu,kdy nikoho nehonili,prostě se jen rychle někam přesouvali a způsob jakym se prali s volantem,tak se ani nedivim,že jim zmizej..
Máme tu v okolí feťáka,čorkaře,je to asi dva roky zpět,ale to hovořilo za vše..Přiřítil se do vesnice ve svojí 530 s plaťákem.Na plácku u nádraží odpřáh platák,vrátil se 400m tou samou cestou na hl.silnici a na bomby pokračoval dál.Teprve v tu chvíli se blížila policejní fabka s rozječenou sirénou a zaplými majáky..Pár dní na to z něj vypadlo,že honička začla nezastavením při běžné kontrole asi o 7km dál.. Velmi šťastný
Je fakt,že s dnešníma koktama a vybavením jsou už více konkurenceschopní,i ti kluci říděj líp,ale před obnovou vozového parku moc možností proti takovým střelcům neměli Mrk

Ja zase vim ze do neceho jako je honicka ani nejdou schvalne. Ani se jim nedivim, kdyz musi vykazat i prasklou poklici u kola a platit ji ze sveho (!), kdyz se za nekym trosku razantneji rozjeli. Vsak tu taky pisu o rozdilu mezi pranim a realitou. Jina vec je uz kdyz nekoho vazne chytaji/pronasleduji apod., tam vazne nebude rozhodovat par km/h max vic nebo min.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:20   Citovat  

ono tezko dojizdet nekoho v silnejsim aute ...
kdyz ta jejich oktavka ma kilo za 11 .... a najeto 300 000 tkm Úsměv
nicmene mi moc neni jasny jakto ze te nemuzou stihat za trestnej cin ... tim chces rict ze kdyz budu krast auta ... budou vedet ze jsem to ja .. vzdy jim v tom aute ujedu ... schovam si ho nekde... Úsměv a pudu pro dalsi
tak mi nemuzou nic udelat ? protoze mi nic nedokazou ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 6:14   Citovat  

Newer napsal:
ono tezko dojizdet nekoho v silnejsim aute ...
kdyz ta jejich oktavka ma kilo za 11 .... a najeto 300 000 tkm Úsměv
nicmene mi moc neni jasny jakto ze te nemuzou stihat za trestnej cin ... tim chces rict ze kdyz budu krast auta ... budou vedet ze jsem to ja .. vzdy jim v tom aute ujedu ... schovam si ho nekde... Úsměv a pudu pro dalsi
tak mi nemuzou nic udelat ? protoze mi nic nedokazou ?

přesně, jediný tě vyhmátnou kam to vozíš.... jinak je to bez šance Smutný a takhle to tady chodí přesně jak píše spoon a ty ti kluci tady fakt maj snahu ale fabii 1,4 jen tak něco nedohoníš Ble
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 6:22   Citovat  

posero napsal:
když tě nechytí za ruku při činu tak i kdyby to byl obrázek jako na občance tak osoba blízká víc nic, nikdo ti nic neudělá

To jsi na omylu - pokud přijdeš na podání vysvětlení a prohlídnou si Tvůj xicht,tak můžou s klidem rozhodnout, ať budeš mlít o osobě blízké jak chceš... Správně se říká: "Řídil Vasil Vasilievič Ivanov, je mi celkem podobný, bydlí někde poblíž Kyjeva, ale už odjel zpátky na Ukrajinu. Adresu Vám přinesu."

Wrana napsal:
Pokud jde o trestný čin ( jakože 210 je obecný ohrožení) tak je majitel vozu povinnen policii sdělit kdo auto řídil. Tečka. Máš špatný informace

Čl.37 odst.1 Listina základních práv a svobod: Každý má právo odepřít výpověď, jestliže by jí způsobil nebezpečí trestního stíhání sobě nebo osobě blízké = nejsem povinen říct, kdo řídil.
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 7:52   Citovat  

To Hellborn: řekl bych, že osoba blízká není ideální, lepší je odepření výpovědi, o osobě blízké ani muk...tak historka s Ivanovem nebo Mukulembem je sice dobrá, ale tohle je hard core verze a na malým městě ti pak chlupatý udělají peklo...další věcí je, že pokud tě chytí "za ruku" neboli zastaví, odmítnout uznat přestupek, pak dostaneš podepsat ten jejich formulář, ovšem nikdy tě nepoučí a nedají ti přečíst a podepsat poučení, co jim podepisuješ...a tím to končí...
To Bully: sorry ale po tom, jestli sem ve svým autě přišpagátovaný nebo ne, je každýmu prd...normální člověk ví, že když jede, má se vázat, ale taky ví, že když skáče v koloně po městě, nemá jediný důvod být přivázanej...
To Havran: ty si v lese a zmatený jak Goro před Tokiem...

Pro STH: jezdím podle okolností, ne podle zákonů... Hihi

Edit: osobně bych byl nejradši, kdyby PČR jezdila na oslech, neboť za můj život se mi nestalo, že by mi ti hoši k něčemu byli...tudíž se domnívám, že již sem na jejich provoz a gumování na křižovatkách přispěl dost ze svých daní...bývalo to lepší, když u nich byla "stará" garda, pokecalo se, případně domluvilo a bylo to all right, teď s novou gardou aktivních blbců to jde do kopru...viz. hláška: pane řidiči, máte to autorádio homologované pro toto vozidlo? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 8:08   Citovat  

Algol napsal:
To Hellborn: řekl bych, že osoba blízká není ideální, lepší je odepření výpovědi, o osobě blízké ani muk...tak historka s Ivanovem nebo Mukulembem je sice dobrá, ale tohle je hard core verze a na malým městě ti pak chlupatý udělají peklo...další věcí je, že pokud tě chytí "za ruku" neboli zastaví, odmítnout uznat přestupek, pak dostaneš podepsat ten jejich formulář, ovšem nikdy tě nepoučí a nedají ti přečíst a podepsat poučení, co jim podepisuješ...a tím to končí...

Jo, ale ani odepření výpovědi neznamená, že nemůže padnout rozhodnutí... Já to bral k fotce z radaru. Jinak na místě bych asi chvíli přemýšlel, co by bylo výhodnější, jestli radši blok nebo dělat trošku drahoty ve správním řízení. Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 8:26   Citovat  

Bully napsal:
Jasne, nez se mi to odeslalo, napsal jsi to podobne. Drtiva vetsina normalnich honicek konci rozstrelenim vinou samotneho pronasledovaneho nebo tim, ze zajede do nejake slepe ulicky. Litani po prazdne dalnici rychlosti blizke maximalce je videt tak jenom ve filmech pro pubertaky nebo v predstavach nekterych mistnich majitelu 20ti letych veteranu šuk
Ano, ano, s tím musím souhlasit, drtivá většina honiček se odehrává na okrskách v rychlostech 90 - 160 km/h podle výkonnostních možností starých vraků co se pohybují u nás na silnicích Velmi šťastný Viz.příběh jednoho nejmenovaného člověka s CRX HaHaaa

I když...... tudy odkaz
   Návrat  
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Čl.37 odst.1 Listina základních práv a svobod: Každý má právo odepřít výpověď, jestliže by jí způsobil nebezpečí trestního stíhání sobě nebo osobě blízké = nejsem povinen říct, kdo řídil.

Dokud nedojde k soudu. Samozřejmě že můžeš odmítnout výpověď, pak se ale vystavuješ riziku že to odsereš jako provozovatel vozidla. Jeden takovej soud sem zažil, frajer zatloukal a zatloukal a nakonec to stejně vyklopil..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:44   Citovat  

Wrana napsal:
Dokud nedojde k soudu. Samozřejmě že můžeš odmítnout výpověď, pak se ale vystavuješ riziku že to odsereš jako provozovatel vozidla. Jeden takovej soud sem zažil, frajer zatloukal a zatloukal a nakonec to stejně vyklopil..

I rámci řízení nemusím jako svědek vypovídat proti osobě blízké, a to jak u přestupků na úřadě, tak TČ u soudu a vždy mě musí poučit, že proti osobě blízké vypovídat nemusím. Jako obviněný můžu lhát (bacha - nesmím při tom křivě obvinit jiného!), můžu odepřít výpověď...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:47   Citovat  

Hellborn napsal:
I rámci řízení nemusím jako svědek vypovídat proti osobě blízké, a to jak u přestupků na úřadě, tak TČ u soudu a vždy mě musí poučit, že proti osobě blízké vypovídat nemusím. Jako obviněný můžu lhát (bacha - nesmím při tom křivě obvinit jiného!), můžu odepřít výpověď...

To nepopíram, jen říkám, že pokud odmítneš vypovídat tak to odsereš ty (zkušenost, né zákony)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:53   Citovat  

Wrana napsal:
To nepopíram, jen říkám, že pokud odmítneš vypovídat tak to odsereš ty (zkušenost, né zákony)

Na základě čeho bych to měl odnýst jako provozovatel vozidla? To by musela být nějaká novinka,která mi utekla. Úsměv Nebo jinak všeobecně?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:58   Citovat  

Tak znova, nemluvim o žádnym paragrafu, mluvim o zkušenosti jak to chodí. Tvoje vozidlo bylo změřený jak letí 180 přes obec, ty za něj jako majitel (nebo provozovatel) zodpovídáš tak to dou po tobě. Takhle probíhal soud u kterýho sem vypovídal. Je to smutný ale je to tak..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:09   Citovat  

Wrana napsal:
Tak znova, nemluvim o žádnym paragrafu, mluvim o zkušenosti jak to chodí. Tvoje vozidlo bylo změřený jak letí 180 přes obec, ty za něj jako majitel (nebo provozovatel) zodpovídáš tak to dou po tobě. Takhle probíhal soud u kterýho sem vypovídal. Je to smutný ale je to tak..

No samo, že půjdou po mě, ale pokud nemají aspoň tu fotku,kde bude vidět můj xicht nebo jiný důkaz (někdo mě viděl a poznbal),tak pokud mě obviní,tak odepření výpovědi, pokud jen podání vysvětlení, tak osoba blízká (vím, kdo komu jsem půjčil auto,ale jméno neřeknu s odvoláním na Listinu). Pokud se přiznáš,tak Tvoje smůla...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:14   Citovat  

U kolika takovejch soudů si byl? Každej tady machruje že by se odvolal na osobu blízkou a pak dostane pokutu za parkování a stejnak jí běží zaplatit.. Tahle diskuze ztratila smysl už na předchozí straně..
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:15   Citovat  

a neni lepsi ty problemy nemit, odpustit si tuzing, jezdit vicemene predpisove a radovat se ze zivota bez trablíků? Tak to valím bulvy Na to prohnat starou plecku je akci hafec a zajimave je, ze prave ti jedinci co si mysli ze maji hypersuperkáru na tyhle akce nejezdi :o) Kdyz si tak verim za volantem a mam to megahuste VTi a chut jezdit jako bezmozek, tak proc se neprihlasit na rallyesprint, vrchy, atd atd? Tak to koukám! Na silnici tohle nema co delat..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:22   Citovat  

Wrana napsal:
U kolika takovejch soudů si byl? Každej tady machruje že by se odvolal na osobu blízkou a pak dostane pokutu za parkování a stejnak jí běží zaplatit.. Tahle diskuze ztratila smysl už na předchozí straně..

Když jsem dělal v advokacii,tak u pár jo... Velmi šťastný

Gizmi: Vyjímečně souhlas... HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Když jsem dělal v advokacii,tak u pár jo... Velmi šťastný

Tak se mnou musíš aspoň trochu souhlasit.. v kolika případech je dopadenej skutečnej viník a v kolika případech to odsere "nevinnej" člověk?

Gizmi OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:45   Citovat  

Wrana napsal:
Tak se mnou musíš aspoň trochu souhlasit.. v kolika případech je dopadenej skutečnej viník a v kolika případech to odsere "nevinnej" člověk?

Gizmi OK

Otázka je,co si pod tím představuješ... Vezmu to na tu jízdu "180" - pokud vlastník neřídil a neřekne, kdo řídil (protože to opravdu byla osoba blízká),tak by soud neměl ani začít, protože není žádný důkaz. Pokud státní zástupce podá obžalobu,tak (je vůl) to má ukončit soud. neměl jsem případ,kde by soud udělal chybu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:50   Citovat  

Krásná vyjímka potvrzující pravidlo že v ČR právo nefunguje jak by mělo.. Hádku bych zakončil.. oba máme jinou zkušenost přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 12:04   Citovat  

Wrana napsal:
Krásná vyjímka potvrzující pravidlo že v ČR právo nefunguje jak by mělo.. Hádku bych zakončil.. oba máme jinou zkušenost přátele

Nemůžu říct, že nefunguje - neznám podrobnosti, důkazy případu,o kterém mluvíš... Chyba se stát může, ale oproti jiným státům (např. jsem četl nějakou studii,kde odhadovali, že v USA je asi 25% z odsouzených nevinných) jsme na tom dobře. Horší je vymahatelnost práva.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 19:39   Citovat  

nebudu se hádat a slovíčkařit, to co sem zde napsal je pravda jak to chodí tady v okolí bohužel ....
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 9:16   Citovat  

Algol napsal:
To Bully: sorry ale po tom, jestli sem ve svým autě přišpagátovaný nebo ne, je každýmu prd...normální člověk ví, že když jede, má se vázat, ale taky ví, že když skáče v koloně po městě, nemá jediný důvod být přivázanej...
To Havran: ty si v lese a zmatený jak Goro před Tokiem...

Pro STH: jezdím podle okolností, ne podle zákonů... Hihi

ve veteránu bez bagu se klidně nevaž.v autě s bagem se laskavě v té koloně uvaž.nemám náladu na to tam pak být ještě déle až do někoho hupneš nebo on do tebe a bag tě zabije...že tam skapeš mi je jedno,tvoje volba,ale nepřekážej.

vím o čem mluvím je to 7 let co jsem byl kamarádovi na pohřbu ,podle svědků 40km rychlost a nevelký ťukanec...nepřipoután,rozšmelcovanej vnitřek v těle...

Edit: osobně bych byl nejradši, kdyby PČR jezdila na oslech, neboť za můj život se mi nestalo, že by mi ti hoši k něčemu byli...tudíž se domnívám, že již sem na jejich provoz a gumování na křižovatkách přispěl dost ze svých daní...bývalo to lepší, když u nich byla "stará" garda, pokecalo se, případně domluvilo a bylo to all right, teď s novou gardou aktivních blbců to jde do kopru...viz. hláška: pane řidiči, máte to autorádio homologované pro toto vozidlo? Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 14:36   Citovat  

Ozivuju tema ,
prisla mi obsilka od mp z usekoveho mereni ... ( vozidlo neni psane na me ... -> na matku prisla obsilka ji , na to mame doma vyhotoveny formular od pravnika .. jake si cestne prohlaseni ) ale byl jsem informovan ze mohou obeslat i nejblizsi rodinu -> obeslali me -> musime se dostavit
otazka zni co mam delat? predpokladam ze posilat znovu onen zmineny dopis nebude reseni ->
ze se musim dostavit, obvykle si na miste kde foti stahuju stinitko bohuzel jsem to nejspis opomel takze tam nejspis budu videt.. napadlo me ze bych tam prisel bez bryly a s vousama Úsměv jelikoz mi rostou relativne rychle .. a rekl bych ze vim kdo ridil ale ze podle .. paragrafu zakona ... odmitam podat vysvetleni kdo to byl protoze bych ujmu zpusobenou osobe pocitil jako sobe vlastni Mrk
jestli je tu nekdo kdo s tim ma zkusenost budu rad za radu
prestupek byl na usekovem mereni 40km/h.... a obsilka do 20km/h -> 5 tisic je mi to jasny Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmerili me, co ted?:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina