Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ford Focus RS500
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 11:39   Citovat  

Vergas napsal:
Netvrdím, že se v tom vyznám, psal jsem jenom svůj názor na srovnání s evropskými auty. Možná to z té poslední věty nešlo poznat, ale mluvil jsem o Focusu. A ten srovnávat můžu, páč sem seděl v každé generaci a něco jsem s ní i odjezdil a ty 1. verze (1998 - 2001) se nejenom mě fakt jeví jako nejlíp zpracovaná. Mrk Osobně znám kvanta lidí co mají s 1.6 Focusem nalétaných přes 250 000 km a jediné co měnili kromě těch běžných věcí byla cívka...

focuse ma bratranec.me focus nikdy nebral ten posledni se mi libi.jinak jak sem psal mondeo bych bral.i starsi ST.i ty prvni generace mondea,pohodlne,uvnitr prostorne atd.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 11:42   Citovat  

Mě zase brali první focusy právě kvůli palubce, jinak mondea se mi zase líbí až ty nové Velmi šťastný Ale co jsem viděl videa z návrhů designu tak na to, že šéfdesigner má tipuju tak 55 let, tak má celkem dobré nápady Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 11:43   Citovat  

Henges napsal:
aha.. Četl jsi vubec co napsal Vergas když jsi se mu smál?
Jinak mondeo me tolik nebere a mustang leda starej. Novej ve čtyř litru s cca 210 ps nebo kolik to má mi přijde trapny a třeba ty dveře má jak dodávka Úsměv

me se libi i novej mustang. 210ps a co jako to auto je uplne o necem jinem.hlavne ten zvuk V8 je luxusni a zase to auto ma kroutak.ja ti neberu ze se ti to nelibi me se vzdycky libili usa muscle cars.a mustang je srdcovka ikdyz ty stare ale ten novy je taky luxus.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 12:22   Citovat  

Kamole, jako hrdý majitel mustanga 06 gt tě musím opravit, 215hp mají v6, v8 gt má 224kw (305hp) v základu a můžu ti říci, že je to opravdu nářez je to dobrý (na v8 stale hodne malo, ale díky tomu je motor prakticky nezničitelný)

Henges: od 05 je mustang v retro stylu, opet poradne nasvalenej, nema zadnou elektroniku (krome trc a abs), tuha zadni naprava, reknu ti, s tim autem je sranda jezdit, neni to jako v Honde (po kolejích, jak drží) přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 12:24   Citovat  

Aceman napsal:
Kamole, jako hrdý majitel mustanga 06 gt tě musím opravit, 215hp mají v6, v8 gt má 224kw (305hp) v základu a můžu ti říci, že je to opravdu nářez je to dobrý (na v8 stale hodne malo, ale díky tomu je motor prakticky nezničitelný)

Henges: od 05 je mustang v retro stylu, opet poradne nasvalenej, nema zadnou elektroniku (krome trc a abs), tuha zadni naprava, reknu ti, s tim autem je sranda jezdit, neni to jako v Honde (po kolejích, jak drží) přátele

jj ja vim jake maji vykony ja sem jenom reagoval na hengese.nevyjadril sem se primo k danemu motoru.ale jak ty pises tak ti tise zavidim.taky bych chtel mit mustanga Úsměv a ten novy je taky pecka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 12:40   Citovat  

jeste dodam, ze mustang je o necem uplne jinem nez treba sportovni Honda, ja osobne ani mustanga jako sportak neberu, je to proste muscle car, pramotor (3ventil na valec), tuha zadni naprava...
v6tka je pro pohodare, kteri se kochaji krajinkou, neco jako chopper, akorat na 4rech kolech, auto ma styl, tradici, kdyz te dojede nejaky zavodnik v Honde, Golfu, apod., jen mavnes rukou at jede a kochas se dal přátele
v8 je sprinter, obrovsky kroutak da 100ku za 4,9, (shelby cca 4sec)ja mam zatim po par testech 5,2 (trenuju na ReNa kouř ) clovek porad jen nechtene driftuje, plave po silnici jako po masle, proste divoky mustang, kobyla neposedná, mám velke problemy ho uridit (kdyz je clovek zvykly na prelude, ktera sedi jako pribita), ale desne me to bavi, tak jako me bavila Honda, kazde to auto je uplne jine, urcene pro typove odlisne lidi a kazde je skvele, bohuzel nejsem tak pri penezich, abych si mohl dovolit zivit tri auta - prelude, mustanga a jeste golfa pracanta...ono by to slo, ale musel bych prodat barak, zenu a psy pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 13:02  Naposledy upravil Henges dne 1.4.2010 , 13:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Velmi šťastný Kamole, ted tu padlo že mustang není jak honda, proč neremcáš že se srovnavají uplne jine auta? Velmi šťastný Tak každej máme svoje takže beru že jsi s ním spokojený a když na to máš tak proč ne Úsměv Ale za ty prachy bych radeji třeba 350z a nebo stareho mustanga který je proste ten pravej Úsměv Novej už je mastodont s ty dveře jak v dodavce škaredý, to me dostalo Úsměv A na kochání a pomalou jízdu bych si rozhodne nekoupil 4.0L ...možná proto že t tolik asi nejede to je jen na kochání? Nj remcám já vím Velmi šťastný prostě mě to auto v nejslabší verzi vubec nebere, nijak zvlašt to nejede, spotřebu to taky nebude mít nejak extra a živit 4.0L na courání krajem... jak jsi psal nechávat civicy a golfy at si jednou a nezávodit... no raději si zaftecuju než usnout za volentem Úsměv Ale beru že každej máme auto na co potřebujem a co máme radi přátele

a_cfoto.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a_cfoto.jpg, 14.38 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 13:13   Citovat  

Henges napsal:
Velmi šťastný Kamole, ted tu padlo že mustang není jak honda, proč neremcáš že se srovnavají uplne jine auta? Velmi šťastný Tak každej máme svoje takže beru že jsi s ním spokojený a když na to máš tak proč ne Úsměv Ale za ty prachy bych radeji třeba 350z a nebo stareho mustanga který je proste ten pravej Úsměv Novej už je mastodont s ty dveře jak v dodavce škaredý, to me dostalo Úsměv A na kochání a pomalou jízdu bych si rozhodne nekoupil 4.0L ...možná proto že t tolik asi nejede to je jen na kochání? Nj remcám já vím Velmi šťastný prostě mě to auto v nejslabší verzi vubec nebere, nijak zvlašt to nejede, spotřebu to taky nebude mít nejak extra a živit 4.0L na courání krajem... jak jsi psal nechávat civicy a golfy at si jednou a nezávodit... no raději si zaftecuju než usnout za volentem Úsměv Ale beru že každej máme auto na co potřebujem a co máme radi přátele

vsak sem psal ze je to o necem jinem to auto Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 13:26   Citovat  

Henges: naprosto si to vystihl, v6tka a mustang obecně (tvarově i motorově) není pro každého, každý pes jiná ves přátele

Pro zajímavost, s novou v6 se da jezdit za 9l, obecne platí, že kolem 10-12ti se vejdeš, v8 mám průměr 14,3...(není problém udělat 18, ale po dálnici lze jezdit za 11)
Ale dost objasnovani, zacinam si myslet, že se tu haní neco, o cem se toho moc neví Mrk

Jeste otazka k Honde, jak je to s tim novym nsx, bude?, nebude?...jeden cas chodilo video s maskovanou novou nsx na okruhu, byl to podvod, nebo se jednalo skutecne o nsx?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 13:39   Citovat  

Aceman napsal:
Henges: naprosto si to vystihl, v6tka a mustang obecně (tvarově i motorově) není pro každého, každý pes jiná ves přátele

Pro zajímavost, s novou v6 se da jezdit za 9l, obecne platí, že kolem 10-12ti se vejdeš, v8 mám průměr 14,3...(není problém udělat 18, ale po dálnici lze jezdit za 11)
Ale dost objasnovani, zacinam si myslet, že se tu haní neco, o cem se toho moc neví Mrk

Jeste otazka k Honde, jak je to s tim novym nsx, bude?, nebude?...jeden cas chodilo video s maskovanou novou nsx na okruhu, byl to podvod, nebo se jednalo skutecne o nsx?

To Honda se svými točivými motory taky není - no i když s ohledem na vývoj a CR-Z s omezovačem na 6500ot. spíš nebyla pro každého... Ble Byla sranda,když jsem nechal tátu řídit. Úsměv Mustang je jiný styl. Že mají amíci strohý interiér je fakt. Úsměv

NSX - maskovaná jezdila, teď je z ní speciál do japonského okruhového seriálu SuperGT a možná někdy půjde do výroby...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 15:36   Citovat  

Tak v nej verzi se mi i novej mustang dost líbí i ten interier u běžné verze není uplně tak hroznej i když bych si představoval trochu jinej, ale prostě pořád nepřekousnu ty škaredy dodávkový dveře Velmi šťastný Kolega v práci hledel a neveřil že to je z mustanga Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 15:53   Citovat  

Henges napsal:
Tak v nej verzi se mi i novej mustang dost líbí i ten interier u běžné verze není uplně tak hroznej i když bych si představoval trochu jinej, ale prostě pořád nepřekousnu ty škaredy dodávkový dveře Velmi šťastný Kolega v práci hledel a neveřil že to je z mustanga Velmi šťastný

a co tohle

2011-ford-mustang-gt-50-interior-door.jpg

2011-ford-mustang-gt-50-interior-door.jpg, 562.11 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 16:11   Citovat  

nepripada mi to jako dodavkove dvere viz fotky.kdyz tam hodis nejakou socialni edition Velmi šťastný

Ford_Mustang_2005_23.jpg

Ford_Mustang_2005_23.jpg, 225.15 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 16:45   Citovat  

vpodstate stejne vypada interier 06..
stejne mi nikdo nevymluvi, ze designer vnitrku byl cech, krome shakeru na stredovem panelu nejsou nikde zadna "mackatka", ovsem stredovy panel obsahuje dva drzaky na lahvace pořádnej výtlem

hellborn: toho nsx je skoda, kdyz srovnam napr. tohoto Focuse s klasickym sportakem jako je treba nsx.... me se proste hatche nelibeji, at se na me nikdo nezlobi, uz v minulosti jsem psal, ze spravny sportak ma byt placaty, siroky a neprakticky...samozrejme chapu, ze v dnesni dobe se musi setrit a cim vice masove vyrabenych komponent takovy napr. Focus ma, tim pak mene stoji. Proto mam rad mustanga, je to aerodynamicky vtip, kde se hledelo na prani zakazniku vratit jeho podobu zpet do minulosti, to je mazec, ale musi na to byt finance, pevne verim, ze se to same povede u Hondy, trochu se zmatori a ozivi divizi sportaku pro sirsi verejnost, ted nemam na mysli supersport nsx, ale treba dalsi radu Prelude, protoze Civik neni a nikdy nebyl civilni sportak v pravem slova smyslu....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 16:46   Citovat  

klasika, vygooglovat nej verze v kuži papa První nejnovejší model už jsou dveře jine, ale na spodní fotce pořád dodávka jen v kuži Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 20:09   Citovat  

Henges napsal:
klasika, vygooglovat nej verze v kuži papa První nejnovejší model už jsou dveře jine, ale na spodní fotce pořád dodávka jen v kuži Velmi šťastný

tak jak ty klasika vygooglovat nejhorsi interier Velmi šťastný .ja si koupit takove auto tak si ho koupim urcite v kuzi.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 21:51   Citovat  

tak tady máte lepší volbu Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2010 , 6:29   Citovat  

kamol napsal:
tak jak ty klasika vygooglovat nejhorsi interier Velmi šťastný .ja si koupit takove auto tak si ho koupim urcite v kuzi.
Aha, že jsem otevřel druhej inzerát kde byly na fotce dveře to je velkej google a já myslel že není nejhorší interier ale jen jeden + rozdílná výbava Cool Kamolkuuu, nesnaž se když ti to nejde HaHaaa Pak kdo je tady zaslepenej, vidiš mustang a cintáš tu a snažíš se obhajovat co to jde tak jak to dělají hondaři šuk Jinak jsme off, obhajuj zas RSko zase Velmi šťastný
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2010 , 11:17   Citovat  

Ach jo, musim uznat ze tohle je opravdu nadhera, pravy hot hatch. Honda by se mohla probrat a postavit neco podobnyho, klidne v kastli FN2, ale poradne naslapnuty.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2010 , 15:45   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Ach jo, musim uznat ze tohle je opravdu nadhera, pravy hot hatch. Honda by se mohla probrat a postavit neco podobnyho, klidne v kastli FN2, ale poradne naslapnuty.

koupis fn2 kompresor a mas to same.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2010 , 19:51   Citovat  

Marfi napsal:
koupis fn2 kompresor a mas to same.

akorat budes mit skarede dodavkove dvere pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.4.2010 , 8:28   Citovat  

kamol napsal:
akorat budes mit skarede dodavkove dvere pořádnej výtlem
Kde vidíš že psal něco o mustangu? šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 14:18   Citovat  

Henges napsal:
Kde vidíš že psal něco o mustangu? šuk

a kdo psal o mustangu Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:01   Citovat  

kamol napsal:
a kdo psal o mustangu Velmi šťastný
Aha a tady nekdo tvrdil o dodávkových dveřích u jineho auta co Velmi šťastný Když už prndáš blbosti aspon to přiznej Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 7:11   Citovat  

Henges napsal:
Aha a tady nekdo tvrdil o dodávkových dveřích u jineho auta co Velmi šťastný Když už prndáš blbosti aspon to přiznej Hihi

narazel sem na dvere od fn2 Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 11:10   Citovat  

kamol napsal:
narazel sem na dvere od fn2 Velmi šťastný
Už to nehul Velmi šťastný Už si pleteš cívu s mustangem Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 11:26   Citovat  

Henges napsal:
Už to nehul Velmi šťastný Už si pleteš cívu s mustangem Velmi šťastný

ty si tady zakladas na dverich pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 11:50   Citovat  

kamol napsal:
ty si tady zakladas na dverich pořádnej výtlem pořádnej výtlem
No když taková ikona jako mustang hodí na auto takové dveře tak se nediv že me to zaujme Velmi šťastný Hihi
   Návrat  
wnemone je teď offline  wnemone
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 16:59   Citovat  

Velmi šťastný ja ma forda a idem prejst na hodnu, ale keby som mal RS, asi by som nepresiel Hihi Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ford Focus RS500
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina