Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.0 Comfort
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ahlstrom je teď offline  ahlstrom
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 7:46   Citovat  

Jelikoz planuji v budoucnu koupit Honda a dostal jsem tip od Doktora na nejake nemecke autobazary, tak jsem narazil ja jednu zajimavou nabidku Accord 2.0 Comfort za 6.999,- Euro. Ma najeto temer 200tkm, ale zato urcite poctivych, navic na Nemeckych cestach.

Jinak zde je ma SZ od Doktora i s linkama. Pokud mate nejake dalsi linky na nemecke autobazary, tak posilejte VTEC

citace:
Ahoj, takze...

- chtel jsem auto z autosalonu abych mel jistotu, takze jsem sjel vsechny Toyota a Hondy smerem na Mnichov a v Mnichove (to je jeste relativne dostupny tam odtud dojet) a nakonec sem skoncil v jedny Honda pobocce v Mnichove u tyhle velky firmy http://www.haeusler-automobil-gmbh.de

- tech pobocek maj vic, takze podle toho kde se dany auto nachazi Ti vyjede konkretni adresa, ja byl na kraji Mnichova, jinak ceny mozna trochu vyssi oproti konkurenci, smlouvat se trochu dalo (tusim cca 500eur), ale o vyhodach netreba diskutovat (najeto 45tis km, serviska a kontroly ze stejnyho autosalonu, mel to 65letej deda co si kupoval novej model, tady v cr v Honde mi zdarma! vymenili komplet predni svetlomety - trochu se mlzily a akorat chteli videt servisku a pres VIN zjistili, ze v tom Nemecku uz nejakou opravu na nich delali a ze to nepomohlo, tak mi to zdarma komplet vymenili, a to neni uz v zaruce!)

- jeste je znamej tenhle autosalon tam maj mega vyber aut a ma vic poboce http://www.honda-fugel.de/pub/b/frame.asp

Tak zlom vaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 2.0 Comfort
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina