Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
audi a6 2.5 tdi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 14:27   Citovat  

ha včera jsem se honil s a6 2.5tdi červene i 180 koni do kopce tady u nas směr bruntal jestli znate čekal jsem že mi uleni a nee:) tak že civik vti potěšil 195 do kopce je to takovej dlouhej kopec možna někdo zna.. s audinou si typek myslel že je nesmrtelnej ale jak jsem mu celou dobu byl na zadku tak asi koukal co umi honda power 1.6Úsměv jinak na rovince možna bych si troufnul i předjet sice by to trvalo ale možna by to šlo.. tak jsem rad.. no stejně přemyšlim že bych šel do něčeho s turbem samozřejmě benzin ale vubec nevim do čeho kdy by nějaka rada..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 14:43   Citovat  

hm a co chces slyset. typek v luxusni limuzine ktera je 2 tak tezsi... tohle me nikdy neprestane prekvapovat. tomu korenovi je nejaka honda power u kiss me pac se veze jak na peri a nemusi poslouchat rev uknourane japonky. jasny ze to potesi ale srovnani o nicem OK
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 14:48   Citovat  

Dokonce bych se cejtil trapne ze si takovemu tanku nezmizel.Tohle neni skalp ale potupa OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 14:48   Citovat  

ne ne kamarade on si začal ja se nechtěl honit.. ale mě to potěšilo jo jasne ma možna 1700kg ale taky kroutak 3x větši a turbo mu stale tlači.. ja jen že se citil jakej neni frajer a ja ho portapil což asi nečekal.. jen jsem se chtěl podělit o radost.. tak do mě neši nemusel odpovidat
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 15:45   Citovat  

Brácha má A6 2.5 TDi ale 130koní, nejede to nejhůř ale pochop že to auto má necelý dvě tuny. to neni sprinter ale polikač kilometrů. Tam kde já jedu 160 a cinkaj mi zuby tam si on může pomalu hrát kuličky na podlaze Velmi šťastný že mu tlačí turbo? Diesel bez turba je mrtvá story. je rozdíl turbo benzín a turbo dehet.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 15:53   Citovat  

ja to asi nevim šlo mi o to že ve 200km do kkopce jsem se ho držer na start by se nechytal ale ja se ho ve vysokych držel a on ma 180koni to je fuk smaště to tady nebudu se dohadovat
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 15:56   Citovat  

si borec pořádnej výtlem
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 16:05   Citovat  

quatru TDi 132kw u nas na frydlantskych silnicich ujedu. Mame tu serpentyny a mezi nima 500-600m rovinky a quatro se proste necape. Muzu najet rychlejc do zatacek a ta vaha do kopce na zrychleni je proste znat. Podotykam pro rypalky a neverici tomase Velmi šťastný , ze audinu vlastni kamarad a neni to v rizeny zadny maslo Úsměv
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 20:51   Citovat  

tata ma audi a6 2.5TDI 134KW jede nadherne ale na zrychleni ho dam i s moji jedna petkou je to proste skoro dvou tunovej korab a to ze ses ho drzel neni zazrak ale ostuda porovnej jeho litrovej vykon a tvuj on ma nejakech 2.5L na 180koni coz je 72 koni na litr zatim co ty mas 1.6L a 160 koni coz litrovej vykon je 100 koni tak to je asi rozdil ne?premyslej o tom a hlavne ono mit audinu ktera je pohodlna a bezpecna,tak tu ma clovek kterej ma rad pohodly a ne zavodnik Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 20:55   Citovat  

marty89ul napsal:
tata ma audi a6 2.5TDI 134KW jede nadherne ale na zrychleni ho dam i s moji jedna petkou je to proste skoro dvou tunovej korab a to ze ses ho drzel neni zazrak ale ostuda porovnej jeho litrovej vykon a tvuj on ma nejakech 2.5L na 180koni coz je 72 koni na litr zatim co ty mas 1.6L a 160 koni coz litrovej vykon je 100 koni tak to je asi rozdil ne?premyslej o tom a hlavne ono mit audinu ktera je pohodlna a bezpecna,tak tu ma clovek kterej ma rad pohodly a ne zavodnik Úsměv

Nebo taky opacne, treba by lecktery majitel toho skoroveteranku radsi i tu Audinu, ale protoze na ni nema, nezbyde mu nez byt zavodnikem Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:22   Citovat  

Až se jednou seknete a ten tank vedle vás začne ve 120ti pálit gumy a mizet v dáli,tak to sem taky napište Velmi šťastný
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:33   Citovat  

to ejd.no: prohnat vepřovku v Audině není nikdy na škodu a prospěje duševní pohodě Je to tam.

to all: ...tomu nerozumíte Hihi HaHaaa

to spoon: tank jednou vedle mě začal pálit gumy a spadla mi čelist, pěkně jsem si naběh Velmi šťastný byla to nějaká stará hranatá audina s laufem jak roura od kamen, karoserie zralá do šrotu samá rez + šílený plechový kola ale co se mu ukrývalo pod kapotou bylo nějaký peklo. Připojoval se na dálnici a jen jsem slyšel blížící se řev kterej se chvíli držel za mnou a najednou mizel přede mnou stylem jako když já stojím a on jede - to všechno v rychlosti +200 zmatenej wc Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:48   Citovat  

Area07:otcův známej pořídil RS6 od MTM,má to přes 700 koní,rodinnej kombík jak má být svatoušek
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:52   Citovat  

spoon napsal:
Area07:otcův známej pořídil RS6 od MTM,má to přes 700 koní,rodinnej kombík jak má být svatoušek

HaHaaa OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:57   Citovat  

Ja ji taky ujedu Velmi šťastný jenze v mem aute neni tak pohodlne cestovani, neni tak bezpecne, je dost orezle, zere daleko vic, je hlucnejsi, v kolonach me manual jen obtezuje, odvezu v nem daleko mene veci a ... Velmi šťastný
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 22:19   Citovat  

spoon napsal:

to sou přesně ty náběhový auta Velmi šťastný hele kombajn, dej mu šponu a ono ejhle Velmi šťastný papa
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 6:30   Citovat  

spoon napsal:

vcera jsem jedno takoy videl v Brne. Nadherna modra barva a na kufru logo MTM. Cumel jsem jak puk. Ridila ho nejaka priprcla blondynka... Slint slint.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 7:09   Citovat  

neblbni ta si na to usetrila =)

jsem takhle jela po dalnici a ve 170ti me predjizdelo Facko nalozeny lidma a do kopce. Kouknu na typka, typek na me, usmeje se, pokrci rameny ve stylu ,je nevim jaktoze to tak jede, a jede dal =D
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 8:02   Citovat  

mystique napsal:
neblbni ta si na to usetrila =)

jsem takhle jela po dalnici a ve 170ti me predjizdelo Facko nalozeny lidma a do kopce. Kouknu na typka, typek na me, usmeje se, pokrci rameny ve stylu ,je nevim jaktoze to tak jede, a jede dal =D

Dobře ty ... pořádnej výtlem
   Návrat  
mikekt je teď offline  mikekt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 14:33   Citovat  

já mám A4 2,5 tdi jen tak pro info červené íčko má každá dva půle takže nevim podle čeho si poznal že má 180 koní maj bud 150 nebo 180 podle roku výroby, no a pak mám taky vti a tyhle dvě auta opravdu nemůžeš porovnávat, příště si vyber něco ve stejné váhové kategorii je to dobrý
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 16:10   Citovat  

tady asi nejde o porovnávání aut, ale spíš o dobrej pocit že machr v audině machroval, ale Honda ho přemachrovala.
ejd.no měl jen dobrej pocit a chtěl se pochlubit no. Každýmu je jasný že Audi je Audi je to dobrý A takovejch už jsem potrápil :hehe:
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 17:14   Citovat  

je to ale pěknej luxus OK

prý tydle 2.5TDI ( 110KW ) trpí praskajicími hlavamy zzzzzzz
   Návrat  
Whistler je teď offline  Whistler
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 17:52   Citovat  

posero napsal:
HaHaaa OK

jeden chlapík od nás z Tábora jí má taky OK ty přední kotouče jsou luxusní, chtěl tam dát na sprinty menší kola, ale ouha, nevešly by se do nich kotouče Je to tam.

musí to bejt mazec mazat třeba 220+ a najednou tě začne předjíždět kombík, řidič telefonuje, řídí jednou rukou, děcka vzadu přežvykujou hamburgr... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:18   Citovat  

jj, ja litam dodavkou po nemecku (mesicne cca 18tis km) a tam presne tohle je Úsměv . Tyhle auta jsou staveny proste na nemecky silnice resp. dalnice. Ten kdo tam ma benzinovyho tuninga je "B" Velmi šťastný , pac tam vsichni vedej kdo je na dalnici "in".
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:21   Citovat  

krtekm napsal:
vcera jsem jedno takoy videl v Brne. Nadherna modra barva a na kufru logo MTM. Cumel jsem jak puk. Ridila ho nejaka priprcla blondynka... Slint slint.

Hele tu jsem taky videl.... Hihi
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 19:16   Citovat  

syn od najemneho ma vectru B 92kw, porad mi rikal, ze kombik prece nemuze jet atd atd...trosku se zarazil, kdyz jsem mu rekl, ze auto ma 150k, ale budiz...kombik porad nemuze jet...no nic, on mi pujcil kdysi svoje, tak jsem mu dluzil projizdku...kdyz usedal za volant se slovy "to mas naky nizky ne?" Velmi šťastný uz mel pocit, ze v jeho vectre (nastupovani podobne Fiatu Ducato) neni neco v poradku...kdyz vytahnul rodinneho kombajna nad 5tis a zjistil, ze to porad tahne, neveril vlastnim ocim...pak si zkusil projet zatacku (auto se moc nenaklanelo, serie podvozek, 205/45/16) asi v kilu, tak mi rekl, ze tu vectru uz nechce a ze bych ho asi pojel...o to mi ani neslo,spis ten pocit, ze i z nudneho kombajnu, v kterem kazdy vidi jen jizdu na dovolenou v linem tempu, byl unesen a hlavne prijal fakt, ze proste honda je auto, at uz je tam jakykoliv motor..

jinak k tematu, taky jsem kdysi pojel blbce se superbem 2,5tdi (ja acco cc7 2.0 96kw),neslo o to, ze on jede v jinem pohodli, ale o ten pocit, ze frajirek (max 25let) se slecnou vedle sebe dostal na kiss me od studenta ve vraku.. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 20:03   Citovat  

SonnyX napsal:
syn od najemneho ma vectru B 92kw, porad mi rikal, ze kombik prece nemuze jet atd atd...trosku se zarazil, kdyz jsem mu rekl, ze auto ma 150k, ale budiz...kombik porad nemuze jet...no nic, on mi pujcil kdysi svoje, tak jsem mu dluzil projizdku...kdyz usedal za volant se slovy "to mas naky nizky ne?" Velmi šťastný uz mel pocit, ze v jeho vectre (nastupovani podobne Fiatu Ducato) neni neco v poradku...kdyz vytahnul rodinneho kombajna nad 5tis a zjistil, ze to porad tahne, neveril vlastnim ocim...pak si zkusil projet zatacku (auto se moc nenaklanelo, serie podvozek, 205/45/16) asi v kilu, tak mi rekl, ze tu vectru uz nechce a ze bych ho asi pojel...o to mi ani neslo,spis ten pocit, ze i z nudneho kombajnu, v kterem kazdy vidi jen jizdu na dovolenou v linem tempu, byl unesen a hlavne prijal fakt, ze proste honda je auto, at uz je tam jakykoliv motor..

jinak k tematu, taky jsem kdysi pojel blbce se superbem 2,5tdi (ja acco cc7 2.0 96kw),neslo o to, ze on jede v jinem pohodli, ale o ten pocit, ze frajirek (max 25let) se slecnou vedle sebe dostal na kiss me od studenta ve vraku.. Velmi šťastný

Libi se mi jak mluvis o kombíííku Je to tam.

DSC05106.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC05106.JPG, 1.71 MB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 22:21   Citovat  

SonnyX napsal:

to ale jel na půl plynu, ne? Ta 2.5 má přes 150 kobyl a 2.0 ve starším Accu zrovna žádnej závoďák není... A proč to hned byl blbec? Že mu bylo 25, měl superba a buchtu vedle sebe? Úsměv
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 6:26   Citovat  

Střelec napsal:
to ale jel na půl plynu, ne? Ta 2.5 má přes 150 kobyl a 2.0 ve starším Accu zrovna žádnej závoďák není... A proč to hned byl blbec? Že mu bylo 25, měl superba a buchtu vedle sebe? Úsměv

jo no jel na pul plynu a rikal si co to je za .... ale zase on ti rekne ze on v te audi provokoval pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 8:48   Citovat  

nevim kolik vazi zmineny accord.. Ja sem v audine 2.5tdi 110kw jel a kdyz pominu TDi efekt kratkeho tociveho momentu, tak to auto opravdu "moc nejede". Ale je to buldozer Velmi šťastný .

Vim urcite, ze moje pristi auto bude SILNEJ diesel. Ale to bude az na nej budou zbytecny prachy Velmi šťastný a buch vi jestli v ty dobe bude vubec mit smysl kupovat nejaky auto se spalovacim motorem starsi koncepce Smutný . (cca za 5 let)

(prizpevek Bully-ho si myslim ze ma dost do sebe Úsměv )

Ja sem se rozhodoval pred koupi mezi audi A6 2.5tdi 132kw BMW E46 2.5i 146kw a Hondou bud civic Vti,nebo accord 2.3.
Na audinu sem si spocital, ze proste mit nebudu vzhledem k servisovani a pripadnym porucham. A na zminenou E46 mi chybelo dobrejch 30-40tis... Takze Honda no

Vykon je dobrej, ale to cekani na sepnuti Vtecu me jednou privede k ujme asi Velmi šťastný .
S dieslem je to o zvyku a kdyz se stim clovek nauci a prispusobi turbo efektu, tak je to supr vynalez, hlavne moderni nemecky dieseli kouř

Je mi jasny, ze se muj nazor nekomu nemusi libit, ale jde o vec nazoru tudy dik Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
audi a6 2.5 tdi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina