Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P4G 2.3 misto 2.0 ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 23:09   Citovat  

Mam moznost mit 2.3 motor+prevodovka+el a jednotku z acca a mel bych dotaz jestli jde a jak moc je slozite to dostat do P4G a hlavne jestli by to melo vyznam se do toho poustet.Dik za tipy a rady.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 7:05   Citovat  

Prelude napsal:
Mam moznost mit 2.3 motor+prevodovka+el a jednotku z acca a mel bych dotaz jestli jde a jak moc je slozite to dostat do P4G a hlavne jestli by to melo vyznam se do toho poustet.Dik za tipy a rady.
z jakyho roku roku je acco?ja mel v prelude 4g motor z accorda 2.0i r.v.1996 typ motoru F20Z1 a sedel perfektne OK
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 7:19   Citovat  

ale jeste je dulezite co je to za motor F23Ax nebo H23Ax ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 8:09  Naposledy upravil Prelude dne 29.4.2010 , 8:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je tam H kod motoru a acco je z 93-98 roku.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 8:11   Citovat  

Prelude napsal:
Je tam H kod motoru.
ta prelude je je jakej obsah?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 8:13   Citovat  

Prelude je 2.0.Je to v nadpisu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 8:23   Citovat  

Prelude napsal:
Prelude je 2.0.Je to v nadpisu Velmi šťastný
no jo Se stydím hele ja nevim jestli se to vyplati.ja mel v prelude motor z acco a neuveritelny peklo si s tim uzivam jeste ted.za 14 dni jsem domluvenej v honde ze ten motor vyndame a dame tam z prelude 2.0.ten typ motoru je zlo!!zbrousil jsem ho a vyrazil preludackej a tim sem tomu nasadil korunu Bueee na evidence se mohli pos.... a uz je to zaneseny v databazi a hotovo!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 11:06   Citovat  

jak nad tim premyslim tak se to asi neoplati, ten vykonovy rozdil v motorech tak velky neni ale ty starosti a nelegalnost z toho dela osinu v ... Ja bych si jiny motor do auta nez mam v papirech asi nikdy nedal...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 13:08   Citovat  

Mmmm,no tak ja mam 2,3 ,papirove dvou litr,uz je to tak nejakej ten patek a nikdy nebyl problem Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 13:56   Citovat  

Buchtak napsal:
Mmmm,no tak ja mam 2,3 ,papirove dvou litr,uz je to tak nejakej ten patek a nikdy nebyl problem Úsměv

jj zadnej problem akorat musis kazdy dva roky namazat technickou zejo? Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 13:59   Citovat  

Víš co, pro tebe kterej auto vlastníš a můžeš podmáznout STK to problém není, ale kdyby jsi to chtěl někomu prodat, nebo dokonce i prodal, tak je to průšvih, protože na evidenčce nemůže projít a tím pádem nemůže auto přepsat Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 14:03   Citovat  

PreludeZ napsal:
jj zadnej problem akorat musis kazdy dva roky namazat technickou zejo? Úsměv

aha,tak beru zpet....ted sem koukal do technicaku,mam to jinak, Prelude 2,0 typ motoru h23a1
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 14:52   Citovat  

Buchtak napsal:
aha,tak beru zpet....ted sem koukal do technicaku,mam to jinak, Prelude 2,0 typ motoru h23a1

OK Nic není nemožné Velmi šťastný
Já mám u H23A2 přeškrtnutou dvojku a dopsané perem 1 (H23A1) a u toho kulaté razítko. Jako že se spletli při zápisu Úsměv
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:33   Citovat  

Prelude napsal:

Preluďáku, pokud budeš mít ošetřenou STK tak to smysl má...Kamarád z města si pořídil 2,0l P4G, já mám 2,3l P4G...

Jen takové postřehy... Spotřeba je skoro totožná, už i papírově výrobce má skoro stejné hodnoty...Dále Co jsem vezl kamaráda a on mě, tak říkal, že mám větší oheň, byl překvapený, myslel si, že to není takový rozdíl... Co jsme teď jeli 130km mojí Preludou, tak mi kamarád koulel očima, jak můžu ve dvou lidech vyjet takový kopec na 5ku, že on by měl hoňku na 4ku...Celkově lepší chod motoru, krouták hlavně... Jinak z mého pohledu se na 2,0l nedívám špatně, jede moc hezky, taky táhne, ale až od skoro 4000ot a za 6000ot je mrtvý. Sám říkal, že nemá význam tam točit, ale o tom se ví...

Je to na Tobě, pokud ano, přeji hodně štěstí Úsměv OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:42   Citovat  

Pawson napsal:
Preluďáku,

Jojo,Pawson ma v tomhle pravdu,mel jsem jak 2,0 tak 2,3 a rozdil je to fakt velkej,i co se tyce treba zvuku
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 18:49   Citovat  

Buchtak napsal:
Jojo,Pawson ma v tomhle pravdu,mel jsem jak 2,0 tak 2,3 a rozdil je to fakt velkej,i co se tyce treba zvuku

jasně, i zvouček je hezčí, to máš pravdu Úsměv Nechci 2,0l nějak hanit, to vůbec ne, taky jede a třeba když porovnám moje první auto Mondeo 2,0l 136 koní, tak Ford by hořce zaplakal a o spotřebě nemluvímÚsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 19:00   Citovat  

Pawson napsal:
jasně, i zvouček je hezčí, to máš pravdu Úsměv Nechci 2,0l nějak hanit, to vůbec ne, taky jede a třeba když porovnám moje první auto Mondeo 2,0l 136 koní, tak Ford by hořce zaplakal a o spotřebě nemluvímÚsměv

to urcite,porad je to Honda...ja s tim dvou litrem treba pojel Cougar V6....ale 2,3 je 2,3 ,obzvlast,kdyz mas moznost ji mit Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 23:10   Citovat  

Tak s 2.0 mam skusenosti o tom zadna.Nic moc vykon a spotreba trebas oproti P3G taky dvoulitrove je cca o 1,5veci.Spis by me zajimalo jak moc by to bylo slozite s predelanim el.Jelikoz by to bylo s acca tak treba imobilizer?Da se vyrusit a nebo je lepsi sehnat origo 2.3 jednotku P4G i s kabelazi?Pak me zarazi kilometry co ma natocene.Neco malo pres 200.000.To je uz relativne smrt co jsem postrech tady na klubu.Historii auta nebo motoru nedohledam pac je to dovozka ted uz bez jakehokoliv papiru.Jo a kod motoru se taky da osefovat.Samozrejme znalec pochopi okamzite ale je to siditko pro papiraky na STK.
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 7:29   Citovat  

Prelude napsal:
Tak s 2.0 mam skusenosti o tom zadna.Nic moc vykon a spotreba trebas oproti P3G taky dvoulitrove je cca o 1,5veci.Spis by me zajimalo jak moc by to bylo slozite s predelanim el.Jelikoz by to bylo s acca tak treba imobilizer?Da se vyrusit a nebo je lepsi sehnat origo 2.3 jednotku P4G i s kabelazi?Pak me zarazi kilometry co ma natocene.Neco malo pres 200.000.To je uz relativne smrt co jsem postrech tady na klubu.Historii auta nebo motoru nedohledam pac je to dovozka ted uz bez jakehokoliv papiru.Jo a kod motoru se taky da osefovat.Samozrejme znalec pochopi okamzite ale je to siditko pro papiraky na STK.

No já mám najeto u H23A1 skoro 250tis. a je dost živý. O žádném umírání nevím Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 8:52   Citovat  

Prelude napsal:

Kompletní motorovnou kabeláž mám na P4G H23A2...Jinak označení motoru v Acco je H23A3, pokud se nepletu? Úsměv

Jak psal Riccardo, podle mě je to o tom, jak se k motoru chováš, hodně lidí má přes 200t km a jezdíÚsměv Preludez má myslím přes 250t km a šlape mu jak vínko... je to dobrý
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 8:55   Citovat  

Pawson napsal:
Kompletní motorovnou kabeláž mám na P4G H23A2...Jinak označení motoru v Acco je H23A3, pokud se nepletu? Úsměv

Jak psal Riccardo, podle mě je to o tom, jak se k motoru chováš, hodně lidí má přes 200t km a jezdíÚsměv Preludez má myslím přes 250t km a šlape mu jak vínko... je to dobrý

Pro info jen : PreludeZ nema zdaleka "bezne udrzovany motor". Leda by si ho kazdy bezny uzivatel hezky otevrel, vymenil par veci, udelal nově vodítka a.a.a.aa. HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 9:22   Citovat  

mam najeto asi 265, z toho cca poslednich 10 s VTECovou hlavou takze jsem samozrejme menil saly na klice a ojnicich Kliku jsem meril kdyz jsem to mel rozebrany a vsechno v tolerancich, jako novy Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 10:04   Citovat  

PreludeZ napsal:
mam najeto asi 265, z toho cca poslednich 10 s VTECovou hlavou takze jsem samozrejme menil saly na klice a ojnicich Kliku jsem meril kdyz jsem to mel rozebrany a vsechno v tolerancich, jako novy Velmi šťastný

Jasně o tom vím Edo, vím o tom ReNo Velmi šťastný ale nechtěl jsem tady vypisovat něco za někoho, už jsem i bál, že bude Eda "prskat" že zde vypouštím info ohledně jeho motoru, může to být přisně tajné Velmi šťastný

Vím, že si to měnil vše a kontrolovat, však to jsi správný uživatel Úsměv Mám teď 185k km a až budu mít přes 200 tak se to taky dá zkontrolovat, na tom neušetříš :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 18:27   Citovat  

Tak ja bude venku tak se na to jukne.O vikendu se juknu na zapojeni el pro tu 2.3 a 2.0 co se bude muset vse vyresit.Napada nekoho neco v cem by mohl byt problem a nebo naka zrada?Me tak napada ten immo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P4G 2.3 misto 2.0 ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina