Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co víte o barvě Tangerine Orange Metallic pro nového Civi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
acerot je teď offline  acerot
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 0:40   Citovat  

Na britských stránkách Honda jsem narazil na barvu laku pro nového Civika pod názvem Tangerine Orange Metallic. Nevíte, jestli se bude prodávat i u nás? Nebo pokud bych ji po dealerovi chtěl, jestli by ji dovezl?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 0:51   Citovat  

Možná by ti dokázal odpovědět místní člen Zombie. Pracuje v hondě jako prodejce. Zkus mu poslat SZ, kdyby tvůj dotaz třeba přehlédl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 12:02   Citovat  

V pátek jsem se stavil pokecat s Renem,když jel do Brna do hondy za Alienem.Nakoukli jsme i dovnitř a stál tam civik 8g přesně s takovou barvou.Tak asi jo?! Je to tam. muhehe
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 22:55   Citovat  

Ludva ma pravdu, v Brne v Autoeleganci ju mame na prodejne... vypada zajimave (osobne sem cekal ze bude svetlejsi a bude vyraznejsi, ale je to decentni a trochu zvlastni barva)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 9:57   Citovat  

Díky za reakce. Napsal sem Zombiemu a i email do Hondy, zatím čekám na odpověď.

Musím přiznat, že s barvama to konkrétně pro mě Honda u Civika moc nevyřešila Smutný. Chtěl bych metalízu nebo perleť, ale zase nemám rád různý druhy stříbrné, šedivé, hnědivé, zlatavé a ani černou nemusím atd. Líbí se mi výrazný barvy, takže kdyby byla ona červená v metalíze, neměl bych co řešit. Takhle je nejblíž mým požadavkům ona světlejší metalická modrá (nebo je to perleť, teď nevím). Ale do modré se mi zase moc nechce Ble Tak když sem objevil onu oranžovou někde na webu na fotce a pak v nabídce v Británii, tak se o ni zajímám. (Teď mě napadlo, že vlastně ani nevím, jestli je metalická nebo perleťová, ale na fotce mi to tak nějak přišlo)

Měl jste někdo, ze současných majitelů Civika, taky problém ve výběru barvy, aby byla dle vašeho gusta?
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 10:22   Citovat  

JJ, problém s barvou jsem měl taky. Nedělají Championship White. Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 19:38   Citovat  

Kdo by se o tuto barvu zajímal, uvádím odpovědi z Honda CZ i od uživatele tohoto fóra Zombie (za což mu děkuju):

Dobry den,
dekujeme za Vas dotaz a za zajem o znacku Honda a model Civic.
Barva "Tangerine Orange Metallic", kod YR563M je jiz na tomto modelu k dispozici od lednove vyroby, tzn. ze prvni vozy se objevi u dealeru koncem tohoto mesice, pripadne zacatkem pristiho. Vetsi mnozstvi je pak naplanovano na mesic brezen a duben.
V pripade, ze budete mit o tento vuz zajem, informujte se u nejblizsiho dealera nebo primo na nasi adrese a my Vam sdelime, ktery dealer jej ma na sklade.

Preji prijemny den

S pozdravem
Jan Kimla
Obchodni reditel
Honda Ceska republika

------------------------------------------------------------

Dobrý den,
ta barva se u nás již prodává a je moc pěkná. Pokud byste ji chtěl vidět v reálu, zavolejte mi na 251002465 a můžeme se domluvit na schůzce, případně i na předváděcí jízdě.

S pozdravem,

Luboš Rytíř, DiS.
prodejce Honda
AUTO JAROV, s.r.o.
251002465

------------------------------------------------------------
Jsem rád, že už je barva na trhu a co nejdřív se na ni zajdu podívat v reálu :hehe:
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 20:02   Citovat  

Budu se těšit! Návštěva kohokoliv z Hondaclubu je pro mě vždy příjemným zpestřením dne. A o jaké motorizaci uvažujete?
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 16:48   Citovat  

acerot napsal:
Díky za reakce. Napsal sem Zombiemu a i email do Hondy, zatím čekám na odpověď.

Musím přiznat, že s barvama to konkrétně pro mě Honda u Civika moc nevyřešila Smutný. Chtěl bych metalízu nebo perleť, ale zase nemám rád různý druhy stříbrné, šedivé, hnědivé, zlatavé a ani černou nemusím atd. Líbí se mi výrazný barvy, takže kdyby byla ona červená v metalíze, neměl bych co řešit. Takhle je nejblíž mým požadavkům ona světlejší metalická modrá (nebo je to perleť, teď nevím). Ale do modré se mi zase moc nechce Ble Tak když sem objevil onu oranžovou někde na webu na fotce a pak v nabídce v Británii, tak se o ni zajímám. (Teď mě napadlo, že vlastně ani nevím, jestli je metalická nebo perleťová, ale na fotce mi to tak nějak přišlo)

Měl jste někdo, ze současných majitelů Civika, taky problém ve výběru barvy, aby byla dle vašeho gusta?

prave modrou nahradila tahle oranzova ale nemluvim o te svetlounke ale o te klasicke modre, ta se s uvedenim nove oranzove prestala dodavat... coz je podle me skoda, vypadala moc hezky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co víte o barvě Tangerine Orange Metallic pro nového Civi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina