Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
funkce žárovky H4 dvouvlákno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 17:51   Citovat  

rozhod sem se, že na svym legendovi udělám denní svícení, jak už víte tak mám 2 paraboly a v každé H4 dvouvlákna, v jedne parabole sviti pouze potkavacky a kdys prepnu dalky tak v druhe sviti zase ta silnejsi 60W vlakno, rekl sem si proc nevyuzit v dalkove parabole to tlumene jako denni sviceni. Jak to mám udělat? stačí kdys to druhy vlakno slabsi pripojim na nejaky spotrebic ktery se zapne po startu motoru nebo je to slozitejsi? Potreboval bych to takto : Kdys nastartuju tak aby po startu rozlo to tlumene a po rozsviceni normalnich svetel to tlumene zhaslo. Ale vrta mi hlavou, když bude to denní svíceni svitit tlumený a nekoho probliknu tak budou svitit v te zarovce obe vlakna zaraz nebo je ta zarovka tak inteligentni, ze proste to pozna a to tlumene vypne? Prave se v tom moc nevyznam proto bych byl rad kdyby to nekdo osvetlil popr nejaky navod zda to uz nekdo delal?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:40   Citovat  

napadla mě jedna věc...nemaj tam bejt třeba jiný žárovky? co třeba H1? Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:41   Citovat  

crushot napsal:
napadla mě jedna věc...nemaj tam bejt třeba jiný žárovky? co třeba H1? Úsměv
nemaj, mam druhyho legenda a i podle manualu sou tam H4, ale na to aj se neptal jaka tam ma byt zarovka Úsměv

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:44   Citovat  

No v podstate to budes delat zbytecne,proto jsem se k tomu doted nevyjadril,i kdyz ses me uz aspon jednou ptal - je zbytecny prepojovat to,kdyz budes dal pouzivat klasickou H4ku,energii neusporis a muzou te drapnout za to,ze ti pritom nebudou svitit zadni svetla.Spis muzes pouzit tohle nebo tohle.Schema bych asi z rukavu vysypal taky,ale jeste jsem nemel dostatecnou motivaci HaHaaa
Ja radeji uvazuju o koupi LED svetel,tam si pak muzes vybrat,kde to pripojis k pojistkovce,nezere to skoro nic a setris zarovky.Aspon do Integry bych to mel dat,HB1/5 zarovky po stromech nenajdu a H4ek mam jeste slusnou zasobu od otce z Tesly.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:47   Citovat  

Wayne napsal:
No v podstate to budes delat zbytecne,proto jsem se k tomu doted nevyjadril,i kdyz ses me uz aspon jednou ptal - je zbytecny prepojovat to,kdyz budes dal pouzivat klasickou H4ku,energii neusporis a muzou te drapnout za to,ze ti pritom nebudou svitit zadni svetla.Spis muzes pouzit tohle nebo tohle.Schema bych asi z rukavu vysypal taky,ale jeste jsem nemel dostatecnou motivaci HaHaaa
Ja radeji uvazuju o koupi LED svetel,tam si pak muzes vybrat,kde to pripojis k pojistkovce,nezere to skoro nic a setris zarovky.Aspon do Integry bych to mel dat,HB1/5 zarovky po stromech nenajdu a H4ek mam jeste slusnou zasobu od otce z Tesly.
to neni kvuli uspore, jen proto aby mi to silhalo jak to maj v US na legendech Úsměv)

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:53   Citovat  

Ze tam jsou predepsany dvouvlakna (H4), ale pouziva se jen jedno? To jsou veci. Asi bych se podival do servisniho manualu na elektriku, jestli je to opravdu nepouzite, nebo jestli tam japonsky inzenyr nevymyslel nejakou zajimavost.

Jinak to co jsi navrhoval by asi slo, jen bych doporucil k tomu dat pojistku, ne to jen na neco povesit. Ja mam v pojistkove skrini v Englanovi volne pozice, takze bych to udelal nejak rozumne, ale u Legenda muze byt situace jina.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 19:55   Citovat  

DrSlimm napsal:
Ze tam jsou predepsany dvouvlakna (H4), ale pouziva se jen jedno? To jsou veci. Asi bych se podival do servisniho manualu na elektriku, jestli je to opravdu nepouzite, nebo jestli tam japonsky inzenyr nevymyslel nejakou zajimavost.

Jinak to co jsi navrhoval by asi slo, jen bych doporucil k tomu dat pojistku, ne to jen na neco povesit. Ja mam v pojistkove skrini v Englanovi volne pozice, takze bych to udelal nejak rozumne, ale u Legenda muze byt situace jina.
no ony mozna sou i jednovlaknovy H4ky, ale tady proste jsou dvouvlakna, ale to je detail Úsměv) bych koupil to rele za tech 99kč a podle toho to zapojil, nebo mi to zapoji nejaky profik? Úsměv) abych pak neshanelů elektriku z legenda

Adiss je teď offline  Adiss
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 20:19   Citovat  

mam to samy na tarze.-.. svítí mi vždy jen to jedno vlákno.. a je to prej origo. zmatenej

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 10:46   Citovat  

Tak samo to ma i P4G.H4 sviti jen potkavacky a H1 dalkove

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 13:04   Citovat  

kup si modul na denní svícení například tento... tudy odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:10   Citovat  

PAKO napsal:
kup si modul na denní svícení například tento... tudy odkaz
tak modl sem zakoupil, ale prislo mi to a ten modul napojím na to jedno vlákno té H4ky, ale jak to pozná, že to má zhasnout, až rožnu normální světla?

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:23   Citovat  

Brnďa napsal:
tak modl sem zakoupil, ale prislo mi to a ten modul napojím na to jedno vlákno té H4ky, ale jak to pozná, že to má zhasnout, až rožnu normální světla?

musis tam dat relatko nebo pouzit kostru pro ten modul z plusoveho dratu na potkavaci svetla. dokud nerozsvitis potkavaci svetla je v tom dratu kostra v okamziku kdyz rouznes tak je tam plus a tim padem ti ta druha zarovka zhasne. Ale to co vymislis je pekna kravina dalkova parabola je uspusobena jako dalkova a kdyz v ni rozsvitis potkavaci vlakno bude to svitit dost nevyspitatelne a asi to bude i oslnovat

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2010 , 21:26   Citovat  

Jo jinak ty H4ky jsou v hondach naprosto normali pouzivaji se casto maji je i CRXa civici a pouzivaji jen jedno vlakno

Obsah fóra Honda-club.cz   
funkce žárovky H4 dvouvlákno
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina