Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
přenechám P206 1.4 HDI
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 20:53   Citovat  

nazdárek lidi nějak si nemůžu zviknout na pažouta líbí se mi ale nehodí se ke mě potřebuju něco většího ... je to 1.4 HDI poprvé vyjel 3.9. 2004 výbava nejspíš holej základ... 1 airbag,posilovač řízení,zámek spátečky,tonovaný skla a teď mě nenapadá co to eště má kdyžtak se ptejte... čirá zadní optika,17" kola mají pěkný pneu (pro normálního člověka tak na 2-3 sezóny),zadní náprava po repasi (záruka eště 22 měsíců),nádhernej interiér,necham k tomu i duplex ale musí se dodělat,zadní nárazník by chtěl zpravit na první pohled to neni vydět ale je prasklej a na jednom místě odřenej protože mi to sjelo pryč zapoměl jsem to zabrzdit klidně opravim... světla,výfuk a disky s zimními pneu a poklicema dám k autu...

jedná se o přenechání leasingu u esoxu platí se 2950 a zbývá platit 68měsíců auto bych nechal zdarma tak jak je jen rádio bych si chtěl nechat mám origo na cd a kdyby se musel platit nějakej převod leasingu tak i to bych byl do určitý míry schopnej zaplatit dejme tomu do 5000

mám strach z tim jezdit abych to nezničil nevytáčim kvuli turbu což mě taky štve že je tam prostě neni to auto pro mě a nechápu proč jsem si to kupoval

...chci něco benzínovího a sportovního...
a další důvod mám choutky brát naftu z práce ale nechci o tu práci přijít vím co se stalo známému

PS: spotřeba dálky 4 a město 5,5L 100 km.. na 17" se vejdu do 6ti litrů v pohodě

foto a nebo si řekněte tudy odkaz

PS: a mezi náma chci civica 5g prostě Honda je Honda je to dobrý je to dobrý

Bez názvu 1 kopie.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu 1 kopie.jpg, 90.45 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
přenechám P206 1.4 HDI
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: