Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1.5 16V Nová cena...
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Prady je teď offline  Prady
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 21:01  Naposledy upravil Prady dne 3.6.2010 , 9:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Prodám svou hondičku 1.5 16V Honda , po úpravách s výkonem cca 100-110koní. Více v článku.
Úprava vozidla s rozšířenými blatníky. Kola 16" s leštěnými límci + NOVÉ PNEU nízkoprofilové Falken 215/40 R16. Pár dní nové čelní sklo, repase levé přední poloosy. Sportovní podvozek. Alu víčko nádrže originál Sparco. Přední světla Angel eyes. V motoru kit sání, nové víko ventilů/ hlava motoru. Komplet od svodů průchozí výfuk duplex Layting s výborným JDM zvukem. Zavařené víko kufru od SPZ, Spz zapuštěna do nárazníku a osvětlena bílými led diodami. Zadní světla celá červená v americkém stylu světel. Na oknech atestované folie 3M. Některé části interiéru čalouněné černým potahovým kobercem. Modré led diody na páčku. Loketní opěrka, el. stahování oken a střešního. Nově montovaný tříramenný volant Victor s originální Victor nábou. V interieru černé tříbodové pásy. Více info a foto mohu zaslat emailem. EKOLOGICKÁ daň placena! Podle rychlosti jednání DOHODA! Mrk

Kontakt: V Praze, tel. 721430575, email ETNIC.CZ@seznam.cz , cena 67 000,-

DSC08892.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC08892.JPG, 210.41 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 21:02   Citovat  

Ještě zadek

DSC08911.JPG

DSC08911.JPG, 183.35 kB
   Návrat  
JohnB23 je teď offline  JohnB23
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 15:32   Citovat  

Pošli prosím foto interiéru, ale předem: 77tis je raketa kamaride. Pro inspiraci: tudy odkaz Úsměv Pěkné to máš, o tom žádná, ale tyhle love tak za VTi Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 17:26   Citovat  

JohnB23 napsal:
Pošli prosím foto interiéru, ale předem: 77tis je raketa kamaride. Pro inspiraci: tudy odkaz Úsměv Pěkné to máš, o tom žádná, ale tyhle love tak za VTi Úsměv

Tak zase nemůžeš srovnávat nesrovnatelné, jediné co má ta druhá honda lepší jsou sedačky, ale tahle honda má 2 roky starý celolak, uplně nové nízkoprofilové pneu falken, luxusní kola, nové čelní sklo, nové víko ventilů, rozšířenou kastli na podvozku, půlku interiéru čalouněnou černou látkou, nový volant od victora s origo victor nábou, duplex výfuk od svodů na zakázku od laytingu, kit sání, téměř zánovní brzdy, ekologický poplatek 5000 zaplacený, nová dálniční známka, tříbodový pásy, originální víčko nádrže Sparco (cena 3-4000), v tom autě je mraky peněz, vim, že se jsem u na tom hodně prodělal, ale řek bych, že když prodám za 75 000 tak je to celkem fér cena za takovou kárku Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 19:52   Citovat  

Prady napsal:
Tak zase nemůžeš srovnávat nesrovnatelné, jediné co má ta druhá honda lepší jsou sedačky, ale tahle honda má 2 roky starý celolak, uplně nové nízkoprofilové pneu falken, luxusní kola, nové čelní sklo, nové víko ventilů, rozšířenou kastli na podvozku, půlku interiéru čalouněnou černou látkou, nový volant od victora s origo victor nábou, duplex výfuk od svodů na zakázku od laytingu, kit sání, téměř zánovní brzdy, ekologický poplatek 5000 zaplacený, nová dálniční známka, tříbodový pásy, originální víčko nádrže Sparco (cena 3-4000), v tom autě je mraky peněz, vim, že se jsem u na tom hodně prodělal, ale řek bych, že když prodám za 75 000 tak je to celkem fér cena za takovou kárku Cool

Já Ti těch 75tis přeju Se stydím a jak sem napsal - pěkná je, ale to co jsi do toho narval dávno takovou cenu nemá. A např když sem Ti řekl, že bych Ti ty "luxusní" (sorry, každý má jinou představu o luxusu) kola který stály kotel nechal a nazul si to na své 16´OZ Titan, byl s tím problém. Nové čelní sklo Velmi šťastný něco tam dát musíš když jsi ho rozflákal a např ten volant za 3,5 hned a rád vyměním za origo Úsměv Kura kde je to VTi za těch 60 Bueee
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:07   Citovat  

JohnB23 napsal:
Já Ti těch 75tis přeju Se stydím a jak sem napsal - pěkná je, ale to co jsi do toho narval dávno takovou cenu nemá. A např když sem Ti řekl, že bych Ti ty "luxusní" (sorry, každý má jinou představu o luxusu) kola který stály kotel nechal a nazul si to na své 16´OZ Titan, byl s tím problém. Nové čelní sklo Velmi šťastný něco tam dát musíš když jsi ho rozflákal a např ten volant za 3,5 hned a rád vyměním za origo Úsměv Kura kde je to VTi za těch 60 Bueee
prodaný Hihi jinak co dodat sem více fotek auta? motor a takový kravinky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:08  Naposledy upravil Aliin dne 3.5.2010 , 20:28, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Viděl sem ho v Příbramy, opravdu krassavec, stylovka.

Tomu chybý už jen SWAP Velmi šťastný B16...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:13   Citovat  

JohnB23: psal jsem mail o těch kolech, že bych byl ochotnej se domluvit bez nich a o ceně Mrk
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:13   Citovat  

Aliin napsal:
vyděl sem ho v Příbramy, opravdu krassavec, stylovka.

Ale tu cenu to nemá, za ty peníze si člověk koupí VTI
hoši pravidla !!! cena se nekomentuje.každý to ví, ale majitel buď půjde dolu s ní nebo si to auto nechá.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:14   Citovat  

Aliin napsal:
vyděl sem ho v Příbramy, opravdu krassavec, stylovka.

Ale tu cenu to nemá, za ty peníze si člověk koupí VTI

Jj v Příbrami jsem byl, jen mě štvalo že to vedle mě postavil nějakej vrak zadkem dopředu takže mě uplně zastínil Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:16   Citovat  

sablos napsal:
hoši pravidla !!! cena se nekomentuje.každý to ví, ale majitel buď půjde dolu s ní nebo si to auto nechá.

Já jsem ochotnej na domluvě s cenou, to mám i v inzerátu, samozřejmě mám taky svoje představy za kolik to prodat a jak jsem psal Johnymu tak jsem ochotnej pro něj jít i bez těch kol když se seriozně domluvíme na té ceně je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 20:21   Citovat  

Foto interiéru a motoru musim udělat, zjistil jsem večer, že žádné nemám...posílám zatím to co mám Mrk

DSC08895.JPG

DSC08895.JPG, 226.91 kB

DSC08896.JPG

DSC08896.JPG, 199.47 kB

DSC08897.JPG

DSC08897.JPG, 181.88 kB

DSC08901.JPG

DSC08901.JPG, 137.41 kB

DSC08904.JPG

DSC08904.JPG, 155.84 kB

DSC08908.JPG

DSC08908.JPG, 190.16 kB

DSC08909.JPG

DSC08909.JPG, 216.13 kB

DSC08913.JPG

DSC08913.JPG, 152.93 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 9:15   Citovat  

Další foto interieru a motoru v průběhu týdne, možno prodat se seriovými světli, seriový tříramenný volant Honda Mrk
   Návrat  
 Rebel
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 19:26   Citovat  

Rekni mi co jsi na aute ty delal.Vim za kolik auto bylo prodane.A cena 70tis.Prehnane.Je to pekne auto .Hodne stesti pri prodeji
   Návrat  

PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 19:40   Citovat  

Rebel napsal:
Rekni mi co jsi na aute ty delal.Vim za kolik auto bylo prodane.A cena 70tis.Prehnane.Je to pekne auto .Hodne stesti pri prodeji

Spíš ti povím co jsem po koupi na tom autě musel udělat, po pár týdnech se zjištěním, že auto mám totálně sjeté pneumatiky ve vnitřních krajích až na dráty jsem musel vyměnit za nové pneu což mě přišlo na nějakých celkem 7000, vyměnit na dvou místech prasklé čelní sklo, přidělat na jedné straně odpadlý předbní nárazník, repasovat levou přední poloosu, pak jsem si tam z vlastní vůle udělal světla a namontovoval nový volant, prodávám s dálniční známkou což se může lec komu hodit a další blbosti, který to auto dávali dohromady po technický stránce. Jestli cokoliv víš o mé koupi vozidla tak prosím napiš na můj email ETNIC.CZ@seznam.cz tudy
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 20:42   Citovat  

Prady napsal:
Spíš ti povím co jsem po koupi na tom autě musel udělat, po pár týdnech se zjištěním, že auto mám totálně sjeté pneumatiky ve vnitřních krajích až na dráty jsem musel vyměnit za nové pneu což mě přišlo na nějakých celkem 7000, vyměnit na dvou místech prasklé čelní sklo, přidělat na jedné straně odpadlý předbní nárazník, repasovat levou přední poloosu, pak jsem si tam z vlastní vůle udělal světla a namontovoval nový volant, prodávám s dálniční známkou což se může lec komu hodit a další blbosti, který to auto dávali dohromady po technický stránce. Jestli cokoliv víš o mé koupi vozidla tak prosím napiš na můj email ETNIC.CZ@seznam.cz tudy

kamaride to jsou auta Velmi šťastný do toho budeš rvát love pořád Úsměv a pokud pan kolega zná historii auta, sem s tím - žádné do mailu Hihi má mé sympatie
   Návrat  

PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 20:44   Citovat  

Anonymous napsal:
kamaride to jsou auta Velmi šťastný do toho budeš rvát love pořád Úsměv a pokud pan kolega zná historii auta, sem s tím - žádné do mailu Hihi má mé sympatie

srry - neúmyslná anonimita - to je můj koment
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 21:08   Citovat  

JohnB23 napsal:
srry - neúmyslná anonimita - to je můj koment

Já to spíš myslel jestli zná toho prodejce co mi to prodal a co na tom udělal on, protože mám na 99% tušení že on než to prodal mě tak z toho vymontoval sportovní sedačky a sportovní volant a evidentně je na těch světlech předních znát že tam byli xenony o těhle věcech vím že tam byli v tomto autě. Každopádně už moje koupě tohoto auta nebyla uplně v pořádku a jednání taky z druhé strany nebylo uplně seriozní no a od té doby jsem to auto dával do kupy. Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 21:23   Citovat  

Prady napsal:
Každopádně už moje koupě tohoto auta nebyla uplně v pořádku a jednání taky z druhé strany nebylo uplně seriozní

Tak proč si to kupoval zmatenej
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 21:41   Citovat  

CRXMANN napsal:
Tak proč si to kupoval zmatenej

Protože ty vážnější závady nebo problémy jako pneumatiky (sjeté vnitřky-nebylo na první pohled vidět) aj jsem zjistil až po nějaký době, že tam byli nějaký drobnosti jsem věděl, ale s tím jsem byl smířenej že se to odstraní a auto bylo jinak v pohodě. Samozřejmě mám záložní program kdyby se neprodalo tak zůstane a třeba bude nějaký swap, karbonová kapota, kompletní renovace interiéru a další Mrk , ale to je takovej plán B kdyby mi prodej vůbec nevyšel.
   Návrat  
 Rebel
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 16:53   Citovat  

Ne v pohode ja jen ze se mi to auto hodne libilo.Za kolik mi bylo nabizeno to tady nebudu rozebirat.Jestli jsi ho dal do kupy neprodavej. Zvolil bych ten swap.Vtec je vtec.Ale to co jsi do toho dal se ti nevrati tak to proste je. VTEC
   Návrat  

PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 17:55   Citovat  

Rebel napsal:
Ne v pohode ja jen ze se mi to auto hodne libilo.Za kolik mi bylo nabizeno to tady nebudu rozebirat.Jestli jsi ho dal do kupy neprodavej. Zvolil bych ten swap.Vtec je vtec.Ale to co jsi do toho dal se ti nevrati tak to proste je. VTEC

To já vím, že se nevrátí a nevrátilo by se ani za tu cenu co bych prodal Mrk ...uvidí se, dejme tomu, že ho zatim nějakou chvíli budu prodávat a průběžně se o ni starat, příští týden po maturitě na chalupě udělám místo stříbrné mřížky v nárazníku černou kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 19:59   Citovat  

Up...cena 72 000? a přidávám foto interiéru...

DSC09318.JPG

DSC09318.JPG, 151.68 kB

DSC09321.JPG

DSC09321.JPG, 135.87 kB

DSC09323.JPG

DSC09323.JPG, 138.75 kB

DSC09324.JPG

DSC09324.JPG, 137.36 kB

DSC09327.JPG

DSC09327.JPG, 158.39 kB
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 20:46   Citovat  

co tam mas za upravy ze pises 100 koni?? Jinak ta cena je opravdu mimo, nikdy se ti nezaplati to co do auta vrazis, navic 2bod,tipuju kdys to das na 30tisic tak to prodas driv.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 20:58   Citovat  

Brnďa napsal:
co tam mas za upravy ze pises 100 koni?? Jinak ta cena je opravdu mimo, nikdy se ti nezaplati to co do auta vrazis, navic 2bod,tipuju kdys to das na 30tisic tak to prodas driv.

30 tisíc? pořádnej výtlem tak to seš hodně mimo chlape...já mám zatím zájemce co dává dohromady peníze ovšem když se najde někdo jinej tak jsem pro...kdo dřív koupí tak to má..., tyhlety řeči opravdu miluju....když jsem na podzim dokázal prodat Felicii za 45 000 během 2 dnů tak proč bych tohle měl prodávat za 30? jasně že bych to prodal hned, ale zas tak na to nespěchám a za tyhlep prachy to už bych si to teda určitě nechal....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 21:45   Citovat  

Prady napsal:
30 tisíc? pořádnej výtlem tak to seš hodně mimo chlape...já mám zatím zájemce co dává dohromady peníze ovšem když se najde někdo jinej tak jsem pro...kdo dřív koupí tak to má..., tyhlety řeči opravdu miluju....když jsem na podzim dokázal prodat Felicii za 45 000 během 2 dnů tak proč bych tohle měl prodávat za 30? jasně že bych to prodal hned, ale zas tak na to nespěchám a za tyhlep prachy to už bych si to teda určitě nechal....
no pokud da nekdo 70 tisic za toto tak budiz, ale kdys se za 60 da koupit i vti tak bych mel jasno
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 21:53   Citovat  

Brnďa napsal:
no pokud da nekdo 70 tisic za toto tak budiz, ale kdys se za 60 da koupit i vti tak bych mel jasno

No jasně, že se dá koupit, ale taky v jakým stavu to VTi je...pro někoho taky má cenu vzhledová stránka a ne jen to jaký je v tom motor bez ohledu na ostatní stav a vzhled auta...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 21:56   Citovat  

Prady napsal:
No jasně, že se dá koupit, ale taky v jakým stavu to VTi je...pro někoho taky má cenu vzhledová stránka a ne jen to jaký je v tom motor bez ohledu na ostatní stav a vzhled auta...
no ted je tu zrovna jedno vyvareny cerveny za 75, i na sport podvozku atd.
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 6:26   Citovat  

Prady napsal:

nemaji se pneumatiky sjizdet po cely plose ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 9:35   Citovat  

Vokys napsal:
nemaji se pneumatiky sjizdet po cely plose ?

Jak to myslíš? Jasně, že se maj sjíždět po celé ploše jen ty pneumatiky jsou obutý tak, že to dělá tzv. "áčka" , ale na činné ploše pneumatiky se nic nemění...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1.5 16V Nová cena...
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina